2013. február 9., szombat

39.fejezet

Annyira, de annyira röstellem, hogy ismét 1 hét múlva hoztam észt..'/ Ne haragudjatok, de ha mondhatok ilyet, akkor szerintem minden író életében eljön az a pillanat (már ha hívhatom magam írónak), hogy megreked. Ihlet hiányom van.! Ez a fájó igazság... Írtam, írtam, de valahogy nem lett a legjobb, és egyszerűen nem éreztem úgy, hogy ez menne nekem, és egyszer csak, pontosabban ma hajnalban, megjavítódott a műholdam, és jött az égi jel, és meghoztam a részt.:D Ez sem éppen a legjobb lett, de azért remélem ez is megfelel Nektek.! Kökiiim, a 6 komit és a 42Rendszereees olvasót*-* De most visszatérek a régi rendszerre, 8komi után friss rész.! És most esküszöm, hogy betartom.! (És ne feledjétek, a barátnőmmel írunk egy blogot, iratkozzatok fel, és komizzatok oda is, ha tetszik If He Loves You) ImádomazOlvasóimat♥

Andika: Grat.:D Akkor elértem a célomat.:D♥ Segáz, tudom milyen dolog az ilyen.:/ jee..D Én is*-*
Lizzy: Kökii♥ Hát, még egy jó pár rész erejéig nézegetheted, Jadet és Backet, de aztán újra Louis és Luce lesz a színen;D♥ És örülök, hogy szereted^-^ 
Doriszka: Kökiii szépen*-*♥ Hát igen, ők, amolyan BFFFF;D
Dorka: Üdv itt.:D♥ Kökiii szépen, örülök, hogy tetszik..D♥
Fanni: Kökii szépen, aranyos vagy^-^♥
Lenush: Kökiii szépen♥ Hát, pont ez volt a célom;P Mi ez a 'h' itt a neved végén, Te lány?! o.O


-Arg…. Nem igaz, hogy nem lehet már vége ennek a rohadt időszaknak.! –mondtam, miközben lerogytam a szekrényem elé.
-Nyugi, Baba. Már csak egy hetet kell kibírnod, és el van intézve minden.! –ült le mellém Zo.
-De Te ezt nem érted.! Nem neked van egy heted ahhoz, hogy levizsgázz egészségügyből.!
-Hát, miért pont ezt kellett választanod?!
-Mert nem tudtam, hogy lehet halasztani.!
-Tudod Luce, ezt két év múlva, 12.-ben kellett volna megtenned. Így még itt rohadhatsz plusz 2 évet, mikor én, Stark és Lucas már az egyetemen leszünk.
-Én, a szamár elől.!
-Ne tereld a témát a hülye mondásaiddal.4 De neked tuti menni fog.! Mit kell csinálnod?!
-Újra élesztés. Sebek ellátása….

-Na, ezek nagyon könnyűek.!
-Nem fejeztem be.! Kitisztítani a sebet, ha nagyon mély a seb, megnézni, hogy érte-e a csontot, ha igen, minél erősebben összekötni. Ha nem, de eléggé súlyos, akkor hogyan varrjuk össze a sebet. Hogyan vágjam fel a páciens hasát, és a többi ehhez hasonló hülyeség.
-Mint mondtam, minek kellett már most választanod ezt a szakot?!
-Mert azt hittem, hogy orvos leszek, és hogy életeket fogok menteni.! De már nem.!
-Akkor még is, mi akarsz lenni?
-Hmm…. Bölcsész, vagy vegyész.!
-Miért pont ezeket?!
-Azért, mert tök mindegy, mi leszek, a szakmám nevében úgy is bent van, hogy ’ész’, így nem mindegy, hogy milyen ’ész’ leszek?!
-Na látod Drágám, ez az, ami Te nem lehetsz.! „Valamilyen ész”.! –mondta Stark, miközben levágódott mellém, és megcsókolt.
-Menjetek szobára.! –röhögött Lucas.
-Na mi van, csak nem megint nincs lány a látóhatáron belül, és túlságosan is hiányaid vannak?! –kérdeztem.
-Miért ismersz ennyire?!
-Ha akarod, átadhatom Luce szolgálataid neked, egy napra, vagy akár egy hétre is.! –szólalt meg Stark.
-Fogd be a pofád, Te gyökér.! Még neked sem adok a „szolgálataimból”, nem hogy Lucasnak.! Nem őrültem meg.! –vágtam tarkón a barátom.
-Nem igaz, hogy már megint verni kezdesz asszony.! És sosem a jó helyen teszed.!
-Már, megint hogy hívtál Te idióta?! Ne legyél már ekkora perverz állat.! Én nem vagyok az „asszonyod”.!
-Akkor Zoey, miért a lányunk?!
-Mert rám néztél, és teherbe estem, és egy nap alatt, ezt tudtuk összehozni.! –mutattam rá a barátnőmre, aki közben már a hasát fogta a röhögéstől, Lucasszal együtt. Igen, ez nálunk mostanság szokás, hogy „poén-veszekedünk” A legtöbben ilyenkor azt hiszik, hogy tényleg veszekszünk, de igazából nem.
-Szeretlek, Te idióta.! –rántott magához Stark, majd hosszasan megcsókolt.
-Én is Téged, Te csöki.! –röhögtem.
Miután letudtuk a 2kis csete-paténkat” tovább beszélgettünk a többiekkel, hogy mekkora szívás már, hogy még vagy 2 évig ebbe a nyomortanyába kell járnunk.
Ja, amúgy, már eltelt egy kerek év, azóta, hogy először jöttünk suliba, és ismerkedtünk meg. Azóta Zoey a vörösnél is vörösebb lett, én pedig vele együtt csináltatom a tincseimet a hajamba, és én meg egyre sötétebb vagyok. Persze ne agyilag. Apának is már vagy ötvenezer barátnője volt már, én még mindig egyetlen sráccal vagyok, Starkkal. Mondanom sem kell, hogy szinte minden lány irigy rám, amiért már az első napon lecsaptam rá. Hát, most mit mondjak?! Nem is tudnám Őt a műkörmözött ribancok mellett elképzelni, az enyhén szólva nem az ő stílusa, és valószínűleg egy hét után dobná a drágát. És most nem csak egy lányra értem, hanem szinte a suli felére. Ugyan is, ezek a lányok olyanok, hogy ha meglátod, és beszélni kezd, szabályszerűen azt reagálod rá, hogy „Óóó, Drágám”. Mondtam már, hogy túl sok ebben az iskolában a naiv csaj?! Hát akkor most mondom: túl sok itt a naiva, és ez egyszerűen már idegesít. Mint ahogy az is, hogy minden második srác, velem és Zoeyval akar lefeküdni, mert állításuk szerint, már „Unják a jó kislányokat. Kíváncsiak, hogy mi, különcök, milyenek lehetünk az ágyban”. Teljesen felemelő érzés, főleg akkor, mikor a foci csapatkapitány, bioszon olyan szinten mocskos dolgokat suttog a füledbe, hogy legszívesebben, elhánynád magad. De tényleg, még csak tizedikesek vagyunk, de már mindenkinek a szexen jár az esze, és ez kissé kiábrándító. Oké, hogy mi ezekkel hülyéskedünk, de a suli nagy része nem, és lenézik azt, aki még érintetlen. Ezért is vagyunk mi, a különcök. Nem követjük a suliban lévő trendeket, megszokásokat. Kialakítottuk a magunk „szabályzatát”, amely kimondja, hogy soha nem fogjuk követni azokat a fafejű sznobokat. Bár, ha jobban belegondolok, van egy lány az osztályunkban, Jenna. Ő is egy fafejű sznob, de azért néha vannak jó pillanatai, és olyankor kimondottan kedvelem Őt. De visszatérve, erre az egészségügyes dologra, akkora egy barom vagyok. Két év múlva végeznék, ha nem vettem volna fel ezt a tárgyat, de mivel felvettem, ezért még 4 évig itt rohadhatok, mivel a suli házirendje kimondja, amikor egy diák felvesz egy tárgyat a végzős éve előtt, plusz 2 évet ott kell még maradnia. Remek. És jövőre vehetem fel, a jogot, aztán a kereskedelmet, végül a kettőt tanulhatom egyszerre, az utolsó két évben. Hmmm… 6 v alatt megtanulok három szakmát, ráadásul jövő héten lesz a vizsgám. Mondtam már, hogy utálom a magánsulikat, és a hülye rendszerüket?!

*1 hét múlva*

-ÁTMENTEEEEEEEEEEEEM.! –rohantam ki ordítva a suliból, és egyből a barátaim nyakába ugrottam, akik köbö annyira izgulhattak, mint én.
-Tudtam, hogy menni fog.! Megmondtam.! –ugrándozott és visongatott Zoey, és a diákok, akik jöttek ki a suliból, megbámulták Őt, de mindenki leszarta ezt.
-Akkor, ha szörfözés közben, felszakadna a vádlim, akkor Te meg tudnád gyógyítani?! –kérdezte hatalmas szemekkel Lucas.
-Valószínűleg el tudnám látni, úgy, hogy még jól is lennél utána.!
-Zsííír.! Gratulálok.! –veregette meg a vállam.
-OROVOS A BARÁTNŐM.! Bekaphatod, Tesó.! –röhögött fel Stark, majd felkapott, megpörgetett a levegőben, megcsókolt, majd még egyszer megpörgetett a levegőben.
-Azért, ennyire nem, de ha már ennyire ragaszkodsz, hozzám: ORVOS VAGYOOK.! –röhögtem.
-Ne ordibáljatok, már ti vásod kölykök.! –ordított ki egy néni az ablakon, mire mi négyen összenéztünk, és elröhögtük magunkat.
Beültünk Lucas kocsijába, aki elvitt minket egy közeli pub-ba, ahol most szépen leisszuk magunkat a sárgaföldig. Ja, igen, itt nem kell betöltened a 18-at, simán kiadják a piát, a cigivel együtt, és az ilyen alkalmakkor, ezt kis is használjuk, de máskor nem.! Mondjuk, tény és való, hogy ilyenkor általában másnap, hatalmas fejfájással ébredünk, de se gáz, megéri. Tudok életet menteni.!

*1 hónap múlva, tavaszi szünetben*

-De nekem vigyázz ám magadra.! –kócolta össze a hajam Lucas.
-Nyugi, én mindig.!
-Majd írj, és telefonálj.! Skype-on is beszéljünk.! Küldj képeslapot, készíts túl élő videónaplót és… -sorolta, legjobb barátnőm.
-Zoey, csak anyáékhoz megyek, és nem egy fogságba.!
-Nem baj, akkor is.! Gyere ide.! –mondta, majd megöleltem, és közben kiszorítottuk egymásból a szuszt is.
-Aztán ne hogy bepasizz nekem.! –nézett rám Stark.
-Én?! Soha.
-Hiányozni fogsz.! –nézett a szemembe.
-Te is nekem.! Szeretlek.!
-Én is Téged, Picúr.! –mondta, azzal megcsókolt. –Vigyáz magadra. –suttogta, majd egy újabb csókolt lehet ajkaimra.
-Én mindig.! Hát, akkor… Legyetek rosszak srácok.! –köszöntem el tőlük, majd beszálltam a taxiba, ami már vitt is anyáékhoz.
Egy pár óra kocsikázás után, már ott is voltunk a ház előtt, ahol 8 éves koromig éltünk, ahol Anya és Harry már idegesen álltak, és vártak engem. A kocsi lefékezett, a taxis kiszállt, kivette a cuccaimat, kifizettem neki a díjat, kiszálltam a kocsiból, néztem, ahogy elhajt, és mikor megfordultam, rohanni kezdtem, ugyan úgy, ahogy testvérem is.
-Tesóóóóóóóó.! –ölelt magához, és szinte a lelket is kinyomta belőlem. –Annyira hiányoztál.! És gratulálok.! Orvos lettél.! –nézett rám azokkal a hatalmas, smaragd zöld szemeivel.
-Jaj, Öcsi, Te is hiányoztál nekem.! –mondtam, majd még inkább öleltem. –Igen, orvos lettem. Hoztam ám neked ajándékot.!
-Úúúúú, még is mit?! –nézett rám hatalmas szemekkel.
-Majd bent megkapod.! –kócoltam össze a haját, majd egész egyszerűen megfogta a bőröndöm, és beráncigálta a házba, miközben azt kiabálta, hogy siessek már. Imádom az öcsémet.
-Jaj, Kincsem, annyira hiányoztál.! –ölelt meg anyukám.
-Te is nekem.!
-Ne tudd, meg mennyire büszke vagyok Rád.! –adott nekem két nagy puszit. –Mikor felhívtál, és elmondtad, hogy átmentél az egészségügyi vizsgán, az egész utcának, és a régi ismerőseinknek elmondtam, és mindenki nagyon büszke rád.!
-Jaaaj, Anya.! Néha azért, Te is túlzásokba tudsz ám esni.! –nevettem el magam.
-Nem érdekel.! De most menjünk be, mert az Öcséd már alig várja, hogy megkapja az ajándékait.
Bent, természetesen Harry már alig bírta kivárni, hogy széthúzom a bőröndöm, kikeresem az ajándékát, és kicsomagolhassa. Mikor legutoljára beszéltem vele, pontosabban szülinapjakor, közölte velem, hogy mennyire megimádta a Ramonest (az én öcsém. Hüpi-hüpi), és hogy alapított egy bandát, aminek az a címe, hogy White Eskimo. Ezért hát, vettem neki egy Ramonesos pólót, amit, amikor meglátott, ugrálni kezdett, és a nyakamba ugrott. És, mivel mondta, hogy Ő az énekes a bandájukban, vettem neki egy mikrofon alakú medált, és egy fejpántot, csak, hogy kissé hippi-stílusú énekes legyen. Mondanom sem kell, egyből felkötötte a csuklójára a kendőt, és a nyakláncára rátette a medált.
-Mondtam már, hogy imádlak?! Mert imádlak.! –ölelt meg. –Úristen Luce, neked színes lett a hajad.! Anya, Te ezt láttad?!
-Igen, édesem, láttam. Az én kislányom felnőtt. –mondta anya szipogva.
-Jaaaj, ne kezd már Anya.! –nevettem. –Csak külsőleg nőttem fel, belsőleg még mindig idióta vagyok.
-Mindenképpen. Azért is lettél orvos. –gúnyolódott velem.
-Nem vagyok orvos, csak orvos tanonc.! –nevettem. –Kíváncsiak vagytok a barátaimra?!
-Igen. –mondták, elővettem az albumom, és mutogatni kezdtem nekik a képeket.
-Ő itt Zoey, egyébként már vörös, de imádom, mert kis hiperaktív, és hatalmas arc. Mindig tudok vele, mindenről beszélni. –mutattam a fényképet.

-Kedves lánynak tűnik. –mosolygott anya.
-Az is.
-És csinos is. –húzogatta a szemöldökét testvérem, majd egész egyszerűen tarkón vágtam. –jó, na bocsi.!
-Ő itt ki?! –kérdezte anya, majd az egyik közös képünkre mutatott, amin Lucasszal vagyunk.
-Oh, Ő itt a legjobb barátom.! Egy retardált állat, de imádom.! Kissé hormontúltengésben szenved, de alapjáraton, Ő is irtózatosan jó fej, és vele tudok normálisan beszélgetni a motorokról.

-Helyes kis kölyök.
-Megverem. –közölte Harry, mire mindketten rá néztünk. –Mi van, ha megpróbál rád nyomulni?
-Akkor inkább ne Őt verd meg, hanem a barátomat.! –közöltem vele.
-Ő az?! –kérdezte anya, miközben az egyik kedvenc képünkre mutatott.
-Igen. –vörösödtem el. –Nagyon szeretem.
-Ő helyesebb, mint az előző.
-És verhetőbb is.!
-Harry.! –szóltunk rá anyával egyszerre.

-Mutassak képeket a sulis időszakokról,! –néztem rájuk nagy szemekkel.
-Persze. –mondták.
-Óh, ez színjátszó körön készült. Imádtuk azt a bábut, de valaki eltörte. És z a valaki az egyik ribizli volt.
-Gyümölcsök támadták meg a sulit?! –nézett hülyén Harry.
-Nem is baj, hogy nem érted.! –simogattam meg.

-Úristen.! Ki csinált meg ilyenre?! –szörnyűlködött anya.
-Én voltam. –mosolyogtam. –Csinos voltam?!
-Gyönyörű. –fogta a fejét anya.
-Az én nővérem.! –ölelt meg hátulról Harry. Hát igen, Halloweeni képeket anya sosem bírta. Ez van.

-Ezen meg van feje a srácnak. –röhögött az öcsém.
-Ne izélj már.! Ekkor pont azt játszottuk, hogy zsarnok vagyok, és Ő fél tőlem, és nagyon jó volt a plázában parancsolgatni ennek a három idiótának.
-Szerintem, még itt is aranyosak vagytok. –mosolygott anya.

-Köszönöm.! Áááá, ezt a képet imádom.! –mutattam a kedvenc közös képünkre Zoeyval.
-Tényleg jó csaj… -gondolkodott el Harry.
-Egyszer majd megismernénk Őket.! –mondta anya.
-Ez csak természetes.! Az jó lesz, ha holnap folytatjuk a kép nézegetést, alig hallottam rólatok, és már szeretnék, valami tudni.! –mondtam, azzal kezdetét vette a további, sztorizgatás.

9 megjegyzés:

  1. Jupiiiiiiiiiiiii ^^
    Ez,de jó lett :D
    A képek szuperek ^^ Lucas egy idióta XD
    És Hazza ˘˘ :D
    Hamar a következő résszel,mert kíváncsi vagyok már :)
    És nem tudom mi az a h betű :D Csak úgy van :)
    Puszillak te hülye <3 Lenushka

    VálaszTörlés
  2. Imádom,imádom,imádom,imádom és még egy csomó sort teli tudnék írni ezzel a szóval :DDD
    Nagyon jó lett..Cukik a képek de nagyon és hát Lucas xd az Lucas XDXD
    Siess a köviveeel :D<3 <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett mint mindig... Harrynek bejön... ez... oké No comment, d mégsem mert Niall... Oké befogtam. :D I Luv jó kis négyes csapat! ♥

    VálaszTörlés
  4. De jóóóóóó..:D
    Nagyon jóó képek :D
    Harry.... :D
    HAMAR KÖVIT!:D <3

    VálaszTörlés
  5. sziaaa :) nagyon jóóó rész lett..
    Benézel,majd hozzám is ?:D

    VálaszTörlés
  6. Úristen de jó lett! Milyen cuki itt Harry! Én is akarok egy ilyen öcsikét! Eszméletlenül írsz! És mi az hogy nem lett a legjobb rész?! Ne legyél ennyire kemény magaddal szemben! Siess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés
  7. Bocsi hogy nem irtam csak nem voltam net közelben :D
    De most bepotoltam es mindegyik nagyon jooo :D
    Nagyon vicces az hogy a fürdöbe kellet aludniuk :D hahahhahhahaa
    Kiväncsi vagyok a kövire hogy ezek utän mi lesz :D
    GYORSAN KÖVIT :D :* <3

    VálaszTörlés
  8. Sajnálom, hogy eddig nem komiztam, de elvagyok havazva mindennel.. -.- De ha már visszatértem, el kell hogy mondjam, egyszerűen imádom!!!!!! kedvenc blogom és ez vitathatatlan! :D ♥ és köszönöm, de szerintem én nem írok annyira jól, mint te. :)

    VálaszTörlés