2013. február 16., szombat

40.fejezet

Na jó, esküszöm, hogy a jövőhét lesz ég olyan, hogy lehet, hogy csak szombaton hozok részt, mert akkor lesz fellépésem és áááá. De esküszöm, a jövőhét, az UTLOSÓ ILYEN.! És, akik még mindig itt vannak velem, olvassák, és támogatnak, azoknak, hihetetlenül hálás vagyok.! Köszönöm srácok, Ti vagytok a legjobbak.!♥ Imádom az olvasóimat.!♥ /Jah, és annyit elárulok, hogy ez az utolsó olyan "visszaemlékezős rész", ami boldog.../ Jah, és lesz egy zene a részben, ha azt akarjátok hallgatni, akkor menjetek le a rész végéhez, és kezdjétek el, de szerintem, ezt minden Victorious fan ismeri;D♥

Lena: Kökii szépen, örülök, hogy tetszik^-^♥ Hát, van baja;D
Andika: Örülök, hogy ennyire tetszik^-^♥ Kökii szépen, és hát igen. He is an idiot;D♥
Lizzy: Kökii♥ És, hát, csak hormontúltengésben szenved, nem lesz belőle semmi komolyabb;D♥ És me too.:P
Doriszka: Kökii szépen, aranyos vagy^-^♥
Hope: Halii.:D Kökii szépen, és alaaap;d♥
Droka: Kökiiiim szépen^-^ Én is.:'D Kökim szépen, mégegyszer♥ De az avgyok, mert... mert.. mások olyan jól írnak, én meg, olyan, nem is tudom...♥
Dóri: Segáz;D És kökiiiiiii♥ Tudom. Muhahaha.:D Hát, majd mindent megtudsz, a maga idejében;D♥
Fanni: Kökii szépen, aranyos vagy^-^♥
Zsófia: Segáz, ismerős érzés..-.-" ;D Örülök, hogy neked is ennyire tetszik.:D♥ Kökim mégegyszer, nagyon aranyos vagy^-^♥ Pedig de, Te is nagyon jól írsz;)♥


-De Tanár úr, még is hova akar minket vinni?! Azt a helyet senki sem ismeri, és fooooos.! –nyávogott az egyik osztálytársunk.
-Szerintem jó móka lesz túrázni, és bejárni azt a kis helyet. Mindenki nagyon kedves, és képzeljétek, még Karaoke bárja is van.! –sorolta az ofő teljes átéléssel.
10. 2. féléve eléggé húzós volt, de megszenvedtünk a bent maradásért az biztos, és ennek örömére, most szépen fogjuk magunkat és elmegyünk osztálykirándulásra. Mondanom sem kell, a fele osztály (a ribancok) nem akarnak jönni, mert állításuk szerint „a párás levegő tönkre teszi a haj” vagy, mert, „és mi van akkor, ha jön egy tehén, kakil és belelépek? Az nem tesz jó a magas sarkúmnak” alapon. Mi négyen, egész egyszerűen közöltük, hogy tök mindegy hova, csak innen a lehető legmesszebb. S imánk meghallgattatott, megyünk Skócia egy kisebb falucskájába, valamerre a Lochness-tó mellett. Egyszerűen imádom Skóciát, és rohadtul várom, hogy láthassam.!

-Tudod mit, Julec, szerintem fogd be a pofád, és örülj neki, hogy 3 napra megszabadulsz a sulitól, és a gondjaitól. Több mint 2 hónapig hajtottunk a vizsgák miatt, nem fogunk azért kihagyni egy ilyen lehetőséget, mert félsz, hogy letörik a körmöd. –vetettem oda neki, mire Ő csak durcázva elhallgatott.
-Köszönöm Luce, bár örültem volna, ha kevésbé durván mondod, de azért köszönöm. –mosolygott rám az osztályfőnök.

*1 hét múlva*

-Vigyázz magadra. –mondta apa fél álmosan, és fél másnaposan.
-Meg lesz. Szia, apa.
-Szia. –intett, majd ment is vissza a házba.
A busz a házunk előtt parkolt le, és én már a kapuból láttam, hogy Zoey milyen idegbetegen integet nekem a leghátsó ülésekről, hogy menjek oda.
-Jó reggelt Tanár úr. –köszöntöttem az ofőt.
-Szervusz, Luce. Indulhatunk?!
-Természetesen.!
Mindenkit köszöntöttem, vagy is elkiáltottam magam egy ’sziasztok’ keretében, és már indultam is leghátra a bandához.
-Na, a hercegnő is megérkezett.! –gúnyolódott Lucas.
-Fogd be, Te gyökér. Nah, hova ülhetek?! –néztem körbe.
-Hát, ha jól meggondolom magam, esetleg tudok szorítani neked egy kis helyet itt mellettem. –mondta tettetett flegmasággal Stark.
-De, ha ott nincs jó helyed, cica, akkor, akár ide is leülhetsz mellém. Majd én megmutatom neked, milyen egy igazi férfi, és nem csak az ágyban. –mondta az egyik hormontúltengésben szenvedő osztálytársunk, majd a mondandója végén rácsapott a fenekemre, mire én felpofoztam, és Stark is szó szerint, a gallérjánál fogva emelte fel a srácot.
-Ne merd még egyszer ráemelni a kezed, Te perverz. És ne is merj neki ilyet mondani, mert nem érdemli meg, hogy ilyen szavakat használj vele szemben.!
-Tudod, én csak megmutatnám neki, milyen egy igazi férfi, aki mer is valamit tenni, és nem olyan puhapöcs, mint amilyen te vagy.
-Elegem van belőled, Te gerinctelen tuskó, most.! –kezdte Stark, és már majdnem megütötte, mikor odajött hozzánk az ofő.
-Fiúk, nyugalom. Bírjátok ki egy kicsit.
-Csak akkor, ha ez leállítja magát. –mondta Stark, majd velem együtt leült hátra.
-Hé, nyugi, elintéztem volna. –öleltem meg.
-Nem érdekel. Egyszerűen utálom, mikor ezek a nagyképű barmok azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, és bárkit megkaphatnak. Te nem leszel a ribancuk, azt csak leshetik. Nem engedem, hogy bárki bántson Téged.! –mondta, azzal adott nekem egy szenvedélyes csókot.
-Haver, jól elintézted.! –röhögött Lucas, majd lepacsizott a barátommal.
-Igen, jól megmondtad neki.! –helyeselt nagy szemekkel Zo.
-Jó, tök mindegy. Most már vége van, inkább beszélgessünk.
-Valóban, ügyvédnő, beszélgessünk. –cukkolt Stark.
-Fogd be, és egyébként is, csak jövőre leszek ügyvédnő.! –húztam ki magam.
-Ja, mert jól elkúrtad, hogy orvosnő lettél. –mondta Lucas.
-Nem érdekel. Legalább majd könnyebben elhelyezkedek az érettségi után.
-Jaaaaaaaj, ezzel hanyagoljál már.! –nyavalygott Lucas. –Még Te is kezded.! Az őseim is közölték, hogy örülnének, ha a jogi pályán látnának, vagy esetleg valamilyen jól menő cég élén. Én meg közöltem velük, hogy énekes akarok lenni, mire Ők ezt az esetet követve, még máig nem beszélnek velem. –rántotta meg a vállát.
-Mikor is volt ez?! –kérdezte Zoey.
-Úgy 2 hete. –rántotta meg a vállát, mintha mit sem törődne ezzel az egésszel, de én láttam rajta, hogy igen is nagyon fáj neki, csak nem mutatja, mert erősnek akar tűnni.
-Íjjj, sajnálom.! –ölelte meg Zoey. –Akarod, hogy gitározzak neked?! –kérdezte, mire Lucas halványan elmosolyodott, de úgy tényleg igazán, majd felvette a szokásos, fülig érő mosolyát.
-Cuki vagy, Róka, majd igen. –borzolta meg a haját.
-Ezt még is, hogy érted?! –kérdezte Zo vinnyogva.
-Úgy, hogy Róka vagy, mert vörös a hajad. –nézett rá.
-Jaaa, az, más. –mondta, majd belekarolt Lucasba, és elaludt a vállán.
-Hé, Stark. –böktem oldalba a fiút, mikor már majdnem mindenki aludt.
-Mi az Szépségem?! –nézett rám kómásan.
-Lucas és Zoey?!
-Nem hinném. –rázta meg a fejét. –Ahhoz túlságosan is makacsok. Még maguknak sem akarják elismerni, hogy éreznek valamit egymás iránt. Hülyék. De, ha nekik ez a jó, hát mit tegyünk ellene?!
-De mi van akkor, ha Lucas becsajozik, vagy Zoey bepasizik?! Ha akkor felbomlik a barátságunk?!
-Nyugi, ez csak egy újonnan jött hóbort mindkettőjüknél. Év végére már úgy is elfelejtik. Vagy, ha szeretnék egymást, ez max egy diákszerelem. –legyintett.
-Szerinted, a miénk is az?! –kérdeztem elcsukló hangon.
-Hé, ha az lenne, akkor képes lennék meghalni érted?! Képes lennék, a Világ összes srácát elüldözni, csak, hogy az enyém lehess.! Képes lennék, tűzbe ugrani, sőt.! Még a hajamat is képes lennék levágatni, ha Te kérnéd.! –mosolygott, majd hosszasan megcsókolt.
-Akkor ez egy, határozott „Igen Luce, biztos vagyok benne, hogy mi még nagyon sokáig együtt leszünk” szöveg volt?!
-Ez csak természetes, Lucinda. –röhögött.
-Ezt most, hagyd abba.! Tudod, hogy utálom, ha a teljes nevemen szólítanak.
-Hát persze, Lulu. –simogatta meg a vállam.
-Esküszöm, hogy leszúrlak.! –mondtam. Ezután már nem igen emlékszem semmire, ugyan is végig aludtam az utat.
                                                           ***
-Úúúúúúú, nézd már de jóóóó.! –mutatta Zoey a Lochnessi tavat.
-Tudooom.! Szerinted megtaláljuk benne Nessit?! –néztem rá hatalmas szemekkel, mire Ő vadul bólogatni kezdett.
-Az érett 16 éves lányok. –fogta a fejét Stark.
-Soha nem fognak felnőni. –röhögött Lucas.
-Mondod Te, Te skót szoknyás.! –vetettem oda neki. De most komolyan, hogy lehet ennek a srácnak annyi esze, hogy vesz egy skót szoknyát, és azt fogja egész nap vieslni,! Nagyon beteg ez a gyerek.
-Csinálok rólad egy képet, ne mozdulj.! –mondta Zoey, majd bepózoltam, és pár másodperc múlva hallottam is a kattanást. –Úúúú, de jó lett nézd.!
-Valóban egész jó. 

Miután kiélhettem biológus vágyaimat, miszerint én fogom felkutatni a Lochnessi Szörnyet, elindultunk a szállásaink felé.
Nagyon élveztem ezt az egész osztálykirándulást, ugyan is, szinte minden nevezetességet megnéztünk a faluban, vettem csokit, és megbeszéltem az osztályfőnökkel, hogy ötös leszek fizikából, meg kémiából, ha vesz nekem skót sört, meg whiskyt. Hát igeeeen… hajthatok azokért az ötösökért. Imádom az ofőnket, mondtam már?! Nem, akkor most mondom: Imádom azt az embert. Rengeteg képet csináltam a többiekkel, ha mondhatom, a mi négyesünk még jobban összehangolódott, mert ezzel a kiruccanással, előjöttek a régi emlékeke, az volt iskolás kalandok, és végig röhögtük az egész kirándulást, miközben mások zsörtölődtek, és mondhatnám tovább, hogy mit össze nem szitkozódtak. Ma van az utolsó esténk itt, ezért ma megyünk el a karaoke bárba. Nagyon várom már, mert Zoeyval úgy, 1 hónapja írtunk egy közös számot, és azt elő akarjuk adni. Még senki nem tud erről. Végül is, egész jó lett, meg van a zenés alapja, már egy kisebb koreográfia is megvan, pedig esküszöm, hogy hülyeségnek indult ez az egész.! Hát igen, Eisten is hülye volt, még is Őt tartják a 20. század legnagyobb fizikusának. Ki tudja?! Lehet, hogy nagy dalszövegszerzők leszünk, vagy fizikusok.! Álmok, álmok, de szép álmok… na jó, most csak hülyéskedtem. Egyikünk sem akar fizikus lenni.
Ez a hely, roppant mód tetszik nekem. Az egész hely, a lila és a fekete kombinációjára alapszik, és ez valami fantasztikus.! Vannak kék meg zöld reflektorfények, és a botfülű osztálytársainkat ez még jobban kiemeli. Miután végzett a két legnagyobb ribanc, mi eléggé lenéző tapsolást adtunk.
-Persze, mert a Halál, és az Idióta jobbat tudnak. –röhögtek ki minket.
-Egy csöppet. Zoey, gyere.
-Luce, tudod, hogy mit csinálsz?! –fogta meg a csuklóm Stark.
-Hagyjad csak cuki fiú, had tegye az agyát a barátnőd. Ha nagyon pocsék lenne, majd itt leszek én, hogy megvigasztalhassalak. –mondta, és én úgy döntöttem, hogy megölöm ezt a lányt.
-Azért csak hátrébb az agarakkal. Majd meglátjuk, hogy ki nevet a végén.  –mondtam, amjd felmentünk a színpadra.
-És, mit akarnak énekelni a hölgyek?! –kérdezte a DJ.
-Ezt. –adta oda Zoey a CD-t.
-Úúúúú, csak nem egy kis saját szerzeménnyel, kedves….
-Igen. Játsszad már.! –vágtam közbe, mielőtt még egy, egyórás beszédet tart nekünk.
Természetesen mindenki imádtam a dalunkat, aminek a címe, Give It Up. A többiek azt mondták, hogy valami fantasztikus lett, és hogy, mi, Zoeyval is csodálatosak vagyunk. Hát, ez van. Ahogy szokás, a mi drága Jennánk szépen leégett a barátnőjével, mivel, mi még kaptunk egy díjat is, meg egy ingyen vacsorát, amiért megnyertük az aznapi versenyt. Ez van, bár meg kell, hogy mondjam, igen csak ízlett nekem az a rántott sajt, a sült krumplival, és a végén a fagyi tortával.  Készült, egy igen jó kép is rólunk, amit természetesen, egyből feltettem a netre.

ˇLegjobb barátnő: sosem engedi, hogy hülyeséget csinálj…. Legalább is, nem egyedül;D Szeretlek, Zoooo

15 megjegyzés:

  1. Jo lett :D
    Olyan cuki volt Stark ahogy megvedte :D
    En Stark helyebe nem birtam volna ki hogy ne üsem meg azt a rohadekot :D
    Kövittt !!!!!!!! :D :*

    VálaszTörlés
  2. Kurva jó lett mint mindig :D
    IMÁDLAK TE BOLOND :D
    Hamar a kövivel!
    puszi, Lenush <3

    VálaszTörlés
  3. Jó lett :) kíváncsi vagyok hogy miért váltak el de a jelenre is vagyis siess:)*.*

    VálaszTörlés
  4. Deee jóóóó*.*
    Nagyon jóó lett..:D
    HAMAR KÖVIT!!!:) <3

    VálaszTörlés
  5. Imádooom! :D ♥ És köszönöm. :D igyekezz a kövivel, mert nem tudok betelni vele. :D

    VálaszTörlés
  6. nagyonnn jóóóóóóóóó hamar a kövit!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM!!!!!!! Háháháhá! Mindig lelövöm a poénokat! Imádlak édes! ♥♥♥

    VálaszTörlés
  8. Imádtam mint mindig!!! Siess a kövivel!! <3 :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon nagyon jóó lett ügyes vagy nagyon !!
    Baromii jóó!!! jóó lenne ha Lucas és Zoo összejönnének :) <3
    nagyon cukik Luce és Stark :) <3
    hamar kövit!:)

    VálaszTörlés
  10. nagyon jóó lett már alig várom a kövit
    máár várom hogy megint Louis-val legyen ! :)
    de Starkal is nagyon édes! :) <3
    ügyii!

    VálaszTörlés
  11. nagyon jóóó lett!!
    hamar kövit

    VálaszTörlés
  12. Hiiii :)
    Rég írtam :/
    Nem az a lényeg, hogy minden nap hozz részt, hanem csak annyi, hogy hozz :D
    Mint mindig, most is imááááádom amit írsz ;)
    Csak így tovább :))
    Ha van kedved és időd benéznél hozzám is? :)
    C.

    VálaszTörlés
  13. Én is elkezdtem írni,de utána abbahagytam,ugyanis szörnyen béna volt...na mind1....ez naon jó blog,sok blogot olvasok de ez a kedvencem,mindig ennek a blognak várom a kövi részét....siesss a kövviiivel :)

    VálaszTörlés
  14. nagyon jó lett... én nem rég találtam meg a blogod de egy nap alatt elolvastam mindkét sztorit imádom *.*

    VálaszTörlés