2012. október 4., csütörtök

27.fejezet

Szóval először is: Te agyon ázott mosómedve azokkal a Haribós egekkel.! Mikor kitettem az előző részt, azután dokinál voltam, és mikor hazaértem, megláttam hogy egyből 7 komment jött rá, azt hittem, hogy ott halok meg.! Valami fantasztikusak vagytok.! Imádlak Titeket.!♥ Nos ez a rész kicsit, nagyon vissza ugrik a múltba, ahol még sehol sem voltak Louisék, de majd megtudjátok, hogy mire gondolok;) Kökiiim még a 11 szavazást és TÖBB MINT 6000 oldal megtekintés.!♥ HihetetlenülImádomazOlvasóimat♥

Lena: Azért ne, még szükségem van rá;P Majd utána.:P Én is imádlak*-*♥
Lizzy: Kökiiim és te is majd kicsit később fogyaszd el Lajos drágámat♥
Enikő: Kökiiim szépen szejee♥
Dóra: Kökii szépen, hát próbáltam cukira megírni...^-^
Nóra: Örülök, hogy tetszik, és láttam és már nagyon kíváncsi vagyok rá.! Hamar küldjed;)♥
Boglárka: Kökiiim szépen.:Đ♥
Roxyy: Kökiim szépeen♥ Aranyos vagy♥

/Bella szemszöge/

*1 évvel ezelőtt, mikor Bella még Balázzsal volt*

Reggel kissé kómásan keltem, bár most még kómásabb voltam a szokottnál is, amit mondjuk nem csodálok, mert tegnap kicsit eleresztettük a hajunkat Tamival és Ririvel… Hehehe, elmentünk kicsit pogózni, és mivel pogó ezért alap hogy iszunk és nem is keveset. Így már értettem mindent, a minden alatt azt értem, hogy miért sajog a bal oldalam. Kicsit összekaptam az egyik csajjal, mert a pasija rám mászott én meg próbáltam kikerülni a csaj meg félreértette… véletlenül állba rúgtam, de mind eeeeeegy. Nem értem, Reni miért mondja, hogy Balázsék rossz hatással vannak rám, meg tanulok így legalább vigyázni magamra. Mikor megnéztem a telómat 10 órát mutatott és egy új üzenetet, a Balázstól.
”Szia Te Vadállat. :’D Remélem annyira, nem áztatok el tegnap, hogy ne tudjunk találkozni. Ha mehet, akkor dobj egy üzit, mert akkor a következő busszal megyek ki. Jah és csinos legyél, mert fogsz fényképezni.! Szeretlek
Röhögve olvastam el az üzenetét, és visszaírtam neki, hogy a 11 órás busszal már jöhet is az én Hercegem. Az a herceg, aki nem szőke, hanem festett fekete, nincs fehér lova, hanem gördeszkája és busszal jár értem. Én meg nem vagyok az a szőke hajú és kék szemű királylány akiről a legtöbb fiú csak álmodozik, én csak egy átlagos 16 éves vagyok, aki olyan szinten szarul néz ki, hogy az már gyomor szájon ütött. Sosem szoktam így kinézni, és sosem töltöttem el a tükör előtt 1 órát… Jó mondjuk tény, hogy lezuhanyoztam, hajat mostam kivasaltam a hajamat és egy leheletnyi sminket is tettem fel de akkor is.! Ez már felháborító.! Egy kockás inget és egy fekete tépett nadrágot illetve egy fehér cipőt vettem ma fel a „randinkra”.



Elindultam a Balázs elé a buszmegállóba, mert már a jármű is elindult és egy 5 perc múlva, már ott is volt. Fekete nadrág, szabályosan a térdénél kivágva, deszkás cipő bőrdzseki össze-vissza „most keltem fel” stílusú haj és az elmaradhatatlan deszka. Egyből odamentem hozzá és egy hatalmas csókkal köszöntöttem, mire a mellettünk elhaladó lányok (akiket egyébként enyhén nem szívlelek) felhorkantottak és összesúgtak:
-Mehetünk,! –nézett bele a szemembe azokkal a gyönyörű szemeivel.
-Természetesen. De hova is?!
-Még is hova szoktunk menni, ahol lehet deszkázni és ordítozni?!
-Wííí lemegyünk az erdőbe vagy a tisztásra?!
-Amelyikre ön óhajtja.!
-Akkor a tisztásra megyünk.!
-Hölgyem, parancsoljon.! –nyújtotta át nekem az egyik deszkát, amit magával hozott és úgy indultunk el a tisztásra.
Nagyon szeretem azt a helyet, leginkább a rockerek meg a punkok járnak oda, mert ott szabadon bömböltethetik a hörgést meg satöbbi. Annyira szeretek gördeszkával lemenni, főleg mikro a földes úton vagyunk, akkor igazi élvezet. J
negyed óra múlva már ott is voltunk és én egyből levágódtam a fűbe és persze hogy bevertem a kezemet.
-Aaaa a karom.!
-Béna.! Gyere ide, megpuszilom.!
-Nem kell a puszid.! –nyújtottam ki rá a nyelvem.
-Miért nem?!
-Ezért.! –mondtam és ellöktem, mire ő ismét „elesett”. Mindig tetteti az eséseket, csak hogy én örüljek, de mindig megkerget.
-Na, most elkaplak.! Menekülj.! –mondta, majd fölugrott és elkezdett kergetni.
Én egész egyszerűen csak felsikítottam, mert itt szabad, és elkezdtem rohanni, mint egy őrült, a Balázs meg csak sétált… Ch… én is így szoktam a kifogósban tesin, lopják a taktikám… Nem tudom, talán egy negyed órás rohangálás után megunta és ő is begyorsított, és mint mindig lenni szokott elkapott és beleestünk a fűbe, majd röhögtünk, mint a retardált állatok. Annyira szeretem ezt a srácot, mert ha olyan helyzet van, akkor olyan, mint a legjobb haverom, viszont legtöbbször, meg ha jön valami beképzelt hülye állat, akkor kihúzza magát, és megmutatja, hogy én az övé vagyok, és ne merjen bántani. Nála jobbat, szinte el sem tudok képzelni magamnak. Visszamentünk a deszkákhoz és leültünk a fűbe szokásunkhoz híven beszélgetni:
-Nos, bevetted a gyógyszereket?! –nézett rám gondoskodóan.
-Igen anyaaaa.! –öltöttem ki rá a nyelvem.
-Ne szemtelenkedj kislányom.! De komolyan, nem akarom, hogy bármi bajod legyen, és Reni már így is eléggé utál, nem akarom azt, hogy azt mondja, miattam nem figyelsz oda arra, ami történt veled, és emiatt nem szeded a gyógyszereket.
-Jaj Bazsikááááám, ne aggódj ezek miatt.! Én mindig beveszem, reggel illetve este.
-Helyes.! De ha még egyszer így mersz hívni, akkor nem tudom, mit csinálok veled.!
-Na mi lesz Bazsi?! –röhögtem ki.
-Semmi, mert én nem bántom és nem is, fogom bántani a leendő feleségem.
-Óóóó szóval, akkor már biztos, hogy Nagyné leszek?!
-Igen.! És majd kibéreljük a templomot.
-Hülye.! Egy esküvőre nem kell kibérelni a templomokat.!
-De igen, ha azt akarjuk, hogy legyen lefordított kereszt is.!
-Ááá így már érthető. De majd azt mondjuk, hogy elengedte a szög ami tartja…
-Logikus. De befejezhetném?!
-Parancsolj.!
-Köszönöm. Na szóval, kibérelnénk a templomot, lenne fejjel lefelé tartott kereszt és rendes kereszt. Mindenki szigorúan feketében vagy bordóban lenne, vagy ennek a kettőnek a kombinációjában. Te a Green Day- Time Of Your Life-ra vagy a SlipKnot- Dead Memories-jára fogsz majd bevonulni. Gyönyörű szép sötét bordó ruhád lesz, szélén és fekete csipkékkel és rajta fekete rózsákkal díszítve, amik kacskaringóznak. Vagy acélbetétes bakancsban vagy fekete tornacipőben fogsz az oltár elé vonulni, és ott fog várni a pap, feketében és ott foglak várni én, ebben, vagy hasonló fekete nadrágban, olyan fekete ingben, mint Billie Joenak és egy piros nyakkendő lesz rajtam és természetesen acélbetétes bakancs. Az én tanúm Lukács László lesz, a Tankcsapdából a tiéd meg Marilyn Manson. A gyűrűink örökké jelet fognak mutatni, és mikor vége lesz mindennek, eldobod a fekete rózsákból álló csokrot, elkapja Reni, hozzá megy ahhoz az Ír gyerekhez és a lagzin pedig fellép majd a Papa Roach, Marilyn Manson, The Rasmus, My Chemical Romance, és a mennyasszony és az ő unokatestvére kérésére a One Direction, akikre vigyáznom kell, ne hogy az a répa evő gyerek lenyúlja tőlem.
-Hmmmm…. Milyen csodálatos esküvői tervek, nem is tudtam, hogy gondolkodtál te ilyenen.
-Hát látod, én ilyen romantikus típus vagyok.
 -Én meg örülök, hogy romantikusan megjegyezted, hogy milyen esküvőt szeretnék.! –mondtam és megcsókoltam.
-Figyelj, ez olyan szinten furcsa és ijesztő, hogy lehet néhányan el sem jönnének, és egyből a dili osztályra zárnának téged, emiatt az ötleted miatt, de én nem. Mivel én is ilyen nem normális punk-rocker vagyok, így természetesen benne lennék egy ilyen esküvőben.
-Reméltem is. Viszont egy valamit kifelejtettél.
-Mit?! –kerekedett el a szeme.
-Hát drágám jhonatan Davist és  KoRn-t kifogja meghívni?! Őket is meg kell hívnunk őket. Kik fogják szerinted eljátszani a Right Nowt?!
-Oh, én kérek elnézést.!
-Most az egyszer elnézem neked, de csak most.!
-Milyen kedves ez Öntől.!
-ugye?! Én vagyok a megtestesült kedvesség és szépség.!
-Na meg szerénység.!
-Na ugye.!
-Jaaaaj, szeretlek Te hülye.! –húzott magához.
-Én is szeretlek téged.!
/Bella és Balázs/




6 megjegyzés:

  1. Tipikus Bazsaaa! xDD Amúgy nagyon tetszett, de sztem Harryvel sokkal édesebbek! ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Joo lett :D Lesz meg ilyen resz ami enyire visza megy a multba ?? :D Egyepkent gyorsan KÖVIT :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó..:$ :D Kövit hamar!!! ♥

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik, hogy így visszamentünk az időben!! Imádom!! Köviiiiit!!? *-* <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jóóó!!!! KÖVIT HAMAR!!!! PuxLux
    /amúgy Lizzy egyetértek! Harryvel tényleg sokkal cukibbak!!!/


    Nórii

    VálaszTörlés
  6. Király mint mindig :D
    És szerintem is jobb Harry-vel ^^
    Pusszantás <3

    VálaszTörlés