2012. október 6., szombat

29.fejezet

Jó, szóval had legyek msot, mitn ahogy mindig őszinte.! Mikor megláttam a komikat, konkrétan ennyit bírtam kinyögni: úristeeeeeeeen.! Nkem olyan cukiiii olvasóim vannak♥ És akkor ezzel, most mindent el is mondtam.!♥ Kökiim a több mint 7000 megtekintést a szavazásokat és a 7 kommentet♥
Ehhez a fejezethez, csak annyit, hogy: Vigyázat.! Egy része +18 és még valami... Harryvel csak óvatosan.! Még szükségem van rá jó pár fejezethez még;)))

Dóra: kökii♥ Hát igen, egy bizonyos kérést teljesítettem...:$ Hát tudom..bnőmnek is ezt mondtam, mikor szkított barátjával és már is jobban lett.:'D
Lena: Azért nembuzi, csak nagyon köcsög;) Everybody congratulations Reni:D
Lizzy: Hát szerintem tuti nem fogja megltáni;) de ha igen, akkor futáéááááááás.! Én is ugyan ezt tenném.! Én még jobban szeretlek♥
Enikő: Kökiim♥ Meg si adta neki.:D
Zsuzsanna: Nagyon szépeen kökiim aranyos vagy;)♥ Hát itt van, bevezettem a napi frissítést, öülhet mindenki.:D♥
Fruzsina: Hát, msot már majdnem a jelenben vagyunk, a következő részben már minden visszaáll a jelenbe;) Te is örülhetsz, emrt naponta leszenk jú részek:D♥ Szerintem mindenki ezt csinálta volna.:D Én is imádlak Téged is és a Többieket is♥
Roxyy: Hát igen, imádom a hüyle fejét♥ Hát általában ötleteket szoktunk egymásnak adni és abból hozunk ki  ilyeneket.:D Meg amúgy is, annyira biztos ismerem, mitn a saját tenyeremet.! Kökiim szépen♥




/Harry szemszöge/

*1 hónappal ezelőtt, pontosabban Bella érkezése napján*

Szokás szerint minket bíztak meg azzal a feladattal, hogy takarítsunk. Persze, mert Niall meg Louis elhúztak és mi tegnap kicsit Zaynnel ’ereszdelahajamat’-ot játszottunk Liam átment Danihoz és Eleonor átjött. Régóta ismerem Elt és én mutattam be őt Louisnak, de ezt mindenki tudja. Mondanom sem kell, nagyon jó csaj, ezt nem lehet letagadni. És sajnos most már sehogy sem tudnám letagadni… De mindent szépen sorjában.
Zaynnel elkezdtünk inni összevissza mindent, ami csak volt itthon. Vodka, pezsgő, sör, whisky minden. Aztán megérkezett Eleonor is és ő is ivott velünk, és már konkrétan azon a szinten voltunk, hogy szeretjük az egész világot.! Bármit mondtuk, az igaz volt, bármit csináltunk, röhögtünk. Nem sokszor van ilyen alkalom, hogy Eleonorral együtt iszunk, mert általában itt van Louis és előtte jó kis lány. Imádom, ahogy megjátssza azt, hogy ő jó és ártatlan, közben, pedig egy igazi ribanc. Fűvel-fával csalja legjobb barátomat, aki még csak nem is tud erről. Jó ez mondjuk hülyeség, mert ha tudna, akkor eleve nem lenne vele. El fejét nagyon elvette a hírnév, a fejébe szállt az, hogy Ő Louis Tomlinson barátnője és minden hülyeség. Alapból nagyon elegem van már belőle, és szinte már undorodom is tőle, de most hogy ittunk, eléggé vonzónak találtam. Nem tudom, eddig sosem néztem rá úgy, ma este még is igen. Próbáltam nem arra figyelni, ahogy nevet, ahogy dobálja haját, ahogy viselkedik. Nem tudom, egyszerűen csak szexisnek találtam. Mikor Zayn kiment, hogy hozzon még kedvcsinálót nem bírtam magammal és megcsókoltam Őt. Amin a legjobban meglepődtem, hogy visszacsókolt és folytatni akarta. Beletúrt a hajamba, kezem az inge alá tévedt és meg sem vártuk Zaynt felkaptam és felvittem a szobámba. Ledobtam őt az ágyamra és levettem róla a blúz, és ő is a pólómat. Röpke pillanatig csodálta felsőtestemet majd újra csak csókolt. Övemet kezdte csatolni, majd nadrágomtól is megszabadított, én is őt a nadrágjától és melltartóját kezdtem kicsatolni, amire ő csak mosolygott. Már vagy negyed órája csókolóztunk és Zayn még nem keresett minket. Nem is baj, csak meg ne lásson minket.
Egy idő után Eleonor egy kecses mozdulattal meg szabadított alsómtól és én is őt, a fehérneműjétől.
Nem tudom, mennyi ideje voltunk már együtt, de még mindig nagyon élveztük, mindketten, mikor megtörtént, amire egyikünk sem számított:
-Hé srácok hova tűntetek?! –hallottuk Zayn hangját. Abba kéne hagyni… de nem tudom, és ahogy hallottam, éreztem és láttam El sem tudná Most abbahagyni…
Próbáltunk kissé csendesebbek és óvatosabbak enni, hogy még véletlenül se vegyen minket észre, de nem sikerült:
-Na végre megvagytok…. –mondta Zayn és falfehérré sápadt.- Te Úr Isten.!
És már ki is viharzott a szobából. Eleonorra néztem, ő rám, nem tudtam mi tévő legyek. Menjek Zayn után, és kérjem meg, hogy ne mondja el senkinek sem, vagy hagyjam és folytassam El kényeztetését. A lányra néztem, akinek csillogott a szeme a vágytól, így hát folytattuk.

***

Reggel iszonyatos fejfájásra keltem és próbáltam felidézni a tegnap este történéseit. Legnagyobb bánatomra sikerült, és a mellettem fekvő Eleonornak is, aki egy hosszas reggeli csókkal üdvözölt. Na álljunk csak meg egy pillanatra.! Oké, lefeküdtem vele, csak mert bevoltam állva, de kimondta, hogy szeretem?! Soha nem jönnék össze a legjobb barátom csajával, az nem én vagyok. Viszont valami vonzalom vagy erő nem tudom mi, arra késztetett, hogy visszacsókoljak a hajába túrjak, és hogy leljem őt. Borzalmas ember vagyok…
Lent Zayn és Liam vártak minket, akik a kanapén ültek és nézték a kikapcsolt tévét:
-Jó reggelt.! –köszöntötte őket kedvesen El, aki mellettem állt és a fenekemet fogta…
-Nem nevezném annyira jónak… -mondta semlegesen Liam.
-Még is, hogy voltatok erre képesek?! Eleonor lefeküdni a pasid legjobb barátjával. És Harry, te meg lefeküdtél a legjobb barátod csajával.! Ne mondjatok semmit, csak annyit, hogy még is miért?! –fakadt ki Zayn.
-Részegek voltunk… -sütöttem le a szememet, de egyből felkaptam a szemem és mindenem, azon, amit El velem egyszerre mondott.
-Mert szeretem Harryt. –válaszolta és rám mosolygott.
-MI VAN?! –kérdeztük mind a hárman, mert nagyon nem értettük, vagy legalább is, nem akartuk felfogni.
-Így van, szeretem Harryt. És ez ellen nem tudtok semmit sem tenni.! –mondta és megölelt.
-Eleonor, nem lehet, hogy összekeversz engem Louissal?! –mondtam és eltávolodtam tőle.
-Ahhh… elegem van már belőle. Egyszerűen már nem érzem jól magamat mellette. Nem tudja elérni, hogy boldog legyek és élvezzem az együtt létünket, de Harrynek ez sikerült. –mondta és kacéran rám kacsintott, bennem meg még az ütő is megállt.
-El, most csak azt próbálod elhitetni, hogy vannak Louisnál jobbak, és menekülsz a csalódás elől. De ha ez kiderül, mind kettőtöknek rossz lesz. Nem szabad, hogy ez többé megtörténjen.! –jelentette ki Liam aggodalmasan.
-Nem fog.! Ígérem.! –mondtam majdnem őszintén.
-Jó, mi most elmegyünk egy kicsit bevásárolni, hogy legyen, valami kaja itthon meg nézzen ki normálisan a ház, mert hello.! Ma jönnek haza Louisék Bellával.
-Bella?! Ez a neve a csajnak?! –mondta flegmán El.
-Hát nem is pasi. –felelte szintén flegmán Zayn. –És ti ketten, vigyázzatok. Ne csináljatok semmi hülyeséget.4 Vagy is, ennél nagyobbat ne.! –mondta és elindultak.
Én fel mentem a szobámba és gondolkozni akartam a tegnap estéről, de bejött Eleonor is:
-Szakítani fogok Louissal. –jelentette ki, mire én nagyot néztem.
-Figyelj Eleonor, ez csak egyszeri alkalom volt, nem lesz folytatása.! Nem szabad, hogy legyen folytatása.!
-Ugyan már Harry. Ne mond, hogy nem élvezted.! Mikor voltál utoljára lánnyal Hazza?! Még a végén kijönnél a gyakorlatból, én csak segítenék neked, hogy a toppon maradj.! –mondta és beleült az ölembe, velem szembe, majd megcsókolt.
-Nem El, elegem van a futókapcsolatokból. Most komolyra akarom fordítani a dolgot egy lánnyal, és az nem a legjobb haverom barátnője.
-jaaaj ne viccelj már.! Tudom hogy akarod.! –mondta és ismételten megcsókolt, de most nyelve játszadozott az enyémmel. Nagyon élveztem, egyszerűen lehetetlen volt ezt Nem élvezni. Ugyan ott tartunk, ahol tegnap este. Az ingemet bontogatja én az övét. Nadrágomat lehúzza, ám most alsónadrágom alá is benyúlt, és véletlenül egy apró nyögés ki jött a számon, mire El felmosolygott és folytatta legérzékenyebb testrészem kényeztetését. Egyszerűen nem bírtam magammal, ledobtam az ágyra, és csókolgatni kezdtem fedetlen testét. Nem szabad, nem szabad.! –mondta a belső hangom, de nem bírtam rá hallgatni.
Csak akkor vettem észre, hogy nem az én szobámba vagyunk, hanem a vendég házban, mikor tekintetem a plafonra és a szoba berendezésére akadt. Abba akartam hagyni, de El nem engedte, ugyan is szájával kényeztetett külön féle területeken.
Ajtó csapódást hallottam, ezek csak is Liamék lehetnek, és az emeletre tartanak. Most mi lesz, Istenem egy idióta vagyok.!
-Én megmondtam.! –kezdett bele Zayn. –Nem szabadott volna őket együtt hagyni.!
-Jó mindegy, ez most nem lényeg.! Ti ketten felöltözni és Zaynnel rendbe teszitek ezt a szobát és felhúzzátok az ágyneműt.!
-És te?! –kérdezte El.
-Én megyek Louisért, Niallért és Belláért a repülőtérre.! Minimum 2 óra múlva jövünk, legyetek készen.! –utasított minket Liam, és mi, mit a jó gyerekek, neki láttunk a szoba takarításának.
És valóban úgy is lett, ahogy Liam azt mondta, 2 óra múlva nevetést hallottunk lentről és Eleonor is elment már. Mi fent maradtunk és hallottuk, hogy jön valaki. Odaálltunk az ajtó elé, hogy egyből tudjuk Őt köszönteni, és mikor az ajtó kinyílt, egy csodálatos látvány fogadott bennünket. Ott állt Bella, hosszú barna haja ki volt engedve és vasalva, gyönyörű barna szemei megbabonáztak és az a ruha… Kék szoknya, alatta egy nejlonharisnya és egy maga az egész lány kékben volt, kivéve a dzsekijét, mert az fekete volt. Ahogy láttam, hogy néz rá Zayn, rájöttem, hogy nem csak nekem tetszik az a látvány, ami elénk tárul. A lány egy hatalmas öleléssel köszöntött minket, és mi egyből hülyülni kezdtünk vele. Jó fej a csaj. Niall kikönyörögte, hogy nézzünk róla képeket a laptopján és még a képeken is szívdöglesztően jól nézett ki. És azok a strandos képek… azt hittem, hogy ott halok meg. Gyönyörű szép ez a lány.

***

Eltelt már pár nap és összeszokott velünk. Stúdiózni voltunk, de őt nem keltettük fel, de én értem haza legelőször. Elkezdtem tévézni, de ajtó csapódást halottam, így gondolom csak ő lehetet az. Ahogy kinézett. Huh. Szaggatott farmer nadrág, csontvázas póló és hatalmas szívmelengető mosoly. Elkezdtünk képeket nézni, és meg kell mondjam, nagyon tehetséges a lány. Már majdnem megcsókoltam, mikor hívtak. Azt hittem ott ölöm meg Louist.

***

Teltek a napok, hetek én és Bella egyre jobban összemelegedtünk és hát, hogy őszinte legyek, már együtt vagyunk. Egyszer sem gondoltam Eleonorra, pedig több száz üzenetet és SMS-est küldött, de nem törődtem velük. Egyetlen célom volt, az, hogy Bella az enyém, legyen, és hogy csókolhassam és ölelhessem őt. És meg is történt, amire vágytam. Enyém lett a lány és szeretem. Bátran kimerem állítani, hogy szeretem.
Sőt, már az unokatesója is itt van és ő is nagyon jó fej, és jó csaj, de őt inkább Niall foglalkoztatja, bár nem is nagyon érdekel, ugyan is én Bellát szeretem.

6 megjegyzés:

  1. Dejooo.*-*:Dd hat Eleanoron enyhen kiakadtam xdd nagyon jo varoom a kovit.:d <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyonjól írsz.:o Sajnálom hogy nem írtam csak nem tudtam gépelőtt lenni, de ejha. Sokmindenről lemaradtam és egyre jobb vagy.:D Gratula! Amúgy nálam is van újrész.:) http://the1direction.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  3. Kicsit sokkolt... De rohadt jó lett mint mindig! Ügyes vagy drágám ♥♥♥♥ Várok a kövit!

    VálaszTörlés
  4. Az a rohadt :O Erre nem számítottam!!
    Rohadt jó rész lett, mint mindig is szokott lenni!
    Ügyi vagy <3 Puszika :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jóó*-*
    Hátt erre nem számítottam hogy Harry+El..O.o
    De.. jóó..*o* :DD
    KÖVIT

    VálaszTörlés
  6. Jáááj!!! Ezt is imádtam!!! Hogy írhatsz ilyen jól?? Nem értem :DDD

    VálaszTörlés