2012. október 7., vasárnap

30.fejezet

Te Uram Isten...30.fejezet... mikor elkezdtem, arra gondoltam,hogy 'Ááááá.. ugye se fogja senki sem olvasni, meg mittudomén'. erre tessék itt vagyok, 7 rendszeres olvasóval és 7 rendszeres kommentelővel♥ Eleinte, mikor elkezdtem, úgy jött létre, hogy unatkoztam meg poénból, amolyan 'Mert Miért Ne?!' alapon kezdtem el írni, és megcsinálni ezt az egészet. és most itt tartok, a 30. fejezetnél, ahol már napi szinten hozom a frisst és csodálatos olvasóim vannak♥ Köszönöm♥ Bár köbö 1,5 hónappal ezelőtt, azt sem hittem volna, hogy én fogok valakinek tanácsot adni, bloggal meg írással kapcsolatban. Ez egyszerűen nagyon jó érzés, mert pozitív visszajelzést ad nekem, és így legalább tudom, hogy hát végül is "idegeneknek" is tetszik, amit írok. Bár, már nem igazán tudom mondani az olvasóimat idegeneknek, mert belopták magukat a szívembe♥ Nagyon szépen Köszönöm Emberkéim♥♥

Fruzsina: Kökiim*-* hát ebben a részben, még inkább kifogsz rajta akadni;P
Beaa: Kökiiim szépen♥ Semmi gond, megértem, hogy nehéz a suli /nekem is az/♥ Nagyon szépen kökiiim, jó ezt tőled hallani, vagy is ovlasni.:Đ♥
Lizzy: Ez volt a célom;P ez is leeht kicsit sokkolni fog...Kökiim szépeeen♥
Lena: Én megmondtam, hogy nem sejtesz Te semmit.! Muhahahaaaa.! kökiii szépen♥
Enikő: Kökiiim♥Muhahahaaa.! erre senki nem számított.:D♥
Zsuzsanna: Nagyon aranyos vagy, kökiiim♥ Huh.. angy jó ltáni, hogy azt mondod, hogy jól írok, mert az eddigi tanáraim elszólták, amiket írtam, de most hogy itt vagytok Ti is meg az új tanárom azt mondja  hogy ügyes vagyok szal nagyon kökiiim♥
Roxyy: Hát igen.:D Ebben a részben is kicsit mérges leszel akkor Hazzára, de a végén ismét megfogtok enyhülni ezt tudom, mivel én írtam.:D♥


/Harry szemszöge/

*A buli napja, mikor El szakított Louissal*

Nagyon kivoltam akadva Eleonorra, hogy dobhatta ki azt, aki mindennél jobban szerette őt?! Viszont a mellett az érzés mellett, hogy elmondtam őt minden nemű ribancnak, valahol mélyen, legbelül kicsit fájt is nekem. Azt mondta, hogy szeret, akkor most miért szakított Louissal és nem értem?! Fájt a tudat, hogy akkor most valaki mást ölel, csókol, és másnak mondja azt, hogy ’szeretlek.!’. Nagyon mardosott a tudat e miatt, viszont a tudattól kellett volna kapnom egy hatalmas pofont, mert nekem itt van Bella. Bella, aki olyan, mint egy kis Duracel nyuszi. Állandóan pörög, képes mindenkivel beszélni és valahogy talál minden emberben valami jót. És nem mellesleg szép, kedves és nem érdemli meg, hogy más lányokon járjon az agyam, mert én csak Őt szeretem.! Meg is kaptam a tudatomtól azt a pofont, mikor mosolyogva lejött abban az észbontóan szexis ruhájában. Keresztes felső, szaggatott rövidnadrág és magas sarkú. Voltak nyakláncok is a nyakában, és azok közül legelöl volt az, amit tőlem kapott. Mikor megláttam, hogy ott van, elmosolyodtam és megfogtam a csuklómat, ahol ott volt a Ramoneses karkötőm. Mosolyogva jött oda hozzám, adott egy csókot és szinte úgy repült az idő, hogy már csak azt vettem észre, hogy ott vagyunk a diszkóban. Nem tudom, melyik okos találta ki, hogy ide jöjjünk, mert hogy Eleonor is ide szokott járni. Csak ma este ne találkozzak vele, könyörgök.!
Bent mindenki ment a maga dolgára, bár mondjuk, nehezen hagytam ott Bellát, akit amint beértünk minden pasi szemügyre vett és azt a látszatot keltették, hogy ’Hm… ez igen tetszik. Ma este ő is meglesz.’. És mikor láttam ezeket az elszánt és néhol sóvárgó pillantásokat jobban magamhoz szorítottam őt és megpusziltam a fejét, hogy leessen mindenkinek, hogy Ő az enyém. Bár ami leginkább zavart, az Zayn volt. Az első pillanattól kezdve oda volt Belláért, hanem is szerette, biztos, hogy nem volt közömbös iránta. És ahogy ma nézett rá… Konkrétan Őt is meg tudtam volna ölni, de ez már csak mellékes. Soha nem tenné azt, hogy lecsapja más kezéről. Nem, Zayn nem az a fajta srác. Ha nagyon is szeret valakit, és annak van barátja, biztos, hogy nem fogja elcsábítani, inkább vagy magában őrlődik, amíg nem talál egy másik lányt, akit még annál a másiknál is jobban szeret. Jelen helyzetben csak reménykedni tudtam, hogy ma este lesz egy olyan lány, aki megmozgatja Zayn szívét.
Elmentem egy kicsit inni (értsétek egy kis vodka meg sör) és mikor már úgy éreztem, hogy most már tudok bulizni, megakartam keresni Bellát, hogy akkor most megmutatom neki, milyen vagyok akkor, ha nem vagyok normális. Mármint, ha egy kicsit ittam, mert alapból nem vagyok normális, vele, Reni és Louissal egyetemben. Ez az eltervezésem úgy hiúsult meg, hogy megláttam egy nagyon ismerős alakot. Hosszú göndör haj, fekete koktél ruha. Ez nem lehet…
-Eleonor?! –mondtam kissé félénken.
-Harry, drágám. De jó téged újra látni.! –mondta miközben megölelt és meghúzta a vodkás poharát, ami már félig volt.
-Hát én ezt nem mondanám. Mit keresel Te itt?!
-Jaaaaj, tegnap szakítottam Louissal, tudod valahogy fel kel dolgoznom. És úgy, mint Ti eljöttem ide és berúgok meg nagy valószínűséggel, valakivel lesz egy kisebb együtt létem a mosdókban.
-És mit fog szólni hozzá a pasid?! –kérdeztem undorodva.
-Jaaaj te kis butus, hát nem esett le?! Miattad szakítottam Louissal.!
-Még is miért?!
-Mert szeretlek, és mindennél jobban akarlak, és azt is akarom, hogy a fülembe suttogd azt, hogy szeretlek.
-De El, én nem szeretlek téged.! Én Bellát szeretem, aki a barátnőm.
-Jaaaj mit eszel azon a kis libán?! Inkább fogd be és csókolj meg.! –mondta és csücsöríteni kezdett.
-Felejtsd el.! Egyszer, na jó, kétszer megtörtént, de többször nem fog.! És nem szabad, hogy bárki is megtudja. –mondtam és elviharoztam a bár pulthoz.
Kértem még whiskyt meg vodkát, mert ezt csak a piában lehet túlélni. Már bőven volt bennem, ezért úgy éreztem, hogy most kell abbahagyni, mert még egy pohár és bármit képes lennék megtenni, bárkinek. De egyszerűen nem ment, muszáj volt. Az, ahogy Eleonor bánt Louissal, és ahogy beszélt Belláról, egyszerűen sokkolt. Elindultam, hogy ismét megkeressem Bellát és a többieket, de megint csak Eleonorba ütköztem.
-Ez azért már nem véletlen.! A sors is azt akarja, hogy velem legyél.! –mondta kacéran, amitől én csak ideges lettem.
-Eleonor nem hagynál már végre békén?!
-Még is miért?!
-Mert nekem barátnőm van, és szeretném Őt megkeresni.! –El átnézett a vállam fölött és mosolygott.
-Én már megtaláltam.! –mutatott hátra.
Nem hittem a szememnek. Bella ott táncolt vagy mit tudom én mit csinált egy másik sráccal, aki legnagyobb bánatomra helyes volt. Bár Renit nem láttam sehol, tuti nem hagyná magára, vagy talán még is?! És Bells nem magas sarkúban jött?! Akkor miért van rajta tornacsuka?! Miközben ezeken gondolkoztam, ők ketten semmivel sem törődve megcsókolták egymást.
-Bella… -akartam elindulni, de El elkapta a kezemet.
-Ugyan már Hazza, ő is szórakozik egy kicsit, Te is tedd azt. Gyere velem.! –mondta és megcsókolt. Csókunk után megfogta kezemet és a mosdók irányába vitt, ám egy másik kéz is elkapta a kezemet.
-Figyelj haver, ez így rohadtul nem lesz jó.! Ha Bella és Louis erre rájönnek…-kapott el Zayn.
-Nyugi már Zayn.! Bella nem fogja megtudni, és Louis sem.! Ha csak, Te és Liam nem beszéltek nekik.! –néztem rá szemrehányón.
- nem is tudom Harry… Ez már kissé kellemetlen, nekem is, és Liamnek is. –mondta kissé feszengve.
-Tudom.! És tényleg ez lesz az UTOLSÓ.! Soha többet nem fog elő fordulni, most csak el akarom őt felejteni.! Ne mondd el nekik.! –segítség kérőn néztem rá.
-Legyen.! Menj, de tudd, ha még egyszer megtudom, hogy mit műveltek, kitálalok Bellának és Louisnak is… És csak hogy, tudd, így nem érdemled meg Bellát. –nem tudtam először felfogni, amit mond. Nem érdemlem meg Bellát?! Miért Ő igen?! Nem, Ő nem érdemel meg engem.! Ő smárolt más sráccal, és még kitudja miket csináltak/csinálnak…
-Jól van mindegy, majd később megbeszéljük.! –legyintettem le haveromat, és már mentem is Eleonorral a mosdókba.
Az egyik az ajtótól legtávolabbi fülkét foglaltuk el és kezdtem őt vetkőztetni, ő közben nyakamat csókolgatta illetve harapdálta, mibe én egy kicsit felnyögtem. Már ingemet is teljesen levett, én ismét melltartóját csatolgattam és vettem le. Ajtó csapódást hallottunk, és hatalmas röhögést:
-Baszd meg Bella, ez a fiúmosdó.! –ez Reni volt, biztos vagyok benne.!
-Jól van már.! Itt nem tudod elintézni?! –röhögtek mind ketten, és akkor El-el már nagyon benne voltunk a dologban és Ő felnyögött egy kicsit.
-Hupszikaaaaa.! Menjünk innen Ren.! –röhögtek, és ez biztos Bella meg Reni volt, Ők szoktak így viselkedni, meg már felismerem Szerelmem nevetését és hangját.
De várjunk csak, miért nincs azzal a sráccal, és miért kopogott a padló, ha Reni tornacipőben jött?! Nem volt időm ezeken gondolkodni, mert éppen Eleonor kényeztetésével voltam elfoglalva.

***

Pár óra múlva mindketten csapzottak voltunk és kimerültek. Hú, muszáj lesz innom.
-Na látod Harry, nem is volt ez olyan rossz. Máskor is megismételhetnénk.! –mondta miközben kezét végig, húzta felsőtestemen é megcsókolt.
-Nem hinném, hogy lesz legközelebb.! –mondtam és elindultam kifelé.
-De ha még is lenne, és a kis ribanc barátnőd kidobna, tudod a számom.!
-Na jó Eleonor, ezt most hagyd abba.! Bella nem ribanc, veled ellentétben.! Undorodok tőled.!
-Igen, akkor miért feküdtél le velem, ha annyira nem bírsz?!
-Ezt én magam sem tudom igazán.! –mondtam és kilöktem a vécé ajtaját és Belláék csoportjával találtam magam szemben. Volt még ott egy lány, akit eddig még nem láttam, egész kedvesnek tűnt. Bár mikor azt hitte, hogy Bella meg Zayn együtt vannak, olyan dolgok jártak át az agyamon, mint például, hogy akkor Ő lehetett az a srác akivel csókolózott?! Nem szabad ilyenekre gondolnom….

***

Hé Ren, beszélhetnénk négyszemközt?! –kérdeztem Renitől.
-Persze.! –mondta és fel pattant a kanapéról és egyenesen a konyhába ment. –miről akarsz beszélni?!
-Hát csak, arról hogy, mi történt tegnap este?! –dőltem neki a konyha pultnak és is ugyan így tett.
-Nem vagyunk túlzottan büszkék magunkra Bellával, hogy ennyire élveztük a tegnap estét, de jó volt. Tudod Hazza, diszkóban voltunk.! –kacsintott rám.
-Tudom, képzeld. De Bella nem csinált semmi hülyeséget?! Nem vette le a cipőjét?! Nem csókolózott senkivel?!
-Jézusom Harold ekkora hülyeséget.! Majdnem egész este azért nyöszörgött, mert fájt a lába abban a cipőben, és mindent megtenne egy tornacipőért. És hülye vagy, már ne haragudj?! Bella imád téged, nem lenne gerince ahhoz, hogy megcsaljon téged.! Meg egyébként is, egyetlen egyszer nem volt velem, mikor elmentek táncolni Zaynnel. Ennyi, viszont láttuk Őket és háááát… Nem hiszem, hogy Őket beválogatnák az Amerika Legjobb Tánccsapata versenyzői közé... Max Zaynt…de Bella.. jó mondjuk ittunk is szóval…
-Akkor nem volt semmi közte meg egy srác között?!
-Fúj de hogy is.! Hülye vagy?!
-Akkor jó.! Meg tudnál nekem tenni valamit?!
-Persze.!
-Ma el szeretném vinni Bellst valahova, nem tudnál nekem segíteni, hogy miket szeret?!
-Kajával kapcsolatban két dolog: nagyon nagy mennyiségben legyen, és még valami, ha nagyon el akarod nyerni a tetszésed, ami szinte már lehetetlen, mert annyira imád, akkor Carbonara spagettit csinálsz, veszel, vagy mit tudom én, mit csinálsz, de azt mindenképpen.!
-És volt már része valamilyen extra romantikus dologban?!
-Tudtommal nem.! Vagy is de, egyszer amikor még a Balázzsal volt, akkor elvitte őt, a Balaton partra megnézni a naplementét.
-És?!
-Mi és?!
-Mit csinált?!
-megnézték együtt a naplementét.!
-ennyi?!
-Ja.!
-Köszönöm szépen Reni.! Ugye segítesz neki, elkészülődni?!
-Daniellet is áthívom, mert ez a lány ott –mutatott az éppen valamin röhögő Bellára- képes lenne egy farmerban és pulcsiban megjelenni. Hidd el, ehhez még négy lány segítsége is nehéz lesz, de valahogy megoldjuk.! –kacsintott.
-Köszönöm szépen.! –mondtam és megöleltem.
-Cica –mentem oda mögé és átkaroltam,  meg, megfogta a kezem. –Ma este csinos legyél. El viszlek valahova.
-Rendben van, de Harry, még valami.!
-Igen?!
-Én nem vagyok senkinek sem a Cicája?! Okés.!
-Neked bármit.! –mondtam és megcsókoltam, amin ő csak mosolygott. –Miért mosolyogsz ennyire?!
-Mindig is tudni akartam, hogy milyen érzés pókemberrel csókolózni.! Most már tudom.!
-Jaj te kis hülye.! –mondtam és ismét megcsókoltam, majd összekócoltam a haját és felmentem.




6 megjegyzés:

  1. Először tökön akartam rúgni a kis hülyét de a vége nagyon cuki lett! Ügye vagy! Amúgy meg remélem Eleanor cicus végre elmegy a francba mert tényleg deportálom EURÓPÁBÓL! xDDD
    Szeretleeek! hamar frisst! ♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Húú.... Eleanor megdögölhetne már végre, vagy én fogok intézkedni. Amúgy meg a tanáraid mit szívtak amikor leszólták az írásodat ?? Szerintem egy rossz szót sem lehet róla mondani!! Csak így tovább ;))

    VálaszTörlés
  3. Eleanor..a ribanc..:$..:DDDD
    Éss Nagyon jóó*-*
    Harry nagyon félre nézett ott valamit..:DD
    KÖVIT

    VálaszTörlés
  4. MEGÖLÖM mind a kettőt!
    Azt a hülye Heroldot is a kurvával együtt!
    Húú de felidegeltek :@ :@
    Hamar a kövivel!
    Pusszantás :P

    VálaszTörlés
  5. Annyira joo.:dD Hazzanak sok szeretettel ajanlom a szemeszetet.:'dd Eleanor meg fusson neki rohogve a korfuresznek.:'DDDD

    VálaszTörlés
  6. Sajna most pär napig nem tudtam olvasni de most bepotoltam. Es Juj most ngyon durva dolgok törtentek itt :O 29,30 nagyon durvän jo lett :D Es ez az Elenor fujjj blaaa kis ribi :/ :D De a vegen cukik :D . Gyorsan KÖVIT :*

    VálaszTörlés