2012. október 9., kedd

31.fejezet

Először is, Ne haragudjatok, hogy tegnap nem hoztam újat, de tegnap előtt nagy vihar volt, kivolt húzva minden gép, és nekem nem sajt a netem...na mindegy.! Mindenesetre, itt van a friss és kökiiim a 7 hozzászólást, 10 szavazást és a hamarosan 8000 megtekintést♥ És miközben olvastam a komikat, rákellett, hogy jöjjek, Hatalmas Beszólásaitok vannak.! Nem egyen röhögtem egy sort, de nem rossz értelemben, ha nem jóban, mert tiszta vicces lett^-^ Mindenesetre, jó olvasást ehhez is;)♥

Lizzy: Azért csak óvatosan,, tudod Ed mit mondott...xĐĐ Nuygiii eltűnik, és nem kel deprtálnod azt a kis ribzlit;P Én iiiis♥
Zsuzsanna: Annyira bírom, hogy senki nem bírja Elt.:Đ Ez oylan jó..D De nyugi, elfog tűnni, hát nem tudom... alsóban még nem fogalmaztam ilyen jól, aztán felsőben csak szimplán szívózott mindenkivel a tanár.:') Kökiim aranyos vagy♥
Enikő: Tudooom.:$ Kökiiim♥ hát egy kicsikiiiit nagyon.! :'D
Lena: Azért csak óvatosan, Hazzára még szükségem lenne, d emajd ebben a részben megenyhülsz. Mondjuk inkább őket verd mint engem, de nyugi, ebben már ha jól emgírtam, olvadozni fogsz.:P
Fruzsina: Kökiiim♥ Hát lehet tényleg el kéne neki menni oda, és hát ez e beszólás.. looool. Nyugi everybody El egy jó hosszú időre eltűnik a képből;)
Dóra: Semmi gond, ügyes vagy;) Hát igeeeeen, így alakult^-^ Hát igen,, egy kicsit nagyooon.:D♥
Roxyy: Nekem majdnem mindig igazam van:'D noego.:D Hát szerintem , mind kicsit mérgesek voltuk rá, de ennél a érsznél, mindenki felengedhet.:P♥

/Bella szemszöge/

-Na, mit akart Tőled Hazza?! –kérdeztem Renitől.
-Áááhh.. semmi különöset. Mindjárt jövök, lányok Ti is gyertek.! Bella, Te nem.!
-Okééé.! Akkor, ha nem bánjátok én elkezdek készülődni estére.!
-De hogy bánjuk.! –mondta Reni.
-Aztán csinos legyél.! –mondta kedvesen Jade.
-Jah, valami jó száxíííít vegyél fel.! –röhögött Tola.
-Mi vágy té?! Ámeráki?!
-Jáájáá.!
Felviharoztam a szobámba és elkezdtem gondolkozni, hogy vajon mit is akar, vagy hova akar vinni engem Harry. Biztos valami nadrágot fogok felvenni, ez már tuti. Csak hogy örüljenek, magas sarkút veszek majd fel, és a felső… hát arról még fogalmam sincs. Beraktam a laptopomba valami jó pörgős zenét, amire jól lehet ruhákat válogatni. Jelenleg egy kis KoRn-ra gondoltam. Igazán jól esett, igaz néha elkezdtem énekelni meg ugrálni, de azért hamar, na jó két óra alatt meglettem azzal, hogy mit veszek fel, de előtte megcsináltam a hajam. Két oldalt fogtam egy-egy tincset azokat befontam és hátul összetűztem, a többit meg szabadon hagytam, eredeti változtában kissé hullámosan. A ruhámat is felvettem, ami egy rózsaszín spagetti pántos felső, egy fekete nadrág és magas sarkú /Honnan vannak nekem ilyen ruháim?! Ja igen.. Reni…./ és egy ezüst táska, és már készen is voltam.



Mikor megnéztem magam a tükörben, jól nézett ki, és gondoltam megmutatom a lányoknak, hogy nekik is tetszik-e. Magabiztosan és felpörögve mentem le, ám körülbelül egy 10 perces agymosás után mind a négy lánnyal mentem vissza a szobámba /igen Danielle is ott volt/. Az idő alatt, amit eltöltöttünk, megkaptam, hogy mi az, hogy farmerben és egy ilyen felsőben akarok elmenni Harryvel a randira, meg hogy, a hajammal még is miért nem kezdtem valamit, mire én azt mondtam, hogy befontam, mire mind a négyen leszóltak. Mondhatom igen kedvesek, és egyáltalán nincsenek rám tekintettel. Megparancsolták, hogy most azonnal vegyem le ezt a ruhát, és hogy vegyem fel a köntösöm, ami egyébként nagyon jó puha, és olyan színe van, mint a jeges macik bundájának (de nem abból készült… nem lennék képes szőrmét felvenni). Danielle és Reni előkeresték a hajsütőmet, míg Toláék a sminkemen gondolkoztak, én meg csak ültem az ágam szélén és néztem, mit szerencsétlenkednek, és hogy jobban izgulnak a randim miatt, mint én magam. Az első két lány megtalálták a hajsütővasamat és neki álltak begöndöríteni a hajamat, ami had ne mondjam mennyi időbe került. Végül pár hullámcsattal hátra fogták és elég aranyosan nézett ki. Tola és Jade jöttek a sminkkel, nem kell mondanom, hogy egy kisebb vita kialakult, hogy milyen legyen, de végül maradtunk annál a verziónál, hogy barna és fekete lett a szemem, a számra, pedig egy enyhe rúzs került. Csak estig el ne kenjem… Apropó, Harryvel este 8-ra megyünk valahova és már este 6, van. Mit ne mondjak, tudnak ezek a lányok valamit. És még most jön a neheze: A Ruha.
Rengeteg ruha ötlet felmerült, bár volt Daninél egy ruha, amire azt mondta, az csak a végső megoldás, mert amikor meglátta egy kirakatban (!!!) egyből azt gondolta a cipővel együtt, hogy ez a tökéletes. Adtak rám valami borzalmas piros ruhát, aminek a nyaka olyan két méter hosszú nyakúaknak való, egy fekete ruhát, amit meg én nem bírtam volna elviselni, és még megannyi borzalmas ruhát, bár volt közte néhány szép is. Majd Danielle ruháján volt a sor, és mikor megmutatta, azonnal beleszerettem. Egy vajszínű pántnélküli ruha, ami köbö a térdem fölé ért, és a közepén amolyan övféleségnek, egy csipkés masni, a cipő pedig, egy szürke csatos magas sarkú.




Be kell, hogy valljam, a végeredmény nekem is nagyon tetszett és fél nyolc volt. A lányokkal lementünk a nappaliba, de csak Reni maradt velem és beszélgettünk:
-Ideges vagy?!
-Kicsit…
-Ne legyél az. Higgy nekem, minden tökéletes lesz.! Majd meglátod.!
-Remélem. –sóhajtottam.
-Na jó, Bella. Mondj meg nekem valamit. A Balázst mennyire szeretted?!
-Hát nem tudom…
-Én igen, Te annyira szerette Őt, hogy képes voltál olyan lenni, amilyen nem vagy. És most?!
-Most is olyan vagyok.! –mutattam magamra.
-Nem úgy értettem. A Balázsnak meg akartál felelni, rágörcsöltél az egész kapcsolatra, és azt akartad, hogy csak a tiéd, legyen. Azt próbáltad elérni, amilyen lányokat Ő szeret. És most tudod, mi van, vagy is én mit látok,!
-Na mit?!
-Azt, hogy most nem ez van. Most olyan ruhákat hordasz amilyeneket, akarsz, kivéve ma este, olyan zenét hallgatsz amilyet, akarsz és leginkább önmagad vagy.! És, hogy látlak őszintén mosolyogni. Ennél több nem kell nekem, én ettől megnyugszok, és attól is, hogy tudom Harry nem, tenne semmi hülyeséget, és nem vinne bele semmi hülyeségbe.!
-Te tényleg így látod?! –furcsa volt Reni szemszögéből hallani, viszont egyben jó is.
-Igen. Ráadásul a barátaink ugyanabból a bandából vannak, és nincsen probléma.! Minden Pompádré Perfektó.!
-Muhahahha.! Imádom ezt a beszólásod.
-Én is.!
-Köszönöm.! –mondtam és megöleltem Őt.
-Nincs mit.! –mondta és ő is megölelt, ekkor csapódott a bejárati ajtó. –Úúúú… itt van a herceged.! Én már mentem is.! –mondta és felrohant az emeletre.
-De Reni.. –próbáltam utána szólni, de ’nem hallotta’.
-Húúúú… -jött egy hang hátulról, mire megfordultam a tengelyem körül és ott állt Harry. Fekete nadrág, fehér ing rajta egy fekete zakó és csokornyakkendő, és egy ledöbbent arc.
-Te sem panaszkodhatsz.! –mondtam és megcsókoltam.
-Mehetünk?!
-Persze.! –mondtam és belékaroltam, mert nyújtotta a kezét, mint ahogy a filmekben szokás.
-Hölgyem.! –mondta és kinyitotta nekem az ajtót.
-Ohh… milyen figyelmes.!
-Tudom.! –mondta és beszálltunk a kocsiba, és ott a szememre tett egy kendőt, azért, hogy ne lássak.
Az út, talán egy órás esetleg egy és negyed órás lehetett, szóval kibírtam, főleg, hogy közben ment a rádióban egy kis Ramones meg még pár romantikusabb zene, amit most az egyszer elbírtam viselni. De csak most.! Egyszer csak fékezett az autó, és Harry kisegített a kocsiból:
-Csukd be a szemed.! –mondta.
-Be van csukva.! –mondtam és becsuktam.
-Nem hiszem el.! Ha tényleg be van csukva a szemed, akkor hol vagyok?! –mondta és levette a kötést.
-Harry, drágám, ha most előttem lennél, akkor látnád, hogy nyitva van a szemem, de amúgy meg fogalmam sincs.
-Helyes.! –mondta és kezével eltakarta a szemem.
Egy öt percig sétáltunk így, aztán egyszer csak elvette kezét szememről.
-Úristen Harry…-csak ennyit bírtam kinyögni, mikor megláttam, hova hozott. Egy parknak a fedett részében voltunk, ami körül volt rakva kisebb-nagyobb gyertyákkal néhol vörös rózsaszirmok voltak és nem volt semmi zene, amit nem is bántam, elég volt a nyálas zenékből.
-Hölgyem.! –vezetett az asztalhoz, és leültünk.
Nem tudom, mire készülhetett, de tudtam, hogy valami romantikus izé lesz, de most az egyszer elnézem. Egyszer csak Harry, egy nagy tál spagettivel, pontosabban a kedvenc spagettimmel (carbonara) tért vissza, amire én felnevettem:
-Nem szereted?! –nézett rám hatalmas boci szemekkel.
-Harry, imádom. –előrehajoltam és megcsókoltam Őt.
-akkor megnyugodtam. –mondta és elkezdtünk enni.
A vacsora nagyon jó volt, sokat beszélgettünk és nevettünk, mikor megszólalt a Theory of a Deadman – The End of Summer  és Harry megfogta a kezem és táncolni kezdtünk pont középen. Végig csak mosolyogtam, hogy olyan zenéket tett be, amilyeneket Ő nem szeret, de én igen. Jó volt benne pár Beatles és Ramones is, mert azokat mind ketten szeretjük. A tánc végén visszaültünk az asztalhoz, és ismét be kellett csuknom a szemem, mire kinyitottam egy nagy csokor rózsa termett előttem, benne egy kis cetlivel, és Harry nem volt sehol sem. A cetlin ez állt:
”Ha meg akarsz találni, kövesd a rózsákat, jah és nevess egyet, ha szeretsz.
-Akár még kettőt is.! –mondtam és nevettem egy aprót, mire felcsendült a Moments és Harry hangját hallottam.
Követtem a rózsákat, amik gondosan el voltak helyezve a padlón és egy gyönyörűen kivilágított teraszhoz érkeztem, ahol Harryvel találtam szemben magam és azzal, ahogy énekel Nekem. Éreztem, ahogy elpirulok, és csak mosolyogni tudtam az egészen. Mikor véget ért a dal, oda jött hozzám, megfogta a kezem és megcsókolt:
-Szeretlek.! –mondta és egy újabb csókot nyomott az ajkamra.
-Én is téged.!
-Gyere.! –mondta és megfogta kezem, majd az erkély széléhez vezetett. –Csukd be a szemed.!
-Harry, nem gondolod, hogy egy kicsit sok, ebből a ’csukd be a szemed’ dologból?! –kérdeztem nevetve.
-Csak fogd be és csukd be.!
-Rendben van.! –mondtam és becsuktam és izgatottan vártam, hogy vajon megint mit talált ki.
-Most már kinyithatod.! –mondta.
Mikor kinyitottam Harry mosolygós arcával találtam magam szembe, és azzal, hogy a kezére nézett, én is odanéztem és egy kis fekete dobozt láttam benne…


11 megjegyzés:

  1. Nagyo jò lett és tök cuki!!!!;)

    VálaszTörlés
  2. A fenee......... Oké nem mondok semmit. Bár... Ááá inkább nem mert az nem billentyűtűrúő! xDD
    A lényeg, kicseszett jó lett és már nagyon várom a frisst! :D

    VálaszTörlés
  3. Hát ez írtó jó rész lett.:$ Imáádtam.:D Amúúgy hallod? Megkérhetnélek hogy egy kicsit bővebben írd le, hogy mit gondolsz a blogomról?:) Köszii előre is.:D ♥ http://the1direction.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Jaj olyan cuki Harry :D fuhh naon jo lett :D Es nagyon szeretem a fekete kis dobozkäkat :D :* Gyorsan a KÖVIT :D

    VálaszTörlés
  5. Azta :O
    A kis romantikus Hazza-nk :D
    De akkor is már mondtam :D
    Hamar a kövivel! Puszika,Lena <3

    VálaszTörlés
  6. Omg..dsadjasgdjgasjk
    nagyon jóóóó *-*
    Kis Romantikus..:333 ♥
    KÖVITHAMAR..:ddd

    VálaszTörlés
  7. Imadoom.:D annyira jo.:3 milyen kis romantikus Harry.:D szerintem az fog tortenni, hogy a fekete dobozbol kiugrik egy lama es lefejeli oket es akkor Hazza teherbe ejti a nezesevel Bellat es Bella 9 honapos terhes lesz *egybol* es ordit, hogy rug a baba, majd Harry odahajol es a baba pofan rugja, de olyan erosen, hogy repulni kezd es kapalozik a levegobe kozbe ordit, hogy:AMERIKAAAAAAAAA. *amikor ram jon a 10 perc* igen ezt megkellett osztanom veletek.:$:$:$ xddddd na komolyra veve a szot siess a kovivel.:Dd <3xx

    VálaszTörlés
  8. Imadoom.:D annyira jo.:3 milyen kis romantikus Harry.:D szerintem az fog tortenni, hogy a fekete dobozbol kiugrik egy lama es lefejeli oket es akkor Hazza teherbe ejti a nezesevel Bellat es Bella 9 honapos terhes lesz *egybol* es ordit, hogy rug a baba, majd Harry odahajol es a baba pofan rugja, de olyan erosen, hogy repulni kezd es kapalozik a levegobe kozbe ordit, hogy:AMERIKAAAAAAAAA. *amikor ram jon a 10 perc* igen ezt megkellett osztanom veletek.:$:$:$ xddddd na komolyra veve a szot siess a kovivel.:Dd <3xx

    VálaszTörlés
  9. Imadoom.:D annyira jo.:3 milyen kis romantikus Harry.:D szerintem az fog tortenni, hogy a fekete dobozbol kiugrik egy lama es lefejeli oket es akkor Hazza teherbe ejti a nezesevel Bellat es Bella 9 honapos terhes lesz *egybol* es ordit, hogy rug a baba, majd Harry odahajol es a baba pofan rugja, de olyan erosen, hogy repulni kezd es kapalozik a levegobe kozbe ordit, hogy:AMERIKAAAAAAAAA. *amikor ram jon a 10 perc* igen ezt megkellett osztanom veletek.:$:$:$ xddddd na komolyra veve a szot siess a kovivel.:Dd <3xx

    VálaszTörlés
  10. Imádom!!egyszerűen fantasztikus lett!! és énis szeretem a kis fekete dobozkákat!:)gyorsan kövit!!:)<3

    VálaszTörlés
  11. Harold olyan kis romantikuus :$$ Mondjuk az Eleanoros dolog után, nem is csodálom, hogy igyekszik... :D Amúgy meg ezt is nagyon imádtam!! Siess xx

    VálaszTörlés