2012. október 11., csütörtök

33.fejezet

Bocsánat amiért mostanában ilyen rövid részeket kaptok, de kicsit kevés időm van, és ne haragudjatok ezért.! remélem erre is jön majd annyi komment, mint az előzőre amire pontosan 8 koment érkezett, amiért hihetetlen hálás vagyok.!♥♥ ImádomazOlvasóimat♥ Nem is nagyon "beszélnék" tovább, jó olvasást.!

Fruzsina: Hihetetlen jó a képzelő erőd, és ez nagyon tetszik.! Remélem erre is kitalálsz majd valamit.:D am meg kökiiim♥ Amúgy meg, Luw csivava...xĐĐ am meg semmi gond;)
Doriszka: Hát gyűrűt azért MÉG nem..Kökiim♥
Lizzy: kökiiim és tudcsizom♥
Enikő: Hát igen...:33 Nutella..:$$ Kökiim♥
Fanni: Nagyoon szépeen kökiiim♥
Dóra: Kökim szépen, azt hittem, nem fog majd tetszeni Nektek...:$$ Hát azt azért Nem... legalább is, egyenlőre.:D♥ Én is szeretem a blogokban a heíp részeket.:D
Lena: Kökiiim szépen♥ Pedig nem... ahhoz nincs elég képzelőerőm...♥
Zsuzsanna: kökiim♥ És szerintem is... egyet értek, akkor nagyon boldooog lennék.:DD♥


Pár nap múlva reggel, teljesen ki voltam terülve az ágyon, mert hogy, nem találtam Harryt sehol sem… na jó, igazság szerint, nem is kerestem, mert azzal voltam elfoglalva, hogy milyen kényelmes az ágya. Magamhoz húztam a párnáját és Harry illata volt, mire elmosolyodtam. Olyan jól aludtam, és ajtónyitásra lettem figyelmes, de úgy gondoltam, hogy csak ő jön vissza aludni, e helyett kicsit, mást kaptam.
-Szülinapooooooooooooos.! –kiáltotta Louis, mire rám ugrott.
-Születésnapi kicsi a rakááááás.! –üvöltötte Reni, mire ő is rám vetette magát, majd sorban a többiek: Zayn, Niall, Liam, Tola, Jade és Danielle. Mondhatom kellemes érzés fogott el. –Boldooog szülinapot.! –mondta Ren és egy hatalmas puszit adott az arcomra. A többiek is adtak puszikat, de ők a finomabb változatát adták nekem… egyedül Harryt hiányoltam, aki pár perc múlva, kukta sapkában, kötényben és egy szál alsónadrágban meg is jelent az ajtóban.
-Szülinapi reggeli.! –mondta és megcsókolt.
Hmmm… nutellás kenyér, rajta Happy Birthday felirat, eper és kakaó…hmmm.. imádom Harryt. J
Miután meg ettem, lebattyogtam a földszintre, ahol Louis bár el is kapott:
-Figyelj, most azonnal öltözz fel.!
-De  Louiiiiiiiiiiis…. Ma szülinapom van, nem lehetne, hogy esetleg itthon maradjak és pizsiben lehessek egész nap?! –nyüsszögtem.
-Nem, most azonnál nyomás fel, és öltözz ki.!
-Jó… -mondtam durcásan, majd felmentem a szobámba.
Egy fekete csőnadrágot, egy fhér pántos felsőt, egy fehér zakót, egy szürke sálat és egy fekete Converset vettem fel, a hajamat kifésültem, majd kivasaltam és oldalra tűztem egy hullámcsattal.


Tettem fel egy leheletnyi sminket, és má le is mentem, ahol már hárman kaptak el: Louis, Liam és Niall:
-Mik a kedvenc filmjeid?! –kérdezte Liam, és Niallnek mondta, hogy jegyzeteljen.
-10 Dolog Amit Utálok Benned, Beatles mindkét filmje, Gru, Alkonyat összes része, Pata Csata, Elhurcolva és a Horrora akadva Világok Harca Paródia. Miért?!
-Semmi különös. –mondta mosolyogva Liam.
-Tessék, itt van pénz, menj el vásárolni. –nyújtotta át a pénzt Louis.
-Oké, de muszáj,! Nem lehetnék inkább itthon?!
-Nem.! –jelentette ki Louis. –Jade, gyere ide.! Menjetek el ketten vásárolni.!
-Okidoki.! –mondta mosolyogva a lány és már mentünk is be a városba, ahova Paul vitt minket.
Mit ne  mondjak, nagyon jól szórakoztam, mert voltunk Starbucksban, rengeteg plázában meg mindenféle helyen, és be is szereztem három új pólót: egy Amerika mintás inget, egy No Boyfriend No Problem feliratú pulcsit, csak az irónia miatt, és egy bajszos pólót.





Ezek voltak azok, amik tényleg igazán tetszettek nekem. És közben találkoztunk Tonyval is, akitől kaptam egy szegecses karkötőt, amit azonnal fel is vettem, és így hárman beültünk egy cukrászdába egy finom sütiért. Olyan öt óra lehetett, mire elindultunk vissza, és otthon az fogadott, hogy egy hatalmas tortát tartanak a képembe, min rajta van Green Day American Idiot album borítója és minden tiszta lufi. Annyira cukiiiik, hogy azt hittem, megzabálom Őket. Gyorsan bevezettek a nappaliba, a hol elültettek a kanapéra és odaadták az ajándékokat. Az ajándékbontás előtt, felszeltük a tortát, és a fekete rész az nutella volt a piros meg hát, talán puncs de nem biztos… kissé répa meg citrom íze is volt.. Louis meg Reni rendelték, ebben biztos vagyok, mert a répa meg a citrom torta a kedvenc tortám. Nagyon finom volt, és mivel elfejtettek tányérokat, meg evőeszközöket elővenni, és már lusták voltak felkelni, ezért kézzel ettük meg a tortát, de előtte persze lefényképeztem. Nagyooooon finom volt. J
Aztán jöttek az ajándékok: Liamtől és Danielletől egy nagyon szép gyűrűt kaptam, meg egy Punk’s Not Dead-es kitűzőt, Jadetől és Tolától egy SlipkNot CD-ét, Nialltől egy sárga fullcapet, amire az volt ráírva, hogy Hungry, vagyis éhes.! Zayntől, pár tetkó mintát, amit valószínűleg használni is fogok, meg egy piros Converset. Louistól egy hatalmas plüss répát, meg egy Mrs. Stylinson kitűzőt. J Renitől kaptam egy olyan párnát, amit Ő maga varrt (!!) és Louis van rajta, ahogy ölel egy répát. Nagyon cuki. Aztán jött Harry. Mikor megláttam az ajándékát, azon nyomban sikító frászt kaptam:
-Teeeeeeeeeeeed.! –ordítottam, mert megláttam egy medve plüsst, ami teljesen ugyan olyan volt, mint Ted című filmben. –Hazza, remélem, tudod, hogy most túrtad ki magad az ágyamból?! Ennyi plüsst kaptam, te nem fogsz elférni.!
-Szerintem el fogunk mi férni.! –mondta és adott nekem egy hosszas csókot.
-mutasd meg a pólókat.! –ugrándozott Jade.
-Okééés.! –mindenkinek tetszettek a pólók, bár Harry egy kicsit kiakadt a Boyfirendes pólón, mire mind a négy fiú a szemébe röhögött.
-Na, kezdődjék a mozi est.! –jelentette ki Louis.
Mindenki csinált magának popcornt, volt, aki tortával ette (én és Niall), majd jött az első film: Horrora Akadva Világok Harca Paródia. Ugye említenem sem kell, hogy az egész utca attól zengett, ahogy mi röhögtünk?! Majd jött a Pata Csata, amit ismét megkönnyeztem, mert olyan nagyon aranyos.! Majd jöttek az Alkonyat filmek, és mondanom sem kell, hogy Jade és én TeamEdward, Tola, Reni és Danielle TeamJacob, a fiúk meg inkább tartózkodtak…
Aztán a Beatles filmek, amiknek a dalait kívülről fújtam, majd a 10 Dolog, Amit Utálok Benned.
Egyszerűen imádom azt a filmet, és nem csak azért, mert Heath Ledger iszonyat jó pasi, hanem azért, mert tényleg ez is az első „gimis filmek” közé tartozik, és valami nagyszerű, ahogy kibontakozik a történet. Zseniális. És mikor Heath elkezd a lelátón énekelni… 1. Harryre féltékenységi roham 5. kiadás, 2. Reni még mindig hülyének nézett, és 3. a többiek is hülyének néztek, de leszarom, mert Heath Ledger és az, az ének meg awwwww.
Úgy érzem, hogy a 17. volt életem egyik legjobb szülinapja, és hihetetlen boldog vagyok. Bár egy kicsit szomorú is, mert ez a nap azt is jelenti, hogy nyár közepe, hamarosan itt a vége, és nekem és Reninek is el kell mennünk innen, amit nagyon nem akarunk, mert itt vannak azok, akiket szeretünk. És ami talán a legrosszabb, Harry „hírneve”, hogy arról híres, hogy a csajok, a csajok meg a csajok. De én hiszek benne, és tudom, hogy megmondaná, ha nem szeret.
De most fölösleges ezen agyalnom, mert éljünk a jelenben és, most jelenleg minden tökéletes és maradjon is így.


8 megjegyzés:

  1. Ahww. De szeretnék én is egy ilyen szülinapot!! Szertnék reggelente arra kelni, ahogy Harry szuszmog mellettem... Na jó elég!!!! *pofáncsapja magát* Szálj már le a földre te idióta!!!! * még 1x*
    Na szóval, visszatérve a részhez, ez is nagyon jó lett és várom a kövit ;))

    VálaszTörlés
  2. Na most megint bocsi elore is, de ez a draga telefon megint elfogja szerintem kuldeni 3szor (yy) szoval nagyon jo lett.:dD Bella tolem most egy kepzeletbeli traktort kap amibe van egy macska es ahanyszor sirni kezd egy fiu miatt ossze karmolja az arcat mert igy mar" ertelmes" dolog miatt fog sirni./jo mi?xd/ oke tudom eleg gyenge. A masodik meg, hogy egy honapig egy talicskaval fogom fuvarozni.:3 :'D *kepzeld el, hogy elotted allok tok nyugodtan es mondom, hogy:BU!!* tudom, hogy megijedtel es hatra estel.;3 ez a resz annyira iszonyatosan jo lett, hogy akar meg oromombrn megtudnek enni egy kerodzo kecske feju gnuu-t na cupp-cupp xdd várom a kovit.xx

    VálaszTörlés
  3. Na most megint bocsi elore is, de ez a draga telefon megint elfogja szerintem kuldeni 3szor (yy) szoval nagyon jo lett.:dD Bella tolem most egy kepzeletbeli traktort kap amibe van egy macska es ahanyszor sirni kezd egy fiu miatt ossze karmolja az arcat mert igy mar" ertelmes" dolog miatt fog sirni./jo mi?xd/ oke tudom eleg gyenge. A masodik meg, hogy egy honapig egy talicskaval fogom fuvarozni.:3 :'D *kepzeld el, hogy elotted allok tok nyugodtan es mondom, hogy:BU!!* tudom, hogy megijedtel es hatra estel.;3 ez a resz annyira iszonyatosan jo lett, hogy akar meg oromombrn megtudnek enni egy kerodzo kecske feju gnuu-t na cupp-cupp xdd várom a kovit.xx

    VálaszTörlés
  4. Ez ngyon de nagyon édes lett! Kicsit furcsa, hogy Bella és Reni nem töltenek több időt együtt, de gondolom ennek van oka is *bár azt csak te tudhatod!!!*
    Nagyon tetszett és már várom a köviiit!

    VálaszTörlés
  5. Szuper rész mint mindig :D
    Én is akarok ilyen szülinapot *-* Loui-val *-* *álmodozik*
    Hamar a következővel :D
    Puszimuszi,Lena :D

    VálaszTörlés
  6. Uhh nagyon jo resz lett!!! :D Sokan vägynänak ilyen szülinapra :D one direction-nal meg meg a väsärläs es nem is te fizeted hät ez nagyon jo :D :D Es milyen cuki Harry hogy nem felejtette el hogy Bella mondta hogy akar egy olyan macit mint Ted :D Nagyon jo resz lett :D KÄVITTT !!!!!

    VálaszTörlés
  7. Jajj énis akarok ilyen szülinapot!! Fantasztikusan jó lett!
    Ted :)<3
    Harry a kis cukii!!!<
    Nagyon jó lett gyorsan KÖVIT!!!:)<3<3

    VálaszTörlés
  8. Nagyonjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ♥
    HAMARKÖVI..:DDD

    VálaszTörlés