2012. október 22., hétfő

35.fejezet

Tényleg Ne haragudjatok, hogy ilyen késve hozom a részekete, de kicsit /nagyon/ túl vállaltam magamat... Ígérem, őszi szünetben, mely hamarosan itt lesz, befogom bótolni, és olyan részekete kaptok, hogy elfog állni a szavatok. /legalább is, én azt remélem/ Mert már tudom, mi lesz, csak egyszerűen nincs időm leírni Őket... De minden meg lesz, nem kell aggódni.! Hát, ezt a részt, én most küldeném Lizzynek, a régi szép idők emlékére♥ A többieknek pedig, remélem Ti si viccesnek fogjátok amjd találni, zenéket a komik válaszolása után, linkelem is;)♥♥ És túúúúl a 11.000 látogatóóóón*-* Bár most kicsit szomorú vagyok, amiért csak 5 komizó van... Remélem Mindenki vissza talál Hozzám♥

Lizzy: Nyugi, Baba nem fognak Zaynnel összejönni.. vagy talán még is,! Muhahaha... Kökiim és örülök nekii♥
Doriszka: Óóhhh, akkor neked az előző rész tényleg ínyedre volt;) Lesz még pár Zaynes, és illetve más szemszöges is, ezt elárulhatom;)
Fruzsina: Jaaaj de Drágák vagytook♥ Mutasd már meg a kibelezett hangya képeket.! :O Háááát.. nem mondhatom, hogy nem nagyon fog belekeverni... majd mindent megtudsz;)
Lena: Hát igen... reméltem is, hogy tudok nagy meglepetést okozni..:$ És ne igyál előre a medve bőrére;)
Dóra: Annak örülök♥ Miért, még is mire gondolsz?! :PP 


Imádom Engem /Nekem ez a kedvencem/
A szerelem olyan, mint egy medve
Szívós szemű Márta /Fruszina, itt a lámád.:P /
Lehetsz Király /Luw Dolhai és Breczki:$♥/

Reggel megint nem találtam magam mellett Senkit. Chh… majd panaszkönyvet kell kezdenem. Nagy nehezen levánszorogtam, és Renivel találtam magam szemben:
-Hé Te ott.! –mondta.
-Én meg itt.! –feleltem.
-A srácok elmentek. Csak ketten vagyunk.
-Arra gondolsz, amire én?! –néztem rá.
-Szerintem 1000%.!
-Nutellaaaaaaaaaaaa.! –kiáltottam.
-Csajos naaaaaaaaaaap.! –kiáltotta Ren, mire összenéztünk és elröhögtük magunkat.
Végeredményben, mind kettőnk ötlete megvalósult, ugyan is, én ettem nutellás kenyeret és tartottunk egy „csajos-napot”.
Reni egy csőfarmert, szürke felsőt és egy magas sarkút vett fel, én pedig egy piros csőnadrágot, fekete felsővel, ugyan olyan cipővel, és egy sapkával.




Először is, fényképeket készítettünk, amjd a „régi szép idők” emlékére, betettünk a DVD lejátszóba egy kis Irigy Hónaljmirigyet, meg L’art Pourt L’art-ot…. Jaaaj Anti Bácsi, meg Besenyő Pista Bácsi… Emlékszem, mikor még azt az „adjunk elő mindent anyáéknak” korszakunkat éltük, ezeket előadtuk és waaa annyit, röhögtünk. Hiányzik az -az idő:
-Hé Ren, nem lenne kedved egy előadáshoz?!
-Mire célzol,!
-Hát Anti Bácsiékra.! –mondtam.
Ezen elgondolkodtunk és végül is, belement és elkezdtünk próbálni. Elővettük egy fekete hosszú ruhát, meg csórtunk Zayntől egy szál cigit és azt felragasztottuk egy botra, és elkezdtük gyakorolni. Majd jött az öltöny és a paraszt jelmez, bőrdzsekivel, és egy „szerelmes dal” gyakorlásával folytattuk a gyakorlást. Végül, felvettem egy kezes-lábas ruhát /elcsórtam Louisét, mert az a fehér/ és felvettem egy békatalpat, és Reni rákezdett.
Majd jött egy kis Irigy Hónaljmirigy, Vazul nénivel az élén. Gyakoroltunk, röhögtünk, minden félét csináltunk, és valami fantasztikus lett.
Aztán jött egy kis „videó napló” készítés:
-Héééj evríbódííí.! –kiáltottam.
-Én vagyok Reni, Ő pedig itt Bella, és mi vagyunk, az Idióták.!
-Azok bezony.! Vagy, ahogy Barney Stinson mondaná: Még az angyalok is bűnbe esnek.! Bezony ;)
-Jól van, hagyjuk az idézesdit, térjünk a lényegre. Előadunk, most Nektek Nagy Világ, egy gyönyörű, érzelmekkel teli számot, melynek címe: Korn- Right Now.
Majd rákezdtem az akusztikus gitáron a játszásra, és már is énekeltünk.
Annyira élveztem ezt a napot Renivel
Este, mikor megjött mindenki, szó szerint a kanapéra dobtuk Őket, hogy mi egész nap egy műsorral fáradoztunk, és most Ők igen is végig fogják nézni, és hallgatni. Gyorsan átöltöztem fekete ruhámba, és meggyújtottam a cigit, csak hogy élethűbb legyen:
-A következő számot, nem csak azért küldjük, Zaynnek, mert csórtunk tőle egy cigaretta szálat, hanem, mert azért, mert a pletykák szerint, Ő ugyan ilyen hiú. És Harold, Bellának, egy igaz szerelme van, és az ki fog derülni ebből a dalból.! –mondta az amúgy Német- angol szakos Reni, francia akcentussal, az utolsó résznél Harrynek hatalmas vigyor keletkezett az arcára, mert azt hitte, róla fog szólni eme dal. Hahahaha, kis naiv. Felcsendült az Imádom Engem című szerzemény:
~Imádom Engem, Imádom Én, mindig azt kéreeeem, legyek enyém, s mikor számhoz ér a szám….~
Dal végére lehervadt Harry mosolya, viszont vissza is kúszott arcára, mert mindenki rajta röhögött, közben Reni felkonferálta a következő dalt, ismét francia akcentussal:
-S most jöjjön, egy jó szerelmi tanácsadás, mely teljesen igaz. A szerelem, olyan, mint a medve.
~A szerelem, olyan, mint egy medve, mikor alszik nincs fölkelve…~
Természetesen röhögtek, majd ismét mentem öltözködni, mert jött a Jeti-dal. Itt már a könnyüket törölgették a srácok, meg a lányok.
Majd jött Vazul öreganyám, ahol Reni lement a színről, s helyet adott nekem.
Igeeeen, itt már szinte a földön fetrengtek a röhögéstől. Majd jött a Szívós Szemű Márta. Aztán, felcsendült egy örökzöld dallam, mire még akkor táncoltunk, mikor még kicsik voltunk, köbö 11-12 évesek lehettünk. Rómeó és Júlia – Lehetsz Király. Mondanom sem kell, hogy a ’Tök egyedül’ résznél, még inkább röhögtek, mert hát köhöm… bizonyos „testrész is szerepel benne”, melyet mi okosan kitaláltunk, és elmutogattuk a „Tök egyedült”.
Fantasztikusan sikerült a mai este, és hát mindenkinek nagyon tetszett. Ma úgy döntöttünk, hogy Renivel együtt alszunk, mint ahogy régebben és elkezdődött a filmnézés. Gru-t nyomattuk ezerrel. És persze a röhögést is. Mjad előjött egy kis poén, amit még a Never Let Me Go-nál sütöttem el.
-Reni emlékszel?!
-Mire?!
-Mi a különbség a depressziós, és az emós között?!
Depressziós: Depi vagyok, öngyi leszek.
Emo: Peti vagyok, Gyöngyi leszek. –mondtam röhögve, mert közben Reninek is leesett, hogy miről is van szó…
Aztán jött a „cenzúrázás”, mely azon alapult, hogy nem azt mondtuk, hogy „bazd meg”, hanem azt, hogy „b+meg”, illetve nem azt, hogy „rohadjál meg”, hanem azt, hogy „hervadná’ el.!”. És még volt egy pár, de azok már tényleg nagyooooon cenzúra igényesek…
Tiszta jól töltöttük az estét, bár nhány 15perces röhögőgörcsnél, bejöttek a fiúk megnézni, hogy minden rendben van-e, de mi csak csapkodtunk, mint egy retardált fóka, és csak röhögtünk. Mikor megunták a szerencsétlenkedésünket, inkább kimentek, és ránk hagyták. Hát őszintén szólva, jobban tették. Majd indítottunk zenét, és mi volt, ami legelőször felcsendült?! Sexy and I Know It…. Naná, hogy egyből táncoltunk, mint a hülyék, meg röhögtünk. Aztán jött a Loca Peaople, majd a Halenda.
Hmmm… Imádom Renit, és nem csak azért, mert már szinte a tesóm, hanem tényleg azért, mert alapból teljesen félős lány, de amikor velem van Nem. Akkor teljesen felenged és elszabadul a Pokol… Törünk-, zúzunk, és minden mást csinálunk. Lehet, nem látszik rajta, de nagyon okos. Emberek, hisz értette 11.-ben a logaritmust.!!! Ő magyarázta el nekem, hogy is van ez.!!! És ráadásul a hangja, mint az angyaloké. Gyönyörű, magabiztos és nagyon szépen cseng.
I Luw Reniiii Én ha kéne választani, hogy TeamBarbie, vagy TeamCsipkerózsika, akkor tuti, hogy én a TeamRenit választanám.


7 megjegyzés:

  1. nagyon jóó *-*
    Gru..:" Imádom az eccarvúútt...,, ..xdd ♥
    Hamar kövit..:D

    VálaszTörlés
  2. nagyon jo lett :D olyan vicces az egesz jaj de imädom az ilyen reszeket <3 :D :D GYorsan KÖVIT :D

    VálaszTörlés
  3. Okee meghaltam rohogorcs xddd egyszerueen fantasztikus szoval megbocsatottam.:'d koviit varom es ehhez a reszhez nics tobb hozzafuznivalom, imadom :3 <3

    VálaszTörlés
  4. Isteni lett!! Bocsi, hogy az előző résznél nem írtam, de elolvastam. És most így utólag: Azt is nagyon imádtam!! Siess :)) <3

    VálaszTörlés
  5. ÉNis szeretnék egy ilyen csajos napot!!!:)
    Fantasztikusan jó lett..
    Énis megbocsátok..
    SIESSS a KÖVIVEL!!!!! :) <3

    VálaszTörlés
  6. Először is... Oké, hogy nekem lett a legjobb dogám logaritmusból de nah... Ez kedves volt tőled köceee! ♥♥♥♥♥ Vizuális típus vagyok és rohadtul eszembe jutottak ezek a dolgok és rohadtul szétröhögtem magamat. Esküszöm már nagyon de nagyon hiányzol. A szünetben taliznunk kéne valamikor....

    VálaszTörlés
  7. sziia mikor jön már az újréész? nem bírom már tovább.:$$ http://the1direction.blogspot.ro/ :)

    VálaszTörlés