2012. október 28., vasárnap

37.fejezet

Hát, most kicsit szomorú vagyok a 4 komi miatt.../ De remélem ez a rész ösztönzést ad majd Nektek. Amúgy, ehhez nem tudtam zenét kötni, mert nem vagyok túl jó az ilyenekben... Mindegy, a lényeg, hogy legyen szomorú és szakítós.. majd megtudjátok miért ; )

Lizzy: Ohh... milyen kis rafinált vagy Drágám;$ De Te még nem tusz semmit.! Muhahahaa.!
Lena: Oooo de drága vagy.! *viszonozzaazölelést* Nem tudtok Ti még semmit sem.! Muhahahaaha.!
Enikő: kökiim♥ és ohh.. pedig nem si lett annyira hatás-vadász..♥
Doriszka: Kökiim♥ Mondom, T még nem tudtok semmit.! Muhahaha.!





/Bella szemszöge/

Ajtó csapódásra lettem figyelmes, ezért kirohantam a fürdőbe, hogy megmossam az arcom, hogy még véletlenül se vegyék észre, hogy sírtam. Gyorsan megpróbáltam lenyugodni, és normálisan venni a levegőt.
Lerohantam, és láttam, hogy Harry érkezett meg, és én egyből a nyakába ugrottam, jó szorosan magamhoz öleltem, és lágyan megcsókoltam Őt:
-Annyira örülök, hogy itthon vagy.! –mondtam, és adtam neki egy újabb csókot.
-Igen... én is… -mondta szomorúan.
-Történt valami?! –néztem rá aggódon, elfelejtve a saját problémáimat. –Kérsz valamit inni.! Gyere.! –vezettem Őt a konyhába és töltöttem neki egy pohár narancslevet.
-Bella, beszélnünk kell.
-Mondjad nyugodtan.! Tudod, hogy rám bármikor számíthatsz.! –mondtam, majd felültem a pultra és magamhoz öleltem, de Ő eltolt magától. Nem értettem miért.
-Sokat gondolkoztam. Mármint, így mindenről. Leginkább kettőnkről, és egy nagyon fontos dologról döntöttem…
-És az a nagyon fontos dolog nekem is tetszeni fog?! –kérdeztem, és újra meg akartam Őt csókolni, de megint csak ellökött magától.
-Hát, ha csak Te is ezt akarod. Mert gondolkodtam, és ez nem megy…
-Már, mint mi?!
-Igen, ez az. Mi.! Mi valahogy, még sem illünk annyira egymáshoz, mint gondoltam, ezért szeretném, ha szakítanánk. –közölte rezzenéstelen arccal.
-Miért?! –kérdeztem sokkoltan, és éreztem, hogy egy könnycsepp végig folyik az arcomon.
-Nem tudom. Csak úgy, mert ez. Nem is tudom.. –mondta meggyötörten, mire nekem összeszorult a szívem.
-Harry ne, kérlek csak Ezt Ne.! Mondj akármit.! Mond azt, hogy már nem szeretsz, mond azt, hogy megcsaltál, mond azt, hogy találkoztál valakivel, akivel, sokkal jobban kijössz. Vagy mond azt, hogy a munkád miatt, vagy a sok rajongó miatt, csak azt Ne Mond, hogy Nem Tudod.! Kérlek, nem teheted Ezt velem.! –mondtam zokogva.
-sajnálom Bella, de én sem tudom igazán miért, csak egy belső hang mondta, hogy cselekedjek így, mert ez a helyes.! Még egyszer sajnálom.! –mondta, felkapta a kulcsait, majd már el is viharzott, én meg csak utána fordultam.
-A belső hang, nem mond mindig igazat… -suttogtam, és bámultam a zárt ajtót.
Összeestem, és csak zokogtam. A nyakláncaimat szorongattam, igen a Live, Laugh, love-osat és a fegyvereset. Miért?! De mostanában, még a karkötőt sem viselte. Észre vehettem volna…
De miért pont Most?! És miért pont ma?! Ezt nem hiszem el…
Megpróbáltam felkelni és felmenni a lépcsőn, de tényleg nagyon nehezen ment, mivel, végig alig kaptam levegőt, és csak zokogtam. Fent, a szobámban, elővettem azt, amire szükségem volt, a gyógyszereimre. Mindig csak akkor kellett volna bevennem, ha fáj a hasam, vagy a fejem, de most nem érdekelt. Lementem a konyhába kerestem nyugtató, és egy kis altatót vagy fájdalomcsillapítót. Mind kettőt találtam. 3 és fél szem a sajátomból, 2 nyugtató, és ugyan ennyi altató. Remélem ez kicsit helyre fog hozni. Keresni kezdtem a vizet vagy narancslevet, de a helyett, az érzékeim a whisky-s üveg felé vezettek, és levettem a polcról. Meghúztam azt, majd lenyeltem. Bevettem mind a 7 és fél gyógyszert, majd ismét meghúztam az üveget, meg megint, mert kicsit megakadt a torkomon, aztán harmadszorra is, amolyan, ’mert miért ne’ alapon.
Visszatettem a polcba, majd a gyógyszereket is, és már csak a sajátomat akartam felvinni, de megbotlottam….

/Reni szemszöge/

-Ne már Niall.!! –mondtam nevetve, mert éppen felkapott a nyakába, és úgy vitt az utcán keresztül. –Hallod tegyél már le.! Bámulnak az emberek.!
-Csak azért, mert én vagyok Niall Horan.! –mondta röhögve.
-Szerintem meg azért, mert most éppen így viszel, meg mert Te vagy Niall Horan.
-Ez még mindig nem elég.! –mondta nevetve.
-mi kell még neked?!
-Tudod Te azt jól.! –mondta kacéran.
-Ahhoz le kell, hogy tegyél.!
-Tessék.! –mondta, majd letett, én a nyaka köré fontam a karomat, és szenvedélyesen megcsókoltam Őt, Ő a derekamon pihentette kezeit.
-Örülsz?! –kérdeztem, miközben kinyújtottam rá a nyelvem.
-Mindennél jobban.! De, csak azért, mert én szeretlek, és Te is szeretsz.!
-Honnan veszed, hogy szeretlek?! –kérdeztem.
-Miért?! Nem szeretsz?! –nézett rám kiskutya szemekkel.
-Niall Horan, Szeretlek.! –mondtam, miközben a szemébe néztem, és megcsókoltam Őt.
-Szabó Renáta, én is Szeretlek.!
-Helyes.! De ne hívj Renátának, én Reni vagyok.! –néztem Rá dorgálón.
-Értettem parancsnok.!
Elindultunk haza felé, és kicsit megálltunk egy ház előtt, mert játszott néhány kisgyerek, és megkértek minket, hogy mis is ugróiskolázzunk velük. Persze, nem mondhattunk nekik nemet, ahogy ránk néztek azokkal a hatalmas szemükkel… Nekem is kell egy kisgyerek.
-Niall, -suttogtam neki- Nekem is, kell egy kisgyerek.
-Nekem is. De majd kicsit később, rendben van?! –nézett rám, mire nekem felcsillant a szemem, és lágyan megcsókoltuk egymást.
-Reni néni, most Te jössz.! –fogta meg a kezem, egy szőke hajú kislány, és természetesen mentem is vele. Nagyon nagy spanok lettünk. J
Olyan fél hat fele elindultunk haza, és legnagyobb meglepetésünkre, pont beleütköztünk Louisba, Zaynbe, és természetesen a többiekbe. 8-an mentünk haza fele, nem is kicsit halkan. Végig röhögtük az egész utat. Mikor már a ház előtt voltunk, kiloptam Niall zsebéből a kulcsait, és elkezdtem futni:
-Én megyek be előbb.! –kiabáltam vissza.
Én akartam legelőször beérni, hogy elmeséljem Bellának, azt, ami ma történt, és amit Niall mondott, mert ez most teljesen feldobta a napomat.! De egyszer csak, valaki hátulról elkapott és felemelt:
-Nem hiszem én azt.! –mondta Niall, majd megpörgetett, és megcsókolt, mire a többiek csak nevettek.
-Pedig szerintem de.! –mondtam, és újra futásnak eredtem.
Niall is ott futott szorosan mögöttem, és mikor beért, összekócolta a hajam, mire én bedühödtem és utolértem. Lihegve és röhögve álltunk meg az ajtóban:
-Azt hiszem Te nyertél.! –mondta Niall, a térdén támaszkodva és egy csókot nyomott az ajkamra.
-Tudom.! –mondtam, és megismételtem az előző mozdulatát, majd bementem, de Niall megvárta a többieket, hogy elmesélje, ki is nyert. –Bella.! Képzeld mi történt.! –kiáltottam, de nem jött válasz.
-Bella?! –kérdeztem, majd felkapcsoltam a villanyt, és rájöttem hogy, miért nem kaptam választ. Felsikoltottam, nem is kicsit hangosan. –Bella.! –kiabáltam még egyszer, de ismét nem jött válasz. Már mindenki bent volt és Niall jött oda hozzám először.
-Hé Ren, miért sikongatsz?! –kérdezte először nevetve, majd mikor meglátta azt, amit én lehervadt a mosoly az arcáról.
-LOUIS.! –kiáltottuk egyszerre.
-Mi ez a nagy kiabálás srácok?! –kérdezte röhögve, majd mikor meglátta Bellát, sápadtabb lett, mint egy fal, vagy mint Edward Cullen.
-Liam, hívjátok a mentőket most.! –kiáltotta Niall, mert mi Louissal a földön heverő Bella mellett zokogtunk. Megfogtam a kezét, de szinte amilyen gyorsasággal akartam megfogni olyan gyorsan vettem is el. Bella keze jéghideg volt.

5 megjegyzés:

  1. Mi a szentséges jó isten??????
    Hát én megölök mindenkit!!! Azt a szemétláda gyökér kis buzi hülyét!!!!!!!!!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Mondtam, hogy meg fogom ölni, de te nem engedted!! Ha megtettem volna, ez nem történt volna meg!!!!!!!!!!!!!!!!
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, de mérges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hamar a kövivel!! Mert téged is elküldlek a másik világba!!!!!!!!!
    Pusszantó, Lenuska!!!

    VálaszTörlés
  2. Lena egyutt gyilkolunk.:S hu Hazza menekulj.*villamokat szoro szem.* bocs, hogy elozonel nem kommenteltem, de mar faradt vtam es nem volt erom hozza.:s ezen is meg az elozon is konnyeztem. <3 remelem nem akarsz ezzel vegetvetni a tortenetednek ! Siess kovivel <3 :D

    VálaszTörlés
  3. Mi a f*sz????
    ne márrr a hülye p*cs Harry ezt nem teheti!!!
    Remélem énis h nem vetel véget a történetnek!!
    SIESS A KÖVIVEL!!!!!:) <3
    ui.: bocsi a csúnya szavakért :)

    VálaszTörlés
  4. Wááhh Hát ez Q-va jóó lett Harry szeretlek csak most nem..xd ..:@@@ :ssssss
    HAMAR KÖVIT!!!

    VálaszTörlés
  5. OMG uristen jezusom ez nagyon durva :D :D nem todom most szavakal leirni hogy pontosan mit erzek de rohadt jo lett :D Hamar KÖVIT :D

    VálaszTörlés