2012. október 31., szerda

38.fejezet

Először is, nagyoon kökiim az 5 kommentet és a 13 szavazatot♥ Drágák vagytook♥ Legyen az, hogy mivel mostanában nehezen jöttek össze a komik, ezért ha újra rendszeresen összejön az 5-6 komi, akkor vissza próbálok állni a napi frissekre, amennyire időm engedi. Nos, mivel sokan írtátok, hgoy remélitek, hogy nem vetek véget itt a történetnél, elmondom,h goy nem vetek véget még, mivel most is eleve itt a friss, más részt meg, én úgy terveztem, hogy ha végeznék ezzel a történettel, akkor vagy az elejének kéne 5-ösnek lennie, vagy a végének, de ha a végének, akkor ott is 0. Tehét eddig köbö, olyan minimum 50 fejezetre tervezem, de lehet több lesz, kevesebb nem biztos. Jah és még valami: Happy Halloweeeeeeen♥♥♥ /Csak mert kedveeeenc ünnep, és mert ilyenkor tisztára bevagyok zsongva, főleg, hogy most Telihold van*-* Említettem már, hogy imádom a horrort emg a vámpírokat meg a többi "rémísztő" lényt.:Đ /

Lena: Muhahaha tiszta jót röhögtem ezen a komidon.xĐ Amúgy meg, még mindig nem ölheted meg.! Mjad szólok, hogy mikor.! Oks?!♥ Már Te is emgakarsz engem ölni. Húzz egy számot, és állj be a sorba;)
Fruzsina: De aranyos, ahogy az olvasóim összedolgoznak, és kiakarják nyírni a főszereplőmet♥ Megható pillanat. Semmi gond, haha akkor ügyii vagyok. noego.
Doriszka: Ez de aranyos volt^-^ hát pedig látod, megtette... áhh, semmi gond. én is sokszor beszélek így;)
Enikő: Muhahaha köki♥ Hát igen... Luw Harold, kivéve, amikor nem.
Dóra: Akkor úgy tűnik, jól emgírtam.:Đ Kökiim szépen♥♥


/Reni szemszöge/


-Oké, a mentők 10 perc múlva itt vannak.! –rohant ki hozzánk, a nappaliba Liam.
-És mi van, ha akkor már késő?! –kérdeztem zokogva.
-Reni, azt sem tudjuk, mióta fekszik ott, és hogy mitől.! Pulzus?!
-Nem merem…
-Hogy érted, hogy nem mered?! –értetlenkedett Liam.
-Hát, úgy, hogy jég hideg, és mi van ha… -nem volt erőm befejezni a mondatot.
-Ne is beszélj ilyeneket.! –mondta szintén zokogva Louis.
-Engedjetek ide.! –lökött el minket Liam, majd megnézte Bella bal csuklóját és a nyakát, majd közel hajolt hozzá, hogy megnézze, hogy lélegzik-e még, nem mertem oda nézni. –Jó, van pulzusa és lélegzik is.
Louissal csak megöleltük egymást, és áldottuk az Eget. Akkor észre vettem, hogy van valami Bella kezében, egy kis doboz. Kivettem onnan, és láttam, hogy egy gyógyszeres doboz. Az a gyógyszeres doboz…
-Mit tettél, Baba?! –simogattam meg a hideg arcát.
-Mert?! –szólalt meg Tola.
-Hosszú, majd elmagyarázom. De várjunk csak, Harrynek már nem haza kellett volna érnie?! Harry.! –mondtam és felrohantam, majd minden szobát végig kutattam, de semmi nyoma nem volt. Gyanús volt ez nekem…
-Reni, itt vannak a mentők.! –hallottam Niall hangját és egyből lerohantam, és vittem a legfontosabbakat: Bella gyógyszere, kedvenc könyve és a telefonja. Jó, nézzetek hülyének, amiért nem ruhát viszek, de Bella azt állítja, hogy mindig legyen könyv az embernél, sosem lehet tudni, mi fog történni.
Lent már a hordágyon volt és vitték ki, majd közöltem, hogy én megyek Vele, a mentővel, a többiek meg a kocsikkal.
10 perc alatt bent voltunk a kórházban, addig a mentőben is rá volt csatlakoztatva a lélegeztetőre. Egyből a műtőbe tolták be, és mi csak vártunk, vártunk és vártunk.
-Még is mitől?! Vagy miért?! –értetlenkedtem.
-Mi sem tudjuk, nincs valami a telefonjában, ami elárulhatja, hogy miért?! –kérdezte ismét Liam, mert a többiek alig bírtak megszólalni az idegességtől.
-Hát… van itt egy ’Sajnálom’ üzenet Hazzától, és… -itt nem tudtam megszólalni, mert leblokkoltam.
-Mi az?! –nézett fel Louis.
-Az anyja. Ő hívta. Mit művelt már megint az a büdös ribanc?!
-Naaa, Reni.! –szóltak rám mindannyian.
-Ti ezt nem értitek, azért mondom ezt rá, mert semmit nem foglalkozott Bellsel. Felőle meg is dögölhetett volna. Vagyis, az utóbbi 3-4 évben, biztos ez volt. El volt foglalva, a szerelmével és a lányával. Semmibe vette Őt, általában mindig adott neki pénzt, és azzal általában el volt, hogy legyen gyógyszere meg minden ilyen hülyeség. És ami az egyik legrosszabb, lehet, hogy itt tisztára nyitott meg minden, de otthon, a sulijában ez egyáltalán nem így van. Mindig Ő az, aki a ’tartalék’ szerepét tölti be. És ez nagyon rosszul esik neki, és…
-Várjatok, én asszem tudom, hogy miért tette ezt. –szólalt meg Niall felnézve a telefonjából.
-Miért?! –néztünk mind Rá.
-Hát ezért.! –mutatta meg nekünk a telefonját, és azt hiszem, mindannyian ki fogjuk nyírni Harold Edward Stylest. Megcsalta az a szemét állat… Ott virított Niall képernyőjén, ahogy éppen azt a lányt csókolja, undorító…



-Hogy volt gerince?! –tört ki Jade.
-Az a mocskos állat. A buli napján, mikor megismerkedtünk, akkor is láttam őt egy barna hajú lánnyal, és asszem együtt mentek a mosdóba.. –töprengett Tola, és láttam, ahogy próbál visszaemlékezni, hogy ki is lehetett az a lány.
-Akkor Ők voltak azok.. –döbbentem le. –Most felhívom, és közlöm vele, hogy a barátnője kórházban van.
Csörr, csörr, csörr és már fel is vette:
-Szia Reni. Mondjad, mi újság?
-Harry, kérlek, gyere olyan gyorsan a kórházba, amilyen gyorsan csak tudsz.!
-Miért?!
-Bella kórházban van. –jelentettem ki, és próbáltam a zokogást csak tettetni, de nem sikerült. Ezek igazi könnyek voltak.
-Miiiii?! –hallottam a hangján a meglepődöttséget.
-Igen, kérlek, siess.! –mondtam és már le is tettem.
-Úúúúú, meg van ki volt az a lány.! –nézett fel Tola, de ahogy láttam az arcán, inkább visszavonta volna az előző megnyilvánulását.
-Ki volt az?! –kérdeztem.
-Nem, nem mondhatom el. Bár nagyon szeretném, de nem szabad.!
-Tola, drágám, kérlek, minket igazán nem érdekel, hogy kivel hancúrozott az a szemét, viszont most Belláról van szó. –mondta Louis, mire Tola sóhajtott egyet, és a képernyőn Eleonort láttuk. –Az a gerinctelen köcsög.! Hogy tehette ezt a legjobb barátjával?! Csak érj be a kórházba Styles.. csak érj be…
-Nyugi Louis, majd csak azután nyírd ki, miután megtudtuk, mi van Bellával, de amint az kiderült, együtt nyírjuk ki.! –mondtam, és próbáltam nyugtatni Louist.
-Szabó Reni?! –állt meg előttünk egy orvos, mire mind felpattantunk.
-Igen, én vagyok az. Mi van Bellával?!
-Túladagolás miatt kómába került, és ki kellett mosnunk a gyomrát is, és had kérdezzem meg, volt valami balesete korábban?! –kérdezte a doki, de én alig bírtam megszólalni, igazság szerint a lábaim alig tartottak meg. Kóma?! Azt még is, hogy?!
-Hát, igazság szerint volt…
-Micsoda?!
-hát kiskorában, pontosabban, mikor megszületett, akkor volt csípő ficama, de az nem volt annyira vésze, jó ez kicsit furán hangzik, de így van. Mert, mikor olyan 12-13 éves lehetett, ment át az úttesten és elütötte egy autó. Súlyos, de nem halálos sérüléseket szerzett, és a legnagyobb gond az volt, hogy történt valami a méhével, és azt hiszem, el kellett köttetni, és mivel látta, ahogy meghalt a sofőr, aki ült az autóban. És az anyja sem volt már akkor normális, ezért pszchiológushoz is kellett járnia, ezért írták fel neki ezt a gyógyszert, mert egyben segítette a belső hegeket vagy miket helyre tenni, meg nyugtató, vagy valami ideg gyógyszer is volt.
-Értem köszönöm. Viszont altatót és nyugtatót is találtunk benne, illetve elég magas volt az alkohol szintje is.
-A mije?! –kérdeztük egyszerre Louissal, mint akik nem tudják, hogy mi az.
-Igen, valószínűleg egyszerre fogyasztotta a gyógyszereket és az alkoholt. Amúgy is ártalmas a kettő egyszerre, de ez a mennyiség. Kómában van és…
-Mennyi ideig?! –türelmetlenkedett Louis.
-Uram, kérem, nyugodjon le, és engedje, hogy befejezzem.! Szóval, valószínűleg minimum 1 hét, de ha más fél hétnél tovább tart, akkor le kell, hogy vegyük a gépekről, és csak a megváltó csodában reménykedhetünk. –mondta a doki, és azt hittem, hogy én is elájultam.
Abban biztos voltam, hogy mindannyian falfehérek lettünk, mert ahogy néztem a többiek reakcióját, simán azt hihették volna, hogy megszöktünk a korbonctanról. Gyorsan leültünk a székekre, még mielőtt még valakinek itt kell maradni, mikor ajtó csapódást hallottunk és sietős lépteket. Harry volt az. Louis egyből felkelt, és láttam eszelős tekintetét, ezért én is felálltam, és próbáltam vissza fogni Őt:
-Louis nyugi… -suttogtam a fülébe és próbáltam én is, Liam, Niall és Zayn is visszafogni, de most valahogy mindegyikőnknél erősebb volt. Hát igen, a düh és a harag nagy fegyver.
-Te szemét mocskos állat…




7 megjegyzés:

  1. Azt a leborult szivarvégit!!!!!!!!!
    Én mondtam ,hogy megölöm Harry-t!! És nekem ne szóljál mikor ölhetem meg, én most akarom, akkor most is fogom és kész!!!!!!
    Az a mocskos állat :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    De megölöm!!!!
    Hajrá Louis-om!!! Adj neki!!
    Pusszantás, Lenuska :)

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Louiiis! *pomponlány módjára ugrál*
    Bella úgy is fel fog ébred, én bízom benned aranyom! Amúgy én meglepődtem, hogy engem mennyire nyugodtnak írtál le. Ha ez megtörténne valaha is én lennék az akit le kéne fogni, mert amint belépnek úgy nekiesnék de tényleg! Na de ezt félretéve, Harry egy köcsög, a többiek tiszta édesek, és Bellának jobbulást, én szeretlek! Puccaaa! ♥

    VálaszTörlés
  3. Hajraa Lou*-* Muhahahahahaa Hazza, ha te tudnad miket tudonk;3. Naa most mar kinyirhatjuk*-*?/virtualis bociszemek/

    VálaszTörlés
  4. Hajraa Lou*-* Muhahahahahaa Hazza, ha te tudnad miket tudonk;3. Naa most mar kinyirhatjuk*-*?/virtualis bociszemek/

    VálaszTörlés
  5. HAjráá Louis!!!! Adj neki,megérdemelnéé!!!
    Remélem Bells felébred..nagyon remélem.
    nagyon jó rész lett!!<3
    Ne várakoztass meg siess a kövivel már nagyon kiváncsi vok LOuis kontra Harry "harcban"...:)<3<3

    VálaszTörlés
  6. ej Harold Harold most véged HAJRÁ Louis! :DD ♥
    gzors kovit :DD

    VálaszTörlés
  7. Te szent szarrrr :D uristen. Szegeny Bells :/ :( remeljük felebred. Huu Harry .................... :( ez egy ki sipolos resz volt :) Olyan kis fuhh na mind 1. Gyorsan a KÖVIVEL mert nagyon kiväncsi vok h mit csin Louis :D

    VálaszTörlés