2012. november 23., péntek

2.fejezet

Waaaaa 7 komiiiii♥ Nagyoooon köszönöm, mikor megláttam  azt hittem, leesek a székről.! Hatalmasak vagytok.! ImádomazOlvasóimat♥ Igazából, hozzáfűznivalóm ehhez és a következő részhez, nagyon nincs, leginkább csak az, hogy az elején még kicsit lapos a sztori, de azért remélem majd mindenkinek tetszeni fog, és ígérhetem, hogy hamarosan beindul a történet, és már annyira várom, hogy olvashassátok.!♥

Daniella: Ennek nagyon örülök♥
Veronika: háát, még bármi megtörténhet;)
Lena: Kökiim szépen, Drága♥
Dóra: Ezt nagyon nagy örömmel hallom, és remélem ez is majd elnyeri a tetszésed neked is és a többieknek is;)♥
Lizzy: Kökiiim szépen♥ 
Dorszka: Kökiim szépen.:) Hát, ez a történet, során még sokat fog változni, de én már majdnem mindent tudok;)
Roxii: Roppant mód örülök, hogy elkezdtünk fészen beszélgetni.:Đ Hát igen, hamarosan kifog minden derülni, a korizással, és mindennel kapcsolatban;) Hát ha nem is teljesen, de egy pöppet valóban magamról mintáztam.:$




Mikor beléptünk a házba, eléggé fura látvány fogadott bennünket. Egy szőke srác azért nyavalyog, mert nagyon éhes, és egy másik meg azért, hogy mindjárt itt van a pizza, csak nyugodjon már meg. Egy barna hajú és csíkos pólós srác, ugrál a kanapén és vámpír játzik, így próbálja „kiszívni” a barna felnyalt hajú srácnak a nyakát.
-Fiúk.! –mondta Harry.
-Srácok.! –kiáltotta Paul.
-Amatőrök.! –motyogtam, majd ujjaimat a számba vettem és füttyentettem egy hatalmasat, mire mindenki abba hagyta a másik szadizását.
-Köszi. –mosolygott rám Harry. –nos, srácok, Ő itt a nővérem, Luce és szeretném, hogy ha…
-Szia, én Niall vagyok. –mondta a szőke srác, akinek olyan szép kék szeme volt és megölelt.
-Niall, nyugi. Bocsi, csak amikor éhes, akkor mindenkit ölelget, amúgy én Liam vagyok, a banda legértelmesebb tagja.! –nyújtotta a kezét, és én kezet ráztam vele.
-Szia Cica, én Zayn vagyok.! –kacsintott a barna-boci szemű srác.
-Ha még egyszer lemersz Cicázni, soha többé nem látod azt a szőrt a fejeden. –kacsintottam vissza.
-Szia, én Louis vagyok, és zebra szeretnék lenni. –erre nem mondtam semmit, inkább Harryre néztem.
-Ezek hány évesek is?!
-Megjött a Pizza.!! –kiáltott Niall és már ment is ki.
-gyere, megmutatom a szobád. –mondta Paul, majd felmentünk az emeltre, és vittük a cuccaimat is.
Mikor fent voltam, egy nagyon kellem szoba tárult elém: piros színű falak, egy hatalmas ablak, aminek erkélye is van, egy francia ágy rajta sok-sok párnával és egy aranyos ágyneművel. Három hatalmas szekrény és egy íróasztal, ami pont jól fog jönni a gépemnek.
-Ez nagyon szép. Köszönöm szépen.! –öleltem meg Harryt.
-Nagyon szívesen. De, most letesszük a cuccaidat, és jössz szépen enni.
Lementünk és a konyhába vettük az irányt, ahol már Niall nagyba tömte magába a kaját:
-Most mond meg, éjjel-nappal eszik, de mindig éhes, és sosem hízik meg.! –fogta a fejét Liam.
-Hát, ez valószínűleg azért lehet, mert a szervezete így alakult ki, vagy ezt a módot szokta meg, és, hogy miért nem hízik meg, az azért van, mert valószínűleg nagyon gyors az anyag cseréje. –feleltem.
-Hú, te nagyon okos vagy.! Tessék itt a pizza.! –nyújtotta felém Zayn a sonkás-sajtos pizzát.
-Köszi.
-Jó, srácok, né most elmegyek, ha lehet, ne törjetek össze semmit.! –nézett kérőn Paul a srácokra. –Luce, vigyázol rájuk?!
-Megpróbálok.! –mondtam, és a fiúk testőre már el is tűnt.
A vacsora leginkább azzal tölt, hogy a srácok sztorizgattak egymással, én meg felmértem a terepet, hogy kikkel is van dolgom. Alkatilag, és stílusilag szinte ugyanúgy néztek ki, viszont a viselkedésük teljesen különbözött. Rendesen még nem tudtam megállapítani, hogy ki milyen, de valószínűleg, nem lesz nagyon más véleményem róluk, mint ami most kialakult.
-És mond csak Luce, melyik a kedvenc dalod tőlünk?! –kérdezte Niall, miközben beleharapott a pizzájába.
-nem tudom, még sosem hallottalak titeket énekelni. –feleltem halál nyugodtan, mire a fiúk szinte megfulladtak. –Ez ekkora nagy baj?
-A kanapéhoz.! –állt fel Louis és odavezetett a kanapéhoz, amjd egy laptopot tett le elém.
A hátterén egy barnahajú lány volt és Ő, biztos a barátnője.
-Mit akarsz Tőlem,! –vontam fel fél szemöldököm.
-Mi, most elvonolunk a szobáinkba, közben Te meghallgatod a zenéinket, és véleményt alkotsz róla.! És indulhat.! –mondta és már fel is mentek.
Hát okéé.. elindítottam az Up All Night című albumot, hát az nem éppen nyerte el a tetszésemet, bár a  Same Mistakes és az I Wish az kifejezetten tetszett. Aztán jött a Take Me home. Haha, nagyon poénos. Igazából, egy metált illetve rockot hallgató csajnak, ne nagyon adjanak poppot, mert valószínűleg, nem igen fog tetszeni neki, bár ez az album sokkal jobb és többet mondó lett, mint az előző. Erről kifejtetten van egy kedvencem, amit valószínűleg többször is meg fogok majd hallgatni: Little Things. A klipjére egyből rákerestem a neten, és mikor megtaláltam, néztem is. Egy teljesen normális videó, semmi modellek, édesen beállított fiúk, és remek hangzás.
Ők legalább nem csinálják azt, hogy arról énekelnek, hogy mennyire szép egy lány, és közben ott van mellettük egy modell csaj, akitől csak rosszabbul érzik magukat a lányok. Nagyon tetszik az egésznek a jelentősége, hogy bár felnagyítja egy lány hibáit, még is azt mondja, hogy Ő ezekkel a hibáival együtt szereti Őt, ami talán a legszebb dolog a szerelemben.
Azután elkezdtem videónaplókat nézni róluk, meg interjúkat, és rájöttem, hogy Ők tényleg olyanok, mint amilyenek most voltak. A videókban egyáltalán nem játsszák meg magukat, pont ugyan olyanok. Liam, a komoly, ám humoros, Niall a csendes, de legcukibb, Zayn a „rosszfiú”, Harry, hát kicsit úgy beszél, mint aki beszívott, de amúgy nagyon aranyos, és teljesen olyan, mint ahogy én ismerem. És ott van ez a Louis gyerek. Hát amiket Ő csinált, dőltem a röhögéstől, de amúgy eléggé helyes srác, és neki is nagyon szép a szeme, kék. Mondtam már, hogy imádom a kék szemű fiúkat?! Azok a gyengéim, ha egy srác, esetleg csúnya, de kék a szeme, azt órákig is tudnám nézegetni.
Még hallgattam pár számot, és még a Rock Me fogott meg igazán. Talán azért, mert benne van, az a szó, hogy ’heavy metal’, vagy, mert tetszik a dallama. Nem tudom. Mindenesetre, egész jók. Fel akartam menni a szobámba, de a fiúk visszarántottak:
-Nah, mi a véleményed rólunk?! –kérdezte Zayn.
-Tehetségesek vagytok, és a zenétek is egész jó. –mondtam mosolyogva.
-Egész jó?! –kérdezte idegesen a szöszi.
-Ezt meg hogy érted?! –kérdezte az öcsém.
-Hát úgy, hogy tehetségesek vagytok, de nekem egyáltalán nem ez a stílusom, és a dalaitok többsége, szinte ugyanarról szól. Ez nem rossz, ne értsetek félre, de nekem kicsit más leheletű dalok jönnek be.! –kacsintottam rá a srácokra.
-Még is milyen?! –kérdezték.
-Majd egyszer megtudjátok.! –mondtam és már mentem is a szobámba.
Kapcsoltam zenét, pontosabban SlipKnot-ot, és elkezdtem olvasni. Mivel úgy is mindjárt végeztem a könyvemmel, rájöttem, hogy ez a szoba nekem túl snassz. Kell egy kis pörgést vinni bele. Most nem arra gondolok, hogy mindenféle szívecskével, meg mit tudom én, mivel díszítem ki. Nem egyáltalán nem. Az egyik bőröndömből előszedtem újságokat, képeket, és nekiálltam a falamra ragasztgatni. Közben énekelgettem is, vagy is inkább hörögtem, mert a SlipKnot-os srácok, inkább hörögnek, mint sem énekelnek. Közben kicsit még táncoltam is, és a végeredmény nekem nagyon tetszet. Olyan én stílusú lett. Úgy döntöttem, hogy elmegyek fürdeni, és fogtam a pizsamám és elindultam. Általában gyorsan szoktam végezni a fürdéssel, és ez most is így volt. Hajamat kifésültem, sminkemet lemostam, fogamat is megmostam, és már indultam is a ruháimmal szobám felé, de útközben találkoztam, az egyik kék szemű sráccal:
-Tényleg nem tetszik neked a zenénk,! –kérdezte letörve.
-Louis, igaz?! –kérdeztem, mire Ő bólintott. –Nem azt mondtam, hogy nem tetszik, én csak azt mondtam, hogy nem az én világom. De ha 15-16 éves visítozó tinilány lennék, odáig meg vissza lennék értetek.!
-Ez bántó, és jó is volt egyben. –mondta már mosollyal az arcán.
-Helyes. –mondtam és megindultam vissza a szobámba.
-Várj, hogy értetted, hogy visítozó tinilány?!
-Tudod, sok videó van fent Youtubeon.! –kacsintottam és már mentem is.
Úgy döntöttem, hogy most filmezek egyet, így rávettem magam, arra, hogy megnézzem a Paranormal Activity-t. Egyesek ijesztőnek tartják, én nem. Ezért általában furcsának, és elvontnak titulálnak, nem értem miért. Jó, tény és való, hogy valós történeten alapszik, de egyszerűen engem nem hat meg. Nekem mára már a horror filmek a vígjátékok, a szerelmes filmek pedig, a horrorok. De komolyan, egyszer meg akartam nézni az Igazából Szerelmet, de elaludtam az első fél órájában.

***

Reggel hatalmas zajra lettem figyelmes, így muszáj volt kimásznom az ágyamból. Miközben mentem le a lépcsőn, kiderült, hogy a fiúk vitatkoztak valamin:
-De Niall, értsd már meg, hogy nem volt itt senki.! –mondta Liam.
-Jó reggelt.! –köszöntöttem az 5 fiút.
-Szia Luce, megmondanád Niallnek, hogy nincs a házban semmilyen szellem, ami leveri a tányérokat?! –nézett rám segítségkérőn Liam.
-Ezt meg, hogy érted?!
-Tegnap este, zajokat hallottam, és sikongatást, meg mindenféle ijesztő hangot.
-Ó, az lehet én voltam. Paranormal Activityt néztem.
-Egyedül,! –néztek rám.
-Jah. Nem értem, röhögést nem hallottál, mert az is biztos én voltam. –vontam meg a vállam, és kimentem a konyhába kávéért.
-Kajak végignézted egyedül azt a filmet?! –nézett rám Zayn, mire én bólintottam, miközben beleittam a kávéba. –Pacsit.! –emelte fel a kezét, amit én viszonoztam is.
-Luce, van kedved ma eljönni velünk, egy dedikálásra?! –kérdezte Harry.
-Elmehetek. –mondtam, mire mindegyikük megölelt. Hát okééé.
Felmentem a szobámba és keresgélni kezdtem a ruháim között. Sok kiscsaj lesz ott, akik sikoltoznak, a srácok valószínűleg énekelni is fognak, én meg majd halálra unom az agyam. Ehhez bizony kényelmes ruha kell. Egy fekete csőnadrágot vettem fel, hozzá egy csíkos pólót, egy bőrdzsekit és egy bakancsot.

Hajamat kifésültem, és szabadon hagytam, tettem fel egy leheletnyi sminket, telefonomat is eltettem, és már indultam is le.
Lent a srácok valamiről nagyon beszélgettek, úgy, hogy feltűnés nélkül ki tudtam menni a hátsó kertbe. Gyönyörű az a hely, egy hatalmas medence is van itt. Hintaágy egy pagoda, tábortűz rakó hely. Nagyon hangulatos, és nem mellesleg hatalmas is. Mikor bementem Louis egyből letámadott:
-Haha, összeöltöztünk.! –mutatott az Ő és az én pólómra.
-Igazad van, teljesen.! –csipkedtem meg az arcát. –Mikor megyünk,!
-Most.! –mondta Niall.
A fiúkkal a kocsiban hátra ültünk, és elég hangulatos volt az út. Leginkább csak nevettünk a fiúk hülyeségén.
-És, Luce, mond csak, hány éves is vagy?! –tette fel a nagy kérdést Zayn.
-20. –feleltem egyszerűen.
-És van barátod?!
-Nah, rátértünk a lényegre.! –röhögött Liam.
-Nincs, de nem is igénylem. –mosolyogtam Zaynre, mire Harry lepacsizott velem.
Egyszer csak fékezett a kocsi, és megérkeztünk, egy hatalmas épület elé, ahol több ezer visongó lány várt minket. Csodás…




6 megjegyzés:

  1. HAhahhahahhahahhahahahahahahhaha
    Nem tudok ennel töbet hozzä füzni kesz vagyok :D :D :D :D hahhahahahaha
    Nagyon tetszik :D GYORSAN kövitt :D

    VálaszTörlés
  2. Hát ez kész XDD
    Tök jó volt!! Nem tudok mit mondani én sem :D
    Louis ^^
    Hamar a kövivel!
    Puszikállak :D Lenush baby :P

    VálaszTörlés
  3. uristen ez valami rohadt jó:DDD:$
    siess a kövivel:)

    VálaszTörlés
  4. DE jóóó..:D
    Valah érzem már h kivel fog összejönni vagyis remélem összejönnek.:D
    NAgyonjó lett.<3
    Siess a KÖVIVEL!!

    VálaszTörlés
  5. Q-urva jóó *o*
    Paranormal Activity én egy magam nem mertem megnézni..x"dd ♥
    Hamar Kövit..:33

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett! Várom már a kövit! :)

    VálaszTörlés