2012. november 10., szombat

42.fejezet


Wíííí most annyira boldog vgayok, mert /ide is kiírom/ Leiner Laura visszakövetett Twittereeeeeen*-*♥♥ És kökiiim az 5komit, nagyon imádlak Titeket.! És ettől a résztől kezdve, nagyjából csak hepí részek fognak jönni, bár már közel a vég, de én mindent elterveztem úgy, hogy szeressétek♥ ImádomazOlvasóimat♥

Doriszka: Ebből a részből, már sok minden kiderül;)♥
Lena: Kökiiiim♥ Hát igen.. Najó, ez is azért odatett.xĐĐ Imádoma hozzászólásaidat♥
Dóra: Hát így én is szoktam járni.:S Kökiim szépen♥ hát a Balázs.... majd mindenki meglátja, hogy mi lesz, és hogyan és Muhahaha.:ĐĐ♥
Lizzy: Miért akarsz Te is midnig mindenkit kiherélni,! Mi abban a jó,! xĐ Hát igen Baba, noego;) de Neked megengedem♥
Roxi: Értem.:/ Hát igen, szeressük Renit♥ És kökiim szépeen♥



/Harry szemszöge/


Este már mindenki elment, de én nem bírtam. Valami azt sugallta, hogy ott kel Vele maradnom. Mondjuk, lehet, hogy az volt az egyik ok, hogy enyhén szólva nem bírom Balázs közelségét, még egy csöppet sem. És amit Liam mondott.. hát ott állt meg bennem az ütő.
Ugyan is, mikor megláttuk őt, Liam egész egyszerűen oda súgta nekem, hogy ’Harry, szedd össze magad. Ez a srác sokkal jobb pasi nálad.’. Kösz haver, én is szeretlek, és természetesen támogatlak mindenben. De a legrosszabb, hogy igaza volt, szinte már nekem is megtetszett, ami kicsit fura nem?!
Ezektől eltekintve, egész este ott ültem Bella ágya mellett, fogtam a kezét, és néztem Őt. Néztem, ahogy ott fekszik, mozdulatlanul, néztem a kezéből és a testéből kilógó csöveket, a gépek miket mutatnak, és úgy az egész szobát.
Világos rózsaszín falak, egy elég kényelmes kanapé (ezt onnan tudom, hogy oda feküdtem le) hatalmas ablakok, és tévé. Biztos örülne, ha látná mindezt, hogy hol van, de szerintem én annak jobban örülnék, ha egyáltalán nem kéne itt lenni, és nem lettem volna olyan marha.
Összességében, ha jól számolom, köbö 4 órát aludhattam összesen, mert éjfélkor elaludtam az egyenletes szívverésére, de hajnali 4 körül, valami ok miatt, gyorsabban kezdett el verni a szíve, mire én egyből felriadtam, és nem bírtam magammal, egyből hívtam a nővéreket, akik megnyugtattak, hogy ez gyakran fog menni, mert az elméjében lejátszódó dolgok felgyorsíthatják a szívverését, vagy éppen a gyógyszerek. Viszont vigyázni kell, mert két dolgot jelenthet: vagy hatnak a kezelések és fel fog ébredni, vagy az ellenkezője. Hát igeeen, itt egyből kővé dermedtem, és még csak gondolni sem mertem az ellenkezőjére.
Reggel ismét kávé illat csapta meg az orrom, és a többiek már mind itt voltak, és hoztak virágokat meg plüssöket, meg ruhákat Bellának. Niall átnyújtotta nekem a Starbucksból hozott kávémat és leült mellém:
-Hogy vagy haver?! –nézett rám bátorítóan, és átöleltem amolyan ’haveri stílusban’ a vállamat. Mintha ettől jobban érezném magam. Na jó, tényleg jobban éreztem magam egy kicsit.
-Őszintén?! 4 órát aludtam és egyszerűen kikészítenek ezek a hülye csipogások.
-Harry, ha nem csipogna, akkor már tényleg baj lenne.
-Tudom, de egyszer gyors és egyszer normális. És ez megőrjít. Meg őrit, hogy nem tudom, mi van.!
-Harry, nyugodj meg. Jelenleg, a legnagyobb baj az.. –Niall nem tudta befejezni a mondat végét, ugyan is, megjött a gondok okozója. Éppen Louissal röhögött valamin. Az én Louisommal.! Na ezt már tényleg nem engedhetem. Bella kérlek, kellj fel, és mond meg annak a bunkónak, hogy Te engem szeretsz.! –Harry, nyugi. Louis a Te legjobb barátod. Nem fog elpártolni, bármi történjék.
-Honnan vetted, hogy erre gondolok,! –néztem rá kérdőn.
-Hát, csak szimplán onnan, hogy jelenleg a tekinteteddel fojtogatod a tagot.! Nyugodj meg, és gyere oda.! –mondta Niall, mire mindketten felálltunk és oda mentünk Bellához.
Kisimítottam egy hajszálat az arcából, és csak néztem, és ismét a sírás kerülgetett.
Egyszer csak, elkezdett valaki kiabálni. Már, mint, nem valójából, hanem telefonból, pontosabban Billie Joe, ez csak is Bella telefonja lehet. Mila hívta, vagy is én vettem fel:
-Szia Mila.
-Szia Harry, oda tudnád kicsit adni Bellát?! –kérdezte vidáman, ahha Ő még nem tud semmiről.
-Bocs, de most nem.
-Még is, miért nem?! –kérdezte csodálkozva.
-Mert Bella kórházban van, és éppen itt állok a magánkórteremben, mivel kómában van.
-Mi az Isten?! Már is ott vagyok.! –mondta, majd már le is tette, én meg a képernyőre meredtem.
Mikor megláttam, összeszorult a szívem: Bella és én vagyunk rajta, miközben magunkat fotózzuk a tükörben és csókolózunk. A következő képen, amikor Renivel hülyülnek, aztán meg egy, amin Louissal esznek répát, és végül a negyedik, egy kép Rólam, amit Ő csinált. Mekkora egy barom vagyok… Újra elindult ugyan az a zene, de msot az anyja hívta:
-Reni, ezt már Te veszed fel.!
-miért?!
-Mert az anyja az.! –jelentettem ki, és már át is adtam a készüléket Reninek, aki egyből felvette.


/Reni szemszöge/


-Haló?! –szóltam bele.
-Bella?! –kérdezte az anyja.
-Nem Kati, Reni vagyok.
-Óh szervusz drágám, Bella ott van.
-Hát, ha úgy vesszük.
-Jó, mind egy, meg tudnád neki mondani, hogy megtaláltuk neki a tökéletes kollégiumot, ahol lakni fog és…
-Hogy micsoda?! –szóltam közbe.
-Nem említette?! Terhes vagyok, és el fog költözni.
-Még is hova?! –emeltem fel a hangom.
-Hát, egy kollégiumba, de nagyon jó. És azért, mert terhes vagyok, és a pici miatt nem férne el és…
-Bazd meg, de egy gerinctelen dög vagy.! A lányod miattad, van most kórházban.! –üvöltöttem a telefonba, és mindenkin láttam a meglepődött fejeket.
-Micsoda?!
-Igen, Miattad, gyógyszerezte be magát.!
-Arról nem tehetek, hogy annak a lánynak egy csöpp esze sincs, és egy ilyen apróság miatt képes lett volna meghalni.
-Embeeeeer?! Hallod Te miket beszélsz?! Kórházban van, kómában, csövek lógnak ki belőle.! És Te úgy hívod Őt, hogy ’annak a lánynak’. Ő a Te lányod.! Többet nem is akarlak hallgatni. –mondtam és már ki is nyomtam a telefont.
-Kicsim, minden rendben van?! –kérdezte Niall, miközben átölelt.
-Megtudtam a másik okát, annak, hogy Bella miért van a kórházban.
-És mi az első,! –kérdezte idegesen Balázs. –ha most elmondom, ő is neki ugrik Hazzának, amit nem akarok, és ahogy láttam a többiek sem.
-Hát igazából… -kezdtem, de szerencsémre Mila rontott be a kórházba.
-Te jó Isten.! Harry, nem hazudtál.! –nézett hatalmas szemekkel a lány.
-Miért hazudtam volna?! –kérdezte Hazza.
-Mert azt, hittem át akartok cseszni, de nem.! Úristen, hogy történt,! –nézett körbe a lány, és valakitől választ várt.
-Begyógyszerezte magát, mert nem bírta elviselni azt a sárkány anyját. –feleltem.
-Ezt még is, hogy érted?! –kérdezte hatalmas szemekkel, mire én felsóhajtottam és megkértem mindenkit, hogy üljön le, mert hosszú sztori lesz.
Elmeséltem nekik, Bella életének szinte minden apró részletét, ami kiválthatták belőle ezeket az állapotokat, hogy most mit művelt az anyja és minden mást. Mindegyikük komolyan figyelte a mondandómat, amit nem is csodálok, elég érdekes élete volt a drágámnak. Mire végeztem a ’hegyi beszédemmel’ mind Bella ágyához mentünk és Őt néztünk, miközben mindegyikünk megfogta a kezét.
Harry épp el akarta venni, és már láttuk, hogy nem fogta, egyébként úgy fogta meg a kezét, mint ha a legtörékenyebb porcelánt fogná meg, és akkor történt valami. Bella egy pillanatra elmosolyodott, majd vissza, és egy aprót szorított Harry kezén.
A következők történtek: Louis, én és Harry Bella ágyára borultunk és egyszerre mondtuk, hogy ’Köszönöm.!’ És sírni kezdtünk, Balázs eléggé ideges volt, Mila, Tola, Jade és Danielle megölelték egymást, Ők úgy sírtak. Liam, Zayn és Niall egész egyszerűen levágták magukat a kanapéra és ott sóhajtottak egy hatalmasat. Egyből megnyomtam a nővérhívőt, aki egyből ott is termett, és látva a megkönnyebbült arcokat, Ő is megkönnyebbült, és megnézett minden gépet, majd szólt a doktoroknak, kik távol beszélgettek Tőlünk, majd egy hatalmas mosollyal jöttek felénk:
-Örömmel, mondhatjuk, hogy Bella hamarosan fel fog ébredni, úgy hogy, már le is vehetjük Őt a lélegeztető gépről, de ehhez egy kicsit hátrébb kéne lépniük.  –mondta a doki, mire én felsikoltottam, és a fiúknak kellett arrébb vonszolniuk, mert a földön zokogtam, és köszöntem meg minden isten félének, meg mit tudom én minek, hogy segítettek nekem, és, hogy Bella él.! 

5 megjegyzés:

  1. Gerinctelen gyökerek... Mármint Katik. xDD Amúgy nagyon tetszett, és isteni volt, és Áááááh... szakadtam amikro elképzeltem, hogy a három kolopmpos le a kanapéra, és megkönnyebbült sóhaj, meg a gyors ágyfölé hajolásos.. Oké kész vagyok. xDD A Vajsör hatása, bocsáant! xDD

    VálaszTörlés
  2. Uhh nagyon jo lett nekem az tetszet a legjobban mikor Harry azt mondja hogy mär majd nem neki is bejön vagy valami ilyesmi :D :D :D Jaj remelem kibekülnek olyan cukik együt nem külön külön :D :D Es nem szeretem amikor igy nevetsz hogy muhahahhahaha mert ez mindig olyan selytelmes lehet h rosz lesz lehet nagyon jo :D Szoval SIESSS a kövivel :D Egyepkent nem ertetem hogy Baläzs miert volt ideges ?

    VálaszTörlés
  3. Azta :O
    Tetszett mindegyik rész! Én is elképzeltem azt amit Lizzy is :D Mármint a fiúk, ahogy sóhajtva lehuppannak a kanapéra, a lányok megölelik egymást és a borulós részt is. :D Jaj :)
    Úgy van! Gerinctelen gyökerek!! :@@@@@@@
    Remélem hamar felébred az én Drágám :)
    Puszikállak Édesem, Lenus

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó *o* Annyira jól írsz..: 33
    Imádlak ♥♥

    VálaszTörlés
  5. Azta rohadt élet....:O
    Hála istennek felébred!!!!:)
    Nagyon jóó lett mint mindegyik.:)
    SIESS A KÖVIVEL!!!!:)<3

    VálaszTörlés