2012. november 12., hétfő

44.fejezet ~No matter what, I got you Back

Nos, hát annyit szeretnék mondani, hogy előre láthatólag, a következő rész, csütörtök-péntek de leginkább szombat körül fog majd kijönni, mert ahhoz sok sook infót kell majd gyűjtenem.;) És akinek ez a rész nem lesz hepíí, akkor majd a következők;) Nekem személy szerint, ez az egyik kedvencem, mert majd utolsó kettő lesz majd a másik kedvenceim, de azt nem árulhatom el, hogy még mennyi van hátra;) Addig is, jóó olvasást..ĐĐ

Lizzy: Muhhahahahaa.! ez a rész már hepí lesz ynugi, és ne verj emg snekit, főleg ne engem;)♥
Dóra: Hát akármennyire se szeretném, de hamarosan vége lesz, de szeritnem gyönyörű véget találtam ki ennek a történetnek:Đ Kedvenc szomorú rész, tök jó, hgy ilyet is összetudtam hozni:Đ♥
Doriszka: Mint látod, itt az új részt, és az írást nem fogom abbahganyi, mert jön a következő és waa már annyira várom,h goy olvasshassátok..Đ örülök, hogy Neked is ez lett a "kedvenc szomorú részed".:Đ♥
Hope: Hát én is valahogy, így szoktam viszonyűlni a dologkhoz.:Đ Amúgy meg itt tudod feltenni a kérdésed: trixi.birkas@gmail.com
Lena: Kajaaaaak sírtááál:/ ezt nem terveztem be.../ Ne bánts.! Hát úgy engedi Louios, hogy Ő jó báty és engedi, hogy a hülye húga menejn a feje után;)
Eszti: Hát ott az indok na..Đ De ebben a részben, minden benne lesz..Đ♥
Roxi: Hát seni nem említette, hogy örül Bellának, csak a roszs oldalát, ezért örülök, hogy Te a pozitívatis megemlítetted.:Đ♥

Papa Roach - No Matter What /Ajánlott zene, még annak is,a ki nem szereti a rockot, és azért magyarul van, mert igazából erre alapoztam ezt a fjezetet, vagyis ehhez a részhez, ez a zene illet.:Đ és lesz amjd egy rész,a hol lesz még egy zene, ott lekéne állítani, és meghallgatni, illetve megnézni azt;)/


*4 hónappal később, Októberben*


4 hónap telt el azóta, hogy elhagytam Londont. Igazából, ha azt mondanám, hogy nem történt semmi érdekes, akkor hazudnék. Renivel és Louissal azóta is tartjuk a kapcsolatot, amiből következik, hogy a többi sráccal is. Augusztusban Liamet elárasítottam szülinapi emailekkel, meg minden féle hülyeséggel. Aztán utána pár hónappal szakítottak Danielleel a hülye Twitter miatt, és ezért nagyon haragudtam a rajongókra. Harryvel a kapcsolatunk háááát.. ha szembe jönne velem az utcán, nem köpném le, és Ő sem engem, bár azért eléggé fájt, hogy egyszer olvastam, hogy lehet összejött valami svéd modellel, bár örülnék neki, hogy megtalálta a boldogságot, viszont szomorú lennék, hogy nem mellettem.
Közben beköltöztem a koleszba és a szobatársam, láss csodát, egy punk csajszi lett, aki izeg-mozog mindig fel, van pörögve, és nagyon bírom. Esténként együtt üvöltetjük a Green dayt, SlipKnotot, Kornt és a többi ilyen előadót., a koleszos tanárok és a többi diák legnagyobb örömére.
Tényleg nagyon megtaláltuk a közös hangot, ha mondatjuk, életemben először, van legjobb barátom. Mindent elmondunk egymásnak, és ami talán a legjobb, mikor mindenki haza megy a kollégiumból, csak mi maradunk. Ketten. Olyankor általában énekelünk, meg randalírozunk, és csak úgy simán hülyülünk. Jó, mondjuk tény, hogy egyszer majdnem felgyújtottuk a konyhát, mert pudingot főztünk, és az óta rendelünk kaját, de amúgy minden remekül megy.
A suli is remekül megy, bár elég sok srác csorgatja utánunk a nyálát, de mivel én megfogadtam Louisnak, hogy nem pasizok be, ezért nem törődöm velük, Laura /ez a neve/ meg amúgy sem foglalkozik velük, nem kell neki, hisz ott vagyok én, meg a csoki. El van velünk. J
Idén jelentkeztünk színjátszóra, és nagyon jól tettük, mert most is éppen egy nagy előadásra készülünk, amilyen eddig még nem volt. Az a lényeg, hogy annak a mind 6 embernek a 2 kedvenc filmjét sorakoztatjuk fel és adjuk elő a saját koreográfiánkkal. Az enyém természetesen a Batman: Sötét Lovag, és én játszom Jokert, Lau meg az áldozatot, a többiek meg csak úgy spontán statiszták. A másik pedig, a 10 Dolog, Amit Utálok Benned. És, hogy abból melyik rész,! Na az a titok, azt eddig még senki sem tudja, csak és kizárólag Én. Az lesz a befejező szám, mivel az a legrégebbi, és a két előadásom közt van időm elmosni a sminkemet, meg minden hülyeség, ami a „színház világában” kell. A tanárunk, a mai órára tervezett, valami nagy bejelentést, és mindenki tökre izgatott, hogy mi lehet az. Mi abban reménykedünk, hogy igazgatói dicsért, és nem kell egy hétig jönni, bár ez úgy sem teljesülhet:
-gyerekek, szóvaaal a nagy bejelentés: kapunk vendég művészeket az estre.! –ekkor mindenki felsikoltott, meg tapsoltunk. –jól van, elég lesz, majd akkor, ha itt lesznek.! És, hogy kik is jönnek?! Dobpergés-drámai szünet- a One Direction.!
A következő képen zajlott a jelenet: a többiek tapsoltak, viháncoltak, meg minden idétlenséget csináltak, én kiköptem a vizem, amit ittam, összenéztem Laurával, aki bátorítóan nézett rám. A rohadt életbe.!

*Az előadás estéjén*

Laura épen a sminkemet csinálta, amit őszintén szólva, fantasztikus lett. Teljesen élethűre sikeredett. Imádom ezt a lányt. Hajamat, bár nem festettük be zöldre, akkor is nagyon élethű, az a lila ruha és egyszerűen csak wááá.



Éppen kint nézelődtünk, mikor észrevettük, hogy Harry a tanárunkkal beszélget valamiről, mire én egyből visszamentem a terembe:
-Nem csinálhatod ezt életed végéig.!
-De igen.!
-Nem, főleg azért, mert mindjárt jelenésed van.! És, még is, miért éri meg bujkálni,! Békében váltatok el, nem de?!
-De.
-Hát akkor meg.! Menj ki, és beszélj vele.! –mondta és elkezdet kifele tolni, de a fények eltűntek, és jött a felkonferálás. –Mekkora mázlid van.! –mondta, majd jött az első szám.
Én az ötödik voltam, addig is gyakoroltam még a szövegem és a jelenetet, aztán jött a naaaagy bemondás:
-És most fogadjuk nagy szeretettel Tóth Bellát, és az Ő Joker előadását.! –mondta, majd elkezdtek bevinni a többiek egy zsákban.
Leraktak a színpadra, Laura levette a fejemről a zacskót és elmosolyodott, majd belekezdett a szövegébe:
-Szóval… Halott, ez 500 lesz.
-És, ha még él,!
–keltem fel, majd ő megfordult és én a szájához tettem a késemet. –Tudni, akarod, mik ezek a sebek,!
Apám nagy piás volt, maga a gonosz. Egyik este, a szokásosnál is dühösebb lett. Anyuci egy konyhakéssel védekezett. Ez nem tetszett neki. Egy... Cseppet… sem. Szóvaal, a szemem láttára elvette a kést és elintézte, közben végig nevetett. Aztán felém fordult, és azt mondta „Miért… Vagy.. Ilyen… Komoly?” bedugta a pengét a számba „Mosolyt kanyarítok az arcodra.!”
És….. Miért vagy ilyen komoly?!
–fejeztem be, majd egy határozott mozdulattal ’elvágtam a száját’ és elsötétül minden, majd bementünk a termünkbe, készülődni, leszedtük a sminket, átöltöztem, megcsináltuk a hajamat. Bekreppeltük, majd egy kisebb részét hátra fogtuk, felvettem egy hosszú szoknyát, egy bézs színű pulcsit, és egy fekete papucsot, csak úgy, mint a filmben. Ismét jött a konferálás:
-És most jöjjön esténk utolsó száma, Tóth Bella nagyszerű előadásával, aki még számomra is meglepetést fog okozni, mivel Ő most a 10 Dolog, Amit Utálok Benned című filmből fog nekünk egy röpke jelenetet, felmutatni. –fejezte be a tanárom, adj egy hatalmas tapsvihar keretében kimentem a színpadra.
A színpadon állva, egy arcot kerestem, és meg is találtam Harryét. Kék, szinte már farmer zakó, fehér ing, az a nadrágjába beletűrve, ami most nem is ülepes, hanem sima egyenes szabású fekete nadrág volt. Miért ilyen ismerős nekem ez az összeállítás?! Nem szabadott erre figyelnem, ugyan is kezdődött a műsorom:
-Gyűlölöm a szavaidat, a hajadat, s amit érzel,
Gyűlölöm, ahogy vezetsz, azt is, ahogy nézel,
Gyűlölöm cipőd, s ha átjár tekinteted tőre,
Gyűlöletem olya heves, hogy rímet hányok tőle.
–drámai hatás és egy aprónevetés, és mikor Harry arcára néztem, tényleg elkapott a sírhatnék, és nem csak azért, mert a filmben is így van.
-Gyűlölöm, gyűlölöm, ha hazudsz, és azt is gyűlölöm, ha nem,
Ha miattad nevetek, vagy ha könnyes lesz a szemem.
Gyűlölöm, ha nem hívsz fel, ha nem nézel felém,
S gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek egy cseppet sem,
Szemernyit sem, nem gyűlöllek én. –fejeztem be, és valóban elkapott a sírás, és mivel a közönség azt hitte, hogy ilyen jól utánzom a filmet, állva tapsoltak mindkettő előadásomért.
Amilyen gyorsan csak tudtam, lerohantam a színpadról egyből Laura karjaiba, aki próbált vigasztalni, bár nem nagyon sikerült Könnyes szemekkel mentem, ki a közös meghajláshoz, mikor felcsendült egy ismerős dallam, egy ismerős szöveg, és egy ismerős hang:
-~Túl szép, hogy igaz legyen, nem nézek másra sosem... –Harry elkezdett énekelni a 10 Dolog, Amit Utálok Bennedből Heath Ledger dalát, és pontosan ugyan úgy tett mindent, ahogy a filmben, annyi különbséggel, hogy a végén már előttünk állt, pontosabban előttem, és utána kezdett el baromkodni.
Hatalmas tapsot érdemelt Ő is.
Az előadás után, én ott maradtam, mikor mindenki elment, egyedül maradtam a feldíszített aulában, a gondolataimmal, és nem volt ott senki. Legalább is, azt hittem, mivel lépéseket hallottam, és ismét egy ismerős szöveget:
-No matter what. I got you back.! –kezdett bele Harry a Papa Roach No Matter What című számába.
-Elég lesz mára, Te nagy énekes.! –mondtam nevetve, és ránéztem Harryre, aki a lépcsőn állt, Tőlem nagyon messze.
-Jó, de csak akkor, ha nem kanyarítasz mosolyt a késeddel az arcomra. –felelte Ő is nevetve.
-A francba, pedig pont azt terveztem.! –csettintettem.
-Nagyon jó voltál ma este.
-Köszönöm. –egy kis csend következett be, amit én törtem meg. –Mit keresel itt?
-Jöttem megnézni az előadást, mert a sulid meghívott.
-Nem úgy értettem. Úgy értettem, hogy itt mit keresel.! Most a suliban, az előadás után,! –álltam fel, és elindultam felé, és Ő is felém.
-Tudod, jöttem megnézni az én Tündéremet, akit eleinte csak játéknak használtam, de elszúrtam, mert beleestem.! –mondta kisfiúsan.
-Ez érdekesen hangzik.!
-Hát igen, tudod, az a lány nagyszerű, és én 4 hónappal ezelőtt, kórházba juttattam Őt.
-Valóban?!
-Igen, azt mondta, hogy pár hónap múlva, kérdezzem meg, hogy újra kezdené-e velem. Vagy esetleg egy másik életben. Nos mivel, most igazából Patrick Veronának és Kat Stadfordnak vagyunk öltözve, ami egy másik élet, megkérdezném, Lennél újra a Barátnőm?
-Igen.! –bólogattam, majd megcsókoltam Őt, de aztán meg is álltam. –De ugye tudod, hogy nem idézhetsz a kedvenc filmjeimből mindig, amikor rosszat tettél?!
-Tudom. De elvihetlek a kedvenc filmjeid helyszíneire.! –mondta nevetve és ismét megcsókolt.
Hiányzott már a csókja. Ismét elöntött az a melegség, amit nyáron éreztem, biztonságban voltam, és a pillangóim most ébredtek fel Harry iránt, úgy tényleg igazán.
Azt hiszem, kellett ez a szünet, mert most döbbentem rá egy nagyon fontos dologra. Harry az a bizonyos „Nagy Ő”. 


5 megjegyzés:

  1. Na hála az égnek!! Végre megint együtt vannak :D
    Erre vártam már!! És tényleg nagyon jó rész lett!
    Hát a Joker-es részen, behaltam! Szinte az ő hangján olvastam xD
    Kíváncsian várom a további részeket!
    Pusszantalak, Lenuska :D

    VálaszTörlés
  2. NAgyon jóóó lett..
    Végree újra együtt..:)
    Már én is nagyon kiváncsi vok a többi részre..
    Ugyhogy ne várakoztass meg.:)<3

    VálaszTörlés
  3. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ez egyszerüen szuperrrrrr Jujjjjjjjjj :D Most nagyon NAGYON HAPPY vok Jajjj istenem :D Nagyon jo lett :D Imädommmm :D
    Nagyon Gyorsan a KÖVITTTTTTT :D :D <3 <3

    VálaszTörlés
  4. Na íígy na..már azt hittem depressziós leszek,mert nem jönnek össze. Hála a jóságos fenntvalónak,hogy nem így történt. Egyszerűen nagyon szeretem..komolyaaan*-* siess a kövivel de AZONNAL !

    VálaszTörlés
  5. Júúúj ez nagyon jó lett! :D Annyira bírom, ohgy a saját életed a példa, mert ez így sokkal jobb, és élvezhetőbb, vagy csak nekem mer tén tudom az előzményeket... Hát.. nem tudom, a lényeg a lényeg, hogy tök jó és imádom! :D ♥♥♥ És most már senkit sem ölök meg! Muhahahahhaaaaa

    VálaszTörlés