2012. november 15., csütörtök

45.fejezet

Waaaaaa Bábujkáim 12 Rendszeres Követőm vaaaan..ĐĐ♥♥♥ Nos van egy rossz, és egy jó hírem. Kezdem a rosszal: ennek a történetnek, hamarosan itt a vége, pontosabban hétvégén eljön A Vég, viszont a jó hír, Jövőhéten szombaton felkerül az Új Design, Az Új szereplők és legfőképp Az Új Történet♥ És már nagyon várom,h goy mit fogtok hozzá szólni, és a mostani új rész vagy vasárnap, vagy szombatom fog felkerülni, mert meg elkell döntenem egy nagyon fontos dolgot;) Legyetek Rosszak♥

Lena: Hát megkaptad na.:P Ugyeee?! Nekem az lett a kedvencem^-^ 
Doriszka: Kökiiim szépen♥ Hát itt van a friss.
Dóra: Nah, én is kajak így szoktam viselkedni, mikor valaki tök hepí részt tesz fel.:Đ♥
Hope: Jaj, hát nem tudtam volna úgy összehozni, hogy ne hozzamössze azt a két hülyét. ahhoz nem lett volna gerincem;)♥
Lizzy: Ugyeee?! szerintem is sokkal élvezhetőbb.:Đ♥ Jeeeeee erre várta, hogy végre ne legyen vérontás.:Đ Majd csak az utolsó résznél talán....

*2 évvel később*

Olyan jó, hogy ismét nyár van. Az egyetemből már kicsit elegem volt, túl sokat kell tanulni. Na jó, ez valóban hülyén hangzott, de van egy külön története, hogy is kerültem az egyetemre. Nos, én azt akartam, hogy a minden időmet Harryvel töltsem, ezért nem akartam menni, de Ő is és Louis is teljes mértékben lebeszéltek erről a dologról, mivel, hogy Ők amúgy is folyton turnén vannak, meg ilyesmik. És akkor, most az orvosin vagyok, és szeptemberben kezdem a 2. évemet, és ami talán az egyik legjobb, Laurával ugyan ott vagyunk, pont úgy, mint a gimi utolsó évében. Azért ez nagyon jó dolog nem,! J
Harryvel azt is megbeszéltük, hogy az évforduló legyen az a nap, amikor először találkoztunk, s ne az, amikor összejöttünk. Így, pontosan 3nap múlva itt az évforduló, és minden tökéletes lesz: csak mi ketten, egy kis étteremben, semmi paparazzó meg rajongó. Nagyon romantikus lesz.
Éppen neki akartam állni, főzni, mikor Reni rontott be:
 -Szia Baba, mizu?! –kérdeztem.
-Semmi. –mondta és már fel is viharzott az emeletre. Hát okéééé, de ha Niall csinált valamit, én megverem. Már vagyunk olyan jóban, hogy megverjem.
Amúgy, Tola és Jade is már velünk laknak, és ami talán a legjobb ebben az együtt lakósdiban, hogy Liam és Danielle kibékültek, pontosan karácsonykor. Louis azt állította, hogy ez egy karácsonyi csoda, és Ő ezt kívánta, mikor elfújta a gyertyákat.  Én hiszek annak az idiótának, ha Ő azt mondja.
Pont kész voltam a szecsuani csirkével meg a rizzsel, mikor mindenki megjött:
-Vályúhoz.! –kiáltottam az ebédlőből.
-Aaaa, Te vagy a legjobb sógornő.! –jelentette ki Niall és már szedett is a kajából.
-nem gondolod, hogy meg kéne várni a többieket?!
-Jah, tényleg. –mondta türelmetlenül.
Közben Reni is lejött és mikor leült Niall mellé adott neki egy gyors szájpuszit. Nagyon gyanús nekem ez a lány…
Természetesen mindenkinek ízlett a főztöm, mert muszáj volt megtanulnunk Laurával, mert egyetemistaként még sem ehetünk mindig pizzát.
Este felé, mikor éppen akartam nézni az Amerika Legjobb Tánccsapatát, akkor jött le Reni:
-Most azonnal abba hagyod, azt, amit csinálsz, fel mész, felöltözöl, és jössz le.! –mondta egy táskával a kezében.
Nagyon furi, de tettem, amit kért, így felmentem és felvettem egy rövidnadrágot, egy Supermanes fűzős felsőt és egy magas sarkút.

-Jó, tökéletes, de most irány a kocsi.!
-Milyen kocsi? –kérdeztem.
-Majd megtudod.! –mondta és már tolt is ki a házból egészen Harry kocsijáig. –na jó srácok, mi ez az egész,! –értetlenkedtem.
-Majd megtudod, de mooost, nem fogsz látni semmit.! –mondta Harry és bekötötte a szemem.
Harry elindította a kocsit, és közben kapcsolt egy kis zenét is, hogy még se teljen olyan feszülten a hangulat. Mondjuk, mindig tudunk beszélgetni, már amikor nem kötik be az ember szemét, mert Ők éppen úgy gondolják.
-Gyere. –mondta Harry és kisegített a kocsiból, majd elkezdett vezetgetni, és egy iszonyat hosszú lépcsőn mentünk végig, majd egy elég kényelmes székben landoltam. –Leveheted a szemkötést.!
Mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy egy repülőn vagyunk, ami már felszállt és elindult:
-Harry ez… –kezdtem bele, de Ő elhallgattatott csókjával.
-Sssss.! Majd megtudod, mi ez az egész.
Az egész utat végig beszélgettük és nevettük, és őszintén, azon a repülőn volt szoba is, amit khm.. ki is használtunk, már ha értitek, mire gondolok.
Ilyen sokáig még sosem utaztam repülőn, főleg azért nem, mert 1 teljes napig ültünk azon a rohadt gépen, és én teljes idegbe voltam a 2. évfordulónk miatt, mert hát, így, hogyan fogom neki odaadni az ajándékom, főleg úgy, hogy még nálam sincs, meg ruha sincs nálam. Ha csak… Reni:
-Megölöm Renit.! Harry, mutasd a táskát.!
-Nem.!
-De, kérlek, mutasd.!
-Nem.! –mondta.
Én odamentem hozzá, sé elkezdtem csikizni, de valahogy mindig úgy jöttünk ki ebből, hogy a végén Ő szadizott velem, és egy hosszas csókkal mindig kiengesztelt. Ezért is jó a mi szerelmünk, habár családon belüli erőszakban veszünk részt, még is imádjuk egymást. J
Ismét mögém jött, átkarolta a derekam és a nyakamba csókolt:
-Ideje lesz visszavenni a kötést. –suttogta a nyakamba.
-Rendben van, de ha egy Justin Bieber koncertre hoztál, én kiheréllek.!
-Mi bajod Justinnal?!
-Magával a gyerekkel semmi bajom, csak a zenéjével.
-Ha Niall ezt most hallaná….
-Akkor most itt lenne.! –mondtam, mire Harry nevetett egy nagyot és megcsókolt.
Ismét sötétség, hosszú lépcső, majd a következő, amit éreztem, az a nap simogató sütése, a tenger csobogása, sirályok hangja és fenséges trópusi illat.
-Akkor most már leveheted a kendőt.! –suttogta, és ismét átölelte a derekam. Mikor levettem a szemkendőt, nem akartam hinni annak, amit látok. Egy gyönyörű tengerparton álltam, aranyos kis faházikókkal, napozóágyakkal, pálmafákkal és a csodaszép kék óceánnal. –Üdv Kedvesem, Borneón.!
-Elhoztál Borneóba?! –kerekedett el a szemem.
-Hát, ha már ezt akartad szülinapodra, de nem ezt kapod.! –kacsintott, és hosszasan megcsókolt.
Levettem a cipőm, Ő is az övét, majd elkezdtünk sétálni kéz a kézben. Néztük a helyi lakosokat, a látogatókat, a tájat, ittunk koktélokat, kókusz levet és kókuszt is ettünk, sőt.! Még majmokat is láttunk, amiket egyből lefényképeztem, meg az egész helyet. Gyönyörű volt, imádom.
Délután leültem a homokba és elkezdtem nézni a vizet, a madarakat, az embereket és úgy mindent. Elgondolkoztam azon, hogy is érdemeltem én ezt ki?! Itt vagyok azzal a sráccal, akit szeretek, az egyik kedvenc szigetemen. Ez olyan, mint egy valóra vált álom.
-Hé, min gondolkozol?! –ült le mellém Harry.
-Hogy érdemeltem ezt ki?! –kérdeztem a helytől, mint sem inkább Harrytől.
-Úgy, hogy gyönyörű vagy, imádlak, és mindig is el szerettél volna jönni ide. A jegyeid tökéletesek voltak, nem váltottál le senkire sem, a leendő dokik közül, és meg mert évfordulónk van. Vagyis lesz.
-Soha nem cserélnélek le senkire. –mondtam nevetve. –De, hogy érdemeltelek meg Téged?!
-Tudod, vicces, hogy pont ezt kérdezed, mivel, én is midnig ugyan ezt kérdezem magamtól. Hogy a francba tudtam én kifogni egy ilyen angyalt, mint Te,! –mélyen a szemembe nézett. Azok a zöld szemek, most még a szokásosnál is jobban csillogtak, mint szoktak, és én most még a szokásosnál is jobban elájultam Tőle, mint szoktam. –Szeretlek.! –mondta.
-Szeretlek.! –feleltem, majd megcsókoltuk egymást, és együtt néztük a naplementét.

***

Reggel arra keltem, hogy valaki spriccel rám valamit. Mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy Harry ott áll velem szemben egy száll fürdőnadrágban, egy vízpisztollyal a kezében, és támadásra kész:
-Jó reggelt álomszuszék.! –mondta és rám ugrott. –Ideje lenne felkelni, felvenni a fürdőruháját, és strandolni egyet.! –mondta és már rohant is ki.
Én a táskához mentem és keresgéltem valami normális fürdőruha után. Végül is, találtam egyet. Egy világos kék pánt nélküli bikinit vettem fel.
Mikor kimentem a házból, láttam, hogy Harry épp akkor merült el a vízben, amitől akaratom ellenére is nevetnem kellett. Én is követtem a példáját, és mentem is a partra, majd a vízbe. Én is egyből elmerültem a sós víz élvezetében, és úsztam egy hatalmasat, Harryvel együtt:
-Harry, Te belegondoltál már?!
-Mibe?!
-Abba, hogy gyakorlatilag, most delfinekkel és cápákkal együtt úszunk.! –világosítottam fel, mire Ő röhögött egy hatalmasat.
-Te hülye vagy.! –mondta, majd megcsókolt.
-Igeeen?! Akkor én már itt sem vagyok.! -mondtam „sértődötten” és indultam ki a vízből, már a homokban voltam, mikor Harry hátulról rám ugrott.
-Azt, hitted hagylak menni,!
-Őszintén, igen?!
-Akkor én lennék a leghülyébb ember a világon.! –mondta mosolyogva.
Elég érdekes pózban voltunk, mivel én feküdtem a homokban, és karoltam a nyakát, ő meg fölöttem és amolyan „fekvőtámasz” pózban tartotta magát.
-Valóban?!
-Valóban.! –mondta, majd helyezkedett kicsit, és megcsókolt.
Ezt sem hittem volna soha, hogy a homokban fogok csókolózni, és közben jön rám a víz, majd vissza, és miközben csókolózunk, nevetnem kell, mert csiklandoz a víz.
-Vegyél fel valami csinost. Délután jövök érted.! –mondta és már e is tűnt, engem ott hagyva a homokban.
Ez a gyerek se stimmel nekem. Na mindegy. Még egyszer visszamentem a vízbe, és gyűjtöttem Reniéknek néhány kavicsot, meg korallt és természetesen csigaházat. Nagyon szépek voltak, és a víz is olyan tiszta volt, hogy láttam benne mindent. De tényleg.! Láttam, ahogy elhalad mellettem egy teknős család, amit lefényképeztem, mert vízálló a gépem.
Visszamentem a házunkba, letusoltam, megmostam a hajam, és begöndörítettem, majd kerestem valami ruhát. Érdekesen nézhettem ki. Fehérneműben rohangálok a házban egy fogkefével a kezemben, és szidom az eget, mert nem találok semmi normálist. Kicsit Twilight hangulata volt, annyi különbséggel, hogy én megtaláltam a tökéletesnek mondható ruhát. Ha ránézek, amolyan „Mrs. Harry Styles” hangulatba jövök. Egy halványrózsaszín ruha, egy szürke zakó, vajszínű magas sarkú és egy fülbevaló, és már készen is voltam.



Harry pontban 5 órára ott volt értem, és már indultunk is. Kivételesen nyitva maradhatott a szemem. Rajta egy fekete zakó, fehér ing és az egyik kedvenc ülepes nadrágom volt. Átmentünk egy éttermen, de nem álltunk meg, csak mentünk tovább a tengerpartra, ahol egy gyertyákkal kivilágított szakaszra értünk, ami tele volt rózsaszirmokkal, hangulatos zenével, és finom trópusi ételekkel meg persze spagettival.
-Harry, erre nem is tudok mit mondani, ez valami… nem is tudom.. meseszerűen csodálatosan fantasztikus.!
-Inkább ne ragozd a szavakat, hanem gyere velem.! –mondta és lementünk a kis asztalunkhoz.
Pont olyan érzésem volt, mint két éve, mikor elvitt vacsorázni, annyi különbséggel, hogy most nem kell megkeresnem Őt. Egyszer csak felcsendült a Paramore – The Only Exeption, ami mindkettőnknek nagy kedvencünk, és ezt neveztük ki „közös számunknak”. –Szabad egy táncra, hölgyem?! –állt meg mellettem Harry, és felém, nyújtotta a kezét.
-Ez csak természetes Uram.! –mondtam és elkezdtünk táncolni, amjd a végén énekelni.
-„Darling, You’re The Only Exeption. Youuuu Aaareee, The Only Exeption”
A dal végénél járhatunk, mikor Harry eltolt magától, és a szemembe nézett:
-Nincs szőke hajam, sem fehér lovam, de kimentenélek a toronyból az kurvaisten.! Ugye ezt tudod?!
-Ez nagyon aranyos volt, és persze, hogy tudom. Miért?! –kérdeztem félve, majd Harry elmosolyodott, megálltunk a táncba, a zsebéhez nyúlt, és letérdelt elém:
-Tudod, Bella, én úgy érzem, hogy a kapcsolatunk már eléggé érett arra, hogy a következő szintre lépjünk, és nem tudom, Te hogy agy vele, de én CSAK Veled tudom elképzelni a Jövőm.! Ezért, meg szeretném Tőled kérdezni, hogy Hozzám Jönnél Feleségül?! –nyújtotta felém a dobozt, ami már addigra nyitva volt, és egy gyönyörű arany gyűrű volt benne, három aprócska kővel a tetején. Majdnem elsírtam magam, ledermedtem, nem tudtam megszólalni a meglepődöttségtől. Harry arcán láttam az elkeseredettséget, ezért nagyon gyorsan kellett reagálnom.
-Igen.! Ezerszer, sőt végtelenszer is IGEN.! –mondtam, majd sírva a nyakába borulva.
Hosszasan megcsókoltuk egymást, majd Ő felhúzta a kezemre a gyűrűt, amitől én még jobban sírni kezdtem.
Így táncoltunk, és álltunk mi ott ketten, Borneóban éjszaka kivilágítva. Sírtünk, de ezek örömkönnyek voltunk, mert mostantól, azt mondhatjuk majd egymásnak, hogy ’Igen, Ő a Vőlegényem.4” vagy azt, hogy „Igen, Ő az én Mennyasszonyom.!”.



5 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fantasztikusan jóóóó!!:)<3
    Már a végén én is majdnem sirtam a boldogságtól!!:)
    Ne márrrr nem akarom h vége legyen.. :(
    De remélem h a másik történet is ennyire jó leszz :)
    Amm ugye az is One Direction-os sztori lesz??
    HAMAR KÖVIT!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon cuki lett! Reni milyen kis sejtelmes! Muhaaaa. Alig várom már a kövi részt! :D Harryt emg lehet zabálni olyan édes! ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Rágjam meg a husikájukat :D Olyan édesek mind ketten :)
    Kis Töndérbogyók :)
    Sajnálom,hogy vége lesz, de várom már a kövi részt is :D
    Puszika, Lenusbaba ♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Uristennnnnn egyszerüen FANTASZTIKUS imädom olyan cukik es jajj :D :D Ku.va jo lett :D <3 <3 De viszont mäs reszröl KINYIRLAK nem akarom hogy vege legyen :'( :'( olyan JO!!!!!!
    Neeee legyen vege :)
    Es most nem tudom hogy mondjam azt hogy sies a kövi reszel vagy csak nyugotan mert ha sietsz gyorsan vege lesz :( de ha nem akkor meg kinlodni fogok :)
    Szoval kivetelesen most nem mondok semmit a kövi reszel kapcsolatosan :)

    VálaszTörlés
  5. Ááááájjájjááájjj...cukikáim..hhááát zabálnám meg őket..jeeeejj nemtudok mit mondani..nagyon szeretem ezt a blogot és k.rvára nem akarom,hogy vége legyen..de ööömmm..azért nagyon várom a köviit..és most olyan happy vagyok..:D mindenkit szeretek ! téged is ám !:D:D:D:**

    VálaszTörlés