2012. november 16., péntek

46.fejezet ~My Happy Ending

Nos, huh.. nem is tudom, hogy közöljem, amit szeretnék mondani. Remélem, mindenkit sikerült, azzal átvernem, hogy még vissza van 3-4 rész. De lehet, hogy nem. Ki tudja?! Ti... Nos, sosem volt erősségem, a búcsúzkodás, és nem is lesz, mert bár ez a Történetem a Végéhez ért, jövőhét szombaton, pontosabban kerek 1 hét múlva, teljesen új külsővel fog jelentkezni a blog, új szereplőkkel, és természetesen történettel. Remélem, abban is velem fogtok tartani, szeretni fogjátok, és a mostaniakhoz hasonló, építő illetve dicsérő kommenteket fogok kapni♥ Nagyon furcsa, hogy ez az utolsó rész, leginkább azért, mert, mint már sokszor elmondtam, azt sem hittem, hogy a 20. fejezetig eljutok... Erre tessék, most itt van a vége. Hihetetlen érzés ez az egész.! De most nézzünk, egy kis "statisztikát": a blognak 12 rendszeres olvasója van(♥), általában 5-6 rendszeres kommentelő (♥) és pontosan 17431 oldal megtekintés volt.!♥♥
Nagyon szépen köszönöm, nektek, drága Olvasóim.! ImádomazOlvasóimat♥

Doriszka: De aranyos vagy, hogy majdnem sírtál:'D♥ Igen, természetesen One Directionos lesz, viszont az nem Harrys lesz, ezt elárulhatom;)
Lizzy: Szerintem is.Đ Hohóóó.. sok mindent nem tudsz Twe még Reniről, ami ebben a részben kiderül majd;) 
Lena: Hát azért ne.! vagy is már igen, mert vége van.:/♥
Dóra: Hát, akkor az a nap lesz, hogy megölsz, mikor elolvastad.:Đ Hát ez a "kínlódás" erről a részről, full aranyos volt ^-^♥
Hope: Helyes, hogy mindenkit szeretsz;) Én is Téged;)♥ Nagyon jó ezt hallani, és Remélem Mindenki szeretni fogja, a következőt.!♥


*8évvel később*

-Végül is, minden lány életében eljön az a nap, amelyről mindig is álmodozott. Minden róla szól, emberek forognak körülötte, és várják minden egyes kívánságát. Minden családtagja ott van, ahol kell lennie, esetleg, egy gyönyörű bálteremben, vagy egy szabadtéri helyen. Mindenki ott van, aki szereti őt, főleg Ő. Ezen a napon a haja, a sminkje, a ruhája és úgy összességében, minden tökéletes. –gondoltam, miközben magamat néztem a tükörben és gyönyörködtem a ruhámban, a hajamban és ez, most nagyképűen fog hangzani, de saját magamban. Kopogást hallottam, és hogy benyit valaki, hátra fordultam, de Reni válaszolt:
-Nem, Harold. Most Te szépen kitakarodsz innét.! Nem láthatod a mennyasszonyt.! –tolta ki Reni Hazzát.
-De miért nem?! –nyavalygott.
-Mert, az balszerencsét hoz.! Pár óra múlva láthatod Őt teljes egészében, na de most kifele.! –miközben ők ketten veszekedtek, hogy láthat-e Harry vagy sem, addig én elgondolkoztam azon, amit Reni mondott. ~Pár óra múlva láthatod Őt teljes egészében~… Néhány óra választ el attól, hogy elkezdődjön, életem igazi kalandja, és hogy végleg lepecsételjem szerelmemet azzal, akit szeretek.
-Gyönyörű vagy.! –állt mögöttem Reni, és átölelt.
-Köszönöm. De ezt mind neked köszönhetem.! –mutattam, magamon végig.
-Hát igen… Ó, jut eszembe, a hajad.! –mondta, és már vette is ki a hajamból a csavarokat, és hagyta, hogy a loknis fürtjeim végig omoljanak a vállamon.
Akaratlanul is elröhögtem magam, amikor láttam, milyen össze-vissza áll minden egyes tincsem, és így, úgy nézek ki, mint egy pszichopata állat.
-nem, röhög.! Mindjárt megoldom.! –nyugtatta inkább saját magát Reni, mint sem engem.
Hogy miért is volt ilyen profi és jártas ebben a témában, az én drága testvérem?! Mert ez alatt a 8 év alatt, nem csak, hogy kibontakozott a tehetsége, de ezzel esküvőket szokott szervezni, és az volt a legviccesebb, mikor a saját esküvőjét akarta megszervezni. Szerencsére le tudtam erről az ötletéről beszélni, és felbíztunk egy olyat, akit még Ő is jónak talált, de hát már az is egy másik történet. És, hogy még is kihez ment hozzá?! Ezt kérdeznem sem kellett volna, természetesen Niallhez. Szóval, Ő most éli az álmát, melyben Ő volt Mrs. Niall Horan. És néha az álmok valóra vállnak, hisz, most tényleg Ő Mrs. Niall Horan.
És persze, Louis és Tola még mindig együtt vannak, csak úgy, mint Zayn és Jade, és így, Ők négyen tökéletes párost alkotnak. És, hogy mi a helyzet, a mi Liamünkkel?! Párszor, mikor találkoztam a srácokkal, Laura is ott volt velem, és hát Liam érdeklődése a punk csajszi iránt, nem volt semleges. Körülbelül 3éve vannak együtt.
Mi lett anyámmal, és az Ő „családjával”?. A kishúgom /mivel lánya született/, hatalmas arc, most 10 éves, és nagyon szeretem. Időközben megbeszéltük a dolgokat anyával, mert nem bírta tovább, hogy ott van egy kisbaba, és undorodva néz rá, mert ezzel elkergette azt, akit a legjobban szeretett, mert hülye volt. Mondhatnám azt, hogy velük lakok, de akkor hazudnék. Ugyanis, az én csodálatos vőlegényemmel lakok, akivel még mindig ugyan olyan a viszonyunk, mint 10 évvel ezelőtt. Mikor megcsókol, vagy átölel vagy, éppen a fülembe suttog bármit, én akkor is összerázkódok, kiráz a hideg, és a pillangók a gyomromban, még mindig felélednek. Nos, azt nem mondom, hogy nem próbáltak meg az évek alatt minket ötven milliószor szétválasztani, de a gyűlölködők, és a média SEM tudja megölni, az IGAZ SZERELMET.
De most vissza a jelenbe, Reni éppen azzal szerencsétlenkedik, hogy a hajamat kifésülje, amellyel ismét a hajhagymáimat gyilkolja, de se baj, Ők már megszokták ezt. J És miután sikerült neki, ráfújt, vagy 1liter hajlakkot, mert állítólag, sokat kell majd táncolnom.. Én is attól félek. Jó, mondjuk keringőzni, tényleg kell majd Harryvel, de táncolni, ugyan már.
Nos, hát a ruhám, tényleg olyan, nem is tudom… Bellás. Nem a túl egyszerű, de nem is a túl agyoncicomázott. Pont jó. Én imádom. A felső része a testemhez tapad és különféle irányokba ágazik el rajta a minta, és az alja pedig kissé hercegnő stílusú, de nem teljesen habos-babos. Pont az elviselhető fajta.


A cipőm természetesen, fehér és magas sarkú, a hajam meg egész egyszerűen göndör és szabad és tisztára tetszik.
A sminkem, nem olyan nagy cucc, inkább feketéből és barnából, illetve egy leheletnyi aranyból tevődik össze, mert ezek a színek mennek az arcomhoz.
Ahogy a tükörbe néztem, nem szoktam gyakran ilyet mondani, de szerintem gyönyörű voltam. Ne értsétek félre, nem vagyok beképzelt, de annyiszor és rengeteg féle képen képzeltem el ezt az alkalmat, hogy magamat látva elképedtem a látványomtól.
Reni éppen azon idegeskedik, hogy mindenrendben van-e a teremben, megérkeztek-e a rózsák, megvan-e a torta, meg a gyűrű, mikor már felkaptam a vizet, egész egyszerűen elvettem Tőle a telefont:
-Köszönjük szépen, de a Főszervező asszony, jelenleg nem ér rá, és ezt a mennyasszony üzeni.! –mondtam, majd eltettem a telefont.
-Ezt most miért kellett?! Most nem tudom, hogy mennyi gyertya van, meg…
-Meg nincs semmi.! Hagyd már abba. Nem akarok, egy morcos Főkoszorús lányt.! –mondtam, majd megcsipkedtem az arcát.
-Tudod jól, hogy ezt utálom.
-Tudom, éppen azért csináltam. Nyugodj meg, ez az Én esküvőm, minden rendben lesz, higgy nekem.! Okés?! És most, igyunk.!
-Hé, nem szabad előre inni a medve bőrére.!
-Ez csak Süsü szőlős gyerekpezsgő.! –mutattam neki az üveget.
-Úúúú, az jöhet.! –mondta, majd felbontottuk, és koccintottuk.
Tola és Jade is megérkeztek, mivel, hogy Ők is koszorús lányok voltak, és Laura meg a tanúm. Tényleg körülvesznek azok, akiket szeretek.

*3 óra múlva*

Teljesen nagy idegben vagyok, bár egy gyönyörű templomban vagyok, ahol minden rendben lesz, utána meg megyünk a fogadásra vagy mire, és onnantól, már senki sem akadályozhat, meg bennünket.
Hallom, ahogy a sok-sok ember kint nyüzsgölődik, és én most még is csak egy valamire tudok koncentrálni: a zenére a fülemben. Muszáj volt a 21Gunst hallgatnom, mert más különben nem lennék most itt, hanem valószínűleg megszöktem volna, annyira ideges vagyok.
Elkezd játszani a zongorista, én megfogom a csokrom, és Reni szól, hogy indulhat a buli. Hát jó. Mindent bele Bella.!
Mikor kint voltam, a cipőm kopogása eléggé hallatszott, amit nagyon bírtam, mert szerintem tiszta vicces volt. Ahogy körül néztem a teremben nagyon sok arcot láttam: itt volt Tony, a punk barátom még Angliából, Harry barátait, az én barátaimat, néhány fotóst. Az én anyukámat, Harry anyukáját, és családját, és mikor megpillantottam, hogy ott ül a második sorban a nagymamám, nagypapám és a keresztszüleim, majdnem elsírtam magam. És ezt a sírhatnékot, az is fokozta, hogy megláttam az oltárnál álló személyt. Rendes szmoking, nyakkendő, kócos haj, észveszejtő mosoly. Lábai és kezei remegtek az izgalomtól, csak úgy, mint nekem. Ott állt, Ő, idegeskedve, és boldogan Harry Styles. Akit néhány perc múlva nem a barátomnak, nem a vőlegényemnek, hanem A Férjemnek mondhatok, és ez valami felemelő érzés volt. A papa belekezdett a szövegébe, nem igen figyeltem oda rá, mert végig Harry gyönyörű szemeit fürkésztem, és az embereket néztem, aztán eljött a kérdés-felelet:
-Tóth Bella, akarja házastársának, az itt álló Harold Edward Stylest?!
-Igen, akarom.! –feleltem fülig érő mosollyal, amjd a kishúgom odahozta a gyűrűtartó párnát, elvettem az egyiket, és felhúztam Harry ujjára.
-Harold Edward Styles, akarja házastársának, az itt álló Tóth Bellát?!
-Igen, ezerszer is.! –mondta Ő is vigyorogva, és Ő is megtette ugyan ezt a lépést. Mikor ránéztem a lányokra és a srácokra, láttam, hogy Ők is vigyorognak. Hát ez egy ilyen vigyorgós esküvő lett.
-Nagyon helyes.! –mosolygott a pap. –Mától házastársaknak nyilvánítalak Titeket.! Megcsókolhatod a Mennyasszonyt.! –mondta a pap Harrynek, aki azonnal letámadott.
Nem tudom, lehet, hogy ez hülyeség, de ez a csók más volt. Sokkal szenvedélyesebb, mélyebbre hatóbb és… és.  Jobb.
Miután végeztünk azzal, hogy a fél társaság gratulált nekünk, felkiáltottam:
-Hééé csajok.! Kikapja el a csokromat?! –nevettem fel, majd megfordultam, és eldobtam a csokrot.
Mikor megláttam, hogy kinél ért földet, hatalmasat nevettem. Laura kapta el, aki egyből odarohant hozzám és halálra akart ölelni. Hát, nem éppen a legromantikusabb alkat, de ennek az „ősi szabálynak” ő sem szeret nemet mondani.
Aztán elindultunk ahhoz a házhoz, ahol lesz a buli. Hát mikor odaértünk, azt hittem, hogy ott fogom Szentté avatni Renit. Egy gyönyörű medence partján, gyertyákkal kivilágítva, rózsákkal körül rakva. Rengeteg asztal, meg minden. Pompás.


Elkezdtünk enni, aztán jöttek a tósztok. Louis kezdte, úgy érzem, ezen sokat fogunk röhögni:
-Nos, emberek.! Nem szeretnék sokat beszélni, csak annyit, hogy szeretném, ha tudnák, hogy ez a legjobb párolt répa, amit valaha ettem.! –mondta és leült, mire mind röhögtünk, de aztán már fel is kelt. –nem, dehogy is, csak vicceltem. Vagy is nem, mert tényleg nagyon jó. Bellát, pontosan 10 éve ismerem, és nekem Ő nem az unokatesóm hanem a húgom, mert olyan jó a viszonyunk. Harryt meg 12 éve ismerem, de Ő sem a legjobb barátom, hanem a testvérem, és őszintén mondhatom, hogy ennek a két hülyének, az a legjobb dolog, hogy találkoztak, és egy párt alkotnak.! Gratulálok gyerekek, és Harry.! –mutatott Louis komolyan Hazzára. –Üdv a családban.! –röhögött fel, majd mindenki megtapsolta Őt.
Így jöttek sorba, a beszédek, és nevettünk sokat, sírtunk sokat, és csak úgy jött össze-vissza a többi érzelem, egyszer csak megállt a zene, és Reni volt a mikrofonnál:
-Szeretném, felkérni, Harry Stylest, és Tóth Bellát, aki már Mrs. Harry Styles, mivel megházasodott emberek, hogy jöjjenek a táncparkettre, hogy táncolhassanak először, házasként.!
Mi ketten felálltunk, és táncolni kezdtem. Természetesen szöveges dalt választottak, aminek mindketten tudtuk a szövegét, és egymást váltakozva énekeltük a sorokat, és néztünk egymás szemébe. Amikor ezt meguntuk egész egyszerűen Harry mellkasára hajtottam a fejem, ő a vállamra, és így táncoltunk. Mikor vége lett a dalnak, ő megcsókolt engem, és nekem nagyon ordíbálhatnékom volt:
-FÉRJHEZ MENTEM EMBEREK.! VHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.! –kiáltottam, mire ismét elröhögte magát mindenki.
Valóban rengeteget táncoltunk, amit sosem hittem volna, s aztán jött a 3(!!) emeletes torta felvágása. Mivel, „cukiiik” akartunk lenni, ezért a ujjunkkal adtuk a másik szájjába a tortadarabokat, és mikor olyan lett a fejünk, kiröhögtük a másikat. Az első hatalmas szelet az enyém lett, a következő átlagos, Harryé, és a másik hatalmas meg Niallé. Úgy érzem, a fél tortát mi fogjuk megenni…
És hát, ez az este fantasztikus volt, és hát, nem mondom, hogy ~Addig éltünk, amíg meg nem haltunk~ mert az túl morbid vég. Inkább azt mondanám, hogy életem legnagyobb kalandja most kezdődött el, és hogy az Én „tündérmesém” itt ér véget, és ezzel az estével, egy másik lánynak, valahol a világban, most kezd kibontakozni az ő saját Tündérmeséje.


8 megjegyzés:

  1. úúúúúúúúúúú tök jó lett :) olyan édik együtt♥ nagyon szerettem ezt a törit, remélem egy hét múlva is ilyen szupival jössz, de hiányozni fog Bella és Hazza, Reni és Niall, meg úgy mindenki :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, hogy hiányozni fognak, de azért remélem Lucékat is ugyan úgy fogod majd szeretni;)

      Törlés
  2. nagyon jó lett. Iszonyatosan tetszik, és alig várom már a folyatást! Nagyon ügyi vagy! Szeretlek húgim! ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. váóóóóóóóóóó..:)
    tök jó lett:) a befejezeés..:(
    remélem h a másik törid is ilyen jó lesz..:)
    és ajánlom h az irást semmi képpen ne hagyd abba, mert akk megverlek.:)
    u.i: remélem h a másik történetben Zayn lesz a főszereplőő de hanem nem baj akk is olvasni fogom :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, még semmit sem árulhatok el, hogy ki lesz a másik főszereplőm, mert idő közben bármi változhat az én agyamban;)♥

      Törlés
  4. Omg Omg :D :'( :'( NAgyonn jo lett es ilyen cukikk :D
    JAjj de joo :D
    De közbe nagyon szomoru is vagyok mert vege :(
    DE naygon jo törtenetet irtäl :D
    Es a mäsikat is olvasni fogom :D nem tudom hol fogom megtalälni de remelem ebbe majd valahoyg segitesz :D
    Kiväncsi vagyok milyen lesz a mäsik
    De most meg egy picit gyäszolom ezt :( :)
    NAgyon joo iro vagy <3 <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kökiim szépen, nagyon aranyos vagy, és jó hallani, vagy is olvasni, hogy ezt is olvasni fogod♥ Huh..akkor 1 perces néma csönd.:D

      Törlés