2012. november 26., hétfő

4.fejezet

Huhh... hát hamar összehoztátok a 6komit, aminek roppant mód örülök.:ĐĐ♥♥ Ht és mivel összejött, ezért itt is van a friss. Remélem ez is tetszik majd♥

Doriszka: Honnan érezted,! :O
Lizzy: 1. te csak ne fantáziájj az én törimmel, mert tegnap is lelőtted a poént... Amúgy, muhahhaa.! még nem tudsz Te semmit.! Muhahaha.!
Veronika: Nagyon aranyos vagy, kökiim szépen♥
Dóra: Hát igen, az Én.. akarom mondai a Mi Louisunk..:$ Jaaj kökiim szépen, aranyos vagy♥
Lena: Elnézem, de csak mert szülid volt. akkor már itt is: Boldogoooot.♥ Kökiiim♥
Roxii: Kökiim szépen♥ 



Reggel furcsa mód az ágyamban ébredtem, viszont a tegnapi ruhámban. Na mindegy is. Lementem, és nem találtam senkit, csak egy cetlit a hűtőn: „Elmentünk egy interjúra, nem sokára jövünk. Harry.xx
U.i: Niall üzeni, van mekis kaja a hűtőben”
Kinyitottam az ajtaját, s lőn, tényleg ott volt egy zacskó tele kajával. Betettem a két hamburgert és a sült krumplit a mikroba, hogy megmelegítsem, addig én bekapcsoltam a tévét. Nem ment semmi érdekes, és pont kész is lett a kajám. Leültem a kanapéra, és rá kellett, hogy jöjjek, a Disney csatornára kapcsoltam. Remek. Utálom ezeket a kis ugrabugráló kis sztárocskákat. Valami Királyi Páros ment benne, és pont akkor kezdődött. Beleharaptam a szendvicsbe, de azonnal ki is köptem, mert röhögnöm kellett, mert kiderült, hogy ez egy Mitchel Musso sorozat, és Őt szeretem. A főcím dalára akaratlanul is táncolnom kellett egy kicsit, mert fülbe mászó dallama volt, és tetszett. Ezt valószínűleg rendszeresen fogom nézni.
Miután végeztem a kajálással, felmentem a szobámba, és próbáltam hasznosan eltölteni az időt. Nem sikerült. Ara a döntésre jutottam, hogy megkeresem Harry szobáját.
Nézzük csak, 8 szoba van a házban, abból 2 vendégszoba, és egy az enyém. Sok sikert. Az első kettő, ahova benyitottam, pont a vendégszoba volt. A harmadikban, túlságosan is nagy rend volt, ezért levontam, hogy az Liam szobája. A következőben hatalmas kupi, pizzás doboz itt, Nando’s-os zacskó ott, és egy hatalmas Ír zászló a falon, ez Niallé. Az ötödikben, volt néhány tükör, hajzselé, és hatalmas nagy kupi, Zayn szoba. A hatodik Louisé volt, hogy ezt honnan tudom?! Onnan, hogy ott is kupi volt /csak Liam a rendes srác/, és a falára volt felragasztva néhány kép, két lányról, és mindkettővel ő van. Az egyiken, egy szőke hajú lánnyal van, akivel hülyülnek, és egy ’H’ betűt formáz a kirakás, a következőn egy gyönyörű barna hajú lánnyal van, és az övé egy ’E’ betűt formáz. Húgai lehetnek, vagy talán volt barátnői, nem tudom, mert egyiknél sem láttam ’csókolózunk, és magunkat fényképezzük’ képeket. Pedig az egy alap kép, a pároknál. Na mindegy. Az utolsó volt Harryé. Most nagyon meg fogtok lepődni, de ott is rumli volt.! Mily meglepő. Az Ő fala is körülbelül úgy nézhetett ki, mint az enyém, annyi különbséggel, hogy az övé nem volt annyira rendezett.
Csomó fényképen lányokkal van, olyanokkal is, akiken ’I Love 1D’ póló van. De aranyos, közös képeket is kitesz, amiket a rajongóival csinált. Ez az én testvérem. Utána jött néhány olyan, amelyikeken a fiúkkal és különböző hírességekkel van. Aztán jöttek azok, amiken kicsit kiakadtam. Családi képek. A legtöbbön Ő van és anyu, meg egy idegen férfi, aki valószínűleg anya férje, barátja, ki tudja. Pár kép a nagyszüleinkről, macskákról, Harryről rengeteg kis kori kép. Ami a legjobban fájt, hogy apa és én egyiken sem voltunk rajta. Vagy is, de.! Találtam egyet. Mosolyogva mentem oda, hogy láthatom, még is csak szeret engem, de amikor megláttam, azt hittem, hogy ott esek össze. Letéptem a falról, és zokogva estem rá az ágyra. Négyen vagyunk rajta, miközben mosolygunk, csak, hogy apa és az én képem kicsit sötétebb volt, és mikor megfordítottam, egy írást találtam rajta: „Ne feledd sose, ez soha többet nem jöhet létre, hogy mi, így négyen együtt legyünk. Apa Lucet választotta, mert Ő a kis kedvenc, akit mindenki szeret, mert Ő okos és szép. Soha nem fogom szeretni Őt, és nem is fogok megbocsátani neki, amiért elválasztott minket. Utállak, Luce Styles.!”
A sorok, úgy érintettek, mintha egy bomba robbant volna fel bennem, és a szívem megszakadt. Miért?! Harry, ha tudnád, hogy mi is történt igazából, nem így állnál hozzá a dolgokhoz. Miért?! Ha tudnád, hogy apa folyton folyvást csak rólad tudott beszélni, hogy velem mit csinált, sosem írtál volna ilyet.
A képet ledobtam az ágyra és felviharoztam a szobámba, és gyorsan átöltöztem. Egy fekete csőnadrág, fehér póló, amin egy száj volt, amiből szögek lógtak ki egy bőrdzseki és egy fehér cipő. Sminket kivételesen nem tettem, mert úgy is lesírnám.

Megfogtam a korcsolyás cuccomat, és már indultam is, fülesemet is eltettem, mert most szükségem van rá. Egész úton Marilyn Manson szólt a fülemben, és mikor odaértem a nagy koripályához, kifizettem a belépődíjat, úgy körülbelül négy órára. Azonnal felvettem a korcsolyámat, és mentem is a jégre.
Mint mondtam, azért is szeretem ezt a sportot csinálni, mert mikor itt vagyok, a hideg kitisztítja az agyam, hülyén fog hangzani, de megvilágosodok, és szinte minden új értelmet nyer. Itt ön magam lehetek, azt csinálhatok, amit csak akarok. Éppen felugrottam a levegőbe, és ott megfordultam párszor (húh, ezt köbö másfél évig gyakoroltam/, majd leértem, mikor hívtak. Harry volt az. Most, ha nem akarok sírni, és felidegesíteni magam, akkor nem eszem fel. Kinyomtam. Újra hívott, azt is kinyomtam. Megint hívtak, de most csak egy számot mutatott ki, nem tudtam, ki lehet az, ezért felvettem, és oldalt a palánknál megálltam:
-Haló?
-Luce, te vagy az?! –kérdezte egy ismeretlen hang.
-Igen, de Te ki vagy,! –kérdeztem én is.
-Zayn vagyok. Figyelj, hol vagy, mert Harry már nagyon ideges, hogy mi lehet veled és.. –nem engedtem, hogy befejezze a mondandóját, mert kinyomtam, de azért elmentettem a számát, hogy tudjam, mit nem szabad fölvenni.
Még vagy 3órán keresztül ott voltam, majd, mikor vettem vissza a cipőm, egy férfi és egy nő állt meg előttem. Nem lehettek túl idősek, maximum 35-40 évesek, és mivel gyűrű van az ujjukon, valószínűleg házasok:
-Jó napot, én Max Knight vagyok, Ő itt a feleségem Sindy. Láttuk, ahogy korcsolyázik, nagy ügyes.
-Luce Styles vagyok, kérem, tegeződjünk. –nyújtottam a kezem, amit Ők udvariasan elfogadtak.
-Akkor Luce, nagyon ügyes vagy. Van benned tehetség. Megkérdezhetném, mióta korcsolyázol,! –érdeklődött a nő.
-10 éves korom óta.
-És most mennyi vagy?!
-20 éves vagyok.
-Nem gondolkodtál még azon, hogy rendes, igazi műkorcsolyázó legyél?! A mozdulataid tökéletesek, gyengédek, és nem mellesleg gyönyörű is vagy, ami a zsűrit biztos megfogná. –ajánlotta Max.
-Nem is tudom.. Én az egyetemben gondolkodtam, de abban sem vagyok nagyon biztos. Még nem tudom én magam sem, hogy mit akarok. –feleltem.
-Azért, csak gondold át.! Itt a névjegyem. Ha nem is mennél versenyekre, amit mi nagyon bánnánk, fejleszthetnéd a tudásod, és esetleg Te is taníthatnál, így nem veszne kárba a tehetséged.! –mondták és felmentek a jégre.
Néztem Őket egy darabig, és be kell, hogy valljam, nagyon tehetségesek. És, ha az ilyen tehetséges emberek mondják rám, hogy jó vagyok, akkor lehet, hogy az úgy is van?! Hazáig egész végig ezen gondolkoztam, és eszembe sem jutott semmi rossz, és most vidám zenét hallgattam, ami nálam már jó jel. Nem gondoltam Harryre és arra a bizonyos képre, sem apára, sem anyára, sem semmi rosszra. Csak magamra, és erre a fantasztikus dologra.
Mikor beléptem a lakásba, Harryt láttam meg, aki a telefonját szorongatja, és kész letargiában van, és amikor meglátott, egyből felugrott a kanapéról:
-Jaj Luce, na végre.! –jött oda hozzám, és majd nem, hogy szó szerint a nyakamba ugrott –Annyira aggódtam miattad. Hol voltál,!
-Harry, elmentem egy kicsit körülnézni, max pár órára tűntem el, és nem egy hétre. És had mondjam el még egyszer, Én vagyok a Te nővéred, és nekem kéne Miattad aggódnom.!
-Jó, nem baj.! De hol voltál,! –mutatott a táskámra.
-tudod, Te azt nagyon jól. –kacsintottam, majd miután szóltam a fiúknak, hogy nem kell felkeresni az FBI-t, hogy keressenek meg, felmentem a szobámba.
A kis téglalap alakú papírt bámultam, és kattogott az agyam. Vajon megérné ez az egész nekem, És mi van akkor, ha elrontanának?! Amilyen spontán erővel odajöttek, lehet, hogy túl szigorúak, és vaskalaposak, és én az olyat nem szeretem. Jó, egy edző legyen szigorú, de ne egy diktátor. Nagyon sok sportoló az edzője miatt ment tönkre, és én ezt nem akarom. Igazából, nem is vagyok sportoló, csak egy lány, aki szereti korcsolyázni. Kopogást hallottam, mire egyből eltettem a kártyát, és szóltam, hogy bejöhet, az aki kopogott, és pár másodperc múlva, Zayn mosolygós arcával találtam magam szemben…


4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon tetszett! Ügyes vagy Baba mint mindig! :D Amúgy.... van egy titok amit még te sem tudsz rólam, de majd egyszer ha rákérdezel elmondom! Muhahaaa XDDD De a lényeg a lényeg, Bírom Zaynt, hogy ennyire jó fej, és egyszer tutu Luce elmondja mi is az igazság, és Harry jól elveri az apját! :D ♥ amúgy meg pedig csak tippeltem skypon, és nini beletrafáltam! :P

    VálaszTörlés
  2. KÖVITTTTTTTT KÖVITTTTT GYORSAN !!!! Borzalmasan kiväncsi vagyok gyorsannnn :D Nagyon jo :D bär ezt mär megszokhatuk
    Jajjj gyorsannn irjjjj :D
    Kövit akarom mär olvasni :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó! nagyon tetszik! uramisten:D.$ kövit:)

    VálaszTörlés
  4. Na és akkor,most jövök képbe én :P Szóóval..ez a blog..hát ez..ez valami fenomenálisan brutálisan hűűű ..nagyoonjó...Mostantól EZ A KEDVENC TÖRTÉNETEM (BLOGOM) éséséss..jajjj..kööviit..és júú..éés wháá..és na..:))) Annyira tehettséges vagy hogy csak na..nagyon szeretem a bogjaidat..:) Éééés tégedis :*

    VálaszTörlés