2012. november 28., szerda

5.fejezet

Hát, bár nem lett meg a 6komi, ami miatt kicsit szomorú vagyok, de kökiim a 4komit illetve a 16 szavazást♥ És így 'inspiráció' képpen, itt van a következő rész.:ĐĐ♥ És tudom, hogy a kép amit kitettem, nem a szereplőimet ábrázolja, de nagyon illik a fejezet 2.feléhez, de majd meglátjátok;)
Lizzy: Hát igeeen szeressük Zaynt♥ És igen, majd egyszeeeeer, de addig még nagyon sok minden fog történni;)
Dóra: Jaaaj kökiim szépen, nagyon aranyos vagy♥
Veronika: Kökiiim szépen.:$♥
Hope: gyereeee is.:D Köszönöm szépen, mindig jó olyan kommenteket olvasni,ahol látom, hogy azt 'mondják' ez a kedvencük, és ez nekem növeli az egom, ami kezd kifejlődni, szóval vissza kell vennem..ĐĐ És kökiiim szépeeen♥


-Hali csajos.! –mondta mosolyogva.
-Hello, fiús. –mondtam.
-Mit csinálsz?! –kérdezte.
-Zenét hallgatok, és bámulok ki a fejemből, de ehhez hozzá tartozik, hogy még egy kicsit gondolkodok is. –válaszoltam, mire Zayn leült mellém.
-Az jó dolog. Jöhetek én is?!
-Ez csak természetes.! –mondtam, hátra dőltem, majd visszakapcsoltam a zenét.
Miután lejárt a köbö 7perces szám, Zayn felült, és hitetlenkedve nézett rám:
-Már, értem, hogy miért mondtad ránk, hogy ’egész jó’.
-Köszönöm, hogy rájöttél, eme fantasztikus dologra.! –mondtam nevetve.
-Gyere, menjünk le, mert Harrynek valami nagy bejelenteni valója van.
-Rendben van.! –mondta, majd felkeltem az ágyamról.
Lefelé menet megbotlottam, de szerencsémre Zayn elkapta a kezem, és jól kiröhögött. Levágódtam a kanapéra, és végül a fiúk is megjelentek, és Harry beállt, amolyan sokat mondó, hegyi beszéd lesz itt stílusban középre.
-Szóval, arra gondoltam, mivel úgy is mindjárt itt lesz a Halloween, miért ne, tarthatnánk, egy Halloween-i bulit?! Jelmezekkel, rémisztő ételekkel, hátborzongató díszítéssel.
-És ezt még is hol?! –kérdezte Paul, mivel hogy, az ilyen naaagy bejelentésekkor Ő is kell.
-Kibérelnénk egy helyet, vagy itt.
-De akkor ti takarítotok.! –mutatott ránk Paul.
-Jó, akkor Liam, Te ma megnézed a neten, hogy milyen épültek kiadók. Egyéb kérdés?!
-Hányadika van?! –nézett rá nagy szemekkel Niall.
-Mivel, ma péntek van, ezért pontosan ma két hét múlva lesz a buli.! Addigra hívjuk meg embereket, és szerezzünk be remek jelmezeket sminkkel.! Vagy, álarccal, de az nem lenne olyan muris.! –mondta testvérem.
-Harry, gyere ide egy kicsit.! –hívtam magamhoz, mire megfogtam a homlokát. –Jó, nem forró, akkor ezt most komolyan gondolod?
-Jah. És eldöntöttük, hogy lesz egy álarcos bál is valamikor. –mosolygott, majd összepacsizott a fiúkkal.
-És ezekre nekem is, muszáj lesz mennem?!
-Naaaa, Luceee, légyszííííííí.! –nézett rám kiskutya szemekkel Louis.
-Jó. Egyéb óhaj, sóhaj és egyéb?! –néztem körül.
-Igen.! Játszunk valamit.! –mondta Louis.
-Még is mit?! –kérdezte meggyötörten Zayn.
-Nos, mivel Luce, még nem ismer minket annyira, és mi sem Őt, ezért mi lenne, ha játszanánk egy kis, Felelsz vagy Mersz-et One direction stílusban?!
-Az még is, mit takar magába?! –kérdeztem.
-Akármit kérdezünk, vagy mondjuk, hogy tegyél meg, és te nem teszed meg, akkor nem csak le kell venned egy adott dolgot magadról, hanem még meg is kell húznod egy poharat, amiben nem tudni, hogy ecet van, vagy pálinka. –mosolygott rám Louis.
-Ti betegek vagytok.! De legyen.! –vontam vállat.
Végül is, miért ne?! Hadd éljék ki az ártatlan gyermekkori vágyaikat.
A játék elkezdődött. Középen az üveg, az asztalon a poharak. Louis megy körbe és számolja ki, Liamre jut a sor, és Ő pörget, Ő Harryt pörgette:
-Nos Harold, felelsz vagy mersz,!
-Felelek.! –mosolyogta.
-Jó, akkor mond el nekünk, hogy mennyi csajjal jártál egész életedben. –Harry ezen elgondolkozott egy kicsit, majd talán számolt (!!) és már felelt is.
-Minimum hússzal. –vonta meg a vállát. Mikor ezt meghallottam, egész egyszerűen felálltam, tarkón vágtam, majd megfogtam a haját.
-Fiúk, ha most megbocsátotok, nekem lenne egy kis dolgom Harryvel. –mondtam, és ki húztam a kertbe. -20 lány?! Mi vagy Te?!
-Most miért Luce?!
-Mert a lányok, nem valami olcsó játékszerek, amikkel kedved szerint dobálózhatsz.! Tudod, lehet furcsán, hangzik, de nekik is vannak érzéseik.!
-Jaaj Luce, ugyan már, miért veszed ezt ilyen nagydobra?! Neked hány pasid volt már?!
-Most nem ez a lényeg.! Hanem, hogy ez teljességgel gusztustalan viselkedés, a lányok nem zoknik, hogy havonta váltogasd Őket.! Nem gondolsz bele, milyen lehet egy lánynak, ha megcsókolod, vagy éppen ágyba viszed, és fel sem hívod, és azt látja, hogy valaki mással vagy?
-Jaaaj, Luce, hagyd már ezt.!
-Nem Harry, nem hagyom.! Ha nem tanították meg Neked, hogy hogyan kell viselkedni, majd én megtanítom.! –mondtam.
-Jaaj, még is mit hiszel,! Ki vagy Te nekem?! –mondta flegmán.
Szavai nagyon fájtak. Hogy még is kije vagyok? Az, aki végig szenvedett miatta 12 hosszú évet. Az vagyok, aki egy szó nélkül is bírta a megaláztatást, és azt, hogy senkije sem volt.
-Igazad van Harry. Én nem vagyok neked senkid, főleg nem a nővéred.! Jobb is lesz, ha holnap elmegyek.! –mondtam, és beviharoztam, Ő jött utánam.
-Luce, én nem úgy értettem.! –mondta a lépcső alján, még mindig flegmán.
-Persze, mert általában a fiúk sosem „úgy” értenek semmit.! –mondtam, majd felviharoztam a szobámba, magamra zártam az ajtót, a fülhallgatómat a fülembe tettem, és csak sírtam.
Egész este csak zörgött az ajtóm, hasonlókat hallottam, mint ’Luce, én tényleg nem úgy értettem. Ne haragudj’ ’Gyere már ki drága, Szeretlek’ de volt közte olyan is, mint pölö ’Naaa gyere ki csajoooos, és akkor megnézheted a tükrömet’ vagy ’Gyere ki, és veszek neked egy teknőst’. Ami azt illeti, itt majdnem kimentem, de mégsem. Az ágyam túlságosan is csábítónak tűnt ahhoz, hogy kiszálljak belőle. Így, mint oly sokszor, most is sírva aludtam el.

***

Reggel nagyon korán keltem, és összepakoltam a koris cuccomat, hogy egy kicsit újra ki tudjam levegőztetni a fejemet, mert hát, hogy őszinte legyek, most rám fér egy kis ’megtisztulás’. Nem volt kedvem a ruhával bajlódni, ezért a tegnapi ruhámban mentem el, a hajamat kifésültem, és oldalra fogtam, illetve tettem fel egy kisebb sminket, meg a szürke sapimat is felvettem.
Próbáltam a lehető leghalkabban lemenni, és sikerült is volna, de valaki hátulról elkapott, és betakarta a szemem, és valami eszméletlen hülye hangon megkérdezte, hogy ki is Ő:
-Tudom, hogy te vagy az Tomlinson. –mondtam és megfordultam, így vele szembe voltam.
-Hova, hova ilyen sunyin?! Csak nem megszökni próbálunk,!
-Éééén?! Csak néha, de most kivételesen nem. És, ha megbocsátasz, szeretnék menni. –mondtam, de Ő elkapta a csuklómat.
-Nem. Ilyenkor veszélyes az utcán egyedül. Majd én elviszlek. –mondta és végig a szemembe nézett, majd megfogta a kocsija kulcsait és már indultunk is. –Mit keresünk a koripályánál?!
-Képzeld csak, disznót, szerinted mit?!
-Azt hittem, egy szarvút.
-Csak fogd be, és menjünk.! –mondtam idegesen, majd kiszálltam a kocsiból.
Elindultam befelé, és Louis lihegve jött utánam, ugyan is, én, ha elhatározom magam, akkor nagyon tudok menni. Ez van. Megszoknak, vagy megszöknek. Lehet választani. Leültem a lelátótérre és elkezdtem bekötni a korim, majd azt vettem észre, hogy Louis is húz valami kéket a lábára:
-Te meg mit csinálsz?! -néztem rá kérdőn.
-Mégis minek látszik?! Szamarat fejek. Szerinted? –felelte flegmán.
-Fel akarsz jönni a jégre?!
-Gratulálok, ön megnyerte a Lottó eheti főnyereményét.!
-Segítsek,!
-Még is miben?
-Rossz nézni is, ahogy kötöd a korcsolyát, és hogy ha így akarsz felmenni a jégre, olyan szinten hatalmasat fogsz zakózni, hogy azt Amerikában is fogják hallani.
-Persze, mert Te jobban tudod?!
-Igen. –feleltem, letérdeltem elé, és elkezdtem bekötni a fűzőt.
Elég nagy gyakorlatom volt már ebben, és tudom, hogy milyen, amikor a kori nem tartja rendesen a lábunkat. Valami borzasztó érzés. Össze-vissza remeg a lábad, nem bírsz felállni sem, és azt érzed, hogy mindjárt hátra esel. Viszont, az sem jó, ha nagyon szorosra kötik meg, mert akkor nagyon töri a lábunkat, és az is eléggé kellemetlen, főleg, ha olyan szinten sokat korcsolyázik valaki, mit én. Több órán keresztül olyan korcsolyában lenni, ami töri esetleg a bokádat, vagy a lábfejedet nem éppen a legkellemesebb dolog:
-Kész. –mondtam, majd felálltam és elindultam fel a jégre. Mikor láttam, hogy mit szerencsétlenkedik a gyerek, odamentem hozzá –Segítsek?!
-Nem kell, egyedül is menni fog.! –makacskodott.
-Hát jóóó. –feleltem, majd elindultam.
Kivételesen nem kapcsoltam zenét, hogy halljam, mikor és mekkorát fog majd zakózni ez a srác, és egy 10 perc múlva beigazolódott az elméletem, egy hatalmas puff, és egy ’Jaaaj’ hallatszott a csarnokban. Odanéztem, és láttam, hogy Louis a hátán fekszik, és alig bír felkelni, mire én odasiettem:
-Te jó ég, Louis. Rendben vagy?! Nem ütötted, meg magad nagyon?! –nem válaszolt semmit. Louis.! Hallod, embeer, kelj már fel.! –még mindig semmi. –Louiiiiiis.! –ütögettem, meg mindent csináltam, mikor egyszer csak elkapta a kezem és maga mellé rántott a jégre. –Te szemét.! –röhögtem.
-Felsegítesz?! –nézett a szemembe azokkal a gyönyörű kék szemeivel.
-Persze. –röhögtem ki, majd felálltam, és felsegítettem. –Tudod, mit fogd meg a kezem.!
-Mi?! Még is miért?!
-Esetleg, hogy segítek neked?!
-Oké. –mondta, majd megfogta a kezem.
Nagyon lassan mentünk, de szó szerint, mikor elkezdett felgyorsítani:
-Ugye tudod, hogy megint el fogsz esni,!
-Nem én.! –húzta ki magát.
Nem mondtam semmit sem, csak hagytam, had menjünk gyorsan, de ha gyorsan akart menni, akkor nem is lassítottam, mikor kértem. Ha tanárt játszok, akkor had játsszam már rendesen, na.! A következő pillanatban Louis megbotlott, és hátra esett, ezzel rántva engem is, így ketten feküdtünk a hideg jégen, és röhögtünk a másikon…


6 megjegyzés:

  1. Wiii nagyon jó lett mint mindig, bár ehhez a segítős dologhoz rossz emlék is kapcsolódik. Mikor n segítettem másnak korizni, akkorát esett rám, hogy könyökzúzódásom is lett... xDD
    De amúgy imádom, és imádom, és alig várom a frisst! :D

    VálaszTörlés
  2. Ajaj Harry ajaj :D
    Olyan cukik egyszerüen imädom öket :D
    Nagyon jo lett es remelem meg fognak jätszani ilyen felelsz vagy merszet mert nem jutotak sokäig :D :D
    Gyorsan kövittt de gyorsannnn :D
    Meg egszer meg ismetlem :D GYORANN :D <3

    VálaszTörlés
  3. waaaa.ezvalami e-e-e-e-eszméletleenjóó!.*-* kövit:$

    VálaszTörlés
  4. Tudod,hogy mi a véleményem a blogról..úgyhogy csak annyit mondok,hogy KÖVIT ! MOST ! AZONNAL !:*

    VálaszTörlés
  5. Wiiiiiiiiiiiiii *-*
    Harold ha az én tesóm lenne megnevelném az szent ég :P *gonoszvigyor*
    Nagyon jó lett :D
    És ez a felelsz mersz hát xDDD
    Na várom a kövit!
    Puszi, pá, Lenus <3

    VálaszTörlés
  6. ez a blog is naon jó és.....egy korizó louist elképzelni..hááát xd
    siessss a kövivel!!!!

    VálaszTörlés