2013. március 2., szombat

41.fejzet

Először is, nem magyarázkodok, mert nincs semmilyen mentségem arra, amit tettem, hogy majdnem 2 hétig nem hoztam részt../ #utálomasulit És mielőtt bárki esetlegesen megijedne, a blognak nincs vége, csak én voltam béna, hogy nem volt időm. Másodszor pedig: ASDGHJKLMSNCIRN 15komiiii és 43Rendszeres olvasóóóó*-* Hihetetlenek vagytok, hogy még a majdnem vég idején is komiztatok, és feliratkoztok.! Nekem vannak a legjobb olvasóim♥ ImádomazOlvasóimat♥ Hrmadszro: nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok, de...aki nem bírja a vért, az egy kicsit óvatosan ezzel a résszel;D jóóó olvasáááást♥
u.i.: Mindenkinek mondom, akik chatbe kértek linkcserét, a mai vagy a holnapi nap folyamán mindenképpen kiteszem őket;D és még annyit, hogy olvasni, sé feliratkozni ide--> If He Loves You

Dóri: Kökiiiii szépeeen♥ hát, Stark már csak ilyen;D
Lena: Kökiii szépen♥ Én is téged^-^
Kitti: Kökiii♥ Hát, itt van az egyik ok, hogy miért váltak el;D
Doriszka: Kökiii szépen♥
Zsófia: Örülök, hogy tetszik.:)♥ Alaap;D aranyoos vagy^-^  
Luca: Kökiii szépeeeen♥
Lizzy: Hát igen, Te már csak ilyen kis okos vagy.:P Én istéged♥
Dorka: Örülök, hogy tetszik^-^♥
Hope: Kökii szépeeen♥
Henike: Kökiii szépen, aranyos vagy^-^♥ De azt elárulom, hogy sajnos Zo és Lucas nemlesznek együtt.:/
Szimonszi: Kökiii szépen*-*♥ Hát, itt újra Louisval van^-^
Henriette: kökiiii♥
Carmen: Nem baj, viszont, ebben egyetértünk, én is rég írtam.:/ Kökiii szépen, hogy ilyen megértő vagy♥ Persze, csak linkelj;D
Fanni: Naaaa, ilyet nem szabad mondani.! Ha akarod, segíthetek Neked.;D Az ilyen komikat is imádom olvasni, mikor azt mondják,h goy sok írás közül, ez a kedvencük^-^kökii♥
Réka: Üdv itt.:D♥ Kökii♥ uh... nagyon ügyes vagy;D♥



-Jaaaaj LuLu, ne csináld már.! Attól, ha eljössz velem egy kicsit kutatni, attól még nem árulod el a bandád.! –nyavalygott a legidegesítőbb, és leggazdagabb csaj.
-Jenna, 1) még mindig Luce vagyok, és nem LuLu.! 2) az, hogy a suliban lekamerázzuk, hogyan beszélgettek és röhögtök Ashleyvel, az egyáltalán nem „kutatás”.
-Naaaaa, légysziiii, Te úgy is olyan jó képeket és videókat tudsz csinálni.!
-Nem tudom, Jenna, ez a délután nekem…
-Tökéletes.! 5-re megyünk érted.! Puszika.! –mondta, azzal viháncolva elmentek Ashleyvel.
-Hé. –jött oda hozzám Stark, majd adott nekem egy csókot. –Ez mi volt?!
-Én leszek a „Hogyan legyünk Ribancok?!” című műsor, operatőre. –mikor ezt kimondtam, először elröhögte magát, majd értetlenül meredt rám. –Vehetem fel videóra, ahogy ezek ketten viháncolnak és beszélgetnek, az „Élet Nagy Dolgai”-ról. Hát nem remek,!
-Egyszerűen csodás.! –mondta magas hangon, mire én elröhögtem magam.
-Mi a csodás?! –jött ugrándozva Zoey.
-Az, hogy.. –kezdtem volna, de félbeszakítottak.
-Hogy új sampont használok, és hogy ma is ilyen jól nézek ki.! Hát nem remek?! –mutatta meg a muszkliijait Lucas.
-De. Lucas, ez valami fantasztikus.! –röhögtük ki.
-Úúúú, tényleg, sokkal fényesebb a hajad.! –nézett rá hatalmas szemekkel Zo, mire mi kiröhögtük Őt is, majd mentünk az óránkra.

***

Hamar eljött a „várva-várt” délután, mikor is mehetek kamerázni. Jaj, de jó. Összeszedtem a gépem, tettem bele kazettát, összeszedtem a világításos cuccaim, meg a laptopom, és vártam, hogy jöjjenek értem.
-Luce cica, jöttek érted.! –kiáltott fel a szobámba az újabb anya jelöltem. Istenem, hogy apa, hogy nem tudja megunni ezeket a 20-22 éves ribancokat a műkörmeikkel, és műhajukkal. –Jó múlatást édes.! –simogatta meg az arcom.
-Köszi. –válaszoltam, majd mentem, és beszálltam a piros Cabrioba. –Szép kocsi.
-Köszi. 15. születésnapomra kaptam apuéktól. Egyszerűen imádom, de a 18.-ra újat fogok kapni. Hát nem remek?!
-De igeen.! –vinnyogott Ash.
-Valóban csodás. –mondtam, enyhe szarkazmussal a hangomban.
-Akkor induljunk.! –mondta, azzal gázt adott a kocsinak.
A Barbie Girl, ha hülyéskedsz a haverokkal, és a fiúk lány hangon éneklik a csaj részét, az tök poén. De egy 15 perces úton, végig azt hallgatni, ahogy az a két hülye ezt énekli, hát valami borzalmas. Konkrétan a 3. lejátszás után megfájdult tőle a fejem. Hogy én mekkora hülye vagyok, hogy elvállaltam.! Emlékeztető magamnak: ha idegesítő, gazdag apuci-pici-lánya csajok akarnak tőled valamit, vagy válj mozdulatlanná, vagy rohanj, amilyen gyorsan csak tudsz, reménykedve abban, hogy nem érnek utol a tűsarkúikban.
Mikor beértünk a suliba, az volt a legfurcsább, hogy nem volt ott a portás bácsi 8akit egyébként imádok), és a biztonsági kamerákat is kikapcsolták. Végig jártuk a folyosókat, míg az aulába nem értünk, Ők ketten felmentek a színpadra, addig én, hogy minden rendben legyen, beálltam egy olyan helyre, ahol minden látszódik, és felállítottam a kamerákat, az ernyőket, meg az egész világítást. Közben a két lány csak sminkelte magát. Hova kerültem, Istenem.!
-Kezdhetjük?! –kérdeztem.
-Persze.! –válaszolta Ashley.
-Nos, mi vagyunk a házigazdák, én lennék Jenna, és Ő itt a legjobb barátnőm, Ashley.
-Helló, én lennék Ashley. Kaptunk néhány kérdést az email címünkre, amire úgy gondoltunk, hogy egy videó formájában fogunk válaszolni. Jöjjön is az első kérdés. Hány pasival feküdtetek eddig le?! Nah, mennyi volt Jen, drágám?
-Hm… köbö 20. -20?! Z a lány valami undorító. Hogy lehet ekkora szajha?! Én vagyok 17, és csak Starkkal feküdtem le, amit őszintén szólva, nem is bánok.  –És neked, húgocskám?!
-19. –mondta szomorúan.
-Ne aggódj édes, hamarosan meglesz az a 20.! Bíztatta. Jöjjön a következő kérdés. Hány évesek vagytok?! Mindketten 17 évesek vagyunk.
-Pontosan.! Ezért is vagyunk olyan jóban, mert olyan sok a közös bennünk.
-Igen, egyszer, még egy pasink is ugyan az volt. Azt mondta, szeretné kipróbálni, milyen kettő csajjal. Hát, mi megmutattuk neki, igaz Ash?! –kuncogott.
-Igen.
-Csajok, jól értsem, hogy ti ketten, meg az a srác… -szóltam közbe.
-Jah, hármasban csináltuk. Hát nem remek?! –mondta Ashley.
-Ha akarod, beszállok hozzátok, a fiúkáddal. –vihogott Jenna, mire Ashley folytatta az őrült vihogást. Ezek a lányok tényleg elmebetegek.!
-Következő kérdés. Mi a véleményetek a leszbikusokról?! –olvasta fel Jenna. –Mi is a véleményünk róla?! –kérdezte, majd a két lány összemosolygott, felálltak a székről, közelebb mentek egymáshoz, megölelték egymást, majd vad csókolózásba kezdtek, ami egy idő után átment nyakszívogatásba, és érzéki simogatásba. –Nos, ez a véleményünk róluk. Mi is leszbikusok vagyunk.!
-Ömm, Jenna, ezt már megbeszéltük. Én, csak kipróbálom, hogy milyen, mert mindenkinek kell egy ilyen alkalom.
-Ashley, nem igaz, hogy már megint kezded.! Ezt tényleg nem hiszem el.! Nem tudod felfogni, hogy szeretlek?! –kiabált Jenna.
Míg ezek ketten vitatkoztak, én szabályszerűen kővé dermedtem. Hogy mi?! A két legnagyobb ribanc is különc?! Ez így nekem sok(k). Ezt nem hiszem el. Ez egy életérzés, ilyenkor az jön ki, hogy a nők utálják a férfiakat, mert szemetek voltak vele, és nem azért, hogy „kell egy ilyen”. Ez baromság. Ez valami borzalmas.
-Figyelj Ashley, tudod, hogy milyen jó velem a szex, akkor miért nem akarnál velem maradni?! –ordított a barátnőjére Jenna.
-Mert még fiatalok vagyunk, és nem akarom elbaszni az életem.!
-Tudod mit?! Akkor most mutassuk meg a közönségnek, hogy mi hogyan is csináljuk.! És, ha ellenkezni mersz… -mondta, majd odament a táskájához, és kirántott belőle valamit. –Ezzel fogok neked fájdalmat okozni, és ott, ahol nekem éppen kedvem tartja.! Megértetted, Te ribanc?!
-Igen. –suttogta, hogy szinte alig lehetett hallani, de az üres épület remekül visszhangzott.
-Te, meg vedd fel, végig.! –mutatott rám, majd csókolni kezdte a lányt.
Végig nézhettem, ahogy szó szerint lerángatja a ruhát Ashről, ahogy követeli a lánytól, hogy Ő is vetkőztesse le, ahogy kielégítik egymást, amikor Ashley visszakozni próbál, Ő megvágja a lábát, a kezét, esetleg a hasát. Szemtanúja voltam annak, hogy konkrétan, egy lány, hogy erőszakol meg egy másikat. Ahogy a barna Jenna, és a szőke Ashley egymás alatt lihegnek. Ahogy a barna, elviszi a csúcsra a másikat, és fordítva. Egy idő után, kellemesebb volt közük a dolog, mert már nem muszájból csinálták, bár nem mondanám, hogy lennék bármelyikük helyébe. Miután végeztek a dologgal, az a barna ribanc újabb kört akart, ám a szőke nem igen. Megvágta az arcát.
-Biztos, hogy nem akarsz?! –üvöltött rá.
-Akarok. –nyögte.
Újra neki kezdtek. Újabb csókok, ujjak, mozgások, nyögések, és lihegések. A kamera már vagy három órája vette Őket, és én kezdtem rosszul lenni. Nem azért, mert nem bírom a leszbiket, félreértés ne essék, hanem azért, ahogy bánt Jenna Ashleyvel. Ilyen bánásmódot tényleg senki sem érdemel meg.!
-És akkor, most jöjjön hát, a finálé.! –vihogott Jenna. Felkapkodta magára a ruháit, felvett egy fekete kesztyűt, majd megindult Ashley felé. –Ne aggódj cica, nem lesz ez annyira vészes, mint gondolnád.
-Jenna.! Állj le.! Még is mit akarsz művelni vele?! Tedd le azt a kést MOST AZONNAL, hallod?!
-Te fogd be a pofádat, és csak kamerázz.! Nem fogsz bajba kerülni, mert senki nem fogja megtalálni ennek a lánynak a tetemét.
-A mijét?! –néztem rá hatalmas szemekkel.
-Ó, fogd már be.! –mondta, azzal odakötözte Ashleyt a színpadhoz. A kés élét végighúzta a karjain, a lábain és a hasán. A hasa alját találta mag, és egyre lejjebb ment. Kezdtem úgy érezni, hogy elhányom magam. A horror filmeket egy szemrebbenés nélkül végig nézem, de azért élőben még sem ugyan az. Ashley reszketet, láttam, ahogy egyre jobban verejtékezik, és remeg. Jenna vigyorgott, a szeme sötét volt, szinte sötétebb, mint az éjszaka. Ő nem remegett, Ő élvezettel nézte, ahogy fél az a szerencsétlen lány, és én nem tehetek ellene semmit sem. És, mikor ár majdnem elindultam, hogy segítsek Ashnek, Jenna egész egyszerűen a lány vaginájába helyezte fel a kést, és olyan gyorsan, hogy az hihetetlen. A lány felordított, torka szakadtából üvöltözött. Káromkodott, úgy, ahogy csak bírta, nyögött, de ez nem kéjjel teli volt, hanem félelemmel, és halálérzettel teli. Mindent kiáltott, csak segítséget nem kért. Mikor látta, hogy elindulok, és benne még mindig egy kés volt, felém nézett, és megpróbálta a lehet legmagabiztosabban mondani.
-Ne, különben Veled is ezt teszi.! –megtorpantam. Ránéztem Jennaára, akinek már az egész feje véres volt, és rájöttem: ez a lány tényleg elmebeteg.
-Akkor most jöjjön a második rész.! –mondta, azzal kirántotta a szőke lányból a kést, és a hasát kezdte szúrkodni.
Éppen csak annyira, hogy behatoljon a bőre alá, hogy ne tudja még megölni, hanem élvezhesse a hatást. Valami meleget éreztem a lábamnál, s mikor lenéztem, rájöttem, hogy egy vörös tócsában állok, ami a színpadtól, egészen az aula közepéig tartott. Ashley vérében álltam. Nem tudtam mozdulni, egyszerűen megbénultam attól a sokktól, ami most ért engem.
-Harmadik rész.! –mondta, azzal a lány arcát kezdte vagdosni, majd a nyakát és a mellkasát. A vére, mint a Nílus vize, csak úgy ömlött, a kamerával végig vezettem az útját a vérének, és egészen a tér végéig hatolt, ahol egy hatalmas pocsolyában összegyűlt. Láttam, hogy kezd véget érni Ashley élete, mert szinte nyögni alig bírt. Én még mindig a vérben álltam, és edzőcipőmet már teljesen átitatta a vörös folyadék. –Hé, és akkor most jön a Végleges Finálé.! –mondta, azzal előrántott még egy kést.
Egyik kezével elvágta a lány torkát, a másikkal, ugyanabban az időben, a mellkasába szúrta bele a kést, majd láttam, ahogy Ashley szeme kikerekedik, majd fenn akad. Jenna végig nézte az egész testét, majd fogta magát, és lenyalta a lány nyakáról folyó vért. Én még mindig a helyemen álltam, mikor oda jött hozzám, az én helyzetemből végig nézte a helyiséget, és örömittasan felkacagott.
-Hát nem gyönyörű Luce?! –nem válaszoltam. –Add ide a kamerát.! –mondta, azzal kitépte a kezemből, és oda tette, hogy mind ketten pont jól bent lehessünk a képben. –Na ide figyelj, ha bárkinek is beszélni mersz erről az egészről, akkor Te is úgy fogod végezni, mint Aashley, annyi különbséggel, hogy nem Téged öllek meg először, hanem a drága kisöcsédet, majd anyádat, apádat, és végül Téged.! Zoeyékat nem intézem el, hanem egész egyszerűen megkeserítem az életüket, és, mikor Te nem figyelnél oda, kápuff.! Vége a lesz a Te silány kis életednek.! Megöllek.! Leszúrlak, lelőlek, esetleg megmérgezlek, még nem tudom. Kérlek, drágám, add, hogy ne kelljen ezen gondolkoznom.! –mondta, majd megcsókolt. Nyelve utat tört a számba, ahol az enyémet kezdte cirógatni. Éreztem a száján, a nyelvén és úgy mindenén a vér izét. Nem voltam hülye, ezért nem csókoltam vissza, amit megérzett, eltávolodott tőlem, és felnevetett. –Lesz még olyan idő, amikor kívánni fogod a csókom.! De most, add ide a zoknid és a cipőd. Eltűntetjük a nyomokat.! –letépte rólam a cipőt és a zoknit, megfogta a kesztyűjét, és a kését, majd láttam, hogy Ash holtteste mellé tesz valamit. –Ez volt a két kedvenc tárgya. Azért nem vagyok ennyire szívtelen. –nem mertem ránézni azokra a dolgokra, amiket odatett, bár jobban tettem volna. Egyszerűen nem bírtam volna ránézni Ashley élettelen testére.
Elmentünk egy elhagyatott erdőbe, ahol tüzet csiholt, és elégette a véres ruhákat, és tárgyakat.
-Ezt a videót őrizd meg.! Jah, és, a kettőnk kis titka marad, amelyet, mindketten a sírba fogunk vinni. Megígéred nekem?!
-Én egy gyilkosnak nem ígérek meg semmit.! –válaszoltam.
-Nem baj, az idő majd úgy is mindent helyre hoz.! –mondta, azzal ismét megcsókolt.




*6év után, újra a jelenben, Karácsonykor*



-ne, haragudjatok, de nem tudom folytatni. Legalább is, most nem. –mondtam a többieknek zokogva, akik éppen teljesen sokkolt arccal néztek rám. Mellettem Zoey is zokogott, pedig Ő még nincs is a képbe, majd csak lesz, de most tényleg nincs semmi erőm ahhoz, hogy elmondjam a többi dolgot, ami történt Velük. Így is hatalmas sokk ez Karácsonykor az embernek.
Fogtam magam, és kimentem a teraszra egy kicsit levegőzni, és hogy kiszellőztessem a fejem. Hallottam, ahogy az ajtó nyitódik, majd csukódik, majd egy vörös hajzuhatag ált meg mellettem.
-Borzalmas volt újra átélni. –mondta elfojtott hangon.
-Egyetértek, pedig ez még csak a történetünk kezdete.
-És nagyon remélem, hogy Happy Enddel fog majd végződni. –mondta, majd felsóhajtott.
-Hidd el, most, hogy itt vagytok, tuti. –fogtam meg a kezét.
-Remélem is. Én most bemegyek, és megpróbálom visszahozni a többieket a valóságba.
-Rendben van.
-De hé, csak, hogy tudd, nem Te tehetsz semmiről.! Ha az a ribanc nem intéz el Téged aznapra, akkor tuti, hogy nem kerülünk ilyen helyzetbe.
-Hát épp ez az.!
-Hagytam magam.!
-Nem, Ő volt túl csalafinta.
-Csalafinta?! Zoey, ugye tudod, hogy ez már ősrégi szó. –mosolyodtam el.
-Jah, de ez a Zoey Nyelv.! Kitartás baba.! –mondta, majd megpuszilt.
Egy kis idő után, újra csukódott az ajtó, és reménykedtem, hogy Zoey jött vissza, de a helyett, valaki hátulról átkarolt. Éreztem a testéből áradó melegséget, és a szeretetet. A bőrömet csiklandozta meleg lehelete, ám egyszerűen imádtam azt érezni, hogy ott van a közelemben.
-Annyira sajnálom. –suttogta.
-Köszönöm.
-Ugye tudod, hogy ha bármire szükséged van, én itt vagyok.! És esküszöm, hogy megkeressük azt a lányt, és meg fog ezért a tettéért bűnhődni.
-Édesem, figyelj. Nem jó az, ha a múltat bajgatod, mert lehet, hogy valami olyat piszkálsz meg benne, ami lehet, hogy még ennél is nagyobb bajt fog okozni. Hagyjuk lejárni Zoeyék „próbaidejét”, és ha annak vége, újra normális életet élhetünk. És egyébként is, Jennának az nagyobb büntetés, hogy tudja, hogy még mindig nálam van a felvétel, és bármikor bemárthatom, viszont tudja, hogy azzal magamat is csak bajba keverném, és én is mehetnék tettestársként vele a börtönbe.
-Én azt nem engedném.! –mondta határozottan.
-Tudom, ezért sem szabad piszkálnod a múltamban.! –megcsókoltam, majd homlokomat az övéhez nyomtam.
-Megnézhetem a felvételt?!
-Meg, de nem ma este.
-rendben van.! Szeretlek.!
-Én is szeretlek, Louis.!

11 megjegyzés:

  1. OMG ez nagyon sokkolt nagyon jó lett csak sokkolt omg nem tudom abbahagyni szegény Luce!!:((((

    VálaszTörlés
  2. jézus ez nagyon undorító lett hogy tudtad ezt Te leírni? még olvasni is...de nagyon jó lett <3

    VálaszTörlés
  3. Most komolyan?? Közben 3x abbahagytam, mert a hányinger kerülgetett... van egy fantáziád az biztos. Ettől függetlenül imádom és nagyon jó lett! :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Végre végre végre végre végre :D
    Már nagyon vártam az új részt :D
    és uhh........ le vagyok taglózva
    siess az új résszel :D♥

    VálaszTörlés
  5. Úristen....:/:OO
    Ez nagyon durva:OOO
    De miért csinálta ezt??:OO:$
    De amm jóó lett :D
    HAMAR KÖVIIT!! :D <3

    VálaszTörlés
  6. Na jó én most meg se bírok szólalni! Azt gondoltam hogy Luce piszkos kis titka nem lesz piskóta de hogy ilyen durva?! Na azt nem gondoltam! Remélem hamar megoldódik a dolog! Imádom a blogod! Siess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés
  7. OMG OMG OMG :O
    Elöször is azt hittem elhänyom magam anyira reszletesen leirtad :D
    Mäsodjära Mekkora egy Ribanc az a csajjj !!!!!
    HArmadjära NAgyon jo resz lett :D :D ! Kiväncsi vok ezek utän mi lessz :D
    Es mivel härom a magyar igassäg plusz egy :D a räadäs .
    Örülök, hogy visza tertel :D :D :*
    GYORSAN KÖVITTT

    VálaszTörlés
  8. Jézusom hát ez durva....:OO
    nagyon jó leett hamar kövi :)
    ügyi vagy :)

    VálaszTörlés
  9. ÚÚÚrrisnten .... O.o :O
    ez lesokkolt :O Jézusom ez nagyon durva rosszabb mint egy horror film senkinek nem kivánnék ilyet ...hát ez nagyon kemény :OO
    amugy nagyon jóó lett ügyes vagy !! :) ez a kedvenc blogom imáddoomm !! :)
    hamar kövit!:)

    VálaszTörlés
  10. nagyon nagyon jóó lett :) hamar kövit!:)
    tudtam hogy durva volt a multja de ennyire ...:O :"O
    háátt ez nagyon dueván lesokkolt :SS

    VálaszTörlés
  11. na eloszor is a tobbiekkel ellentetben en 1x sem alltam meg... tenyleg durva lett, de nem vagyok az a hanyingeres/uristen/tejoej tipus :)
    mint mindig most is imadom amit irsz ;)
    kivancsian varom a kovetkezo reszt :))
    www.carmen-love-story.blogspot.hu

    VálaszTörlés