2013. március 8., péntek

42.fejezet

Először is: Boldoooog Nőnapoot Csajoook♥ Másodszor: kökiiiiii szépen mindenkinek a 11 komiiit, és örülök, hogy majdnem a fél társaságot "meghánytattam".:D Ez volt a célom, muhahaha;D Aztán, ha nagyon ügyes vagyok, és nem jön közbe semmi, és Ti is nagyon ügyesek vagytok, akkor vasárnap úúúj rész*--* ImádomazOlvaóimat♥

Luca: Kökiii, és örülök, hogy sokkolt;D hát, igen.:/♥♥
Réka: Ezt bóknak veszem.:$ Hát egyszerűen, kitaláltam, és leírtam;D és kökiii♥♥
Zsófi: Igen, komolyan;) A fantáziám alásan köszöni;D♥ örülök, hogy imádod, és kökii♥
Adnika: Örülök, hogy Téged is sokkoltalak.:D♥♥
Doriszka: Hát, igazából azért csinálta, mert... elmebeteg, de majd későbbi részekből rájösz;D♥♥
Dorka: Igen, reménykedtem, hogy sokan fantáziáltok arról, hogy mi a kis titka, és kiderűlt, hogy a kis titok, nem is annyira pici^-^ Örülök, hogy tetszik*-*♥♥
Dóri: Örülök neki, hogy amjdnem hánytál..D fő a szeretet;D Hát mit ne mondjak, van baja... Kökiii, és majd mindent megtudsz;D♥♥ 
Szimonszi: Kökiii szépen, aranyos vagy^-^♥
Henike: Ez az.:D Szerettem volna olyat írni, ami jobb egy horror filmnél,és sikerült.:D #fuckyeah.:D és kökiii szépen, illetve örülök, hogy tetszik*-*♥♥
Henrietta: Hát igen, szeretem a durva múltat bemutatni, leírni, és kitalálni;D és kökiiii szépen♥
Carmen: Jeee.:D Pacsit Testvér.! Kökiiii szépen, nagyon aranyos vagy, és természetesen elolvasom;D♥♥


-Héj, gyere, menjünk be.! –fogta meg a kezem Louis, majd visszamentünk a fához.
Végül is, eltűnt mindenkiből az-az ’ÚRISTEN’ hangulat, illetve az, hogy mindenki ledermedt. Folytattuk a Karácsonyt a maga szép módján. Mindenki irult-virult az ajándékoktól, neki álltunk enni, és jeeee, senkit sem öltem meg.! Ezt valószínűleg pozitív élményként fogom fel. Megnéztünk közösen egy filmet. Na jó, igazából, mikor közölték, hogy az Igazából Szerelmet akarják megnézni, közöltem velük, hogy akkor öngyilkos leszek. Végül a Shrekből az Angyalt néztük. Szerintem sokkal, de sokkal jobban oda illet az ünnepünkhöz. Olyan, hajnali 3 lehetett, mikor megittuk az utolsó pohár pezsgőnket és csoki likőrünket, és mentünk aludni. Legalább is, így terveztük. El akartam menni, zuhanyozni, hogy friss legyek akkor, mikor elindulunk majd fogalmam, sincs hova, mivel annyi infót kaptam, hogy megyünk majd valahova. Elindultam felvillanyozva a fürdőbe, levettem a ruhámat, hajamat felfogtam, megnyitottam a csapot, és újra folyni kezdett belőle a kellemes és langyos folyadék. A következő pillanatban egy ajtó csapódást, ruhadobálást, és függöny elhúzódást hallottam, majd a derekam körül két erős kezet.

-Nem gond, ha nem akarom pazarolni a vizet?! –suttogta a fülembe a titkos fürdős társam, majd megpuszilta a nyakam.
-Nem, egyáltalán nem gond. –fordultam meg, s nyomtam egy csókot Louis szájára.
-Ugye tudod, hogy gyönyörű vagy?! –simította meg az arcom.
-Jókor mondod, ugye tudod?! –nevettem.
-Nem úgy értem. Most eltekintek attól, hogy meztelen vagy, bár el kell ismernem, hogy remélem, hamarosan többet láthatom ezt itt, de úgy alapból is.! Gyönyörű kék szemeid vannak, selymes a hajad, istenien szép arcod van. Az alakod tökéletes, és egy elképesztő lány vagy.!
-Louis, nem létezik olyan, hogy tökéletes.
-Meg lehet. Viszont tudod, mi létezhet?! –kérdezte.
-Mi?!
-Az, hogy egy ember számára, Te legyél a tökéletes, aki pontosan kiegészíti Őt. Nem létezhet nélküle, mert ha Ő nem lenne itt, akkor nem lenne teljes az élete. Te ilyen vagy nekem Luce.! –nézett a szemembe, majd egy szenvedélyes csókot lehet ajkaimra.

Közelebb húzott magához, derekamat karolta, én kezeimet nyakán kulcsoltam át, így kerülve még közelebb hozzá. Megharapta alsó ajkam, mire én kiengedtem egy kisebb nyögést, s nyelve könnyedén átcsusszant számba. Nyelveink lágyan kezdték cirógatni egymást, Louis keze derekamról combomra siklott, és egy könnyed mozdulattal felkapott, mire keresztbe fontam lábaim dereka körül. A fürdő falának nyomott, így folytattuk heves csókolózásunk. Számról nyakamra tért át. Eleinte gyengéden csókolta, ám ez a gyengédség kezdett átmenni vad szívásba. Szívta, harapta, fogalmam sincs, engedtem neki, hogy azt csináljon velem, amit akar. Kiszolgáltatottan éreztem magam, amit általában bánnék, de kivételesen egyáltalán nem bántam. Mikor ezzel végzett, elengedett majd visszahelyezett a földre. Lábaim remegtek, konkrétan alig bírtam megállni.
-Majd később kapsz folytatást. –suttogta Louis, majd megcsókolta az iménti alkotását, ezután kiszállt a zuhanyzóból, felöltözött és kiment.
A kis akciónk után folytattam a zuhanyzást, immáron normálisan, bár, mikor a sebemhez értem, kissé felszisszentem, mivel hogy fájt. Nem baj, szeretem az ilyen fájdalmat. Okéééé, ez eléggé hülyén jött ki, de na.! Elzártam a csapot, megtörölköztem, felvettem a pizsimet, ami egy lila alapon, szerintem beszívott kutyus látható, a felsője, pedig ugyan az a kutyus, ugyan úgy lila alapon, csak annyi a különbség, hogy ezen, nagy a kutyus. Jah, meg hogy ez rövid ujjú. A szobába beérve Louist találtam meg, ahogy a falamat tanulmányozza. Csak egy melegítő nadrág volt rajta, semmi más, ezért elém tárult kidolgozott felsőteste, legalább is a háta, ami ugyan csak fantasztikus volt. Azok a széles vállak, izmos hát, úszó testalkat. Fantasztikus. Hátulról mögé settenkedtem, átöltetem a derekát, majd nyakába csókoltam.
-Mit nézegetsz?! –kérdeztem.
-A képeidet.
-És, melyiknél tartasz?!
-Annál, ott.! –mutatott rá az egyik közös képünkre Harryvel. –Nagyon aranyos.
-Tudom, én is imádom. –elé léptem, majd levettem a képet a falról. –Emlékszem, még taknyos kis 15 éves volt, mikor ez a kép készült. 

-Mert Te nem voltál taknyos mi?! –kérdezte nevetve.
-Mit akarsz?! 17 voltam.! –húztam ki magam, de aztán leesett, hogy ez nem is olyan jó. –Ez, a gyilkosság előtt készült.
-Boldognak is tűnsz rajta.
-Az is voltam.
-Most nem vagy az?!
-Hát, idáig nem igen tudtam az lenni, de, ez most nyálasan fog hangzani, találkoztam Veled, és minden más lett. –néztem a szemébe. –Újra itt van Zoey, Stark is erre lesz valahol, Lucasnak meg saját bárja van. És nekem mim van?!
-Én. Én itt vagyok neked.
-Azzal bíztatsz, hogy magadat ajnározod?! –nevettem.
-Tudod, mit ülj le az ágyra, csukd be a szemed, és ne nyisd ki.! –utasított, amit én meg is tettem.
Ajtó csapódás, semmi zaj, üresség. Ez volt körülöttem, úgy, két percig, majd újabb nyitódás és csapódás, léptek, és egy boríték a kezemben.
-Nyisd ki a szemed.!
Mikor kinyitottam tényleg egy boríték volt a kezemben, rajta a nevem díszes betűkkel.
-Louis, már kaptam egy levelet, és…
-Fogd, és nyisd ki.!

Hát jó. Feltéptem a boríték tetejét, és egy újabb volt benne, majd ugyan ezt megtettem még kétszer. Az utolsó borítékot, ötször leragasztották, és háromszor lekapcsozták. Borzasztó ez a gyerek. Egy, jó 15 perc elteltével sikerült felnyitnom ezt is, és konkrétan elakadt a lélegzetem.
-Ez, az enyém?! –kérdeztem hitetlenkedve.
-Nem, ez a mienk.! –mutatott kettőnkre, elült mellém, megfordította a két papírdarabot, amin New York volt látható, feketében, ezüstös betűkkel rajta állt, hogy „New York City” illetve a dátum, ami kerek két hétre szólt –Gondoltam, kicsit megszabadulhatnánk Londontól. Imádom, de mindenkinek kell egy kis kiruccanás a szerelmével. És, ezt miért ne tehetnénk meg New Yorkban?!
-Most komolyan elviszel a kedvenc városomba?! –néztem rá nagy szemekkel.
-De el ám.! –bólintott.
-Ugye tudod, hogy a másik neve „a Város, Ami Sosem Alszik”, és ebből kikövetkeztetve, mi sem fogunk sokat aludni.

-Tudod, ebben én is reménykedtem. –simogatta meg a combom, ám kezét ott hagyta. –És kivételesen nem csak a rossz értelemben. Meg akarom veled nézni este a Times Squaret, a Madison Square Gardent, és csak úgy, egész New Yorkot este, de ha néha-néha elmegyünk reggel, remélem az sem gond.
-Csodálatos vagy Louis.! –csókoltam meg.
-Én megnézném a másik két jegyet is. –mondta, majd az orrom alá tette őket.
-Ne basszál ki velem, hogy Los Angelesbe is elviszel.! –néztem rá.
-Boldog Születésnapot.! –felelte, mint egy kisfiú, mire én az ölébe ültem lovagló pózban, és csókolni kezdtem. –Hihetetlenül szeretlek.!
-Én még annál is jobban.! –suttogtam. –És, ha már az utazós témánál tartunk, holnap hova megyünk?! –toltam el magam tőle, majd nagy szemekkel meredtem rá.

-Titok.! –simogatta a hátam, illetve belső combom. –Viszont én biztos vagyok benne, hogy imádni fogod.! –csókolt volna meg, ám elhúzódtam tőle.
-Ha nincs válasz, jutalom sincs érte.! –nevettem.
-Doncaster. –suttogta.
-Mi?!
-Ugye tudod, hogy mondtuk, hogy bejárjuk mindegyikünk családjait?! Na, én külön megkértem a srácokat, hogy idén az legyen az első helyszínünk. Anyáék tudják már, hogy nem El a barátnőm, ám azt nem tudják, hogy ki az új, és mi lehetne jobb alkalom a bemutatásra, a Karácsonynál?! –nézett rám ismét azzal a szívdöglesztő mosolyával.
-És mi van, ha nem tetszek majd nekik?!
-Hidd el, tetszeni fogsz nekik. –nyugtatott.
-De mi van, ha mégsem?!
-Tetszeni fogsz nekik, hisz, Hazza nővére vagy.!
-Szóval csak ezért fognak bírni?!
-Nem. Sosem szóltak bele a szerelmi életemben, és azt sem mondták, hogy milyennek tartják a barátnőm, csak erős célzásokat tettek arra, hogy mi lehet az adott lányban a rossz. Általában mindig igazuk volt, és sosem bántam meg a kapcsolataimat.
-És mi van, ha rám is tesznek enyhe célzásokat?!
-Akkor közlöm velük, hogy én akkor is veled leszek, ha a Világnak vége lenne. –csókolt meg. –nyugi, nem lesz semmi. –simította meg az arcom. –Gyere, aludjunk.!

12 megjegyzés:

  1. áááááá nagyon jó lett csajszi :D
    Imádom :D Los Angeles és New York? mázlista :D Siess a kövivel és neked is Boldog Nőnapot ^^xx

    VálaszTörlés
  2. wààààààààà ^^
    Pacsit:D
    nömö:)♥
    mint mindig most is imádom amit írsz ;)
    és köszii, hogy elolvasod :)
    lécci majd írj valami visszajelzést, hogy milyen (:

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó letttttt imádom mint mondig ááááá alig vároma kövit!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kicsit megkésve, de Neked is boldog nőnapot! Imádtam mint mindig! Louis nagyon cuki volt! Siess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett :) várom a következő részt *.*

    VálaszTörlés
  6. Louis hogy lehet ilyen überaranyoos?:o3. annyira szeretem a blogod te csaj.:D De most komolyan. Mindig olyan jó ötleteid vannak. ha szomorú rész ,akkor az tényleg szomorú,ha aranyos(mint ez is) akkor wááá*-* ésésés..te vagy a példaképem az egész blogiráásban. mikor szinte két hétig nem volt új,azthittem meghalok. és mégegyszer.sőt 1OOOx elmondom,hogy irtóbazi jóóó lett.:D
    -retardált fóka-:D

    VálaszTörlés
  7. A legszebb ajándék..:$
    Annyira aranyos a Louis...:$ :D
    HAMAR KÖVIT!!:D <3

    VálaszTörlés
  8. Remélem nem fogsz megsértődni, ha erre csak három dolgot tudok mondani.... Imádtam, nagyon jó lett és köviiiiiitt!!!! :D ♥

    VálaszTörlés
  9. ÉS mi van ha a szombatin tekintélyes napon, késő este, krónikus sikítórohamos cuki imádatban megszűnsz eme világon létezni? *bazd ezt de jól megfogalmaztam, ezt vésd fel!*
    na de a lényeg, Nagyon jó volt és alig várom már a szombatot, mert látlak, és vasárnapot is! *már ha megélem! xDD

    VálaszTörlés
  10. Drága, Trixikeee! :D ♥ Van egy kis meglepiiiiim :3333 szeretlek ! ˇˇ http://heisdifferentthanother.blogspot.hu/2013/03/1-dij.html

    VálaszTörlés
  11. Bocsi h nem komiztam de csak telóról tudok netezni mer szüleim elzárták a gépet (rossz jegyek...pff).......de a rész megint csodás és imádom olvasni ahogy írsz....lécci siess a kövivel és........... az IF HE LOVES YOU is naon jóó ott is legyen új rész please!!! :))))
    xx Fannii

    VálaszTörlés
  12. ÚJRÉSZT AKAROK MOST RÖGTÖN,HALLOD? MIVAANVELEED?:ooooooooooo

    VálaszTörlés