2012. augusztus 17., péntek

2. fejezet


Mikor leszálltunk a repülőgépről, rengeteg sikítozó rajongó várt minket, illetve vették körbe Liamet, mivel ő jött ki elénk. Tiszta édes volt, mert elindult felénk és jó szorosan megölelt:
-Szia Bella, már nagyon vártalak téged.!
-Én is hihetetlenül örülök, hogy itt lehetek.! Liam, kérdezhetek valamit?
-Bármit, nyugodtan.!
-megnézhetném a nyakadon lévő anyajegyet? –néztem rá hatalmas boci szemekkel.
-Persze, hogy megnézheted! –mondta, majd lejjebb húzta a pólóját hogy jobban szemügyre tudjam venni. Mikor megláttam az anyajegyet jobban vigyorogtam mint egy kerti törpe akinek egy fűszál csikizi a fenekét.
-mit mosolyogsz ennyire? –nézett rám kérdőn Liam.
-Tényleg szív alakú az anyajegyed.! –mondtam vigyorogva.
-mi van? –kérdezte egyszerre a három srác.
-hát Liam anyajegye. Szív alakú, még Reni vette észre és azóta azt állítjuk hogy szív alakú, s lőőőn tényleg az!
-Legyen neked igazad. –ölelte át a vállam Louis.
-De ha jobban belegondolok, tényleg szív alakú….-töprengett el Liam, mire csak hangosan felnevettem.
Miközben mentünk a kocsihoz elég sok fotóst láttam, és hát végül is én is fotós lettem ugyan is profi Nikon gépem van áám.:Đ Még a 16. szülinapomra kaptam és nagyon szeretem. A kocsihoz érve muszáj volt megölelnem Pault:
-És mond csak, nehéz bánni ezekkel az idiótákkal? –néztem a fiúkra, akik ártatlanul meredtek az ég felé.
-Hááát….Igen.! Néha azt mondom, hogy nyugdíjba vonulok tőlük.! –ezt a kijelentést csak megmosolyogtam és beszálltunk a kocsiba. Liam ült elől én meg a két hülye között. Mondhatni, kellemes kis egy órám volt a reptérről a házig, ugyan is Niallre rájött az öt perc és elkezdett valami nagyon édes Ír zenét játszani és azt hittem, hogy megzabálom olyan nagyon cuki volt. Ez még az út kellemesebb fele volt, aztán Lou-ra jött rá az 5 perc..Na ez már kissé vészesebb volt: elkezdett nekünk üvöltözni a kocsiban, meg idióta hangon kezdett beszélni, amit, mint jó húgica, nem hagyhattam szó nélkül. Én is rákezdtem erre a ’hülyehangon beszélésre’. Majd így beszéltük végig az egész utat, mire Liam megszólal elölről:
-Halljátok, ti tényleg rokonok vagytok.! –mire összenéztünk Louval és elgondolkoztunk az előző kis jelenetünkön és kitört belőlünk a röhögés. De ez a röhögőgörcs egészen hazáig tartott és a végén már sírtunk meg nem adtunk ki semmi hangot, és csak csapkodtuk egymást. Egész jól elvoltunk. J
Mikor kiszálltunk a kocsiból a szívem majdnem kiugrott a helyéről mert egy gyönyörű szép látvány fogadott. Egy hatalmas ház, hatalmas udvarral és közel a városhoz viszont nincs túl sok szomszéd, ezért tudnak a fiúk akár hajnalig is bulizni, ami számomra mindenképpen jó jel. Én a bőröndömet és az oldaltáskámat hoztam, Paul meg a másik táskát, állítása szerint vitte volna a bőröndöm is, de azért elbírtam és én nem akarom, hogy az legyen, hogy én semmit nem viszek és Paul cipel mindent. Ezt azért nem szabad megengednem magamnak. Beléptünk a házba és azt hittem, hogy ott kapok szívrohamot: egy hatalmas plazma tévé, egy még nagyobb kanapé, és ez csak a nappali volt. A konyhában egy pult és kb. 8 db szék volt körülötte. Falhoz rakott pultok amik felett szekrények, mosogató gép és csap. Meg persze egy bazi nagy hűtő ami tele volt kajával, és legnagyobb örömömre, tudom hogy mit fogok enni vacsira: Nutellás kenyeret!!!! J J J
Aztán egyszer csak egy hang szólalt meg:
-Loui szívem ti vagytok azok? –lépett ki Eleonor az egyik szobából. Tudtam hogy ki ő, Louis barátnője, akivel hihetetlenül összeillenek és még az aranyosnál is aranyosabbak.
-Nem Kicsim, a bakurászék jöttek meg.!
Louis és Eleonor megölelték egymást és megcsókolták egymást mikor Eleonor meglátott mosolyogva jött felém és jó szorosan megölelt:
-Jaj, annyira örülök hogy itt vagy.! Végre nem kell azt hallgatnom hogy júj mikor jön már meg, ezt Nialltől. Vajon hogy nézhet ki, ezt Zayntől és Harrytől. Vajon olyan jó fej lesz mint én, Louis drága és persze remélem egy kicsit normális lesz, ezt nem olyan nehéz kitalálni, de ezt Liam mondta. És végre itt vagy és nem kell találgatni, és úgy érzem hogy nagyon jól kifogunk jönni.!
-Júj, én is remélem, hogy jól kifogun jönni és jó barátnők leszünk.! –mondtam teljesen őszintén.
-Én is pont ugyan így gondolom.! –mondta Eleonor is őszintén. Legalább is remélem hogy őszintén…- minden esetre örülök hogy megismertelek, de én nem leszek itthon most egy jó darabig, úgy hogy, sok sikert ehhez az 5 idiótához.!
-Köszönöm szépen, és jó utat akárhova is mész.!
-Köszii, na én most rohanok. Szia Kicsim, hiányozni fogsz.! –mondta Eleonor, megcsókolta Lout és már ment is.
-És 1. kérdés: hol van Zayn és Harry, 2. kérdés hol fogok aludni?
-Az 1.-re a válaszom –kezdte Liam- fent vannak az emeleten és rendezik a szobád. És ebből következik a 2. kérdésre a válasz, az emeleten.
-Wíííí de jó.! És kikkel fogok együtt aludni az emeleten?
-Velem és Harryvel.! –ugrándozott Niall, és mivel nem hagyhattam hogy egyedül ugráljon, ezért én is elkezdtem vele ugrálni. –Jújcí látom nálad van a laptopod vigyük fel a cuccaidat és nézzünk képeket a gépeden.! Benne vagy te is barátosném?
-Jaj, drága barátocskám naná.! –majd elkezdtünk úgy röhögcsélni mint az elkényeztetett lányok.
A srácok segítettek felvinni a cuccaimat az emeletre és igen jól jártam. Az én szobám Harry szobája mellett van, a folyosó legvégén, a fürdőtől a legmesszebb. Mikor beléptem a szobámba nem hittem a szememnek: 1. bazi nagyszobát kaptam, két féle tükörrel, franciaággyal, nagy ablakokkal, amikre ki lehet ülni, egy hatalmas szekrényt, illetve egy kisebbet a fehérneműnek. 2. Harry Styles és Zayn Malik egyből a nyakamba ugrottak mikor megláttak és jó szorosan megöleltek, mintha ezer éve ismerném őket, pedig nem. Najó, 2010 óta ismerem őket (ez más kérdés), viszont ők nem ismertek azóta engem, szóvaal…., azért nem baj, viszonoztam az öleléseket:
-Hmm….-méregetett végig Harry.
-Jobb, mint ahogy elképzeltük. –fejezte be Zayn. Nekem konkrétan tátva maradt a szám majd mindkettőt megcsaptam a vállánál. –és megtudja magát védeni, ez tetszik.! –bólogatott Zayn.
-Jó mindegy, később csajozhattok csak had tegye már le Bella a cuccait és nézzük már meg a képeit.!
-És videóit…-tettem hozzá halkan, remélve, hogy nem hallja senki.
-Milyen videók? –érdeklődött Lou.
-Tudod, néha nagyon unatkoztunk Renivel…
-Reni? Ki az a Reni? –kapott a fejéhez Harry.
-Az unokatesóm, de ahogy otthon láttam, Niall már lestoppolta.! És szerintem nem az én képeim érdeklik őt, hanem Reni képei. Nem de? –néztem amolyan „most meg vagy” tekintettel Niallre.
-Jó, lehet neki is köze van hozzá de menjünk már.! –ahhoz képest hogy sok rajongó Kicsi Ír Manónak szólítja, eléggé akaratos.
Letettem a cuccaimat és még egyszer kicsodálkoztam magam a szobámban, majd mentem is le mert hallottam ahogy Niall türelmetlenkedik.
A nappali helyett a konyhában vártak és pont hagyatak nekem egy széet. Milyen rendes fiúk. J
-Na srácok, az a nagy harci helyzet, hogy rengeteg képem van és elfog tartani egy darabig amíg végig nézzük őket…
-Elhiszed hogy nem baj?! –kérdezte Liam. –így is végül is ismerkedünk veled.
-Hát jó…
Majd bekapcsoltam a gépem, és akkor leesett hogy elfelejtettem átállítani a háttérképemet. Természetesen Louisos és Harrys volt és naná hogy az volt ráírva I’m Mrs. Stylinson.
-Csak nem valamelyikünk a kedvenced? –vetett rám egy kisfiús mosolyt Harry.
-Honnan tudtad?
-Tényleg, ki volt a kedvenced? –érdeklődött Zayn.
-Még mindig ő a kedvencem. És természetesen, a legédesebb, legaranyosabb, legrendesebb, nem éppen a legnormálisabb, leghülyébb a csapatból. Louis Tomlinson.
-Awww de édes vagy drága.! –ölelt meg hátulról Loui.
-Ugye?! –néztem fel rá, és viszonoztam az ölelését. –de most jöjjenek a képek.
Majd elkezdtük nézni a képeket. Jó érzés volt vissza nézni azokat a hülyeségeket amiket Renivel csináltunk. Pl. hatalmas szivecskés napszemüvegben hülye fejet vágni, felgma arcok, néhány cigánykerék, néhol-néhol feltűnt Petra és Niki (Reni osztálytársa és húga) akikkel különféle táblákat tartunk (ILouis, Harry, Niall és Zayn) vagy éppen mikor Renivel már tényleg nagyon unatkoztunk és kivittük az Angliás sáljainkat a városba meg az utcára és azzal rohangáltunk össze-vissza.
Majd nhéány strandos illetve nyári kép. Pl. Reni és én a strandon bikini felsőben és rövidnadrágban (ennek a fiúk kifejezetten örültek), éppen röpizek (J), alkoholmentes koktélt iszunk, napozunk, csak simán Reni, csak simán én, mindketten éppen hülyéskedés közben. Én ahogy éppen fényképezek, Reni ahogy éppen fényképezik és több ilyen és ehhez hasonló nyári képek.
Majd (a fiúk legnagyobb örömére és az én legnagyobb bánatomra) néhány olyan kép, amin csak én vagyok. Pl. magamat fotózom telóval a tükörben, magamat fotózom Nikonnal a tükörben, éppen gitározok (Niallnek itt felcsillant a szeme). Néhány hülyeségből ellőtt és végül jól sikerült képek megint csak rólam.
Ezek után következett néhány olyan kép, amitől kissé rosszul éreztem magam, ugyan is a volt barátommal (Balázzsal vagyok rajta, Balázs egy szőkés-barna hajú srác kék szemekkel, énekes és frontember, sulink legmenőbb pasija volt és én hihetetlenül szerettem, később kiderült hogy ő nem annyira) vagyok rajta. Pl. éppen a naplementében átkarolom a lábammal a derekát ő a hátamat fogja nehogy leessek, és éppen megcsókol, a tükörben fényképezzük magunkat és ő hátulról átölel, a strandon ő fürdőnadrágban én bikiniben éppen nézzük a tájat miközben ráhajtom a vállára a fejem, megint ugyan ez csak itt már megcsókol, és több ehhez hasonló dolgok. Viszont észre vettem hogy miközben ezeket a képeket nézzük, Louis ökölbe szorította a kezét és Harry hátulról fél kézzel átölelte a derekam. (?) És a Louisos dolgon még nem is annyira csodálkozom, na de Harry. Nem értem…
Végezetül bedobtam a derekam és megmutattam néhány videót a srácoknak. Pl. Reni, Petra, Niki és én hülyéskedünk, éppen elmondjuk, hogy kik lesznek a férjeink:
-Az enyém Niall Horan lesz. !–kiáltotta Reni, és itt Niall úgy vigyorgott, mint a fába szorúlt féreg.
-Az enyém Harry Styles.! – ordibált Niki.
-Hah, az enyém Zayn Malik lesz.! –áradozott Petra.
-Tényleg akarjátok hallani a listát? –néztem a kamerába fapofával.
-Nemááár Bella.! Itt elmondjuk hogy a One Directionből ki lesz a férjünk.! –kötekedett Petra.
-De nekem van Balázsom.! –vágtam vissza.
-Nekem meg egy plüssöm és mégis Niallt mondtam.! Na gyerünk, mondd már ki.!! –erősködött Reni.
-Najó…Az én csodálatos férjem, akivel lesz egy répafarmunk meg egy Kevin tenyészetünk, azt Louis Tomlinson lesz.! –igazából ordibáltam el magam.
A következő képen meg az hallatszik ahogy beszólt nekünk a szomszéd néni hogy de ordibáljunk, mi meg röhögünk.
Eközben elfelejtettem hogy bejelentkeztem a Skype-ra és csak azt láttam ’Reni videóhívást kezdeményez’.
-Júj, fiúk menjetek a másik oldalra és ha szólók gyertek elő, és Zayn –mutattam a srácra- te mondd azt hogy Vas Happennin’!
-Értettem mester.!
-Vazááááááááááááppp?!
-Vazááááááááááááppp?! –üdvözöltük egy mást Renivel. (Vazááááááááááááppp?!= What’s Up,!)
-Na mi a pálya húgi? Milyen a férjeinkkel együtt élni?
-Fúú te tök jó, csak azt bánom hogy Louis a családfánkon vissza esett az unokatestvér helyre….- mondtam kissé csalódottan, és láttam hogy Lou értetlenül mered rám.
-Hát igen, de Niall ugye még mindig az apád és az én férjem?
-Alap.! Amúgy, nem rajzoltál valami újdonságot?
-Jaj de megkeressem neked?
-Igen légysziii.!
-Okés, akkor mindjárt jövök.! –majd megpördült Reni és elkezdetett kutatni. Szerencsémre nem hallotta meg nem is vette észre mikor mutogatok a fiúknak hogy jöjjenek mögém. Mikor megtalálta a rajzot nem jutott szóhoz jutni. 1. Zayn beleüvöltött a kemerába hogy Vas Happennin?! 2. Teljesen levolt döbbenve hogy ott áll az összes 1D-s srác mögöttem.
-Meglepetés.! –mondtam teljesen boldogan.
-Úristen.! Hogy hervadná el.! Fiúk…-kezdte teljesen falfehéren- mennyit hallottatok?
-Az egészet.! –kezdte Niall.- és remélem jól főz az én drága Feleségem.
Nem szóltunk semmit csak röhögtünk.
Egész este Skype-oltunk, majd mikor teljesen lefáradtunk elmentünk aludni. Nem mellesleg a srácok gondolták ’megviccelnek’ ezért kaptam egy IOne Direction feliratú ágyneműt amin a fiúk képe is rajta vannak. Ám lefekvés előtt megkérdeztem, hogy megtarthatom-e és láttam hogy eléggé csalódottak, ezért (mondjuk amúgy is szoktam) mindenkit megöleltem amolyan ’Jó Éjt ölelés’ alapon. 

5 megjegyzés:

  1. Hellóka :D
    Köszi a komit hozzám :)
    Jó rész lett, tetszik :)
    Hamar kövit! Puszi,Lena

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik már most....:)
    Siess a folytatással :)

    VálaszTörlés
  3. Szia. Nagyon jó lett! Már várom a kövit!
    Esetleg van kedved benézni hozzám? Egy kommentnek nagyon örülnék!
    http://tukor-az-eletemhez-by-clarie.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Trixi bejelölnél Facebookon ? :D♥

    VálaszTörlés