2012. szeptember 16., vasárnap

16.fejezet

Gyááááááááá és wáááá meg talán még wííííí is*-*♥ Luw You Guys.!!♥♥♥♥ 14 szavazás és 5 komiii.!! Hát egyszerűen...nem találok szavakat.! Imádlak Titeket.! Ami azt illeti, maradok a szokásos frisseknél, és megpróbálom úgy alakítani, hogy ne essen közbe semmi sem.! És most annyira boldog vagyok tényleg.! Olyan számú komiikat meg szavazásoakt kaptam, amit eddig el sem tudtam képzelni, Leiner aura/Szent Johanna Gimi/, a kedvenc írónőm válaszolt nekem, és az, hogy látom vannak újabb komizók illetve olvasók is /azért ez jelezhetnétek azzal is, hogy feliratkoztok rendszeres olvaósnak, de nekem a komik és a szavazások si megfelelnek/ egyszerűen eltölt boldogsággal.! I Luw My Readers.!♥♥

Lena: Csokii.:D Ohh.. köszönöm..:$ Puxii
Enikő: Kökiim*-*♥ Maradok is annál.:D
Luca:  Nagyon örülök, hogy tetszik és hogy várod már a következő részeket, meg az egész történet érdekel♥
Lizzy: Kökiim:D♥ Hát igen.. ki szerint nem cukii Lux?!
Beaa: Kökiiim*-* Nézeem és komizook is;)♥

-Nem kéne levenned azt a csuklószorítót?! –kérdezte Lou.
-Hát öööö….Le kéne vennem? –szorítottam meg a csuklómat miközben Zaynre néztem.
-Hát esetleg.! Na gyerünk.!
-Okés… -mondtam és nagy nehezen levettem a kezemről és rátettem az asztalra a csuklószorítót.
-Az meg mi ott?! –szólt rám Louis.
-Semmi. –takartam egyből az írásomat.
-Te varrattál tetkót?! Még is hogy jutott ez eszedbe?! –kiáltott rám Louis, én nem válaszoltam semmit, csak Zaynre néztem. –Teeeee.!! –mutatott Zaynre.- Mit műveltél vele?!
-Nyugi tesó…. –nyugtatta Zayn ideges ’testvéremet’.
-Louis drágááám.! –mondtam nyálas hangon.- Ez nem olyan nagy cucc. Régebben piercinget és raszta hajat is szerettem volna. Elhiszed hogy ez jobb?
-Mondjuk tényleg jobb…
-És ha azt mondom, hogy kezdenek alakulni a dolgok egy sráccal?!
-Akkor idegrohamot fogok kapni. –jelentette ki teljesen nyugodtan.
Még egy 10 perces beszélgetés után, elindultunk a moziba, ahol több ezer sikítozó rajongó várt ránk és a többi sztárral. Kicsit furcsa volt, úgy vörös-szőnyegre lépni, hogy nem vagyok sztár, viszont szerintem, hihetetlen jó érzés volt az, ahogy mindenki engem nézett meg engem fényképeztek. Jó ez így kicsit nagyképűen hangzik, de hát, ha egyszer ezt gondolom. Mindenki jól kijött mindenkivel, a fiúkat és engem is meginterjúvoltak és egyszer csak láttam, hogy Phobe Tonkin és Mila Kunis nekem integetnek, és azt mutatják, hogy menjek oda hozzájuk. Gondoltam nem lehet semmi gond, ezért mondtam a fiúknak, hogy mindjárt jövök:
-Szia Bella.! –köszöntött Mila egy hatalmas öleléssel, ami nagyon jól esett, főleg azért, mert ő a kedvenc színésznőm.- Tudom, hogy személyesen még nem találkoztunk, de annyit olvastam meg hallottam rólad, hogy most láttalak, muszáj beszélgetnünk egy kicsit.!
-Én is nagyon, de nagyon örülök, annak hogy találkozhatok mindkettőtökkel.
-Mi szint úgy. –válaszolt Phobe.
-És mond csak, milyenek a srácok?! –kérdezte Mila.
-Waaaaa nagyon jó velük együtt lenni. Nagyon bírom őket, és tényleg poén az egész.
-És hülyeségeket szoktak csinálni?!
-Ne is tudd meg, múltkor úgy mond „beavattak” és ezért be kellett dobni engem a medencébe. Meg Niallel köbö ugyan annyit eszünk, meg ugyanazokat is szeretjük, ami azért is jó, mert így sokszor eszünk Meki vagy éppen Nando’s-t.
-Az tök jó. És amúgy, el kell ismerned, ezek a srácok eléggé, sőt nagyon jó pasik. Nincs valami közted meg valamelyik srác között?! –nézett rám Phobe és Mila.
-Hát igazábóóóól….
-na tudtam.! –húzta ki magát Mila. –melyik sráccal?
-Harry…
-Aaaaaa szóval a nőcsábásszal?! –nézett rám kérdőn Phobe.
-Hát igen.. Végül is már együtt vagyunk, csak még senki sem tudja. Vagy is ti már igen, de megkérhetnélek titeket arra, hogy ne mondjátok el senkinek.! –néztem rájuk kérőn.
-Nem mondjuk el nyugi.! –mondták, majd befogtak egy közös kép erejéig, amit persze szívesen vállaltam el. J
Még egy jó darabig beszélgettem a csajokkal, mikor a srácok intettek hogy megyünk befelé. Bent a moziban legfelül ültünk és a legszélén. Vagyis pontosabban: Zayn, Niall, én, Liam, Harry és Louis. Elkezdtem inni a kólámat, amit kint vettünk, mert ez még is csak egy mozi, és még sem hagyhatom azt ki, hogy ne egyek vagy igyak valamit. Egyszer csak mocorgásra lettem figyelmes és azt vettem észre, hogy Liam helyett Harry ül mellettem. Rámosolyogtam, ő meg rám:
-Na, izgulsz?! –kérdezte.
-Hát egy kicsit. Mivel Mila Kunis mozi, ezért biztos nagyon jó.
-Hidd el, remek lesz. Vagyis csak remélem, még nem láttam az előzetest.
-Nem láttad? Pedig olyaaan nagyon jó és vicces.! Waaa már nagyon várom.!
-Szerintem is nagyon jó lesz. –jelentette ki, és ekkor rátette a kezét a combomra. Én csak rámosolyogtam és néztem a filmet.
Hihetetlen sokat röhögtem rajta, főleg mikor a Maci kijelentette, hogy ő ment bele a másik kocsiba, mert Twitterezett… vagy mikor befeküdt az ágyba a srác s a lány közé, és a főszereplő sráccal elkezdték énekelni a Villámtesók című, hát úgy mond „dalt”. Hatalmasat röhögtem mikor bemutattak és amúgy is, az egész filmet végig röhögtem. Szerencsére nem annyira, hogy lesírjam a sminkem, bár elég közel álltam hozzá. Mikor éppen nem akartam meghalni a röhögéstől, akkor Harry keze egyre feljebb csúszott a combomon és már a szoknyám, pontosabban a rövidnadrágom aljánál volt, ránéztem, mire ő egy kacér mosolyt vetett rám. Engedtem had, élje ki „gyermekded” álmait, addig, amíg nem tévedett úgy mond, kényesebb területre. Mondjuk tapintatos volt, és előtte megállt, és csak simogatta a combomat, amit azzal köszöntem meg neki, hogy rádöntöttem a fejemet és mikor nevettem a fejemet a vállába fúrtam.
Sajnos hamar vége lett a filmnek, mert nagyon élveztem, ezért csak úgy repült az idő. A vetítés után még váltottam pár szót Milával, hogy egyszer majd mindenképpen össze kéne futnunk, ezért bejelöltem őt is, és Phobe-ot is FaceBook-on és számot is cseréltünk így, tuti biztos, hogy egyszer mindenképpen fogunk találkozni.
A fiúk azt mondták, hogy egy kis séta nem árthat, ezért elsétálunk egy Mekihez, ott megkajálunk, és oda jön majd értünk Paul. A cipőm már nagyon törte a lábamat, ezért levettem és a kezembe tartottam, így mezítláb ugrálgattam London utcáin, egészen addig, míg Harry le nem állított:
-Nem fogsz felfázni? –kérdezte kissé aggódó hangsúllyal.
-Hát, nem tudom. De kit érdekel egy ilyen fantasztikus film után?! –kérdeztem totál feldobódva.
-Mondjuk engem.! –válaszolt.- Vedd ezt fel.!
-Ezt meg még is honnan szetted?! –néztem rá és a fekete tornacipőmre, amit a kezében tartott.
-Szerinted nem tudok gondolkodni? Ha ilyen szoknya alá rövidnadrágot veszel, akkor szerinted nem fog kelleni tornacipő?!
-Igaz. Köszönöm szépen. –válaszoltam, mire felvettem fekete (és egyben egyetlen) Converse-met.
Út közben elkezdtem énekelgetni The Dorrs-Hello, I Love You című számát, és elég sokszor néztem közben Hazzára. Aztán, már egy magyar dalt, pontosabban a Disco Expresstől a Nyalóka Dalt. Ez a szám hatalmas kedvencem, ezért végig ordibáltam és még a telómon s beindítottam a zenelejátszót, csak hogy pontosan tudjam énekelni a dalt. A srácok eleinte kissé furán néztek rám, de ezután elfogadták a tényt, hogy nem vagyok normális, így ők elkezdték énekelni a Your Math Skills Are Terrible-t. De csak is azért, mert mikor 2 énekeltek a dalban én 3-at mutattam.
Egész hamar megérkeztünk a Mekihez, a fiúk rendeltek legelőször és ők is foglaltak helyet, miközben én és Niall megrendeltük a fél kajáldát. Ez van. Bár ő megevett egy nagy popcornt, én meg egy nachos-t azért még fért belénk bőven. Én Louis és Liam közé ültem be és eléggé pofátlan voltam, vagy is hát nem… mert én odaadtam Liamnek a fél sült krumplimat ő meg nekem adta a meggyes pitéjét. J Végül Niallel is cseréltünk, így lett nekem Chicken Nuggetsek (asszem ez a neve), Niallnek, meg egy sajtburgere. Aztán megint rendeltünk, mert még éhesek voltunk, de megint csak mi ketten:
-Én ezt nagyon nem értem…. –kezdte Liam.- Lány vagy, az oké. De azt egyáltalán nem értem, hogy fér el benned ennyi kaja?! –nézett rám értetlenkedve.
-Tudod Liam… Én tényleg lány vagyok.! –jelentettem ki, mire mind felröhögtünk. –Amúgy meg, gyors az anyag cseré és Mekis kajából, akármilye egészségtelen is, nem tudok betelni, mert azért nem annyira laktató. Egyszerűen hívogat, és azt mondja ’Gyere Bella, gyere.! Egyél meg, nagyon finom vagyok.! Én szeretlek, tudom, hogy te is akarsz és én is akarlak téged, hol itt a hiba?!’.
-Én is pont ugyan ezt érzem.! –mondta Niall egyetértően.
-Köszönöm.! –mutattam rá és ettünk tovább, miközben a fiúktól eléggé ’hülye ez a kettő, ne is foglalkozzunk velük’ nézéseket kaptunk. Hmmm… kedvesek, de akkor is nagyon finom volt a vacsi, Na.!
Hazafelé a kocsiban a két zaba gép (vagyis én és az Ír manó) teljesen le voltunk amortizálódva, így csendben egymás vállára dőlve, nyöszörögtünk. Csak mind ketten más miatt: én azért, mert túlságosan is sokat ettem, Niall meg azért, mert nem kapott fagyit, és hogy otthon fog enni, és beszélni akar Renivel. Hát oké…. Akkor ma tuti nem kapom meg még öt percre sem Rent. De se baj, majd elszórakoztatom Harryt.
Haza érve egyből megfogtam a pizsimet (igen, azt a piszit, amit még Harry adott nekem) és bevonultam a fürdőbe letusolni. Kissé el voltam foglalva azzal, hogy a langyos víz milyen jól esik a bőrömnek, és egy kicsit csodálgattam is a tetoválásomat, ezért nem hallottam, hogy valaki bejött, csak akkor mikor az a valaki megcsókolta a nyakamat, mire én ugrottam egyet és felsikoltottam:
-Harry.!!!!!!! –szóltam rá, miközben teljesen meg voltam illetődve.
-Mi az?!  Nem szeretek vizet pazarolni. És hát nem mókás ez így?! –nézett rám, és megajándékozott engem egy kis fiús mosollyal.
-Hát nem is tudom…. –néztem egy csöppet végig rajta.
-Kérlek.! Csak most az egyszer.! –nézett rám boci szemekkel, amiknek egyszerűen nem tudtam elleni állni.
-Legyen. De csak most az egyszer és, csak ha jól viselkedsz.! –néztem rá ’fenyegetően’.
-Elhiszed, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom,! És mire célzol azzal, hogy legyek jó,! –mondta, miközben közelebb lépett és elkezdte csókolgatni a vállamat, majd a nyakamat.
-Nem is tudom… Hát egyszerűen, nem leszel perverz. –jelentettem ki, mire ő felröhögött és rám nézett.
-Ezt most komolyan mondod,! Itt állunk a zuhanyzó alatt, ráadásul meztelenül. Hidd el, én nem vagyok perverz, és nem fogok ebből a helyzetből semmit sem a javamra fordítani. –jelentette ki, mire újra elkezdte csókolgatni a nyakamat, csak most már kissé erősebben és érzelmekkel telibben, mire egy kicsit felnyögtem.
Egyre közelebb húzott magához, majd ajkai rátapatak az enyémekre. Eleinte csak a hátamat simogatta, majd egyre lejjebb csúszott keze, pontosabban a csípőmre. Majd a fenekemre helyezte kezeit, én meg egyszerűen csak beletúrtam abba a gyönyörű göndör fürtjeibe.
-Harry, szerintem el kéne zárni a csapot és kéne menni, aludni. –törtem meg a varázst és láttam, ahogy csalódottan bólint egyet. –de nem lenne gond, ha ma veled aludnék?
-De hogy is.! –mondta már boldogabban és újra megcsókolt és elzárta a csapot.
Kiléptünk a zuhanyzóból és megtörölköztünk, majd felvettük a pizsiket, konkrétan Harry egész egyszerűen maga köré törölközőt, és úgy ment ki a fürdőből. Én még egy kicsit bent maradtam fogat mosni és, egy kicsit elgondolkodtam az előbb történtekről. Egy kicsit néztem a tükörképemet, majd fogtam magam és bementem Harry szobájába, de mivel nem találtam őt ott, ezért gondoltam az én szobámban lehet, de ott sem volt, ezért lenéztem. S lőőőőn, ott volt a kanapén egyedül. Én mögé lopóztam és hátulról megöleltem, beletúrtam hajába és adtam egy puszit az arcára:
-Többiek? –kérdeztem, miközben lefeküdtem az ölébe.
-Azt hiszem, alszanak –mutatott az alsó 3 szobára. –kivéve Liamet, mert ő Daninél van. Niall meg Renivel Skypeol.
-értem. Van valami ötleted, hogy mit csináljunk, úgy hogy majdnem kettesben vagyunk?!
-Igazéból, van ötletem. –mondta, majd megcsókolt, felkapott és felvitt a szobámba, és lefektetett az ágyamra és fölém hajolva csókolt.
Harry úgy döntött, hogy őt zavarja a melegítő pulcsija, ezért egész egyszerűen megszabadított tőle, és közben már a nyakamat csókolgatta. Egyre lejjebb haladt, és a ’nadrágomnál’ úgy döntöttem, hogy inkább még most állítom le:
-Harry… -próbáltam mondani, de nem igen sikerült, ugyan is újra megcsókolt.
-Nyugi. –suttogta fülembe, majd lágyan beleharapott a vállamba.
Ahogy így belegondoltam, végül is mindennél jobban szeretem őt, és ha már meg kell történnie, akkor azt szeretném, hogy Harry legyen az. Már teljesen beadtam volna a derekam, az ötletére mikor benyitott valaki:
-Hé Bella….


5 megjegyzés:

  1. Teljes mértékig egyet kell értenem Liammel.. én sem értem, hogy fér beléd olyan sok kaja! xDD
    És van egy tippem ki nyitott be! De júúj hamar köviiiiiiiiiiiiiiit! *.* *.* *.* ♥

    VálaszTörlés
  2. Hát ez írtó jórészlett.:$ Gyorsankövit.:o3 ♥

    VálaszTörlés
  3. Azta :O
    Harry a kis perverz :P xDD
    Gondolom én is, hogy ki nyithatott be! Vagy Niall vagy Louis, de ha az utóbbi, akkor lesz itt ne mulass!
    Juj, várom már a kövit!!!!!
    Pusszancs, Lena

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jóó*-*
    Szerintem Lou nyitott be..:S
    Hamar a kövitt mertt nagyonn kiváncsi vagyok h ki lehet az.:$$$$ ♥

    VálaszTörlés
  5. Sziaa!! Most olvastam el és nagyon várom a kövit!!! Siess!!! Nagyon jó a blog!!!!
    Nóri <3

    VálaszTörlés