2012. szeptember 18., kedd

17.fejezet

Gyááááá wííííí Luuuuw.:$$ El sem tudjátok hinni, hogy mennyire Szeretlek Titeket.! 5komii és 14 szavazás.!♥♥ Ha gíy folytatjátok, kiugrok a székemből és a bőrömből egyszerre, meg talán, ha jók lesztek, kaptok esetleg, egy dupla részt....De csak ha tartjuk ezt a szintet.! ;)♥ Ebben a fejezetben /nem fogjátok kitalálni, meg elhinni sem/ megjelenik egy úgy nevezett "Régi-új szereplő". Nem lesz olyan nehéz kitalálni, 1. van róla kép, 2. az a bizonyos személy aki benyitott az is közli Bellával ezt... nah mind egy.! Itt is van.!

Lizzy: Hát őszintén?! Fogalma sincs.! Túlságosan is nagy hassal születtem, meg apámra ütöttem ;P Nem is tudom, hogy honnan tudooood....
Beaa: Kökiiiim :$
Lena: Ezt megszokhattuk már tőle.! Luw PeverzHazza♥ Esküszöm lelövöd a poént.!! :P Puxiii♥
Enikő: Te is poén lövöldöző vagy?! ♥
Nóra: Kökiiiim szépeeen:$♥

-Hé Bella…. Ömmm…izé, bocsi.! –mondta és már ki is ment a szobámból.
Én csak Harryre néztem, aki folytatni akarta, mint ha mi sem történt volna, én viszont felkaptam magamra a pulcsit és ki pattantam az ágyból, és ki mentem a folyosóra:
-Niall várj.! –kiáltottam utána.
-Ne haragudj, nem akartam semmit sem lerontani…
-nem rontottál el semmit sem nyugi.! –mondtam és megöleltem őt, és viszonozta.- Csak megkérhetnélek arra, hogy nem mondod el senkinek sem?
-De hogy is. Majd elmondjátok, ha akarjátok.! –kacsintott rám.
-Köszönöm.! Amúgy meg, mit akartál mondani?! –tértem vissza berohanása témájára.
-Hát Reni…
-Mi történt vele?! –sápadtam le hirtelen, mert ahogy eszembe jutott hogy milyen béna, bármi történhetett vele.
-üzent és…
-Niall, bökd már ki.! –szóltam rá kissé hangosabban.
-Jól van, na.! Holnap délután 2-re landol a gépe.!!!!!!
-Waaaaaaaaaaa.!!! –kiáltottam fel, és elkezdtem ugrálni és Niall is. Miután kiörültük magunkat visszamentünk a saját szobánkba.
Mikor bementem, nem láttam sehol sem Harryt, ezért bementem hozzá. Láttam, hogy az ágyán van, a térdére hajtotta a fejét és talán sírt:
-Harry, mi a baj?! –siettem oda hozzá, hogy át tudjam ölelni.
-Ne haragudj.! –nézett rám könnyes szemekkel.
-Mi van?! Még is, miért kéne haragudnom? –kérdeztem értetlenkedve.
-Hát az előbbiért… Nem is kérdeztem meg, hogy akarod-e és egyszerűen annyira sajnálom. Tudom, hogy nem akarod elsietni, de én még is megpróbáltam rád erőltetni… Ugye meg tudsz nekem bocsátani? –nézett rám, és a hangja egy-két helyen elcsuklott és újra kitört belőle a zokogás.
-Harry.! –mondtam, miközben kezeim köze fogtam az arcát.- Én lennék a leghülyébb ember a földön, ha nem bocsátanék meg neked. Ráadásul a semmiért.! Megértek mindent, és figyelj, tényleg semmi gond.
-De igen is van miért.! Tudom, hogy nem akarod. És még is, megpróbáltam és… rémes ember vagyok.!
-Csönd már te hülye.! –fojtottam belé a szót.- Ha még egyszer ilyeneket próbálsz mondani, megverlek.! Te vagy, az egyik legjobb ember a világon.! Higgy nekem, nekem, a barátnődnek.! Aki mindennél jobban szeret téged.! –mondtam, és jó hosszasan megcsókoltam.
-Tehát nem haragszol? –nézett rám.
-Ha még egyszer megkérdezed, hogy haragszom-e akkor már tényleg haragudni fogok.! –erre mindketten felnevettünk.
-Értem. Csak hogy tudd, én várni fogok rád. Mindegy mennyi ideig, de várni fogok. Nem érdekel semmi sem, csak az, hogy veled lehessek.
Nem mondtam neki semmit sem, csak ismét hosszasan és szenvedélyesen megcsókoltam őt:
-Ideje lenne aludni. Holnapra vendégünk jön.
-Még is ki? –nézett rám értetlenkedve.
-A legfontosabb személy az életemben.
-Jön Reni?
-Talált süllyedt.!
-Jó éjt Kicsim. –köszönt el tőlem egy csókkal.
-Jó éjt Harry.
***
Reggel ismét arra keltem, hogy simogatják a hajamat, és egy-egy puszit adnak a fejemre, mikor megfordultam Harry mosolygós arcával találtam magam szemben, és egyből megcsókolt:
-Jó reggelt.! –köszönt.
-Jó reggelt.! Mennyi és milyen az idő,! –kérdeztem kissé kómásan.
-Nagyon szép napos időnk van, kellemes az időjárás és igazán napos időnek nézünk elé.!
-Simán elmehetnél meteorológusnak.! De mennyi az idő?
-Muszáj megmondanom?
-Igen.
-De akkor ki fogsz szaladni a karjaimból.! –mondta és magához ölelt.
-Harold.!
-Jól van, legyen.! 11 óra van.
-Te Úristen.! –mondtam, és egyből kipattantam az ágyból.
-Én megmondtam.! –nézett rám rosszallóan.
-Jól van, na.! Tudsz nekem csinálni gyorsan reggelit, amíg én felöltözök?!
-persze.! –mondta, fel kelt az ágyból, megölelt és adott nekem egy puszit.
Gyorsan átmentem a szobámba és felvettem egy narancssárga pólót, amit a közepénél összekötöttem, egy farmer rövidnadrágot és egy fehér tornacipőt.


Hajamat kiengedve hagytam, miután megfésültem és egy fekete hajpánttal, hátra fogtam. Lementem és már ott várt az asztalon a csokis müzlim és a 2 szelet nutellás kenyerem meg a kakaóm. Nem siettem el az evést, egyáltalán nem kapkodtam, közben, pedig beszélgettem Harryvel. Mire végeztem a kajálással, nem tudom hogyan, de dél volt. Gyorsan felmentem face-re és feltettem a tegnap készült közös képet, amihez csak ennyit írtam „Olyan jó volt a Ted, Mila Kunis és a többiek mind zseniálisak voltak a filmben.! Örülök, hogy megismerhettelek titeket.!és megjelöltem rajta Milát és Phobeot is. Megnézegettem még az üzeneteimet, a lájkolásokat meg az üzenőfali kiírásokat is, aztán lementem:
-Látom tetszett neked a tegnapi film.! –mondta Harry, miközben leültem és az ölébe tettem a lábamat. –Hmm… tetszik ez a szerelés.. szexiii. Mondta, miközben megcsókolt és kezét fenekmre helyezte
-igen nagyon imádtam.! –bújtam ki karjaiból.- örülök, hogy tetszek neked.!
-Láttam is, hogy fel voltál pörögve.! –röhögött ki. –Te mikor nem tetszenél nekem?! –és újra megcsókolt.
-De most komolyan, milyen jó fej már Ted?! Tiszta édeees.! És úúúú nekem kell egy olyan maci, mint Ted.!! –sikongattam, mire Hazza még inkább kiröhögött.
-Jól van, majd kapsz egy beszélő macit, ne aggódj.! –mondta kissé cinikusan és nyomott egy puszit a homlokomra.
Így folytattuk a beszélgetésünket, közben még jöttek a fiúk is és velük beszélgettünk, majd teljesen kiöltözve, a legszebb énjét hozva és idegesen jött le Niall, én egyből odamentem hozzá:
-Figyelj, nem kell idegeskedned.! Reni imádni fog, bár amennyire imád, azt már nehéz felül múlni, de ő tuti felül tudja múlni. De egy valamiben egyezzünk meg.! –néztem rá, amolyan ’üzletasszony’ stílusban. –Én fogom először üdvözölni őt.!
-Rendben van.! –mondta, majd megráztuk egymás kezét.
Még beszélgettünk egy kicsit, majd Paullal együtt elindultunk a reptér felé. Mindketten idegesek voltunk, én azért, mert még nem avattam be Renit a részletekbe, meg hát azért még is csak ide jön.! Niall meg azért, hogy lenyűgözze őt. Szegény srác, már annyit nyugtattam, hogy Ren amúgy is imádja, és ha ennél jobban szeretné, akkor már orvoshoz kéne járni vele, de semmi sem nyugtatta meg őt. Mikor már a reptéren voltunk és mindketten izgatottak voltunk, mert leszállt a Magyarországi gép, már alig bírtam magammal, és mint egy őrült, úgy néztem azt a folyosót, ahonnan fog majd jönni. Egyszer csak, egy nagyon ismerős alak, piros nadrágban, csíkos pólóban, kalapban meg egy fekete magas sarkúban megérkezett:
-Reniiiiiiiiiiiiiii.!!!!!! –üvöltöttem el magam, nem törődve a többi emberrel és elkezdtem rohanni felé.
-Bellaaaaaaaaa.!!!!!! –miután kiüvöltöztük meg kifutottuk egymást, hatalmas ölelésekkel meg puszikkal köszöntöttük egymást, néha-néha (na jó, minden második mondatunk az volt hogy ’waaaaa’ vagy az hogy ’ááááá’).
-El sem hiszem hogy itt vagy.!
-el sem hiszem, hogy itt vagyunk.! –javított ki.
-Viszont van itt valaki, aki már nagyon izgatott az érkezésed miatt és már nagyon akar látni.
-Kérlek, mondd, hogy nem egy újabb plüss állat.!
-Nem.! Hanem egy Ír manó.!!!! –mikor ezt kimondtam arrébb álltam, mint ahogy a filmekben szokás.
És akkor megtörtént. Niall meglátta Renit és Reni is Niallt. Elindultak egymás felé, majd megálltak egymás előtt, és csak nézték egymást, aztán ölelkeztek jó hosszú ideig:
-Adhatok egy puszit?! –kérdezte kisfiús hangon Niall Renit.
-Akár még kettőt is.! –mondta Reni, kissé izgatottan.
Olyan aranyosak voltak együtt, hogy majdnem megzabáltam őket. Egy idő után elindultunk vissza a kocsihoz és Niall megfogta Reni kezét és úgy mentek. J A kocsiban Niall ült velünk szembe és nézte, ahogy próbáljuk felbontani azt a sósmogyit, amit Reni kapott a gépen. Szenvedtünk vele vagy 5 percet, aztán Niall egész egyszerűen kikapta a kezünkből és egy hirtelen mozdulattal, ki nyitotta. Mi ketten összenéztünk és egyszerre tört ki belőlünk a röhögés. Ez tartott vagy 5 percig, aztán elkezdtünk beszélni arról, hogy… hát igazából fogalmam sincs, csak annyit tudok, hogy röhögőgörcsöt kaptunk, és a végén csak csapkodtuk egymást, meg a szemünket törölgettük, annyira nevettünk. Egy idő után Niall is beszállt és szegényt Paul nem tudott velünk mit csinálni.
Mikor hazaértünk Niall és Paul hozták Reni börőndjét, mert mi túlságosan is el voltunk azzal foglalva, hogy szeressük egymást. Mikor beértünk Louis egyből halálra akarta ölelni Renit, mert állítása szerint már ’régen látta’. Hát, igazából csak egyszer volt és az is nyár elején. Végül is tényleg régen volt… Majd jött Liam, bemutatkoztak egymásnak és megölelték egymást:
-Ájjjj és tényleg.! –örvendezett Reni.
-ugye??!! –kérdeztem vissza. Liam és a fiúk először nem értették, aztán közöltük, hogy a szív alakú anyajegyéről van szó.
Liam után Zayn ölelte meg Renit, és mondanom sem kell, hogy le volt nyalva Zaynnek a haja és nem csak én, hanem Reni is majdnem elájultunk. Alig nézett ám jól ki….áhh tényleg csak egy kicsit Nagyon.!! Majd jött Harry és természetes, hogy muszáj volt beletúrnia a hajába. Ez amolyan ’elmaradhatatlan’ dolog mindkettőnk számára.
-És, hol fogok aludni? –kérdezte Reni.
-Majd én mutatom.! –szólt Niall.
-Nem majd éééééén.! –visítottam és megfogtam Reni kezét és felrohantam vele az emeletre egyenes Niall szobájához.
-Ezt nem mondod komolyan?! –hüledezett.
-Óóóó de hogy nem.! –Tedd le a cuccod és gyerünk le.! –parancsoltam rá.
Gyorsan rátette az ágyra a sporttáskáját, a bőröndjeit meg az ágy mellé és mentünk is le a lépcsőn. Mondanom sem kell, hogy mindketten majdnem leestünk a lépcsőn. Hát igen, ezek vagyunk mi. Még egyszer egy fűcsomóban is elestünk. Természetesen röhögve mentünk le és leültünk a fiúk mellé a kanapéra. Reni Niall mellé, én meg Reni mellé:
-Te lány, mennyire voltál extázisban, hogy ide jössz Angliába és ráadásul a One Direction házába? –viccelődtem.
-Ááááá, jobban be voltam zsongva, mint a fantasy-sütik után.! –jelentette ki röhögve.
-Waaa Luw Fantasy-sütiiiiik.!
-Mi az a fantasy-süti? –kérdezte Liam, azt hiszem mindannyik nevében
-Az a sütinek az igazi neve, hogy Süni, de mikor ezeket a sütiket ettük, akkor a Miről Álmodik a Lány? című filmet néztünk és minden ok nélkül, elkezdtünk röhögni, és az óta ez már nem Süni süti, hanem Fantasy-süti. –magyarázta Ren.
-Így már teljesen érthető. –válaszolt Liam.
-Hallod, emlékszel még? –suttogta a fülembe Reni.
-Mire?
-A baromkodásra?
-Melyikre? –dugtam ki rá a nyelvem.
-A Kutyám valaga Pampers.! –suttogta röhögve, és rázkódó vállakkal, mire én hangosan felröhögtem, és annyira röhögtünk, hogy ismét egymást ütöttük és olyanokat beszéltünk, vagy is próbáltunk beszélni, mint ’És akkor’ ismét röhögés ’Igen meg a’ megint csak röhögés.
A srácok ezt egy idő után megelégelték és leállítottak minket azzal, hogy elmegyünk várost nézni.
.



3 megjegyzés:

  1. Hát ha nem magasarkút írsz akkor tényleg az általános kinézetem írtad volna le. Jah ha megyek akkor megint kell enni olyan sütit, mert rég ettünk, és Bakker szakadok a nevetéstől. A sok emlék drágám, a sok emlék... xDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóó♥
    Kövitt hamar..:DD ♥

    VálaszTörlés
  3. Sziaa!!! Nagyon nagyon jóó!!! Kövit!!! De gyorsan!! :) :)
    Bella, szerintem tiszta olyan mint én. Na de most KÖVIT !!!!!! :D :D

    Nóri

    VálaszTörlés