2012. szeptember 22., szombat

19.fejezet

Gyáááááááááááá wíííííííííííííííí waaaaaaaaaaaaaa Luw*-*♥♥♥ Nah gondolom, ebből a kisebb monológomból kitalálhatáttok, hogy nagyon de nagyon Boldog vagyok. És boldogságom oka: TI.!! Hihetetlenül és kimondhatatlanul jó érzés az, hogy látom, egyre többen írnak kommentet, és olyanok is, akik eddig még nem, és ezért hatalmas nagy köszönet♥ Nos, most lesz egy kis "statisztika mérés" aztán meg egy kis matek, de nyugi.! Nem lesz olyan nehéz.! 3815 oldal megtekintés van, amit először el sem akartam hinni, mert azt hittem alig van max 1000, erre itt van, hogy hamarosan 4000, ez valami fantasztikus.! Akkor még az, hogy tartjuk a komment úgy mond "határokat" ez nagyon, de nagyon jól esik, és hogy ebben az 5 vagy netán valamikor 6 komiban, nem csak a "régi kommentelők" vannak, hanem vannak újak is, ez felemelő érzés♥ És akkor most jöjjön az egyik legjobb: Van 6 rendszeres olvasóm♥♥♥ Konkrétan mikor megláttam, elkezdtem itthon a szobámban ugrálni, mondjuk amikor először lett meg az 5 komi akkor is teljesen ugyan ilyen voltam... És még csak annyit szeretnék mondani, hogy hamarosan itt van a 20. fejezet /pontosabban az a következő/ és az már kissé más milyen lesz, mint az eddigiek...egy ici-picivel talán komolyabb... de azt majd akkor.! Jó ez egy kicsit hosszúra sikeredett, de ezt most muszáj volt.! Szeretlek Titeket.!♥♥

Nóra: Kökii szépen és örülök, hogy tetszik♥
Lizzy: Hát drágám, pontosan, sikerült.! És haarosan jöna kedvenc részed, amiért vagy megölsz, vagy mégjobban imádni fogsz.! :P♥
Lena: Kökiim, mint mindig♥♥♥
Dóra: Huh.... hát mikor elolvastam a komidat, nem tudtam abba hagyni a sikoltozást. Nagyon de nagy jól esett, hogy ezt írtad. Hihetetlenül köszönöm. És örülök, hogy akkora hatással volt rád, hogy 2 nap alat elovastad.:Đ♥ És neked is kökiiim, hogy jó hát végül is "irónak" tartasz...♥♥♥
Enikő: Kökiiiiim.:33♥♥ Áhh... azt nem tudtam volna megcisnálni... ha Louis neengedte vona meg, akkor tiltott szerelmet kéne játszani, amiből meg az következik, hogy kissé szappanopera style lenne, amit utálok...♥♥

-Miért is imádjátok annyira egymást?! –nézett ránk kérdőn Niall.
-Mert miért ne,! –feleltük egyszerre, mire felröhögtünk.
-Mert, nekem van a legtündéribb, legodaadóbb és legokosabb unokatesóm a Világon.! –öleltem még mindig Renit.
-Hát igen.! Ez mind-mind én vagyok.!
-Halljátok, két nap múlva lesz egy indián vásár a városban. Indián cuccok, indián emberek és minden, ami indián.! –közölte velünk Niall, miközben felnézett Laptopjátból. –Nem lenne kedvetek elmenni?!
-Ájjjjjjjjjjjj.!!! De hogy nem.! Imádom az indiánokat.! –ujjongott Reni.
-És te Bella?! –végig néztem mindkettőjükön, és láttam, hogy bár mindegyikük azt akarja, hogy menjünk Harryvel, azért még sem.
-nekem nincs kedvem. Inkább itthon maradok.!
-De tuti?! Akkor senki sem lesz itthon.!
-Szeretek egyedül lenni.!
-Majd én beszélek Harryvel és megmondom neki, hogy vigyázzon rád.! –egyenesedett ki Reni.
-Komolyan?! Most akarod a kerítőnőt játszani?! –néztem rá teljesen értetlenül.
-Miért ne?! –nem válaszoltam rá semmit, csak hozzávágtam egy párnát, mir ő is hozzám, aztán Niall lecsendesített minket, és lementünk a nappaliba.
-Hé Bella, már tényleg híres vagy.! –mutatott röhögve a képernyő felé Zayn.
-Jéééé, és tényleg.! –mondtam, mire én is a kanapéra ültem és néztem, hogy miket beszél rólunk (rólam) a sajtó.
Tényleg csak a szokásos, vajon meddig tart majd ez a ’románc’, vajon Hazza komolyan gondolja-e, én komolyan gondolom-e. Képek rólunk, amikor kettesben vagyunk, és egy kép, amire hatalmasat néztem. Éppen Harry ölében fekszek, pontosabban alszok, és ez akkor volt, amikor az a kacsás dokumentumfilm ment. Ekkor Harryre néztem, és ő megvonta a vállát, mint aki nem tud semmiről sem.
Még egy darabig néztem ezt az úgy nevezett ’műsort’, de különösebben nem nagyon érdekelt, hogy mi történt Ashley Tisdale kutyájával… Ezért felmentem a szobámba, és olvasgattam egy kicsit a könyvemet, meg zenét hallgattam. Csak egy szokásos program, mikor kaptam egy üzit „Haliii.! Mila vagyok, holnap össze tudnánk futni egy kicsit?! Fontos dologról lenne szó.!”  „Sziasziaa.! Persze. Mikor és hol?!” „London Eye. Délután 1-kor?!” „Okééés.!”  
Nem tudtam, miről van szó, de biztos fontos lehet, megnéztem , hogy az előre jelzésben milyen időt mondanak, és holnapra kissé hűvösebbet, ezért elkezdtem keresgélni, hogy milyen az a ruha, ami jobb hűvösebb napokra is. Elég sok összeállítást találtam, de végül egy színes darabnál maradtam.
Este elmentem fürdeni és vittem magammal, a még mindig Harrytől kapott pizsimet. Miután végeztem a fürdéssel, Renivel találkoztam és akaratlanul is felnevettem. Egy sötét-zöld kockás nadrág és egy Jack Wills-es felső volt rajta
-Nah, látom téged is a pasid öltöztet.! Mutattam végig magamon és rajta is.
-Alap.! Nincs pénz.! –erre elkezdtünk ’koldusokat’ játszani és röhögtünk egy sort. Majd megfogtam a gépemet és lefotóztam magunkat, amit fel is tettem Face-re „Hát… így jár az, aki eljön Angliába pizsama nélkül… Szeretünk Niall&Harry Majd megjelöltem Renit a képen.
Bekopogtam Harry szobájába, aki egyből egy csókkal köszöntött:
-Én is nagyon szeretlek titeket.! –mondta, egy újabb csók keretében.
-Hát azt el is várom.! –mondtam, miközben betakaróztam és el akartam menni, aludni.
-Hát ez meg mi ez?! Miért akarsz aludni?! –nézett rám értetlenkedve és egyben felháborodva.
-Mert holnap találkozóm van, és korán kell kelnem.!
-És mégis mikorra van találkád?!
-Délután 1-re.!
-Te jó ég.! Majd megsajnállak, ha lesz rá időm.!
-Helyes.!
-És még is, kivel lesz találkozód?! –mondta, miközben fölém hajolt és nyakamat kezdte lágyan csókolgatni.
-Az titok.! Feleltem, miközben megöleltem őt.
-Féltékeny legyek rá?! –kérdezte, miközben már ajkai az enyémekre tapadtak.
-Hát… Nem kell.!
-Akkor nem pasi lesz. –jelentette ki.
-Talált süllyedt.!
Egyre jobban csókolt és én is őt. Hátát kezdtem simogatni, ő meg felsőm alá nyúlt, és mellemet kezdte simogatni.
-Jó éjt Harry.! –fordultam oldalra.
-Egyszer te leszel a vesztem.!
-Tudom.! –mondtam, miközben megcsókoltam és elaludtam.

***

Ti is éreztétek már azt az érzést, mikor reggel teljesen energiával feltöltődve keltek fel, és csak úgy, spontán tudnátok futni akár 3km-ert is?!
Hát ÉN SEM.!
Alig bírtam, vagy is inkább alig akartam Harry mellől kimászni, olyan jó érzés volt mellette feküdni, cirógatni a aját, arcát, és felsőtestét. Most kivételesen én keltem előbb, és magamban egy hatalmas tapsvihart kaptam, kint viszont azt, hogy szakad az eső. Remek. És 11 óra. Soha nem szoktam ilyen sokáig aludni, eddig mindig max 9-kor már fent voltam. A One Direction rossz hatással van rám… Adtam Harry fejére egy puszit, kimásztam az ágyból, átmentem a saját szobámba és felvettem a ruháimat. Egy fekete csőnadrág, lila póló, színes-kockás dzseki, és egy rózsaszín sapka. Hozzá egy vastagabb talpú cipővel.


Lementem és próbáltam elkészíteni magamnak a kajámat, de nem sikerült. Nem volt hozzá idegem. És mivel még senki sem volt ébren (amit kicsit furcsálltam), ezért benéztem az összes szobába és tényleg, mindenki aludt. Hát jóóóó… Délben elindultam, és hagytam egy kis cetlit, hogy elmentem, mert találkozóm van. Megfogtam a London-os ( J ) esernyőmet és elindultam. Út közben megálltam egy gyors kajáldában, és ettem egy kis gyrost pitában. J Pont 1-re odaértem, és láttam, ahogy Mila integet egy étteremnek a terasza alól, én egyből felé vettem az irányt, mikor odaértem lehúztam az esernyőmet:
-örülök, hogy újra látlak.! –köszöntött Mila 3 puszival, és egy nagy öleléssel.
-Én is nagyon örülök. Mi az a fontos dolog?!
-Hát, tegnap este még csak egy fontos dolog volt, de mára már kettő lett, mert felhívtak az MTV-sek.
-Naaaah.! Csak nem saját műsort szagolok a levegőben?! –kérdeztem nevetve.
-de igen. De először beszélgessünk a fontosabb dolgokról. Vagyis rólad és Harryről.! –elég sok ideig beszélgettünk erről és más témákról, mert vagy 3-szor rendeltünk újra innivalót. Mila egyszer kávét, és kétszer üdítőt, én meg egyszer üdítőt, és kétszer teát (nem tudok betelni az angol teával). –nos. Térjünk át az üzleti dologra.!
-Rendben van. Mit kéne tennem?!
-Hát, felkértek, hogy vezessek le egy Punk’D részt, és lenne néhány ötletem.
-értem, de ehhez minek kellek én?! –értetlenkedtem.
-Azért, mert veled verném át a fiúkat.! Az, az ötletem támadt, mi lenne, ha egyszer csak, fognád magad, bevágnád a durcát, és el akarnál menni, minden ok nélkül?!
-Ááááá… ezt felejtsd el.! Nem menne. Főleg úgy, hogy most itt van reni és tudja, sosem hagynám itt Londont, ha nem, muszáj.
-Akkor mi lenne, ha csak Harryt szívatnánk meg?!
-Ez tetszik.! Mire gondoltál?!
-Hát arra, hogy mi lenne, ha valamelyik sráccal csókolóznál és pont akkor érne haza Harry, és érteeed.!
-de olyankor kéne, amikor a többiek, sincsenek itthon, és akkor ők sem értenék, hogy mi ez az egész.! Kire gondoltál?!
-Zaynre.
-Tökéletes.! Fel is hívom. Amúgy is találkoztam már Perrievel, biztos benne lenne egy jó kis szívatásban. Most idehívjam őket?!
-nem, csak hívd fel.!
Tárcsáztam is a számot, és 6(!!!) csengetés után beleszólt egy kómás hang:
-Hallo?!
-szia Zayn.. –szóltunk bele egyszerre Milával. Elmondtuk neki a tervünket, és azt mondta, hogy majd valamikor találkozzunk négyen (Ő, én, Perrie és Mila) hogy megbeszéljük a részleteket, meg természetesen, hogy ne legyen sértődés. Zayn nagyon jó ötletnek találta.
Miután megbeszéltük a következő találkozót, Miláék haza vittek, és nem találtam otthon szinte senkit sem, csak Harryt:
-Többiek?! –kérdeztem.
-zayn kapott egy telefont, azután elviharzott Perriehez, Liam Daninél, Louis valamerre a városban, Niall és Reni is valamerre a városban. Mondjuk szerintem ők már haza, sem jönnek, mert vittek magukkal ruhát is. –világosított fel Hazza.
-Értem. Nem akarsz beszélgetni?! –kérdeztem, miközben leültem a kanapéra.
-Beszélgessünk.! –ült le mellém. –Kivel találkoztál ma?!
-Még mindig titok Drágám!
-Nem szeretem a titkokat.!
-pedig ha velem vagy, el kell őket viselned.!
-Mit akarsz csinálni?!
-mennyi és milyen pia van itthon?!
-Hogy érted?! Be akarsz rúgni?! –nézett rám csodálkozva.
-Miért ne?! Úgy is csak ketten vagyunk itthon.! Amúgy meg, csak sört szerettem volna inni. -jelentettem ki, miközben éppen a hűtőben kotorásztam.
-Akkor Jack Daniel’s-t már nem is akarsz inni?! –mutatta felém a kézben tartott üveget.
-Hát. ha nincs más.. ez is jó lesz.! –mondtam és elővettem két poharat, majd Harry töltött nekem, majd magának.
-Nah, milyen?! –kérdezte, miután lehúztam az első pohárral.
-Kifejtetten jó. Régebben más íze volt.. már, mint, úgy értem, hogy keserű volt és szomorú. Most inkább már boldog és… és… más most az íze.
-mikor ittál te whiskeyt?!
-Miután a Balázs kidobott..fúúú de utáltam azt az időszakot. –grimaszoltam, miközben második pohárral is megittam.
-Nem gondolod, hogy ez kicsit sok lesz?! –nézett rám Harry, miután megittam 3 üveg meggyes belga sört, és mellé még egy olyan 5-6 pohár whiskeyt.
-Nem tudom. Szerinted?! Ha azt akarnád, hogy befejezzem, nem töltenél mindig újat nekem.! –mondtam, mire megittam egy újabb pohárral.
-De csak, mert Te kérted.! És én mindent megteszek a barátnőmnek.!
-Valóban Harold?! Vagy csak le akartál itatni?! –fontam át karomat nyaka körött.
-Én?! Miért akarnálak?!
-Nem tudom.. –gondolkodtam el, majd felfelé vettem az irányt.
-Most hova mész?!
-Szobámba. Aludni. –feleltem.
-És ha én is veled megyek, és nem alszunk?! –kérdezte kacéran.
-Akkor velem jössz, és nem alszunk.! Fent maradunk egész éjszaka.
-Nagyon humoros.! Na gyere.! –mondta, majd felkapott és felvitt a szobámba.


10 megjegyzés:

  1. Nagyon jóó*-*
    Perverz Hazaz..:$$$$$xd

    Kövittt..:D
    Énn szejetema Punk'D-t..:DDDDD

    VálaszTörlés
  2. Uhh nagyon jo!! Tudom hogy hülyeseg ilyet kiväni de soha ne legyen vege ennek a könyvnek, blognak vagy nem tom h minek nevezem :D. <3 Ha könyvben is kiadod ertesits :D mert akkor megyek a könyvesboltba :D hihihi

    VálaszTörlés
  3. Dóórika??? :) am télleg nagyon jól irsz nekem is nagyon tetszik :) <3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon de nagyon jó lett! :D A pizsis az írtó cuki volt! Háháháhá! Nagyon várom már a folytatást, és Hazza nagyon kis perverz dög! xDDF

    VálaszTörlés
  5. Amugy egy kerdest is tezsek ma fel :D 14 eves vagy ?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre most itt válaszolnék: márciusban leszek 14...:D

      Törlés
    2. oks köszi akkor most meg 13 vagy is igy irsz durvaa :D

      Törlés
    3. Akkor ezt annak vezsem, hogy szeritned jól írok.:Đ bár mondjuk ezt másépp nem tudom nagyo érteni..:Đ♥

      Törlés
    4. Igen vedd annak :D <3 Nagyon ügyi vagy :D

      Törlés
  6. Sziaa!! Nagyon jó mint mindig!!! Tényleg 13 éves vagy??? És így írsz?? Ezen én is ledöbbentem!!! Na mindegy KÖVIT GYORSAN!!!! I Luv Hazza!!!
    Pusy

    Nóri

    VálaszTörlés