2012. szeptember 23., vasárnap

20.fejezet

Gyááááá wííííí wáááá én annyira szeretlek Titeket♥ Nos, az a nagy harci helyzet, hogy én izgultam amiatt, hogy mikor tegyem már ki az új részt, mert nagyon de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre ennél a résznél, mert hát ez végül is, egy nem ugrás, hanem nem si tudom, hogy fogalmazzam meg, mert ez most /szerintem/ komolyabb. Majd megtudjátok, hogy értem ezt, bár szerintem az első sorokból rá fogtok jönni.
Lenne pár kérésem hozzátok, amiben segítenetek kéne...
1. Itt van egy Facebook-os link, és megszeretnélek Titeket kérni rá, hogy lájkoljatok meg komiban pontozzátok a blogot 0-10-ig.! Előre is köszönöm nektek♥
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=532403800110510&set=a.532035733480650.141329.346396465377912&type=3
2. Megszeretném Tőletek kérdezni, hogy mit szólnátok hozzá, hogy ha lenne egy külön rész, ami nem fejezet, ahnem különféle képek a szereplőkről, mint pl.: Bella és Reni hülyeségei. Mit szólnátok hozzá?! Ha tetszik az ötlet, akkor kommentbe válaszoljatok rá.
3. Itt oldalt, fent lenne majd egy szavazás, arról, hogy ki a kedvenc szereplőd. Nos, ez azért lenne fontos, mert akkor annak a szereplőnek egy kis, valami féle úgy mond "ajándéka" lenne. Ha szavaztok, megtudhatjátok hogy mi;)
Akkor még azt is szeretném mondani, hogy túl vagyunk a 4000 oldal megtekintésen*-* És hogy tegnap ugye kitettem a 19.fejit és arra egyből hát igen, szerintem "záporoztak a komik". És ezt mindennél jobban kökiiim* -*♥  És az, hogy érdeklődtök irántam, hogy hány éves vagyok, és mitn mondtam hogy 13 ezért légyszi nézzétek el, ha ezt a részt nem úgy írtam le, ahogy kellett volna...:$ De azért remélem ez is tetszeni fog nektek♥ És nagyon szépen köszönöm, a "bókokat" amiket kapok, mert ez nagyon jól esik, hogy azt mondjátok, hogy jól írok^-^

Enikő: Én is szejetem a Punk'D-ot...:$ Szegény Hazzám..akkor ebben a részben mi lesz vele.:$♥
Dóra: Jaaaj tiszta cukii vaagy.:$$ nem hiszem, hog lesz könyvkiadás, de ha lenne, elsőnek neked szólnék;) És nagyon aranyos vagy, hogy iylet kívánsz, amjd meglátjuk...:$♥
Dóriszka: Kökiiim szépen.:$$ örülök, hogy tetszik:$
Lizzy: ♥ Szegényem.. mit fog kapni ezután a rész után...:$ Kökii a segítsgéet♥ És örülök, hogy cukinak tartod:$ a következő rész az lesz a kedvenced;)
Nóra: Kökiii szépen.♥ Igen tényleg 13 éves vagyok, és angyon jól esik tőled is és Dóritől is az elismerés:$♥ Me too♥


A szobámba felérve egyből becsuktam magunk mögött az ajtót, és mikor megfordultam Harry ott állt velem szembe, készen állva mindenre. Hát –gondoltam magamban- legyen. Játszunk egy kicsit. Közelebb mentem hozzá, átkaroltam a nyakát és teljesen hozzá simultam, majd arcát illetve nyakát kezdtem csókolgatni. Láttam és hallottam is, hogy élvezi, mivel kicsit belenyögött ezekbe a dolgokba. Kezem végig simította arcát, karjait, majd pólója alját megfogtam és lesegítettem róla. Tenyeremet végig simítottam kidolgozott felsőtestén. Kissé kirázott a hideg, de olyan jó érzés volt. Keze végig csúszott hátamon, majd fenekem alatt állapodott meg, és lábaimat dereka köré fontam, így neki támasztott engem az ajtónak. Ő is a nyakamat csókolgatta, mire én hosszasan kifújtam a levegőt. Egyszer csak, megindult velem, majd lágyan letett az ágyra és fölém hajolt. Nagyon úgy tűnt, mindennél jobban vágyik a csókomra, de én nem adtam meg most neki, mindig elfordítottam a fejemet, és egy idő után észre vette, hogy a pólóm még rajtam van, ezért levette rólam azt, majd mellembe csókolt bele, majd hasamat csókolgatta. Ismételten a nyakamra tért rá, aztán az arcomra, itt már egész egyszerűen megfogta arcomat és megcsókolt. Ez a csókja egyáltalán nem volt, gyengéd, ez inkább akaratos volt, és erőszakos. Csókunk közbe nadrágjába tévedt a kezem, de nem mentem, úgy mondd ’veszélyesebb területekre’. Feltehetőleg tetszett neki, mivel felnyögött egy aprót, mire én elmosolyodtam. Vállánál fogtam meg, közelebb húztam magamhoz és megfordítottam. Így most én voltam fent. Hasát kezdtem csókolni, majd nyakát és száját. Szóval csak a szokásos. Csókjaink közbe tenyere fenekemen lapult meg, és néha-néha gyengédebben megszorította azt. Kezem újra hasát simította, majd övcsatját kezdtem csatolni. Miután végeztem ezzel, nadrág gombját is kibontottam, ezek után szinte már szó szerint, Harry úgy tépte le magáról a nadrágot és dobta félre. Ő is az én nadrágomat bontogatta, majd miután sikerült neki, ráfeküdtem és lehúztam magamról. Melltartóm csatját kereste meg magának, és hát meg is találta azt, miután kissé bajlódott vele, és nem sikerült neki, én két kezemmel hátra nyúltam és egyetlen mozdulattal kicsatoltam azt, és Harry lesegítette rólam:
-Ki jött a gyakorlatból Mr. Styles.! –gúnyolódtam vele.
-Lehet, viszont megtisztelés, Önnel újra formába jönni. –mondta mosolyogva, én visszamosolyogtam rá.
Csókunk közben újra simogatni kezdtem Harryt, és ő is engem, most, viszont már kissé kényesebb területre, és ott is végig húztam néhányszor kezemet, ebbe a húzásomba Harry már tényleg, kicsit hangosabban a kelleténél, felnyögött, és viszonozta ezt a tettemet és keze fehérneműm alá csúszott, amit egy hangos nyögéssel viszonoztam, mire Hazza felmosolygott. Újra megfogta bugyimat és levette rólam, én alsójától szabadítottam meg könnyedén. Ekkor ő fogott meg, húzott közelebb magához és fordított rajtunk, így újra ő volt felül. Rám mosolygott, én rá /minden így kezdődött… egy mosollyal/ majd mikor készen álltunk mind ketten szólni, akartam, de Harry megelőzött és elővett egy óvszert, majd felhúzta azt. Teljesen megkönnyebbültem, hogy tényleg gondol rám, és, hogy Szeretem. Mielőtt belekezdett volna megcsókolt, és a fülembe súgta „Nyugi, nem fog fájni. Minden rendben lesz.!” Elhittem neki. Mikor megtette, eleinte kissé, de tényleg, csak egy nagyon kicsit fájó érzés kerített magába, és ez azt hiszem látszódott is arcomon, ugyan is Harry megállt egy pillanatra, majd folytatta. Talán egy 10 perc után, fogalmam sincs, nem érdekelt különösebben, hogy mennyi az idő, csak az, hogy Vele lehessek, szóval egy kis idő elteltével már egyáltalán nem volt semmilyen fájó érzésem, egyszerűen csak élveztem. Ha szabad ezt mondanom, talán az egyik legjobb érzés volt, ez az egész. Többször is közelebb hajolt hozzám, és csak csókolt. Néha-néha kezeit mellemen pihentette, és nem csak én, de Ő is többször kifejezte tetszését egy-egy kisebb-nagyobb nyögéssel.

/Harry szemszöge/
 Pár óra múlva, szembe fordulta vele, és úgy vezettem őt egy másik országba, egy gyönyörű világba. Teste többször is összerándult, ahogy az enyém is. Ami eddig sosem történt meg. Ami azt illeti, mindenki azt mondja én, Harry Styles vagyok, egy csajozó gép, meg mit tudom én, milyen hülyeségek. Mondjuk tény és való, hogy az eddigi ’barátnőimmel’ csak játszadoztam, és Bellával is úgy voltam, hogy egyszer aztán kész. De ahogy azokba a gyönyörű barna szemeibe nézek, megsimítom hosszú barna haját, és ahogy teste most is az enyémhez simul, így alkotva egy tökéletességet, rájöttem, hogy vele most tényleg komoly, mintha felnőttem volna. Nem akartam őt elengedni, bárki nézett rá, vagy fogt meg, én úgy éreztem le, akarom ütni őt.
Ismét fölé hajoltam, csókoltam őt, miközben csípőmet mozgattam, csókunkba többször belemosolygott, vagy felnyögött egyet. Ahogy észrevettem, nagyon élvezte, viszont az igazság az, hogy én is. Tényleg régóta nem volt dolgom senkivel sem, bár többször elhatároztam, hogy lesz, de nem lett. Vártam valakire, és meg is kaptam azt a valakit, aki most itt van velem és szeret engem és én is őt.
Gondoltam egyet és nyakát csókoltam ismét, majd egyre lejjebb haladva csípőjét kezdtem csókolgatni:
-Harry… -szólt közbe kissé félénken.
-Nyugi, -kúsztam fel hozzá, és a szemébe néztem- nem lesz semmi, hidd el élvezni, fogod. Ha meg nem fog tetszeni, csak szólj, és abba hagyom. Oké?! –csókoltam meg.
Kicsit elgondolkodott, majd válaszolt még mindig nem túl bátran: -Legyen…
Miközben kimondta egy halvány mosoly húzódott szájára, mitől engem elöntött a boldogság és az én ajkaimra is egy hatalmas mosoly jött ki. Megcsókoltam őt, és folytattam, ahol abbahagytam. Ismét csípőjét csókoltam és egyre lejjebb haladtam (ismét), nem tudtam, hogy ’tálaljam fel’ neki ezt az egészet, ezért egy kicsit kezemmel simítottam meg legérzékenyebb pontját, mire Ő megint csak felnyögött. Ujjaimmal kicsit játszadoztam vele, mikor úgy éreztem, hogy készen áll rá, számmal illetve nyelvemmel kezdtem neki kényeztetésének. Teste szabálytalanul meg-megremegett, fantáziámat kissé tovább engedtem a szabadottnál is, ezért nyelvemmel kicsit másképp bántam.
Egyszer csak, felhúzott magához, megcsókolt és megfordított, így most ő volt felül. Egy kacér, esetleg ’na most figyelj.!’ mosolyt vetett rám. Ajkait enyémekre tapasztotta és Ő is egyre lejjebb haladt, és valahogy úgy éreztem, kényesebb területekre pályázik ő is. Kezével érintette meg férfiasságomat, és néhányszor végig húzta azon, majd szájával kezdett bele abba, hogy engem is elvigyen a gyönyörbe. Hát… sikerült is neki.

*****

Reggel ismét én keltem előbb, és gyönyörű haját simogattam, úgy ahogy szoktam, minden együtt töltött éjszaka után. Mint mindig, most is elbűvölő látványt nyújtott, és alig bírtam vissza fogni magamat, hogy ne tapasszam szájamat az övéire. Általában egy-két órával mindig tovább alszik nálam, ezért ismét kislisszantam a mosdóba, illetve le, hogy megnézzem mennyi az idő. Délelőtt 10 óra volt.. Uhhh… kivételesen én is sokáig aludtam. Várjunk csak, Drágám ilyenkor szokott felkelni, ezért gyorsan visszafutottam az emeletre szobájába, befeküdtem mellé, és apró csókokkal ébresztgettem:
-Jó reggelt.! –mormolta kómásan.
-Jó reggelt Napsugár.! –csókoltam meg, éppen akkor felkelő szerelmemet.
-Harry… -kezdte.
-Igen?!
-Én nagyon szeretlek.! –mondta, kiemelve a ’szeretlek’ szót.
-Elhiheted nekem, hogy én még nála is jobban szeretlek.! –néztem a szemébe.
-Tényleg?! –meglepődöttsége, teljesen meglepett engem.
-Igen.! –válaszoltam kissé felháborodottan. –miből gondoltad, hogy nem szeretnélek?!
-Hát, nem is tudom… azért rossz, ha olyan sztárral jársz, akit ismersz és szeretsz, hogy sok pletykát hallasz róla és hát rólad, ugye azt terjesztik, hogy mekkora nőcsábász vagy meg minden ilyen.
-Bella, most olyat fogok neked mondani, mint amit még senki másnak nem. –hatalmas szemekkel nézett rám. –Bevallom, eleinte tényleg csak azt akartam, hogy te is csak egy lány legyél a sok közül. Viszont, ahogy telt az idő, egyre inkább magaménak akartalak tudni. Rosszul esett, ha Zaynnel vagy Tonyval láttalak, aki punk és tudom, hogy imádod azokat az őrülteket. És az a dolog, amit csak egy, egy éjszakás kalandnak akartam, szerelemmé változott, és eddig még Senki, de tényleg Senki iránt nem éreztem ehhez hasonlót.!
Láttam, ahogy monológom közbe, néha-néha könnycsepp ment a szemébe, és mikor végeztem egy hatalmas csepp lefolyt arcán, amit én kezemmel letöröltem. Még mindig szemébe néztem, és alig bírtam elviselni, hogy miattam sír. Fájt, szinte már-már mardosott, ott akartam lelőni magamat, amiért ilyen rosszat akartam azzal a személlyel tenni, aki az egyik legfontosabb személy az életemben. Mikor nekem is könnybe lábadt a szemem és kiosont onnan egy csepp, Bella elnevette magát, magához húzott és jó szorosan és hosszasan megcsókolt. Csókunk után nem szóltunk semmit sem, csak öleltük egymást kissé könnyes szemekkel, és kizártuk a külvilágot, nem érdekelt semmi sem (legalább is, engem biztosan nem):
-Köszönöm, hogy elmondtad ezeket.! Sokat jelentett ez számomra, hogy legalább Te nem hülyítesz.! –ekkor rám nézett és láttam, hogy sírt. Már, mint igazán.
-Jézusom Bella, mi a baj?!
-Tudom, hogy nem szabad a múlton rágódni, és ha csak arra tudunk gondolni, sosem lesz igazán jövőnk. De ahogy elmondtad, hogy mit is akartál tőlem, eszembe jutott Balázs és az, hogy ő ezt sosem mondta volna el nekem, ha megteszem neki, Lehet rögtön dobott is volna. De Te őszinte voltál velem, és nagyon szépen köszönöm ezt neked Harry.!
-Gyere ide.! –mondtam, majd magamhoz húztam, és megpusziltam a fejét.
Lementünk, ismét csináltam neki valami finom reggelit (párizsis-rántottát kakaóval, tudom, hogy imádja ezt enni reggelire). Egyszerűen élvezet volt nézni, ahogy eszik. Mint Niall, csak lány kiadásban és nem volt olyan nagyon mohó. Na jó, most hazudtam, nagyon hamar megette a reggelit és még kért egy nutellás kenyeret is:
-Nem gondolod, hogy ez kicsit sok lesz?!
-Jaaaj Hazza, már megint kezded?! Egyébként, nutellás kenyérből sosem elég.!
-ennek örülök.! H majd egyszer eljutunk oda, hogy esetleg együtt élnénk, akkor neked nutella mindig kéne otthonra?!
-Most is együtt élünk.! Ha úgy vesszük.!
-Igen teljesen igazad van.! –mentem oda hozzá, és egy csókot nyomtam a fejére.
 Éppen mosogattam, mikor éreztem, hogy nagyon figyel engem:
-Tetszik a látvány?! –néztem át a vállam fölött.
-Hát… eléggé. –mondta miközben oda jött hozzám, és hátulról átölelt.
-Nekem is tetszik ez a látvány.! –mutattam barátnőmre, akin az egyik pizsama ingem volt, rajtam meg az pizsama alsója.
-Összeillünk.!
-Pontosan.! –mondtam, majd ismét egy csókot nyomtam a szájára.


5 megjegyzés:

  1. Aztajó......... KURVÁRA DE NAGYON DE NAGYON JÓÓÓÓ!Nem tudom mit izgultál ez miatt.... Iszonyatosan jó lett, és tényleg nagyon de nagyon jó ötlet volt a Hazza szemszög. Én imádtam,és szerintem mindenki imádni fogja! ♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Hahahahahaha... :D Nagyon tetszet ez a resz talän ez a kedvencem :D Es tenyleg jo ötlet volt,hogy Hazza szemszögeböl is leirtad.Ku..va jo lett. :D ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Amugy nekem nagyon tetszene ,ha meg csinälnäd azt a kepeset jo ötlet :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszett..:DDDD
    Akinek nem tetszik ne olvassa!..:D♥
    Nagyoooooooonn ügyess vagy csajsziiiiii♥
    Jahhhjjjjjjjjj a kis Hazza.:$$$$$$$$$$ ♥
    Kövitttttttt..:DDD♥
    Felőllem jöhet az a képes valami ..♥ :D

    VálaszTörlés
  5. Aztaaaaaa *-*

    Kurva jó rész lett!! Tetszett a Hazza szemszöges is :)
    1. megvolt
    2. szerintem is jó ötlet
    3. ez is meg volt :)
    Hamar a kövi résszel :)
    Puszika, Lena

    VálaszTörlés