2012. szeptember 27., csütörtök

24.fejezet

Gyáááááááááááá Wííííííí*-* Tuti biztos vagyok benne, hogy Fantát ittatok, miközben olvastátok ezt a részt, mert Fantasztikusak vagytok♥ /tudom, olcsó FaceBookos poén.:'D/ De a lényeg, hogy nagyon szeretlek titeket, és tényleg, hogy egyre többen olvassátok az irományomat, és hogy egyre többen komiztok is hozzá, az valami felemelő érzés.! Nagyon szépen köszönöm.!♥ Ebben a részben bejön két új szereplők, akiket jobb oldalt találhattok majd meg, és aki kíváncsi arra, hogy vajon ki-kivel jön majd össze, az lejjebb megy és megnézi, bár ha olvastok, akkor látni fogjátok ott a képeket;)♥
Erről a részről, csak annyit, hogy, hát ez nem is tudom... kissé olyan semmilyen rész lett, de azért remélem ez is tetszeni fog Nektek és hogy komiztok is majd hozzá♥ Remélem tetszik amjd az új dizájn is, és a fejléc az hamarosan modósul, csak Lizzy segít nekem ezt megcsinálni, és hát msot van nála egy kis technika szosproblem /milyen értelmes kifejezés nem de?!/ ezért, most kicsit várni kell rá.! Nagyon kökiiim a 7 szavazást, a több mint 5000 oldalmegjelenítést és a 6 komiiiit♥ /A lap alján azért a csíkért bocsi, nem jelent semmit, csak a word kicsit meghülyült és oda húzta.:'D/

Lizzy: Miért?! Mit tett?! Mjad megtudod;) Igeenigeen^-^ Kökiiim szépeeen♥
Dóra: Tudom, mikor megláttam a képet, két reakcióm volt: éhes vagyok, és muszáj bele tennem a blogba. Hát majd Te is és Mind megtudjátok, hogy mit csináltak....
Enikő: Hahaha.:P Végül is... Hát igenigeen de nemcsak Ő fog Becsajozni;) És ne sejtsél Te semmit.! vagy is, sejtetsz valamit, de tuti ne azt, amit én kigondoltam.:P
Lena: Miért mit csinált?! Miért gonoszozza le mindenki,! Az előző még nem is oylan vészes, amjd az ezutánika.! Muhahaha.! Jaaaj.:$$
Luca1: Kökiim szépen.:D♥ Huh.. jó gyorsan olvastál ami azt jelzi, hogy tetszett, és ezt kökiim, hogy leírtad♥
Roxyy: Amgy én is elfogadnám néha napján.:'D Kökiim*-* És hát, én és Lizzy drága, nem tesók, ahnem unokatesók vagyunk, bár ami a kapcsolatunkat illeti, nagyon szoros ezért már a nővéremként tekintek rá.:'D♥


/Bella szemszöge/

Az este valami fantasztikus volt.! Sosem hittem volna, hogy ilyet mondok, de tényleg nagyon jó volt. Éppen próbáltunk táncolni (mert hogy a i bandánkban csak pocsék táncosok voltak, kivéve Niallt, de azt is mindjárt elmondom) mikor oda jött hozzánk egy barna hajú csaj és félre hívott engem:
-Szia, bocsi beszélhetnénk?! –kérdezte félénken.
-Hali. Persze.! –mondtam, majd elvonultunk egy csendesebb helyre.
-Azt szeretném kérdezni, hogy nem lenne gond, ha veletek lennék, mert ti néztek ki a legnormálisabb társaságnak, és a nővérem valamerre egy sráccal van és nem tudok haza menni. Amúgy én Jade Grey vagyok.
-Tóth Bella. De hogy is, gyere csak nyugodtan.! Amúgy, nem ismerted fel a fiúkat?!
-Kellett volna?! –nézett rám értetlenül.
-Mindegy.! Úúúú gyere menjünk táncolni, ez az egyik kedvencem.! –ragadtam meg Jade karját és berángattam közénk és elkezdtem táncolni, mert megszólalt Jeffree Star- Blush című száma.
Ahogy láttam Zayn is szereti ezt a számot, mert erre még Ő is táncolt, pedig azt mondja, hogy nincs semmi tánctudása. Nagyon aranyosnak tartottam, főleg azzal a szőke tincsével a hajában, ezért közelebb mentem hozzá, és elkezdtem vele táncolni. Csak ilyen tipikus, szeletelős tánc, vagy is lépegetés, kéz feltartás és annak emelgetés (kész torna gyakorlat) meg minden hülyeség.
-Amúgy srácok, ő itt Jade Grey. Jade, Ő itt Reni, Niall, Liam és végül Zayn. –mutattam be neki a srácokat és Rent. Láttam, ahogy körbe néz és keres valakit, és meg is találta azt a Valakit.
-Ő meg ott a nővérem, Tola és…
-Louis.! -Kiáltottuk mind az öten és elröhögtük magunkat.
-Veletek van?! –kérdezte.
-Naná. Ő is az unokatesóm.!
-Ááááá.!
-Az univerzum közre játszott.! –kacsintott rá Zayn.
Még tovább röhögtünk majd megszólalt Emily Osment- Lovesick című száma, amit ismételten imádok.
-Valaki, értelmesen táncoló.! –kezdtem ugrálni.
-Majd én.! –mondta Zayn és én magammal húztam a feltűnőbb tánctér felé és elkezdtünk táncolni.
Tiszta élvezet volt Zaynnel táncolni, mert végig hülyültük az egészet, meg persze végig énekeltük. Néha közelebb bújtam Zaynhez, mert valaki nekem jött, ő ezen csak mosolygott és megölelt néha.
-Köszönöm a táncot Mr.
-Magának bármikor Mrs.
Mire visszaértünk már Hazzám is ott volt, bár kissé megcsapzottan, én egyből odamentem hozzá és megöleltem és egy csókot adtam neki:
-Csak nem sokat táncoltam?! –nevettem, miközben felnéztem rá.
-Egy kicsit, de tőletek messze. Sajnos nem találtalak Titeket.! –mosolygott rám.
-Jaj, Jade, Ő itt Harry.
-Ti együtt vagytok?! –nézett ránk nagy szemekkel.
-Igen. Miért, mit hittél,! –kérdeztem tőle nevetve, még mindig Harryt ölelve.
-Hát azt hittem, hogy Zaynnel vagy, mert olyan jól elvoltatok.
-Jaj, hát Zayn az egyik legjobb haverom.! Jó hogy el tudok vele hülyülni.
-Jaj, akkor bocs.!
-semmi gond.!
Louis is oda jött hozzánk (mint kiderült Tolával), és elkezdtünk megismerkedni.
Tola egy 20 éves, nagyon jó fej lány, akinek nagyon szép festett vörös haja van és hatalmas boci szemei. Jade, az ő húga, 17 éves, hosszú barna haja és barna szeme van. Ő kicsit félénkebb, ezért Renivel egyből tökéletesen összebarátkoztak, és hát velem is. Igazság szerint, egy este után elválaszthatatlanok lettünk.
***

Reggel Harry mellett ébredtem és ismét én keltem fel előbb, ezért haját csodáltam és hasát cirógattam. Ezért a húzásomért, nevetve kelt fel, és egy boldog, bár kómás csókkal köszöntött:
-Jó reggelt.
-Jó reggelt.! Elárulod, hogy hol voltál tegnap este?!
-Nem tehetem.!
-Miért nem?!
-Mert titok.! –mondta és csókolt.
-De ne legyen.!
-De az lesz.! –mondta és ismételten megcsókolt, majd megölelt, én meg egész egyszerűen rámásztam, és úgy folytattuk.
Kicsit köhöm… „játszottunk” ha értitek, hogy mire gondolok…
-Tudod, -kérdeztem, miközben öleltem Őt, és Ő a hajamat simogatta. –Eleonortól ez nagyon gonosz volt, hogy egy másik srác miatt dobta Louist. Én sosem tennék ilyet veled, és még gerincem sem lenne hozzá, hogy megcsaljalak. Egyszerűen fölösleges.! Elég nekem egy fiú.! Veled is elég nehéz.! –mondanom végén Harry nagyot nyelt, nem értettem miért.
-Hát igen.! Veled sem könnyű. El csak játszott Louval, ezt már az elején tudtam, jó, tény, hogy én mutattam be nekik, de egy idő után Eleonort megvakította a hírnév, és sorban csalta meg Louist, amiről neki még csak sejtelme sem volt.
-Honnan tudod?! –kérdeztem tőle.
-Tudod, én azért jó emberismerő vagyok. Látszik, ha egy lány, vagy egy fiú megcsalta a másikat.
-Ahhaaa. És rólam mit gondoltál először?!
-Azt, hogy egy csodálatos személyiség vagy, és elbújt benned egy angyal és egy vámpír is egyben.
-Hmmm.. ez érdekes. Sokan mondták már ezt.!
-Akkor nem én voltam az első?!
-Neeem.! Előtted már ezren is voltak.!
-Hahaha.! –röhögött és adott nekem egy csókot.
-De, komolyra fordítva a szót, tényleg Te voltál nekem az első, minden értelemben. Te mutattad meg, milyen az, ha igazán szeret valaki.! –mondtam, és jó szorosan hozzábújtam.
-Szeretlek.! –suttogta a fülembe.
-Én is téged.! –mondtam és ismét megcsókoltam. –nem kéne lemennünk?!
-de.! Éhes vagy?!
-Igen.!
-Akkor csinálhatsz nekem is kaját.!
-Jaaj Harold… De legyen. Már úgy is ne egyszer csináltál nekem kaját.
Gyorsan felkaptam Harry pizsi felsőjét és már rohantam is le, hogy csináljak szerelmemnek reggelit. Szerelmem. Ezt még a fejemben is tökéletes kimondani. Egyszerűen jó.
-Hát ti?! –néztem végig Louison és Tolán, akik éppen a kanapén voltak és.. aludtak.
Ezt onnan gondoltam, hogy nem kaptam semmilyen választ sem tőlük. Kissé nagyon zajongtam a konyhában, és még arra sem keltek fel. Ezek nagyon bepiálhattak tegnap este. Készítettem egy kis rántottát meg főtt virslit mellé, meg még egy kis teát is. Persze két főre, mivel még sem maradhatok éhen. J
Miután már mindenki felkelt és felöltözött én egy fekete felsőt és egy farmer rövidnadrágot.


Reni, meg úgy döntött, hogy ő marad pizsiben. A többiek nagy része, még a tegnapi ruhájukban voltak. Adtam kölcsön a lányoknak ruhát, hogy azért még is csak na. Épp a tévét néztem, mikor megjelent Eleonor képe egy sráccal, aki feltehetőleg az új pasija volt. Ch… Louisnak meg most ott van Tola, aki sokkal jobb fej. Apropó Tola és Jade, őket jelenleg befogtuk Renivel, és most faggatjuk őket:
-szóval lányok –kezdtem- milyen zenét szerettek?!
-Hát én inkább LMFAO Big Time Rush, meg ezekhez hasonló pop számokat. –felelte Jade.
-Én is nagyjából ugyan ezeket szeretem, meg ugye bár a One Directiont. –kacsintott mire felnevettünk.
-és te Jade, szereted a 1D-t?! –kérdezte tőle szemrehányóan Ren.
-Persze, hogy szeretem.!
-Akkor tegnap miért nem ismerted fel őket?! –kérdeztem.
-Mert a 15 éves hippi-jelöltek mellett táncoltam. Meg ittam is egy kicsit és így hát.. értiteek.!
-Teljesen megértem.! –bólogattam.
-Mi vaaaan?! –nézett rám Reni.
-Semmi.!
-Na halljam csak.! –nézett rám dorgálón Reni.
-Semmi, amiről tudnod kéne.! És lányok, kik a kedvencetek a bandából,!
-Louis. –felelte Tola.
-Vettem észre. Csak hogy tudd, még nem mondtam le róla.!
-Mi van?! –kérdezték a csajok.
-Semmi, csak szegényemnek régen Louis volt a „férje” de már csak ő is egy, a sok közül.
-Igen, én egy igazi ribanc vagyok.! –itt elröhögték magukat. –de komolyan mondom.! Nekem annyi férjem volt már, hogy két kezem és két lábam nem elég ahhoz, hogy megszámoljam.!
Itt konkrétan már mind a négyen szakadtunk a nevetéstől. Úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy csajos délutánt, így befontuk egymás haját, kifestettük a körmeinket (Renié narancs, zöld és fehér, Toláé piros és fehér csíkos, Jadeé türkizkék, az enyém, pedig fekete) rengeteg beszélgettünk, csak úgy aláztuk egymást, hogy az már fájt. Én Renit, ő engem, Tola Jade-et és Jade Tolát. Nagyon bírom ezt a két csajt, örülnék ha Jade összejönne Zaynel. Várjunk csak, Jade hol is aludt:
-Hé, Jade.
-Hüm?! –nézett fel, mert éppen SMS-ezett valakivel.
-Kivel aludtál tegnap este?! –kérdeztük egyszerre, mind a hárman.
-Hát ööö….
-Na ki vele húgi.! –bíztatta Tola húgát.
-Zaynnel… -felelte kissé elpirulva.
-Húgi, már megmondtam, neki ott van Perrie.! De nem baaaj.!
-Úúúú, csak nem Zayn a kedvenced?! –nézett rá nagy szemekkel Reni.
-De… -felelte még mindig vörösödve.
-Összehozzalak vele,! Zayn és én roppant mód jóban vagyunk. Menne nekem.! –néztem rá amolyan ’üzletasszony stílusban’.
-Háááát… nem ám.! Nem kell. Bár örülnék neki.
-Nah majd intézkedek.
-Hééé emberek.! Nem zavar senkit, hogy ott van neki Perrie?! –szólt az üzletelésünkbe bele Tola.
-Hát, a múltkor beszéltünk erről Zaynnel, és azt mondta, kezdnek kicsit megromlani a dolgok, és nagyon rossz, hogy semmelyikőjüknek nincs ideje egymásra. –feleltem komolyan.
-Akkor van esélyem Zayn Maliknál?! –csillant fel a remény lángja Jade szemében.
-Nagy rá a valószínűség.! –kacsintottam.
-Hé Ren, beszélhetnénk…




5 megjegyzés:

  1. Nagyon jóóóóó*-*
    Annyira jól írsz..:333 ♥
    Kövitttt..:))
    Harryy valamit eltitkol..:$

    VálaszTörlés
  2. Baromi jó!!!!!
    IMÁDLAK CARROTSISTER :P
    Harry-t megverem!!!
    És jók az új képek is :D
    Hamar a kövivel :)
    Pusszantás, Lena

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az uj oldal :D De a resz is nagyon jo lett olyan kis Happys lett az egesz. :D hihihi De egyszerüen nem hiszem el Harryt uhh.... Na mind 1 NAGYON gyorsan a kövivell :D <3

    VálaszTörlés
  4. Júúúj ez nagyon jó volt! :D Alig várom a frisst!!! ♥

    VálaszTörlés
  5. Uramisten! Most olvastam el egyhuzamban...éés nagyon tetszik! :) Remélem Harry nemcsinált semmi butaságot... :( Olyan édesek... :D Aligvárom a következő részt:D

    Milliócsók: Pinkie :)

    VálaszTörlés