2012. december 6., csütörtök

10.fejezet

Bocsánat, hogy ilyen későn hozom, tegnap is láttam, de tegnap Mikulás-előadáson voltam a színkörrel /nyuszi voltam, aki kíváncsi rám, az írja meg és teszek fel egy képet/ meg, hát ma van Mikulás, és szeretnék Mindenkinek Nagyooon bdolooog Mikulááást Kkívánni♥ Ebben a részben, mint láthatjátok, lesz egy új szereplőnk, és megírtm egy olyan részt, hogy megfogtok ölni, és egy olyat, ami kétértelmű dolgokat is fog mutatni, de ezt majd akkor;) Addig is jóóó olvasááást♥

Zsófia: Kökiiiim szépen♥
Lena: Ugye, azért nekem is tetszett, miközben írtam, és elképzeltem.:$ Áááá noperverzfantasy;) 
Lizzy: Kökiiim szépen♥
Doriszka: Azért én is, ha már így jobban belegondolok.:$ Kökiim szépen♥
Franci: Kökiiim szépen♥
Dóra: Igen, ilyesmi már velemis előfordult, ezért érdemes megnézni a komikat, hogy valóban kirakta-e. És kökiiiiim szépeeeen♥


-Mit akarsz?! –kérdeztem.
-Figyelj… -kezdte lihegve. –Ne haragudj a délutáni viselkedésem miatt, fogalmam sincs, mi ütött belém, egyszerűen elvesztettem az eszem, és…
-Louis, mindegy. Hagyjuk, csak, egyszerűen… Felejtsünk el Mindent, ami köztünk történt.! –fájt kimondanom, de ez volt a legjobb, amit csak tehettem.
-Igen. Én is, pontosan ugyan erre gondoltam.4 –mondta vidáman.
-Remek.! –mondtam én is, egy erőltetett mosoly kíséretében. –És, Te mit keresel idelent?!
-Hát, jöttem vízért.! –mutatta felém a két palack vizet.
-Ahha értem. Már nem azért, de eléggé csapzottnak tűnsz. Minden rendben van,! –néztem a szemébe.
-Igen, csak.. –mondta nevetve, majd lehajtotta a fejét, láttam, hogy vörösödik, mire én csak mosolyogni tudtam. –Tudod, itt van Eleonor, és hát, hogy is mondjam… „Játszottunk”, ha érted, hogy mire célzok.!
Remek. Az arcomról egyből lefagyott a mosoly. Kínomban én is felröhögtem. Hogy lehettem ilyen hülye?! Egy ilyen széplánynak, én még csak a nyomába sem érhetek.! Szeretik egymást. A kurva életbe.!
-Igen, Louis értem.! –erőltettem mosolyt az arcomra. Ismét beállt a kínos csend.
-Akkor… barátok?! –kérdezte.
-Barátok.! –bólintottam, mire Ő magához húzott.
Nem tudom pontosan, hogy miért, de egyszer csak elkapott az undor és a gyönyör egyben. Belegondolni, hogy ezt a bőrt, nem rég Eleonor csókolgatta, és kitudja, mi egyebet csinált vele, ez elundorított tőle, viszont ezzel egyben a gyönyör is velem volt. Hiszen, még is csak megölelhettem, érezhettem testének melegét, és… És véget ért.
-Én, most megyek fel.! Álmodj szépeket, Lulu.!
-Ne merészelj, még egyszer így szólítani Louis-mui.! –nem válaszolt semmit, csak rám kacsintott.
-Idióta, hülye ribanc.! –szidtam, igazából saját magamat.
Most, úgy őszintén, Ti mit tennétek,! És ráadásul együtt is kell vele élnem, és ez pocsék érzés, legszívesebben, sírva kifutnék a világból, de nem teszem meg, mert erős vagyok. Legalábbis, az szeretnék lenni.
Felmentem a szobámba, átvettem a pizsamámat, és elnyomta a szememet az álom.

***

Reggel ajtókopogásra keltem, és mikor nem keltem fel, már ajtódörömbölésre. Mikor odamentem, majd kinyitottam, Niall mosolygós arcával találtam szembe magam:
-Gyere le, kész a reggeli.! –én csak meredtem rá, majd rácsaptam az ajtót, és még hallottam, ahogy jajogat, de nem érdekelt, csak had aludjak még egy kicsit.
Hát, ebből a „még egy kicsit” alvásból, köbö 5 óra lett, és mire felkeltem, dél volt. Levánszorogtam nagy nehezen az emeletről, és isteni illatok voltak lent:
-Áááá, jó reggelt. Hát maga is fel tud kelni,! –kérdezte Niall, miközben megterített.
 -Manó, fogd be.! Rosszabbul nézhetek ki, és rosszabbul is vagyok, mint a mosott szar.
-Rosszul aludtál?! –nézett rám kiskutya szemekkel.
-Eléggé. –sóhajtottam.
-Kérsz egy Horan-Hug-ot?
-Az mi?! –kérdeztem. Ő nem válaszolt semmit, csak jó erősen megölelt.
Imádom Niallt, olyan, mintha a túlságosan is, hiperaktív 5 éves kisöcsém lenne, aki mindig mindenkivel játszani akar. Nagyon szeretem. Az öleléséből, is éreztem a szeretet és a melegséget, melyek átjárták a testem minden egyes porcikáját.
-Mit csináltok fiatalok,! –kérdezte Louis.
-Birkákat nyírunk, szerinted?! –mondtam gúnyosan.
-Azt hittem, gombát pucoltok.! –mondta csodálkozva.
-Jól van, ehhez, nekem túl korán van.! –mondtam, majd felmentem.
-De gyere le.4 Mindjárt ebéd, és ha lehet, már ne a pizsid legyen rajtad, ami eléggé jól néz ki rajtad.!
-Jól van Manó, úgy legyen.! –röhögtem ki.
Neki álltam keresgélni a ruháim között, hogy mit is vegyek fel, és mikor kinéztem, láttam, hogy nagyon szépen süt a nap, lehet, felveszek valami rövidet, vagy nem. Egy farmer rövidnadrágot vettem fel, fölé egy kockás inget, amit megkötöttem, és már készen is voltam, a ruha üggyel. Majd jött a hajam, amit miután kifésültem, szabadon hagytam, had lógjon csak. Tettem fel egy kis sminket és már készen is voltam.



Lent, szinte már mindenki ott volt, és ölelésekkel fogadtak. Leültünk enni, és én, naiv lélek, azt hittem, hogy a fiúk főztek, e helyett pizza volt az ebédünk. Fő, a rendes és egészséges életmód. J Miután „megebédeltünk”, mindenki mehetett, Volna, a saját dolgára, ha Zayn nem szólal meg:
-Hééé, nincs kedvetek sétálni egyet a városban?!
-Nekem van.! –ugrott mellé Perrie.
-Akkoooor, mindenki benne van?! –kérdezték, mire mi csak bólintottunk.
Felszaladtam gyorsan a telefonomért, és a headsetemért, és már készen is voltam, meg természetesen felvettem az egyik piros tornacipőmet. Lent már mindenki tűkön ült, úgy, hogy elindultunk.
Nem mondom, hogy nem élveztem, mert az hazugság lenne. Nagyon, de nagyon sokat beszélgettünk, nevettünk, fotósok vettek minket körbe, ami a többieket láthatólag, nem zavarta, engem viszont igen. Nem bírom, ha rögtön az arcomba tartják a kamerákat, az egyszerűen frusztráló, és előtör belőlem a klausztrofóbia.
Miközben sétáltunk, megláttam egy ismerős alakot, de nem hittem, hogy az lenne, akire én gondoltam, mert az lehetetlen. Vagy talán még is?! Miközben egyre közelebb mentünk, sokkal biztosabb voltam benne, hogy Ő az. Ő megfordult, rám nézett, elvigyorodott, és én is pontosan ugyan ezt tettem. Megálltam, nem tudtam mozdulni a meglepődöttségtől, mikor egy hang, szó szerint hívogatott:
-Luce.! –kiáltott fel.
-Lucas.! –mondtam, és elkezdtem rohanni felé.
Ő is felém, eléggé idilli pillanat volt, és mikor elértük egymást, Ő felkapott és megpörgetett. Újra érezhettem, azt a barátságos és otthonos, mindig szeretetre méltó illatot. A melegség és a szeretet újra átjárta a testem, mint minden találkozásunkkor. Mikor letett a földre, még inkább halálra akart ölelgetni, bár én is Őt. És e mellé még az is hozzá tartozik, hogy még halálra akart puszilgatni is:
-Luce Styles, hát Te mit keresel itt?! –kérdezte, miközben fogta a két kezem, és teljesen fel volt pörögve a látványomtól.
-Lucas Moriarti, én sem tudom.! –mondtam, és elröhögtük magunkat. –egyébként, az öcséméknél vagyok.
-Á, igeeen. Hallottam. A Styles tesók visszatértek?
-Majdnem. –kacsintottam. –És Te mit keresel itt, ha már itt tartunk?
-Hát, hogy is mondjam neked?! Emlékszel a bandánkra?!
-A Green Potatoes-ra, hogy ne emlékeznék?!
-És arra, hogy azt mondtam, ha egyszer vége lenne a bandának, és sok pénzem lenne, nyitnék egy karaoke bárt, és keresném a tehetségeket?
-Igen. Mindennap elismételted ezt, és senki sem hitt benned. Elméletileg. Gyakorlatilag mindenki a Zöld Krumpliknak drukkolt, hogy sikeres legyen.
-Hát, ki kell, hogy ábrándítsalak Titeket.! Én vezetem a város egyik legnépszerűbb karaoke bárját.! Húzta ki magát, mire én a nyakába ugrottam.
-Basszus, nagyon gratulálok.! Még is, hogy csináltad?
-Anyám pénze, apám pénze, és egy csapás alatt népszerűvé váltam.
-Ez nagyszerű.!
-Tudsz valamit Zoeyékról?! –kérdezte, és az arcomról lefagyott a mosoly.
-Semmit, sajnos semmit. De biztos jól vannak. Vagy is, remélem.
-Én is.
-De hé, nem lenne egyszer kedved eljönni a bárba?!
-De, ez csak természetes.!
-Nagyon helyes.
-És, mi a neve?
-A Bár.
-Találó.
-Tudom.
-Helyes.! De én most megyek, majd hívlak.! –mondtam, és szorosan megöleltem.
-Szeretlek.! –suttogta, mire én még szorosabban öleltem.
-Én is. És hidd el, egyszer meg fogjuk találni Zoeyékat, és akkor újra megtörhetetlenek leszünk.! –néztem a szemébe.
-Remélem. Szia, Luce Styles.
-Szia, Lucas Moriarti. 


4 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom!!! :D ♥ kövit! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ennel jobban meg nem örültem hogy van uj resz mär nagyon hiänyoltam de itt van szoval nagyon örülök neki :D
    En szeretnem lätni a kepet szoval felölem hozhatod :D
    A resz Waoo szegeny Luce kicsit durva volt ez igy Louis-tol :/
    Nagyon kivncsivagyok hogy mik lesznek a toväbbiakban szoval lestszives SZOVAL LETSZIVES SZEL SEBESEN HOZD A KÖVETKEZÖ RESZTTT !!!!!!!!! :D <3
    Es egyszerüen nem tudom hogy hova tünt az a szar megjegyzes ez nagyon kiakasztott :/

    VálaszTörlés
  3. Hihih. Ez nagyon jó volt, sőt iszonyatosan jó volt. karaoke, akkor gondolom hamarosan jön az amit már egyszer skypeon lelőttem poén. Muhahaa! Nagyon várom, és Wáááá BOLDOG TÉLAPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT! ♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. NAgyon jóó lett*.*
    Már kiváncsi vok h kiez a Lucas Moriarti!!
    SZÓVAL NAGYON GYORSAN ÚJ RÉSZT!!
    u.i: utóéag is Boldoooog Mikiiiiiit!!<3

    VálaszTörlés