2012. december 13., csütörtök

14.fejezet

Először is, nagyon nagy bocsánat, amiért ennyire késve hozoma részt, és hogy tele van helyesírási hibákkal, de a héten nem nagyon volt időm, és kissé zaklatott is vagyok, de ez már más tészta. És azért se haragudjatok, amiért ez egy eléggé slampos rész lett.:S Ígérem, a következő részek már sokkal jobbak lesznek.!♥ Jah, és majd' elfelejtettem.! Kökiiiiiiiiim a 8komiiiiit♥♥

Dóra: Nyugodj meg, nyugi.! Ki a rosszat, be a jót. Majd mindent emg fogsz Te is és a többiek is tudni, a maga idejében;D Luce és Louis kapcsolata eléggé furcsára terveztem, de majd meglátjtok;)♥
Zsófia: Hát.. igen.. sajnos.. de amjd minden ki fog derűlni;)♥
Lena: Muhahahah.! még mindig nem értem, miért sírtál...♥
Lizzy: Hehe.. akkor már tényeg páncélban kel rónom a várost.:$♥
Hope: Örülök, hogy valaki a pozítív oldalát is felfogta a dolognak.:D♥
Doriszka: Hát igen, valóban hülye, de egyben bölcs is.! És mint mondtam, mindn ki fog derűlni a maga idejében;D♥
Henikee: Először is, köszöntelek itt..D♥ És kökiiim♥ Idővel összefognak,de addig még nagyon sok mindent tervezek.4 Muhahaha.!♥
Franci: Hát igen, Luce okos, így.. így.. Így Tomival mos.xĐ♥



Egész nap alig ettem vagy csináltam bármit is, és ez nagyon nem vall rám. Már rég nem tudom milyen szerelmesnek lenni, de nem úgy emlékeztem, hogy koplalással jár. Mondjuk, lehet, hogy az is hozzájárul, hogy együtt láttam Louist és Eleonort. Kibírom. Kibírom. Kibírom, nyugi.
Egész délelőtt zenét hallgattam, és mikor már nagyon untam a fejem át mentem Liamhez:
-Liam, beszélgethetünk,! –néztem rá boci szemekkel.
-Persze, ha felveszel valami ruhát és nem pizsiben leszel, mert meg fogsz fázni.
-Igen is Apuuu.! –nyújtottam ki rá a nyelvem.
Gyorsan felkaptam egy fekete cicanadrágot és egy barna kockás inget, hajamat megfésültem, tettem fel egy kis sminket, és már mentem is.
Mikor bent voltam Liam szobájában, nem beszéltünk szinte semmit, csak feküdtem, Ő meg gépezett, és néha-néha rám nézett, majd elmosolyodott, de nekem nem igen volt kedvem mosolyogni, de azért rá, rá kellett mosolyognom, mert olyan aranyos.
-Sziasztok srácok.! –integetett bele a kamerába. –Nos, nagyon szép napunk van nem?! De, nem lenne kedvetek megnézni egy új barátomat?!
-Liam, Te meg mi a szart csinálsz?! –néztem rá.
-Ülj fel, és gyere közelebb. –mondta és én úgy is tettem, mikor leesett, hogy Twitcamezik.
-Kérdezzetek tőlünk…
-Tőle.! –javítottam ki.
-Bármit, amit akartok, ne féljetek.! –kacsintott bele a kamerába Liam, mire én elég furcsán néztem.
-Ez most komoly?! Ilyenkor kikhez beszélsz, meg egyáltalán mi értelme ennek?!
-Sok minden, tudod, így is tudunk kommunikálni a rajongóinkkal, és Ők írhatnak nekünk, amire mi az adás folyamán válaszolunk. –magyarázta. –Például, itt van egy: Liam, az ing azon a lányon a Te inged?! Jóóó, legyen egy másik. -Tekerte lejjebb.
-Mert?! Ez az enyém, kissé elnyűtt már, de szeretem.
-Jó, itt van egy másik: Liam, mikor lesz új klippetek?!
-Hamarosan új klip várható tőlünk, még november vége- december eleje fele.
-Jó, akkor most én választok. Ááá, itt is van egy: Szia, kedves NemTudomaNevét lány.! Nem tudom, mit akarsz a mi srácainktól, vagy Liamünktől, de jobb lesz, ha lerázod magad. Payzer 4ever.! Hmmm. Kedvesek. Nos, kedves Üzenetetküldő lány, én semmit nem akarok Liamtől, csak szimplán a barátja vagyok, és meg magyaráznád, drágám, mi az a Payzer?! –néztem Liamre.
-Az Danielle és az én vezetéknevem összevonása.
-Ó, itt is van még egy.! Milyen Directioner vagy, hogy még ezt sem tudod?! Ha, nem vagyok Directioner. Igazából, én nem a zenéjük miatt szeretem a srácok. –vontam meg a vállam. –Hanem azért, akik. Bár még nem ismerem Őket annyira, mint Ti, csajok, de nagyon szeretem Őket. És, hogy még is miért?! Fogalmam sincs.
-Jó, Luce, akkor most nézzünk építő jellegű kritikát is, amitől nem hagy el az önbecsülésed.! –tekert lejjebb Liam.
-Hééé, én meg az önbecsülésem nagyon jóban vagyunk. Nem fog elhagyni néhány kis csaj miatt.
-Á, nézd csak, itt van egy.! Szia Luce, nagyon, de nagyon széplány vagy. Hány éves vagy?
-Szia, 20éves vagyok, és nagyon szépen köszönöm, de Te, bár nem ismerlek, biztos 1000x szebb vagy nálam.! És ezt mondom az összes lánynak.! Tök mindegy, hogy a barátnőtök, nem a legszebb, akkor is dicsérjétek meg.! Ez nem hazugság, csak szerintem, egy barátságban, az a lényeg, hogy mikor az egyik magas sarkúban van, a másik meg szakadt melegítőben, akkor is szépnek lássuk a másikat. És ez nem csak a barátságban, de a szerelemben is így van. Vagy is, nekem ez a véleményem.!
-Huh, Luce… Te valóban nagyon bölcs vagy.
-Köszönöm Liam. Ó nézd csak.! Mondj néhány bölcsességet a fiúkról általában.! Áááá ez könnyű lesz. Lányok, egy dolgot, sose felejtsetek.! A fiúk olyanok, mint a macskák. –Liam itt kérdőn pillantott Rám. –Ha simogatod Őket, fel áll a farkuk.! –mondtam, mire Liam annyira felröhögött, hogy majd nem megsüketültem. –Akkor, hát, akármilyen hülyék, és bunkók is veletek, lányok, akkor is, meg lehet, sőt meg kell találni bennük is, és minden emberben a szépet és a jót.! Még bölcsességet mondani a fiúkról?! Háááát… Én csak azt tudom, hogy a fiúk bonyolult lények, és meg sem kísérlem Őket megérteni.!
-Kösz Luce, mi is szeretünk Téged.! –veregetett hátba Liam.
-Úúúú, ezt nézd, itt van egy.. Niall.! –mutattam a képernyőre. –Luw ya Luce;$ Én is szeretlek Niall-májöl.! –mosolyogtam a kamerába.
-Érdekes kérések vannak itt. Luce, csókold meg Liamet.! –röhögött az említett.
-Oké. –rántottam emg a vállam.
-Tényleg meg akarsz csókolni?! –nézett rám hatalmas szemekkel.
-Csak ne mozdulj.!
Miután valóban nem mozdult, és nyitott szemmel figyelte az eseményeket, a twitteren közben ezerrel jöttek a gyűlölködő üzenetek, és mikor köbö öt centivel az arcától voltam, megtörtént.. Megpusziltam az ujjam és Liam szájára tettem.
-Tádááááám.! –röhögtem a kamerába, mire Liam megölelt és összekócolta a hajam. -Lányok, ha egy fiú azt mondja nektek, hogy csókoljátok meg, jusson ez az eszetekbe.!
-Igen. A fiúk néha nagyon bunkók tudnak lenni. Néha nem is foglalkoznak azzal, hogy a lányok mit gondolnak, vagy hogy mit éreznek. Ilyenkor annyira utálom a fiúkat.! –mondta Liam.
-Jól van, látom Te sem vagy fajgyűlölő.! –öleltem meg, és közben ránéztem. –Én is az vagyok.
-Miért?
-Mert egyszer matekórán, bejött hozzánk az egyik végzős osztály és elkezdett papolni egy találós kérdésről, és ott volt, egy gyökjel alatta, az, hogy probléma, és a lányok egyenlő probléma, én meg egyszerűen hogy gyökerek. Utána megkaptam, hogy fajgyűlölő vagyok.
-Gratulálok Luce, Te egy zseni vagy.!
-Tudom.4 –mosolyogtam. –Úúúú, ezt nézd.! Hé srácok, találtam egy cikket, és most felolvasom.!
”Úgy tűnik Liam Payne már is túl lépett, ex-barátnőjén?

A híres fiúbanda, a One Direction egyik szépfiúját a napokban egy lánnyal láttak, akiről azt feltételezzük, hogy a fiú barátnője, vagy esetleg valamelyik bandatag rokona, esetleg ismeőse. Mindenesetre, egy gyorsétteremben is eléggé romantikusan viselkedtek, illetve az utcán is együtt sétálgattak, meg nevettek, később egy kép is felkerült kettőjükről, ahogy eléggé személyes üzeneteket küldtek róluk, és a banda másik tagja, Niall Horan, illetve a Little Mix tagja, Perrie Edwards is leírta a véleményét a két fiatalról, mi szerint aranyosak. Illetve, megbízható forrásból, vagy is, a banda egyik közeli barátjától is megtudtuk, hogy a lány és Liam eléggé közel állnak egymáshoz, és egyre több időt töltenek együtt. Ez vajon mit jelenthet? Hamarosan megszületik az új álompár?!” –olvastam, mire elröhögtem magam, Liam meg végig röhögött. –Hallod Liam, mi mióta járunk?
-Nem tudom. Eddig azt sem tudtam, hogy járunk.
-Én sem. Az úgy tök jó.! –mondtam, majd lepacsiztam vele.
-Nah, Ti álompár, gyertek le, mert Louis talált egy új játékot.! Azonnal indulunk Niall. Hát, megkaptuk, hogy ideje lenne indulni, úgy, hogy, sziasztok kis Twittereseim.!
-Hali-maliii.! –mondtam vékony hangon, mire Liam elröhögte magát, és kikapcsolta a gépét.
Röhögve mentünk le, majd ültünk be a körbe, majd Louis felállt és beszélni kezdett.
-Mindenki kap 3 lapot, amire fel kell írnia egy kérdést. Tehát egy embertől 3 kérdést teszünk be a kalapba. Az üveget meg kell forgatni, és akire pördül, a kérdező kihúz egy cetlit, a másik meg válaszol.! Kezdhetjük?! –kérdezte, mire mi bólintottunk, majd megkaptuk a lapokat és a tollakat.

Az én kérdéseim ezek voltak:
-Csaltál már meg fiút/lányt?
-Kedvenc időtöltés a télben?
-Hány horror filmet láttál már?
Bedobtam mindegyiket a kalapba, és Louis pörgetett, az üveg Zaynnel állt meg, Louis kivett egy cetlit, és egy hatalmasat röhögött:
-Nos Zayn, a cetlin az áll, hogy hányszor képzelted el, már magad csajként?
-Hmm… sokszor. Legyen annyi elég nektek, hogy jó sokszor. –röhögött, majd pörgetett, és nálam állt meg az üveg.
-Biztos volt már első csókod, szóval, egy új fiúval akarsz járni, vagy már jársz, hogy képzeled el vele a tökéletes csókot, amitől minden féle képen elolvadnál?
-Hmm.. A lányok többsége azt mondaná, hogy Párizsban, vagy az esküvőjükön, meg minden ilyen hülyeség, és most én is ilyen hülyeséget mondok. Úgy képzelem el a tökéletes csókot, hogy a srác, esetleg egy karakoe bárban vagy akárhol, elénekelné nekem a Papa Roachtól az I Almost Told You That I Loved Yout, illetve ugyan ettől a bandától a No Matter Whatot akusztikus stílusban. Ez annyira cukii lenne. –mosolyogtam.
-Meghallgathatjuk a számokat?! –nézett rám Zayn.
-Persze. –mondtam, amjd elindítottam a No Matter Whatot, eközben mindenki mosolygott, majd jött az I Almost Told You That I Loved You.
Hát igeeeen. Ennél szinte mindenki nézett, hogy ’Mi van? Ez hülye!’. Mondjuk a szám végénél Liam lepacsizott velem, mire Harry megszólalt:
-Ugye tudod, hogy ennek egyáltalán nincs semmi romantikus jelentősége.
-Tudom. És a klipje is tele van ribancokkal, de akkor is imádom, és olyan ó lenne, hogy ha ezt valaki elénekelné nekem. –álmodoztam.
-Ha ezt valaki elénekli neked, akkor én azt a srácot ott helyben kinyírom. –kacsintott Harry.
Egész estig játszottunk, és végül sok kérdést megkaptam a sajátomból, és kiderült, hogy Niall max. 15 horrort nézett, amire én kiakadtam, és egész egyszerűen benyögtem, hogy én még a legszarabb horrort is megnéztem, így minimum 30-at láttam. Egész jó játékokat tud kitlálni ez a Louis.


5 megjegyzés:

  1. Szét röhögtem a fejemet. Jó vagy, s a vége..Tipikus te! :P NAgyon jó lett mint mindig! ♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóó lett.
    Már vártam h hozz új részt.*.*
    HAMAR KÖVIIT!!!!<3

    VálaszTörlés
  3. Hamar legyen kövi! :D nagyon jó és tetszik is! :D <3

    VálaszTörlés
  4. Meg bocsätok! :D Bär minden nap halälra izgultam magam hogy mikor hozod mär a reszt de mivel a resz nagyon vicces lett :D megbocsätok :D <3
    Jaa es a mäsik honan szeded ezeket a jätekokat rohadt jok :D imädom az öszeset mondgyuk az üvegpörit azt ismerem de ezt nem es WAO nagyon jo jätek!
    Szelsebesen ami most nagyon fuj :D Hozd a KÖVITTTTTTTT!!!!!! :D :

    VálaszTörlés
  5. Karaj rész mint indig :D
    Tök jó ez a játék :D Okos Luisunk van ^^
    és ez a Twittcam, hát :D
    Hamar a kövit!
    Puszika,Lenush maci <3

    VálaszTörlés