2012. december 19., szerda

17.fejezet

Te agyonázott mosómedve.! 20 Rendszeres Olvasó, és 10komiii.!!!!!!!!! Egyszerűen, ezt el sem tudom képzelni, fúúú, azt a.... ImádomazOlvasóimat♥ Egyszerűen fú.. nem jutok szóhoz.
Nos, a következő részről annyit, hogy nagy valószínűséggel szombaton fog érkezni, mivel, bár, már készen van, de nekem lesz holnap /csütörtökön/ egy kisebb- Nagyobb műtétem, ezért valószínűleg, csak akkor fogok tudni talpra állni. Szó szerint.De addig is, jóóó olvasást♥

Lizzy: Hát látod... ilyen oldala is van a mi Liamünknek^-^ Ez van.:P I'm The Devil.!
Vivien: Kökiiim szépen♥ Hát, valóban...
Franci: Kökiim szépen, aranyos vagy♥
Dóra: Nem tudom, kire gondoltál, de szerintem nem fog sok meglepetést okozni;D és kökim: Waaaa:Đ♥
Henike: Üdv, a komizók közt^-^ Kökiiim, örülök neki, és hát. most gonosz leszek: arra tényleg még jóóó sokat kell várni;D♥
Szimonszi: Üdvözöllek Téged is a komizók közt^-^ Kökiiim szépen, mint mondta, a közel jövőben, emg fog történni;D♥
Doriszka: Ahogy "ismerlek" Te is midnig eltalálod, hogy ki lesz az.. szóvaaal...D Kökiim♥
Abgél: Téged is köszöntelek itt.*-* Kökiiim szépen, nagyon aranyos vagy Te is♥ örülök neki ohgy rátaláltál,és hogy tetszik is^-^ ♥
Parks Lexie: Téged is úgyszint üdvözöllek.! *-* Hát igen, én imádooooooom.:DD És kökiim♥
Roxii: Kökiiim szépen. Hát.. El, és hogy ebből még mi lesz hujúúúj..D♥



-Louis, Te meg mi a fenét csinálsz?! –kérdezte még mindig vinnyogó hangon a csaj.
-Eleonor, kérlek, ne értsd félre.! Ez nem az, aminek látszik?
-Akkor mi?! Megcsalsz a legjobb barátod nővérével?! –kérdezet zokogva.
-Nem, eszem ágában sincs.! Ő mászott rám, egyszerűen nem tudtam levakarni magamról.! –mondta, miközben odament Elhez, aki gondolkodott, hogy megölelje-e vagy sem.
-Jó, most az egyszer megbocsátok neked Louis, csak mert tudom, hogy ez a lány, milyen elmebeteg, és, hogy Te sosem akarnál Tőle semmit.!
Na jó. Oké, hogy Eleonor nem a legkedvesebb, de ez még Tőle is nagyon sok. És Louisról nem is beszélve, én másztam Rá?! Én voltam az, aki csókolni kezdte a másikat, vagy Ő?! Meg áll az eszem.
-Nem zavar, hogy én is itt vagyok?! És Eleonor, ha tudni akarod az igazat, akkor egy cseppet sem így volt. A drága barátod mászott rám, mint sem fordítva.
-Ugyan már kérlek.! Én Rád?! Ez még viccnek is rossz.!
-Tudjátok mit.! Nem érdekeltek, csak Kérlek, Fussatok egy Busz elé.! Az mindannyinknak jót tenne.! –mondtam, majd felkaptam a könyvemet, és elrohantam a lakásból.
Meg sem álltam egészen a legközelebbi parkhoz, ott levágtam magam egy padra, és olvasni kezdtem. Hogy lehetnek ennyire pofátlanok,! Még, hogy nem nyomulna rám, kérlek?! Nem is tudom, ki csókolt meg kit. És úgy beszéltek rólam, mintha ott sem lennék. Elmebeteg?! Valóban az lennék? Jó, tény és való, hogy van egy pár, na jó, legyünk őszinték, rengeteg furcsa dolgom, de azért nem vagyok elmebeteg.! Miközben olvastam, és próbáltam lenyugodni, kaptam egy üzenetet. 
”Ne haragudj Szerelmem, nem úgy értettem.! –Louis”
”Bocsi, de szerintem félre címezted. Ugyan is, én elmebeteg vagyok, mint sem a szerelmed.! –L”
Talán 7 óra körül lehetett, mikor elindultam haza, útközben találkoztam egy csapat sráccal, akiknek, muszáj volt beszólniuk:

-Hmmm… Jó a segged, Kő’ kóla?! –kérdezte röhögve az egyik srác. Elengedtem a fülem mellett.
-Szia Cica, van gazdád?! –kérdezte egy másik. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül. A könyvemet betettem a táskámba, és mint a modellek, olyan léptekkel haladtam a fiúk felé, mire Ők ’húúúú’-zni kezdtek.
-Tudjátok srácok, -mondtam kéjesen. –Nincs, de nem szeretem a patkányokat. –kacsintottam és már el is mentem volna, ha az egyik nem csap rá a fenekemre, mire én elkaptam a kezét, és kicsavartam.
-Hmmm.. tüzes.! Ez tetszik.! –mondta egy, amúgy eléggé jó képű srác. –Szeretem, ha a napi ribancaim, vadak. És nem csak az életben, hanem az ágyban is. –mondta, majd szorosan magához húzott, belemarkolt a fenekembe és erősen megcsókolt.
-Nem vagyok ribanc, főleg nem a Tiéd.! –mondtam, majd, mint, egy igazi lány, ráléptem a lábára, majd behúztam neki a legérzékenyebb pontjára, majd a hasába.
-Kapjátok el.! –mondta elfojtott hangon.
Rá kellett jönnöm, hogy pont a „bandavezért” vertem meg, és, hogy most rám küldte az „embereit”. Illetve, hogy Ők négyen vannak, én meg egyedül. Kettővel, még csak-csak elbánok, de néggyel. Az nem hiszem, hogy mennem. Két srác hátulról elkapott, miközben előröl próbált a másik kettő levetkőztetni, mire őket leggyengébb pontjukon rúgtam meg, majd kiszabadítottam az egyik kezemet, és azt hiszem az egyik srácnak, betörtem az orrát. Ismét lefogtak, csak most a kezemet, és a lábaimat, úgy vittek át a „legfőbb vezetőségnek”. Mikor már a pólómat is levették rólam, mert pont a két legerősebbet fogtam ki magamnak, és már a melltartóm csatját bontogatták, meghallottam egy ismerős hangot:
-Na még mit nem.!
-Engedjétek el Ti vadbarmok.!
A három fiú (Liam, Zayn és Harry) úgy rohantak azok az állatok felé, hogy az valami döbbenet. Én leestem a földre, és csak néztem Őket, miközben verekednek egymással. Mondanom sem kell, hogy nem egy betört orr lett a következménye, és egy kis vérveszteség. Ahogy, azt sem kéne megemlítenem, hogy azok a seggfejek rohanva menekültek el Tőlünk. Én még mindig sokkoltan ültem a hideg aszfalton, mikor Harry felém, nyújtotta a pólómat, és a dzsekimet. Miután felálltam és felvettem a három fiú nyakába ugrottam:
-Nagyon köszönöm.! Köszönöm, hogy elintéztétek azokat a vadbarmokat.!
-Szóra sem érdemes.! –legyintett Liam.
-Neked, tudod jól, hogy ármikor. –mosolygott Zayn.
-Jaj Luce.! –borult Harry a nyakamba és zokogni kezdett. –Ígérd meg nekem, hogy soha többet nem mászkálsz ilyenkor egyedül az utcán.! Mivel, ez az úgy nevezett, „gazdag negyed”, ezért sok erre vagy a részeg beképzelt majmok, vagy a csövesek, akik bármikor Rád támadhatnak.!
-Megígérem, hogy soha többet nem fogok ilyenkor csinálni.! Ha megígéritek, hogy Ti sem, beszéltek erről senkinek sem.!
-Miért nem?
-Nem szeretem, ha arról mesélnek, hogy milyen gyenge voltam. –mondtam, jelezve, hogy abbahagytam a beszélgetést, és, hogy nincs kedvem tovább csevegni.
Mivel rendes fiúk voltak, értették a célzásomat, és némán róttuk az utcát, egészen a házunkig. Bent csodás illatok szállingóztak, és mikor beléptünk, Perrivel és Eleonorral találtuk magunkat, akik nagyon hevesen beszélgettek valamiről, akiket Louis figyelt, majd mikor megláttak, mind hárman gyűlölködő pillantásokat küldtek felém. Nem értettem. Bár, ha jobban belegondolok, értem. Eleonor bemesélte Perrienek, hogy el akartam csábítani Louist, és, hogy most Őt nem sikerült megszereznem, Zaynre fáj a fogam. Igen, valószínűleg ez a helyzet. Mindegy, nem is érdekel. Bementem a konyhába, hogy igyak valamit, amikor megláttam Niallt fehér kötényben, és kukta sapkában, ahogy csorgó nyállal nézi a sütőt.
-Mit sütsz, kis szűcs?! –kérdeztem nevetve, miközben kivettem egy palack vizet a hűtőből. 
-Pizzát. Nagyon finom lesz, és az is nagyon jó, hogy most mindenki itt van, és ehetünk együtt. –mondta mosolyogva.

-De nélkülem.
-miért?! –kérdezte szomorúan.
-Nincs étvágyam. –feleltem egyszerűen.
A vizemmel együtt felmentem a szobámba, kapcsoltam zenét, és csak voltam, mint az iszap. Keresgélni kezdtem, mikor kiesett az egyik dobozból egy album. Felvettem, és láttam, hogy a gimis éveim képei azok. Elkezdtem nézni. Kilencedikkel kezdődött. Úristen, hogy néztem ki. De Zoey is. Mikor megláttam azt a képet, ahol még barna a haja, azt hittem, hogy leesek az ágyról a döbbenettől, annyira megváltozott. Legalább is akkor, amikor utoljára láttam. Megkértük a fiúkat, hogy fényképezzenek le minket, és egymást öleljük. Nagyon aranyos lett.



Aztán megláttam, az egyik táboros képemet, amin Lucassal vagyunk, és zsákban futóversenyt tartottunk. Hát, hogy azon mit szakadtam, mikor megláttam.

 Illetve, még egy nagyon jót, amin Starkkal voltam. Így visszanézve, nagyon aranyosak voltunk, és már értem, hogy miért mondta mindenki, hogy összeillünk. A két fő különc. Ezen a képen, éppen jövünk ki a suliból, és Zoey lefényképezett minket, miközben adott nekem egy puszit.
Miközben a képeket nézegettem, elkapott a sírógörcs, a röhögőgörcs mellett. Mi négyen, mi voltunk kilencediktől kezdve a legjobb barátok. Minden azzal kezdődött, hogy egy táborban, amiben összeszoktatták az osztályokat, én velük kerültem egy csapatba. Lucas, Stark és Zoey, már eleve ismerték egymást, és ott is én voltam a kitaszított, mint mindenhol máshol. És, mikor jöttek azok a kérdések, a csapaton belül, hogy miket is szeretünk, milyen filmeket, zenéket kedvelünk. Kedvenc időtöltés stb., akkor jöttünk rá, hogy mi négyünknek, muszáj együtt lennünk, mert ebből egy életre szóló barátság lesz.
Hát, végül is, egészen tizenegyedikig, az is volt, csak aztán jött az a „baleset”, ami mindegyikünk életét megváltoztatta, és ez, az életre szóló barátság, egy kis részben megszűnt, mert a barátaim elmentek a világ másik felére. Viszont, ha meglátjuk egymást, vagy is, megtaláljuk egymást, újra együtt leszünk. Mi négyen. Ebből kettő kipipálva, már csak kettő maradt….


12 megjegyzés:

  1. Hülye b*zi Louis.Hogy lehet ennyire köcsög??:D
    Szegény Luce. még jóó h menteek a sráácok.:D
    Amm nagyon jóó lett.
    Remélem sikerül a műtéted!<3
    pusziii:*<3

    VálaszTörlés
  2. Zoey... Wííí imádom ezt a nevet, és áÁÁÁ a másik két kép is isteni és az egész és Louist kiheréltetem, a srácokat megpuszilgatom ,sé Niallt teletömöm kajával. Muhaaaa! Oké bepörögtem, WÁÁÁÁÁ xDD Szeretlek és csókolom a műtétest de ha gondolod meg is verem és akkor nincs semmi sem! :D ♥

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezt is mint a többit! ♥ csak így tovább és remélem, hogy jól sikerül a műtét! :)

    VálaszTörlés
  4. Azta :O
    Most haragszom Louis-ra!Nem kicsit!
    Szerencse,hogy jöttek a fiúk időben és nem történt semmi komolyabb!
    A képek tetszettek :D
    Remélem sikerül a műtéted! Szorítok érted :)
    Várom a kövit!
    Puszi, Lenush <3

    VálaszTörlés
  5. ez annyira jó lett *-*
    Húúúú Louis de szemétül viselkedett utána meg "ne haragudj szerelmem,nem úgy értettem"sms -.-' húúúúúúúúú :@ szegény Lucy még szerencse hogy jöttek a többiek :DDD nagyok jó rész lett :DD ha van időd akkor nézz be ide is léci :D
    http://lauthoutlong.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Louis ajaj ez ku.va szemet volt töle .....
    A kepek nagyon jok voltak :D
    Es sajnos en meg csak hetfön fogok tudni kephez ülni es ezt a hoszu idöt a blog nelkül nehez lesz kibirni. :( :'(
    Nagyon kiväncsi vagyok mär hogy mi lesz a kövi reszben. :D :D
    Es neked meg jo buläst a läbadhoz :D <3

    VálaszTörlés
  7. Hát ez nem lehet igaz hogy louis ilyen szemét! :@ ez nem ér!
    remélem megtalálja a többieket! :) <3 amúgy úgy mint mindig nagyon jóóóóó! :D <3

    VálaszTörlés
  8. ez igen jó lett *-*
    mondjuk Louis elég szemét volt, hogy ott nyalt a barátnőjének, aztán meg sms-st írt Luc-nak.. :ooo<3 nagyon nagyon jó lett!! :) csak így tovább:$

    VálaszTörlés
  9. Jaaajj annyira szeretem,hogy te azt el sem hiszem..remélem jól sikerült a műtéted !:)

    VálaszTörlés
  10. Hoppáá..azt akartam irni...hogy el sem hiszed
    :))))































    VálaszTörlés
  11. helo. uj olvasó vagyok és hát nagyon tetszik a mostani meg a régi történeted is. csak igy tovább :)

    VálaszTörlés
  12. nem is tudom honnan jött a Stark meg a Zoey név...imádom az Éjszaka házát és legalább annyira a blogodat is *-*

    VálaszTörlés