2012. december 22., szombat

18.fejezet

Ismételten csak azt tudom mondani, hogy Te agyonázott mosómedve.! :O 21 Rendszeres olvasó és 10komiii.!♥♥ Hát, ez...ez.. ez valami fantasztikus.! Mivel, ilyen kis aktívak vagytok, ezért, arra gondoltam, mi lenne, ha a következő részek, 8komi után jönnének?! Remélem ebben is benne lesztek..D A következő részt, mindenképpen hétfőn hozom, egy kis "Karácsonyi ajándékkal" együtt^-^ Addig is, jó olvasást*-*
U.i.: A műtétem remélem sikeresen sikerült, és jelenleg lábadozok, de a komiktól illetve a fájdalomcsillapítótól jobb^-^És nagyon de nagyon köszönöm a jó kívánságokat♥ ImádomazOlvasóimat♥

Doriszka: Hát látod, neveletlen... Hát igen, a drága jó fiúk*-* És kökiim♥
Lizzy: Emészgesd is csak a nevet;D Azért MÉG ne;D Tömd is, azt megengedem;D Kökiiim♥
Zsófi: Öülök neki, hogy tetszik^-^ Kökiiim szépen♥
Lena: Neee.:O Ilyen is van?! Nagyooon helyes, hogy tetszettek..D Kökiiiim♥
Andika: Üdv a kommentelők közt.:Đ♥ Hát igen, ez valóban nagyon gonosz volt Louistól, de biztosíthalak, hogy hamarosan kifogja engesztelni Lucet;D Okii, benézek.:D♥
Dóra: Hát igen, enyhén szólva... Nyugi csajszi, kifogod bírni;D♥ Kökiiiiim szépen Neked is♥
Franci: Pedig de.. de hamarosan egy másik oldalát is láthatjuk majd.D Kökiiim♥
Abigél: Üdvözöllek Téged is itt..D♥ Kökiim szépen, és valóban nagyon nagy genyóság volt tőle..♥
Hope: Örülök neki, hogy még mindig szereted♥ Kökim, remélem én is, hogy jól sikerült.:D♥
Anna: Üdv Néked is eme helyen.:D♥ Kökim szépen, jó "hallani", hogy volt, aki a másik történetemet is elolvasta, és az is tetszett neki, meg ez is.:D♥



*1 hét múlva*

Nos, eltelt egy hét, így itt is van a Halloween-i buli. Most éppen Perrie lakásában vagyok vele, és Zaynnel készülődünk az esti partira. Nem vagyok ideges, mert tudom, hogy minden simán fog menni. Már, ami a sminkemet és a ruhámat illeti. A cipő az már nehezebb lesz. De most tegyünk egy kis „visszatekintést” az elmúlt egy hétre.
Liam, én és Niall, a legjobb barátok lettünk, bár a két srác, már eddig is az volt. Mikor, Liammel néztük a horror filmet, Niall ki volt akadva, hogy Őt miért hagyjuk ki a mókából, így bemászott közénk az ágyba és végig néztük az, Aki Bújt, Aki Nem című film összes részét, egy éjszaka alatt. Mondanom sem kell, miközben én halál nyugodtan ettem a popcornt, a fiúk, leginkább Niall, majd bekakiltak, annyira féltek. Általában a legijesztőbb részeknél mondtam, hogy ’Ne ijedjetek meg.!’ És egy idő után leesett nekik, hogy miért is szólók, de végül, mindig megijedtek. Azért élvezet velük filmet nézni nem?! Főleg akkor, mikor Niall elkezd dúrcázni, mert nem er enni a film közben, vagy mikor Liam akad ki, hogy miért mindig azokat nyírják ki, akit Ő megkedvelt. Mint mondtam, élvezet velük filmezni.
Ami Eleonort és Perriet illeti, El valami nagyon de nagyon szaftos dolgot mondhatott rólam, amiről még én sem tudom, mert Per olyan szemekkel néz rám, mint aki azonban megtudna fojtani. És én már azon is csodálkozok, hogy nem köp le, miközben vele szemben megyek. Attól is eléggé ódzkodott, hogy az Ő lakásán öltözzünk, meg készülődjünk. Hát, amilyen jól indult a ’kapcsolatunk’ olyan rosszul is végződött. Azért eléggé érdekes, hogy mindent elhisz Eleonornak, úgy látszik, a ’1D csajok’ közül, Ő a falkavezér. Na mindegy.
A többi sráccal, pontosabban Zaynnel és Harryvel, úgy szint még jobb lett a kapcsolatunk, sokat voltunk együtt, és valóban tünemény, majdnem az összes srác. Zaynnek és Harrynek az a mániájuk, hogy mikor megmosom a hajam, Ők akarják kifésülni, majd megszárítani, esetleg kivasalni, vagy befonni. Az ártatlan gyermekded lelkek.
És, hogy mi a helyzet Louissal?! Esküszöm, hogy meg fogok Tőle őrülni! Nap közben, amikor lent vagyok, vagy netán egy helyiségben vagyunk, szinte le sem veszi Rólam a szemét, és leginkább ugyan ezen szervével, le is vetkőztet, és bele se merek gondolni, hogy mi játszódhat le olyankor a fejében. Bár, hamarosan itt a szülinapja is, ami /sajnos/ egybe esik az enyémmel. December 24. Nagyon jó napon születtem nem de?! Már az ajándékát is tudom, és mivel, én utálom, ha a szülinapomat egybe olvasztják a Karácsonnyal /amiből végül Szülácsony lesz, Éjszaka Háza sok mindenre megtanít/ ezért, gondolom, hogy Ő is, ezért kap majd valami répás-csíkos-zebrás dolgot. De ettől eltekintve, amennyire kedveltem az elején, annyira kezdem ne kedvelni. Ahogy bánik néha Eleonorral, mondjuk a lány is ugyan úgy bánik Vele, az néha eléggé kiábrándító, és elönt az a gondoltat, hogy ’De jó, hogy nemet mondtam Neki.’. De aztán meg egy idő után elkezdem sajnálni Eleonort, amiért Ő még mindig együtt van vele. Én a helyében, akármilyen helyes és híres is Louis, már rég kidobtam volna. Ezt lehet annak venni, hogy egyiküket sem bírom, és féltékeny vagyok rájuk, de egyéként ez egyáltalán nem így van. Egy részem valóban gyűlöli Őket, mert akkor is simán leribancoznak, mikor éppen én is ott vagyok. Viszont, egy másik részem, nagyon sajnálja Őket. Hogy, bár talán együtt kellene a legboldogabbnak lenniük, még is, úgy a legboldogtalanabbak. Már nem igen látom a ragyogást, a tüzet, azt a bizonyos szikrát köztük. De ez minden kapcsolatban eljön egyszer, és ha igazán szeretik egymást, akkor át tudják lépni ezt az egészet. És, igazság szerint, még szurkolok is nekik, hogy béküljenek ki, és lobbanjon fel köztük újra a láng, mert, akármennyire is szerettem volna, hogy Louis az enyém legyen, akkor is nagyon aranyosak. És ezzel nem csak én vagyok így, így van vele szinte minden ember.
De, most vissza a mai napra. Éppen a nekem kijelölt szobában vagyok, és a nagy testmagasságú tükör előtt állok, és próbálom eldönteni, hogy melyik cipő megy jobban a ruhámhoz. A ruhám, amiben lenni fogok, egy fűzős, csipkés köbö combközépig érő goth-os ruha. Apróbb virág minták vannak a felső részén, az alján meg hát, nevezehtjük fodornak is, de igazából nem az. Mindenesetre imádom, mer nagyon szép, és illik is a mai, jelmez ötletemhez.

A hajam is kész van, egy csöppet loknisra megcsináltam a végét, a teteje meg, viszonylag egyenes. A szememet még nem tudom kihúzni, mert azt is a sminkemmel együtt fogom megcsinálni. De még mindig nem tudom eldönteni, hogy a cipőm milyen legyen.
Mélázásomat Zayn zavarta meg, aki akkor lépet be a szobába.
-Nem akarok beleszólni, nagyon csinos vagy, de… nem gondolod, hogy ez egy kicsit kevés?!
-Zayn, majd akkor alkoss véleményt, ha már láttad az egész „művet”. Amúgy meg, inkább segíts.! A platformos fekete magas sarkú legyen, vagy az acél betétes bakancs?!
-Attól függ. Ha egy rocker akarsz lenni, akkor mindenképp az acél betkós bakancs…
-Zayn, én punk-rocker vagyok. –szóltam közbe.
-Bocsánat. Viszont, ha egy előkelő lány, aki visszatért a halálból, akkor mindenképp a platformos cipőre szavazok.
-Köszönöm a segítséget. És, most, kimehetsz.! –mutattam az ajtó felé, mire Ő már ki is ment.
A cipőm nagyooooon magas sarkú. És szegecses. Mikor apám megvette nekem, nem is tudtam elképzelni, hogy mikor fogok én ilyet hordani,! Ráadásul, akkor még 3számmal nagyobb volt a lábamnál, de belenőttem. Egyik nap, elkezdtem benne tanulgatni járni, és mikor, úgy éreztem, hgoy nem akarok hasra esni benne, és nem is járok hülyén benne, elmentem benne suliba. Mondanom sem kell, hogy az igazgatóság mennyire ki volt rajtam akadva, ellentétben Zoeyval, Starkkal és Lucassal. Ők igen is díjazták, és megkaptam, hogy ennél dögösebb, már nem is lehetnék. Hát, mit ne mondjak, én voltam a „Különcök Vezetője”, muszáj volt valamivel kicsapnom a biztosítékot. Szóval, nagyon magas sarka van, és szegecses, meg persze fekete.

Neki álltam a sminkemnek, kissé bonyodalmas olt, mire, megrajzoltam magamnak a korvonalakat, és mikor biztos voltam mindenben, megrajzolni a fogaimat, majd a fél arcomat, és szinte az egész nyakamat, bekenni feketére. Majd pirossal vért rajzolni magamra, ami egy kicsit belefolyik a ruhám alá is, mivel, egy démon, már csak ilyen. A szememet feketével kihúztam, majd rajzoltam rá, pár olyan vonalat, ami olyan, mint a Vámpírnaplókban a vámpíroknak, amikor megérzik a vér illatát. És végül tettem fel egy kis szempillaspirált is. A hajam alját egy csöppet beszíneztem vörösre, mintha az is véres lenne. Összességében, nem csak jól, hanem rohadt ijesztően is néztem ki.

Úgy gondoltam, hogy kimerészkedek, és megmutatom magam Zaynnek és Perrienek, hogy büszkék-e rám a két és fél órás smink miatt. Hát, szerintem Hook Kapitány és Csingiling, igen csak büszkék voltak rám.
-Te kurva élet.! –mondt Zayn, teljesen sápadtan.
-Mi van Kicsim… Ááááá.! –sikoltott Perrie, majd, muszáj volt leülnie a kanapéra, mert összeesett volna.
-Akkor jól nézek ki?! –kérdeztem mosolyogva.
-Ezt Te csináltad?! –kérdezte Zayn, még mindig hüledezve.
-Igen.
-Lesz, egy jelmez verseny, miután mindenki megérkezett. Asszem meg van a nyertes. –fogta a mellkasát Perrie, és gondolom, próbálta lenyugtatni magát.
Hát, aki tud, az tud…


8 megjegyzés:

  1. Gyóóóóó te!!!
    Én is szívbajt kaptam volna ha megláttam volna!
    Szóval Perrie-vel vagyok :)
    De am baromi fasza a jelmez :D
    A többi meg ^^
    És gyógyulgass bébibogyóm <3
    Hamar a kövit!
    Puszika, Lenush!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó lett. Olyan tipikus te! :D Remélem Perrievel hamarosan jóban fog lenni megint, és a srácok hát... róluk No Comment. De nem akarom megtömni, majd az a falaki megtömi.- xDDD

    VálaszTörlés
  3. Te szentséges szar..basszus én megilyedtem :)) amúgy nagyon jó lett...és wáááá*-* köviit !:D

    VálaszTörlés
  4. ez baromi jó lett, remélem télleg hogy Perrievel kibékülnek... :):D és megint minden jó lesz. amúgy a smink hát az mit ne mondjak oltári, és a ruha is ;) várom a következőő részt.. :D:$ pussz. <3:)

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen imádom! *.* remélem, hogy minden rendbe jön Perrie és Lucy között. :) Lábadozz és siess a kövivel! :) ♥

    VálaszTörlés
  6. WÁáááááááá*.*
    DE jóó. nagyon csini lesz a bálon.
    Amm énis szívrohamot kaptam volna. :D
    Reméljük Perrie végre megbékél. :D
    HAMAR KÖVIT!!!<3

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett *-* annyira imádom ezt a blogot :D mindig nézem hogy nincs-e réész *-* köviit :)

    VálaszTörlés
  8. tátárádádádá..itt a 8.komi szóval KÖVIT( nagyon -nagyon szeretem,kiváncsi vagyok mi lesz louissal xd)

    VálaszTörlés