2012. december 25., kedd

20.fejezet

Hát drágáim, hamar összehoztátok a 8komit na.! ^-^ A mai részhez ha anniyt hozzáfűzök, hogy köhöm... plusztizennyolc, akkor mindenki levágja, hogy miről lesz szó?! Amúgy, megpróbáltam nem durvára írni, remélem azért tetszeni fog nektek Drága bábujkáim♥ /Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nekem remek karácsonyi ajándékok jutottak. 3000ft kedvezmény az Alexandrába, Isten Hozta Őrnagy Úr.4 9..8..7... Green Day póló^-^ Ki lesz olyan cuki, hogy elmondja, Ő mit kapott?! ^-^/

Lizzy: Hát igen, nem is lehetett rá számítani. Miért akarod bántani Leyumot?! :O Gonoosz.! Hát igen.. Coming Soon;D♥ Jah és kökiim♥
Franci: Kökiii Neked is Kevin..D♥ Hát voalá, itt a rész;D♥
Andika: Akkor Te nagyon tudsz valamit. lehet gondolatolvasó vagy?! Hmmm.. am kökii♥ 
Doriszka: Hhaaaa.. lesz annál még több is.;D♥ és Kökiim♥
Lena: Hát igen, ahogy mondani szokás, 2in1;D♥ Hát igen luw Tommo^-^♥
Dóra: Hát akkor itt még milyen váratlan fordulat lesz.;D ezt az undorító a smink megjegyzést, bóknak veszem;D♥
Zsófi: Pedig hidd csak el;D Hát igen, ha enm történne semmi, akkor unalmas lenne... és erre még senki sem számított szerintem, szóval ezek után mik fognak történni,! Muhahhaa..D♥
Hope: De azért, ugye minden oki van a rendszerrel, attól függetlenül, hogy lefagytál,! :O Hát igen, nagyon cuksik^-^ ♥


 


Luce Styles

-Liam, tiszta fekete lesz az arcod. –nevettem bele a csókunkba, miközben Ő belökött az ajtón, majd becsapta azt.
-Így jártam. Tudod, nem mindennap mondhatja el az ember, hogy csókolózott egy démonnal.
-Ahogy azt sem mondhatja el mindenki, hogy csókolózott Batmannel. –nevettem, mire Ő felkapott.
-És Batman reméli, hogy többet is fogsz vele csinálni, mint csókolózás. 
A lépcsőn felvitt, majd mikor szobájához ért neki lökött az ajtónak, és éreztem, hogy mindennél jobban akarom Őt.

-Liam, ezt nem lenne jobb a szobádban?!
Nem válaszolt rá semmit, csak kinyitotta az ajtót, majd azt is becsapta. Lerúgtam a cipőmet, Ő meg a felsőjét. Folytattuk a csókot, mikor neki nyomott a falnak, és hátamnál kezdett babrálni a fűzőmmel, én meg az övcsatját kerestem és csatoltam ki. Mikor mindkettőnknek sikerült, megszabadultunk jelmezeinktől, és Liam az ágy felé vezetett, ahol lágyan hátra döntött, s miközben csókolt oldalamat simogatta, amitől engem kirázott a hideg. Én hátát simogattam, és egy hirtelen fellendülésből megmarkoltam a fenekét, mire Ő egy kicsit sóhajtott, amitől engem átjárt a boldogság. Melltartóm pántját kezdte lassan lehúzni a vállamon, amiből és egyből kibújtam, majd kissé megemelkedtem, hogy a csatját is ki tudja kapcsolni. Mikor sikerült neki levette rólam, és félre dobta a ruhadarabot. Már mindketten csak alsóneműben voltunk, mire Ő egyre jobban hozzám kezdett dörgölőzni. Számról, melyben nyelveink heves csatát folytattak, átvándorolt a nyakamra, és azt csókolgatta. S elért a legérzékenyebb pontra és szívni kezdte azt, mire én felnyögtem. Nyakamról tovább haladt a testem szinte minden részén, melleimet masszírozni kezdte, majd hasamat csókolgatta. Visszamászott hozzám fel, a szemembe nézett és megcsókolt, miközben egy egyszerű mozdulattal megszabadított bugyimtól. Ujjaival kezdett dolgozni, közben én eltávolítottam Róla boxerét. Igen csak fel volt izgulva, ahogy én is, aminek a jelei az is volt, hogy nyögdécseltem Liam érintése alatt. Csókunk abba maradt, és olyan mélyen nézett a szembe, hogy szerintem már látta a gondolataimat.
-Készen állsz?! –kérdezte.
-Igen. Tedd a dolgod. –mondtam, mire Ő felnevetett.
 Férfiasságára felhelyezte az óvszert, kezét ismét végig húzta oldalamon, ujjainkat összekulcsolta, és megtette. Már nem voltam szűz, de még is éreztem egy kisebb fájdalmat, mikor belém hatolt, de ez a fájdalom egy röpke idő után átalakult élvezetté. Szobát néhány perc múlva nyögéseink árasztották el. Teste ütemszerűen mozgott és tökéletesen simult az enyémhez, ami még jobban sodort minket a gyönyörű érzések felé. Végig fogta a kezem, és csak a vége felé engedtem el, mikor már tényleg éreztem, hogy közel van az a bizonyos érzés, megöleltem és néha olyan szinten érintett meg, hogy muszáj volt megkarmolnom. Ismét a nyakamat szívta, aminek éreztem, hogy holnapra biztos szépen nyoma marad, majd ezzel fokozva minden egyes porcikámat, alhasam feszíteni kezdett, és megtörtént. Egyszerre értük el a csúcsot. Liam rám nehezedett, kihúzta magát belőlem, és megtette, amit először nem. Végig nézte a testemet, amiben én belepirultam, bár ez az elkenődött festéktől egyáltalán nem látszódott. Ujjait végig húzta a vágásokon, a legmélyebbtől a legvékonyabbig. A mellkasomnál megállt, s mikor meglátta a jobb vállamtól kezdődő vágást, ami egészen a bal vállamig tartott, kikerekedett a szeme. Két ujját végig húzta rajta, mire én egy kicsit felszisszentem, mivel még mindig fájt, de alapozóval tökéletesen el tudtam rejteni. Mikor végzett vele, szeméből kihullott egy könnycsepp.
-Mi a baj Liam?! –simítottam meg az arcát, mert az hittem, én csináltam vele valami rosszat.
-Soha többé ne tedd ezt.! –mutatott végig a testemen. –Fáj ezt látnom, és bele se merek gondolni, miket élhettél át, hogy ezt megtetted magaddal.! Ígérd meg nekem, hogy soha többé nem csinálod ezt.!
-Megígérem Liam.!
-Köszönöm.! –suttogta, majd megcsókolt. –Még egy kör?! –kérdezte, mire felnevettem, de belementem.

Liam Payne

Megfogta vállamat, és hátamra fordított. Most Ő vette át az irányítást fölöttem, amit szerettem, valljuk be. Számról áttért állvonalamra, majd nyakamra. Ő is, csak úgy, mint én, megtalálta a leggyengébb pontot, s szívni kezdte azt. Egyre lejjebb haladt testemen, kezével hol hasamat simogatta, s ott követve kockáim vonalát, hol lejjebb nyúlt, érzékeny területemre, s kezével kényeztette azt. Néha kiadtam magamból egy kisebb nyögést, mely egy mosolyt váltott ki Luceból. Jah, majd’ elfelejtettem, miközben haladt lefele, néha meg is harapott, és rájöttem, hogy szeret játszadozni az emberekkel. Mikor végleg elérte büszkeségem, néhányszor végig húzta kezét rajta, majd szájával vette kezelésbe. Szeretem, ha egy lány vad, viszont, az a gyengédség, ami Luceban volt, az még jobban begerjesztett, és megőrjített vele. Visszakúszott felém és ismét heves csatába kezdtek nyelveink. Megharaptam alsó ajkát, mibe Ő egy kicsit belenyögött, majd ismét belé hatoltam. Egy közepes erősségű sikoly hagyta el a száját.
-Ne haragudj édes, nem akartam fájdalmat okozni. –mondtam megbánóan. Nem szeretek a lányoknak fájdalmat okozni, legyen szó sexről, vagy bármi másról.
-Nem, semmi gond Liam, csak újból meg kell szoknom, ennyi az egész. –mondta, majd megcsókolt.
Csak úgy, mint pár perccel ezelőtt, mozogni kezdtem benne, mely hangos nyögéseket váltott ki belőle és belőlem egyaránt. A helyiség ismét tőlünk volt hangos, ami minket, egy cseppet sem érdekelt, mert éltünk a pillanatnak, és élvezni akartuk azt. Hát, eléggé élveztük, mit ne mondjak.
Felemelő érzés volt, hogy velem volt ezen éjszakán, és érzelmeim, egyszer csak a felszínre törtek. Elkezdtem valamit érezni, de nem mondhatom sem szerelemnek, sem baráti érzésnek, inkább vágynak, hogy egy olyan lánnyal lehessek, mint Luce. Hogy, egy olyan eléggé vad és furcsa természetű lánnyal legyek, aki igazából, olyan szinten képes szeretni, és vágyik a szeretetre, hogy az emberfeletti. És én megakarom neki adni ezt a szeretetet, mert valóban fontos nekem, és nem mondom, hogy úgy, mint barátnő, de úgy, mint egy testvér, az biztos. Na jó, lehet, hogy még sem túl jó ez a „testvéres” példa, mert, akkor, ha úgy vesszük, a testvéremmel feküdtem le, ami eléggé aggasztó dolog lenne.
Egy hosszabb időtartam után, ismét érezni kezdtem azt a melengető érzést, ami szétáradt a testemben, minden legapróbb porcikámban. Ugyan úgy, mint ezelőtt, Luceszal egyszerre mentünk el a köhöm... Mennyországba. 
Lihegve feküdt le mellém, és pár percig így voltunk, és próbáltuk kifújni magunkat.

-Liam én.. –kezdte, de belé fojtottam a szót.
-Tudom, tudom. Ez csak egyszeri alkalom volt, ne haragudjak, de azért reméled, hogy lehetünk barátok. Persze Luce, lehetünk barátok, csak furán fogom magam érezni, mivel egyszer már lefeküdtünk és…
-Mi a szarról beszélsz, Liam?! Én több akarok lenni Neked, mint barát. –mondta, és mélyen a szemembe nézett.
-MIII?! –kerekedett ki a szemem. Tényleg azt mondta, ez az elképesztő lány, hogy a barátnőm akar lenni?!
-Tudom, nagyon furcsán hangzik, főleg, hogy nem tudom eldönteni, hogy most Louist szeretem-e vagy Starkot, de mikor veled vagyok, mind kettőjüket elfelejtem, és a jóra koncentrálok. Nem vagyok beléd szerelmes, és ezt nagyon röstellem is, mert nem akarok egy olyan kapcsolatot, amelyben nem is szeretem a másikat, vagy valakit akarok vele helyettesíteni, mert az nem én vagyok. Egyszerűen nem tudom. Barátságnál többet érzek nálad, de szerelemnél kevesebbet. Azt bánom, hogy nem vagyok vámpír Főpapnő, mert akkor lehetnél a harcosom, vagy a hitvesem, vagy a rendes vámpír barátom.
-Luce, az a helyzet, hogy én pontosan ugyan ezt érzem, a vámpíros dolgot leszámítva. Szeretlek, de még sem. A barátod akarok lenni, de egyben a legjobb barátod is. Hogy van ez?!
-Fogalmam sincs. Viszont, én olyan kapcsolatot sem szeretnék, amiben hol együtt vagyok valakivel, hol nem, me…- kezdte mondani, de én félbe szakítottam őt egy hosszas csókkal.
-Szeretlek Luce Styles.
-Én is szeretlek, Liam Payne. –mosolygott, majd ismét megcsókolt.
Ölelkezve aludtunk el, és csodás érzés, mikor azt látod, hogy milyen aranyosan alszik, és azt hallod, hogy hogyan szuszog. Teljeséggel megnyugtató érzés, ennek a megnyugtató érzésnek köszönhetően, az én szememet is elnyomta az álom.

Louis Tomlinson

-Hé, Hazz, nem tudod, hogy hova tűnt Luce?! Beszélni szeretnék vele.
-Fogalmam sincs, de jelenleg az a csinos kis szőke jobban érdekel. –mondta kaján mosollyal az arcán, intett annak a lánynak, az visszaintett neki, mire én a szememet forgattam.
-Azért csak vigyázz, még nem akarok kereszt apát játszani. -Veregettem meg a vállát és már ott is hagytam, had flörtöljön azzal a csajjal.
Nem éreztem magam valami jól azon a bulin, túl nagy volt a tömegnyomor. Túl sok ijesztő arcot látok itt, és ha jól vettem ki, akkor láttam Sawt akitől, a hideg is kiráz. Inkább oda megyek Eleonorhoz, Ő talán tud nekem valamit segíteni. Lenyugtat, bár a csontváz jelmeze egy kicsit ijesztő volt, de nagyon sexi.
-Mi a helyzet kicsim?! –kérdeztem, majd hátulról átöleltem Őt, és egy puszit adtam a nyakára.
-Semmi különös Drágám. Veled minden oké?! –kérdezte, majd átfonta karját a nyakam körül.
-Persze, csak szerintem én lelépek. Fáj a fejem, és egy kicsit rosszul is vagyok.
-Rendben van. Én még maradok, pihend ki magad.! –mondta, majd hosszasan megcsókolt.
 Feszengve, de visszacsókoltam. Miért kell mindig Lucera gondolnom?! Miért kell Eleonornak ellenem uszítani Őt?!
Amióta „rajta kapott” minket, Luce egyszerűen még csak felém sem néz. Niallel és Liammel van elfoglalva, illetve Zaynnel meg Harryvel, de az utóbbi alap, mivel Ő a testvére. És velem?! Velem semmit. Rám néz, fel tesz egy mosolyt, és köszön, és már nem is foglalkozik velem. Akarok vele beszélgetni, nevetni és bármit csinálni, csak béküljünk ki. Ha most nincs El és „A Terve” csupa nagybetűvel, talán még ma is táncolt volna velem, ami bár végleg kiborította volna a bilit, de nem érdekelt volna. Jah, és hogy mi volt Az A Terv,! Ugye, amikor megcsókoltam ott a kanapén, bár tényleg imádom azokat a puha ajkait, még sem akartam folytatni, de muszáj volt. Eleonor kitalálta, hogy Perriet is ellene uszítja, hogy mivel engem nem szerezhetett meg, most Zaynre fáj a foga, ami sajnos pont kapóra jött, mivel vele is sok időt tölt. És, mivel én gyakorlatban mellette vagyok, muszáj leribancoznom, meg ilyenek, miközben elméletben próbálom neki küldeni, hogy mennyire sajnálom azokat a dolgokat, amiket mondok, de úgy látszik, gyakorolnom kell még a telepátiát.

Ilyen gondolatok cikáztak az agyamban, miközben vezettem haza, majd mikor már bent voltam, bevettem egy fájdalomcsillapítót, de valami furcsa hangot hallottam fentről, ezért gondoltam megnézem, mi lehet az. Liam szobájából szűrődött ki a hang, és mikor benyitottam, megláttam, hogy mi is okozta a hangot. Liam éppen Luceon volt, és sexeltek. Egy hang nélkül becsuktam az ajtót, lementem a garázsba a kocsimért, beindítottam azt, majd elindultam a saját kis helyemre. Leparkoltam a kocsit, oda mentem a padomhoz, felültem a támlájára, s mikor oldalra néztem, eszembe jutott az a kép, amikor elhoztam ide Lucet. Az érzelmek előtörtek belőlem, és semmi mást nem akartam, csak kiáltani egyet, amit meg is tehettem, mivel nem volt itt senki más.
-NEEEEM.! –kiáltottam teljes torkomból, és minden erőmet beleadtam, majd kitört belőlem a zokogás…

8 megjegyzés:

  1. hát őő...na..:))))
    Szóval...irtó wááááá rész lett.
    És kurva Eleanor :)))(már bocs a kifejezésért )
    És..siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Had ne mondjak erre most semmit sem! Irtó jó lett, és örülök, hogy a forrásos kis helyet is megtudtam. Muhahaaaa. na de a lényeg ami lényeg, Eleanort utálom, Louist egy nagyon picit sajnálom, Luce s Liam... Hát inkább hagyom őket most! Szóval csók... ;) ♥

    VálaszTörlés
  3. *o*Ámulok és bámulok már megint :D Annyira imádom olyan jól írsz..:D
    Luce és Liam :D hehe cukik xD
    Most egy kicsit megsajnáltam Louist :/ de egyrészt meg megérdemelte :///
    Siess a kövivel Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket :D ^^♥

    VálaszTörlés
  4. Aztaaaaaa*.*
    Annyira éédiik. :D
    DE azért Louist is sajnálom!:/
    Hülye k*rva Eleanor!!:D
    HAMAR KÖVIIT!!!<3
    u.i: karácsonyra kaptam: parfümöt, ruhákat, gyűrűt, fülbevalót, órát, angry birds-ös ágyneműt, meg megyünk síelni és ahhoz kesztyűt, ja meg ugye a síelést. :D <3

    VálaszTörlés
  5. nagyon nagyon jóóóóó gyorsan kövit!! :) <3 Boldog Karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  6. Te azt szeretnéd, hogy éjszakánként ne aludjak, hanem a blogod fölött gubasszak és várjam a folytatást, mert akkor jó úton haladsz! :D ♥ Iszonyatosandenagyonjólet!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
  7. ez rettentően jó lett!!!<333 anyám, csak így továbbb.. *-* mindennap várom hogy mikor jön a következő, és amikor megírtad 3szor kell elolvasnám egymás után. :$
    ha van kedved, ez az én blogom. :-$
    http://menjkuzdjazalmodert.blogger.hu/

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik a blogod. Őszintén szólva, én jobban örülök a Luce-Liam párosnak, mint a Luce-Louis párosnak. Várom a következőt.

    VálaszTörlés