2012. december 30., vasárnap

24.fejezet

Először is, sajnálom, amiért tegnap nem hoztam részt, de vendégek voltak nálunk, és kibabáztam magam^-^ Másodszor pedig, Te atya Úr Isten.! 12komi és 21 szavazat, pedig nem is mondtam semmit.! Hát srácok, meg kell hogy modnjam, FANTASZTIKUSAK vagytok.!!♥♥ ImádomazOlvasóimat♥ És, aki reménykedik, hogy igaz az előző rész, annak mondanám, és Mindenkinek, hogy remélem jól odafigyeltetek, mert ez a közel jövőben eléggé jelentős szerepet fog betölteni ez az "álom" ;D Addig is, jóó olvasást;D♥

Andika: Jee, grat ismét;D köki és örülök, hogy Téged is sikerült becsapnom..D♥
Dóri: Csak a focis rész, igen?! jah, mondjuk ha a többi is igaz lett volna, akkor vége lenne a történetnek.. amit persze nem akarunk;d♥ És kökii♥
Abigél: azt úgy tudod megcsinálni, hogy az 'elrendezés' címszó alatt vana blog elrendezése, és ott van, hogy modul hozzáadása, arra rámész, megkeresed a 'Kép' jelzést, és voalá, ott betudo tenni, és tudod őKet mzogatni, ajh és kökiii;D♥ 
Anna: Muhahhahaa.:P Nyugi, hamarosaaaan.:D♥
Doriszka: Hát, a remény hal meg utoljára, sé tuti, hogy lesz ilyen rész, talán..;P♥
Zsófi: Őszintén?! Jah.:P Kökiim ,és örülök, hogy szerted♥
Lizzy: Kökiiiim szépen, Baba♥
Lena: Van is sok valóság alapja;D♥ 
Franci: Köki^-^♥ Nyugi, a közel jövőben hatalmas valóság alapja lesz;D
Szimonszi: Kökii szépen, aranyos vagy♥ Örülök hogy szereted*-* 
Henike: Kökiii, és örülök, hogy tetszik^-^ És egyedül írom, úgy, hogy kökii ezt is♥ És hát igen, mivel ismer mindenki mindnekit, ezért bácsizik meg nénizik mindenki mindnekit;D♥ 
Hope: Szerintem, mindenki azt hitte, hogy járnak..;D♥ 


Luce Styles

Mikor újra az órámra néztem, már 10 óra volt. De jó, aludtam még négy órát, viszont irgalmatlan erősségű fájdalmat éreztem a számban. Felvettem a papucsom és levánszorogtam a lépcsőn, egyből Liamhez mentem, aki szorosan megölelt és adott egy ’jóreggelt Kicsim’ csókot.
-Hogy aludtál,! –simogatta mag az arcom.
-Arg… –morogtam, és levágtam magam a kanapéra.
-Mi a baj?
-Fáj a fogam.!
-Mutasd.! –mondta, majd kinyitottam a számat. Kicsit nézelődött benne, majd mikor megtalálta a „tettest” kissé lefehéredett. –Kicsim, nem akarlak ijesztgetni, de eléggé rosszul néz ki a fogad. El kéne menned a fogorvoshoz.
-Nem. Nem. Nem. Nem.  Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. És végül NEEEM.! –keltem fel és heves tiltakozásba kezdtem.
-Mutasd.! –jött oda Harry és megnézte. –Úúúú ez gáz. Mint testvéred, parancsolom neked, hogy most azonnal öltözködj, és menj el a fogorvoshoz.!
-Nem értitek?! Nem.!
-Miért nem?! –kérdezte Liam.
-Mert félek a fogorvostól. –duzzogtam, és éreztem, ahogy elvörösödök.
-Jaaaj kincsem. Nem fog bántani nyugi. Viszont, ha nem mész most el, akkor sokkal rosszabb lesz, és lehet, hogy ki kell húzni a fogad, s az nem mutatna valami jól.
-De még is kivel menjek el?
-Ú, ez igaz. Én ma megyek edzeni. –húzta el a száját Liam. Be kellett látnom, hogy mivel ilyen jó pasi, szeret edzeni és szereti magát egészségesnek tudni.
-Én nem szeretek másokat kísérni, csak, ha nagyon, muszáj. –mondta Harry.
-Niall?
-Nem megy. –kiáltott a konyhából.
-Még is miért nem?!
-Mert ma élő közvetítésben megy a Justin Bieber koncert, és muszáj végig néznem.
-De az este lesz.!
-Való igaz, de addig az egész nap a zene csatornán Justinról fog szólni.
-Arg jó. Zayn?
-Én ma Perrievel vagyok.
-Louis?! –kérdezte Liam, mire gyilkos tekintettel néztem rá.
-Nekem nincs semmi dolgom. –vonta meg a vállát. –Elkísérhetlek.
-Köszönöm. –motyogtam, majd félre húztam Liamet. –Még is mi a franc ütött beléd?
-Gondoltam, próbálom oldani köztetek a feszültséget.! És, bár lehet, hogy együtt vagyunk, tudom, hogy Te még mindig szereted Louist, és szeretném, ha erre Ő is rádöbbenne.
-Liam, ha most jól vettem le, kerítőt akarsz játszani, úgy, hogy közben együtt vagyunk?!
-Valami olyasmi. De most nyomás öltözni kislány. –puszilta meg a homlokom.
Zsörtölődve felmentem a szobámba, hogy, hogyan lehetnek ezek a fiúk ennyire „elfoglaltak”. Ismételten keresgélni kezdtem a szobámba, hogy találjak valami normális ruhát, amit fel tudok venni a fogorvoshoz. Waaa de utálom a fogorvosokat. Rossz fóbia. Kiskoromban egy nagyon tapló fogorvosom volt, aki mindig hozzákötözött a székhez, hogy ne tudja mozogni, és a számat mindig lefogatta apámmal, hogy még életlenül se tudjam megharapni. Egy szadista állat volt. És csodálkoznak ez emberek, hogy miért is félek tőlük.! Végül egy farmer rövidnadrág mellett, egy szürke fekete koponyás felső mellett, egy bőrdzseki illetve egy fekete magas sarkú mellett döntöttem. Hajamat kifésültem, szememet egy csöppet kihúztam és már kész is voltam.

Lent Louis már várt rám, fogta a kulcsait és elindultunk. Az út, hogy is mondjam, eléggé rosszul telt, a szó legszorosabb értelmében. Hallgattuk a magnót, egyikünk sem énekelt és nem csinált semmit, csak bámultunk kifele. Mikor megérkeztünk az épülethez, egy pillanatra megállt bennem az ütő, majd a szívem olyan gyorsan kezdett el verni, hogy ha most megmérik a vérnyomásom, tuti, hogy kiakadna a mérő.
-Nyugi. –szorította meg a kezem Louis.
Elindultunk be, Louis szinte már rutinosan járt itt, köszöntöttük a recepcióst, amjd helyet foglaltunk a váróteremben. Mind ketten egy-egy napi lapot olvasgattunk, miközben én az idegtől doboltattam a lábamat, amire Louis rátette a combomra a kezét.
-Nyugi, nem lesz semmi. Ne félj. Itt vagyok. –mondta, amjd azzal el is vette kezét a lábamról.
Valahogy, egy kicsit megnyugtattak a szavai, hogy itt van. Ki jött a doki asszisztense és szólított minket.
-Kérem, foglaljon helyet. –mondta kedvesen a doktor.
Feszengve elindultam a szék felé, és húztam magam után Louist is, aki egyből jött velem, és mielőtt a doki neki állt volna megnézni a fogaimat, megfogtam a kezét, és jó erősen szorítottam. Az erős fény a szemembe világított, miközben nézték a fogaimat, és hümmögött a doki.
-Van egy rossz, és egy jó hírem. Melyikkel kezdjem? –kérdezte barátságosan a doki.
-A rosszal. –szorítottam még jobban Louis kezét.
-Gyökérkezelést kell magán végeznünk, mert az idegek a fogában begyulladtak. –miután kimondta, olyan szinten lesápadtam, hogy szinte már a halottaknál is fehérebb voltam.
-És mi a jó hír?! –kérdezte helyettem Louis, mivel én nem voltam képes beszélni.
-Hogy, most azonnal meg tudjuk csinálni, és ha akarja, kedves, elaltathatjuk. Na, benne van,! –nyújtotta felém a kezét a doktor.
Nem válaszoltam semmit, csak bólintottam. A doki rám mosolygott és elkezdett ügyködni a „szerszámokkal”, amitől én még idegesebb lettem.
-Louis. –suttogtam.
-Hm?
-Ugye itt maradsz velem?
-Hát persze. –mondta.
-És ugye végig fogni fogod a kezem?!
-Ez csak természetes. –mondta mosolyogva. –Nem lesz semmi gond. –mondta, lehajolt hozzám, és megpuszilta a homlokom.
-Na, cica, most kezdjük. Készen áll?!
-Nem, de kezdhetjük. –mondtam, majd becsuktam a szemem.
Az utolsó emlékem az volt, hogy Louis mosolyog rám, és bátorítóan megszorítja a kezem, majd csak sötétség.

Louis Tomlinson

Mit tehettem volna?! Senki nem tudta elvinni az orvoshoz, és láttam rajta, hogy mennyire ideges. Hát, elhoztam. Legalább, most van indokom rá, hogy vele legyek, és a közelében.
Mikor megfogta a kezem, és kérte, hogy maradjak itt vele, és fogjam végig a kezét, természetes, hogy egyből igent mondtam. Egy jó alkalom hogy foghassam a kezét. Jaj, Istenem, bárcsak tovább tartana ez két óránál. Ahogy ott feküdt, megjegyzem még mindig sápadtan, és szuszogott, elképesztően aranyos volt. Liam tényleg szerencsés fickó, hogy megkaphatta ezt a lányt. Mióta Eleonor kitalálta a hülye „tervét” és próbál mindenkit ez ellen a gyönyörűség ellen uszítani, még jobban szeretem. Persze Lucet, nem Elt. Belőle inkább kezdek kiszeretni, hiszen, hogy lehet ilyen aljas?! Nem is értem, hogy eddig hogy nem vettem észre, hogy Ő nem más, csak egy önző liba?! Egyre többet veszekszünk, szinte már a legapróbb dolgok miatt is. Mindig megfenyeget, hogy elhagy, és egyedül fogok megöregedni meg ilyenek. Hát ezt azért is kétlem, mert utána mindig nyal, hogy megbocsássak neki, meg aztán, több millió rajongóm van, akik szívesen járnának velem. Csak hogy nekem nem Ők kellenek, hanem ez a tündér, aki itt fekszik a székben, miközben éppen kihúzzák a fogából az ideget. Miután a doki közölte, hogy végeztünk, én kifizettem neki a „műtétet”, Ő adott két nyalókát, hogy, majd ha Luce felébred, adjam oda neki. Mindenképpen úgy lesz. Felvettem az ölembe és átvittem arra a helyre, ahol az altatás után szoktak lenni a betegek. Letettem Őt a kanapéra, és figyeltem Őt. Olyan édesen aludt, hogy muszáj volt lefényképeznem.
Ahogy néztem ezt a lányt, valamiért a húgaim és anyukám jutott róla eszembe. Fogalmam sincs miért, talán azért, mert Őket is pont ugyan ennyire szeretem, mint Őt?! Vagy talán jobban?! Láttam, hogy zsebében ott van a telefonja, kivettem onnan azt, és elkezdtem nézegetni a fényképeit. Nagyon széplány és roppant mód fotogén alkat. Simán elmehetne modellnek, bár azoknak általában csont vékonynak kell lennie. Ezzel nem azt mondom, hogy Luce nem vékony, ne értsetek félre.! Tökéletes alakja van, legalább is számomra tuti. Néha úgy érzem, hogy Ő a megtestesült természetesség, és a többi lány mind csak egy tömeggyártmány, ahol Ő a kivétel. Kevés ilyen lány van ezen a Földön, és az ilyeneket meg kéne becsülnie a társadalomnak. Eleonor nekem néha túlságosan is sok(k) a szó legszorosabb értelmében. Néha napján túl sokat foglalkozik azzal, hogy milyen a haja, milyen sminkje legyen stb. Mi sem vagyunk már azok, akik ezelőtt voltunk. Láttam, hogy Luce már mocorog, ezért gyorsan átküldtem néhány képet a telójáról az enyémre, így bebiztosítottam magamnak, azt a tényt, hogy akkor nézhetem meg, amikor akarom. Visszacsúsztattam a zsebébe a telóját, és rá 15 percre, már fel is kelt.
-Jó reggelt napsugár. –mosolyogtam.
-Louis, vége van már?!
-Eltűntették belőled azokat a fránya idegeket.
-Jó. Helyes. Már nem is fáj annyira. –mondta mosolyogva.
-Jah, amúgy ezt a doki küldi neked. –mondtam, majd átadtam neki a nyalókákat.
-Úúúúú, ezek a kedvenceim.! –mondta mosolyogva, amjd felállt. –Indulhatunk?! Még mindig kiráz a hideg ettől a helytől.
-Persze. –mondtam, és elindultunk haza.
Otthon egyből elkezdte mesélni, hogy mi hogyan volt, és láttam, hogy Niall mennyire szemez a nyalókákkal, és, hogy Liam mennyire feltűnően néz engem. Miután Luce végzett a beszámolójával, Liam elhívott kicsit beszélgetni a kerti pagodába.
-Figyelj Louis, szeretnék Neked, valami nagyon fontos dolgot mondani. Nem lesz könnyű, de muszáj…
-Nyugodtan haver, tudod, hogy nekem mindent elmondhatsz. –veregettem meg a hátát.
-Szóval az van, hogy Luce... –kezdte, de nem tudta, hogyan is fogalmazza meg, de aztán rájött a megoldásra. –még mindig szeret Téged, és Te is szereted Őt.
-Liam, fogalmam sincs, hogy ég is miről beszélsz.
-Lou, ne add nekem az ártatlant. Luce mindent elmondott nekem Rólatok a korcsoly pályát, hogy elvitted valamilyen kihalt vasúthoz, hogy mit műveltetek Eleonorral. És azt is látom, hogy amit műveltek azzal a lánnyal Luce ellen, menthetetlenül fáj neked, és legszívesebben elásnád magad.
-Ez… sajnos pontosan így van. –sóhajtottam. –De nem tudok mit tenni ellene. Ő választott, és Téged.
-Tévedésbe vagy öregem. Tudom, hogy láttál minket, mert én is láttalak Téged a szemem sarkából. Azért „jöttünk össze”, mert én még mindig szeretem Daniellet, és Ő még mindig szereti Starkot, de leginkább Téged Louis.
-Ki az a Stark?
-Hosszú sztori. De lényeg, segítek Neked haver, de Neked kell megtenned az első lépést.!
-És még is mi az?!
-Kidobni Eleonort…

13 megjegyzés:

  1. At utolso ket szo valami borzalmas jo :D :D
    Nagyon cuki lett a resz amugy enis irtozok a fogorvosoktol :D de nagyon
    Borzalmasan kiväncsi avgyok hogy ezek utän mi lesz :D
    Szoval GYORSAN KÖVITTT !!!!! <3 :D

    VálaszTörlés
  2. :D fogorvos húúú én is utálom őket :S xD
    nagyon jó rész ismét :D imádom .Louis remélem tényleg dobja Eleanirt és Lucet választja :D Siess a kövivel pusz:)♥

    VálaszTörlés
  3. Wáááááá.....*.*
    Énis utálom a fogorvosokat!!!!!!!:D
    Ideje lenne máár végre kidobni Eleonort.
    NAgyon kiváncsii vok. :)
    Am Liam annyira de annyira édiiii. :D:$
    HAMAR KÖVIIIT!!!:D <3

    VálaszTörlés
  4. Először is: Jujjjjjjjjjjjjjjjjj ^^ *-*
    Olyan kis cukik voltak *-*
    Másodszor: Dobd ki azt a luvnyát!!!! *gonoszkacaj*
    Várom a kövit!
    Puszi, Lenush <3

    VálaszTörlés
  5. *Liam lábai előtt hever* Végre kimondtad, végreeeee!!!!
    Liam pacsiiii! Louist Eleanor el lököm , aztán puff. xDD Na jó. a lényeg ami a lényeg.. Fogorvos királyság, nyalókaaa! ♥ Luce jól viselte szóval Luv Luceeeeee! Na jó túl sokat beszélek. Wáá
    IMÁDTAM HAMAR KÖVIIIIT! ♥

    VálaszTörlés
  6. AAAAAAAA..:$ hát ez nagyon jó lett, kövivel siess. :)
    és szorítok Louiséknak. *-*
    az utolsó 2szó...hát az vitt mindent..:DD:$ ügyes vagy, csak így tovább. :)
    puszpuszi<3

    VálaszTörlés
  7. B+...
    Én lefagytam.Végre Dobja El-t,végre dobja El-t!!!!!
    Luce és Liam jók együtt,de inkább Lou-val illenek össze.
    De cukii Liam,hogy segit nekik <3
    Luce csajszi térj észhez.HAHÓ!! Louis imád téged!!
    Bocsi a kis kitörésem miatt :)) :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon jóóóóó:)) ezt vártam hogy végre dobja El-t :DD <3 úhh végre :):D <3 Aranyos Liam hogy segít nekik összejönni :) ideje hogy észhez térjen Luce :D <3 :) de Liam-el is cukik voltak de Louis-val illenek össze :) alig várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
  9. nagyon tetszik :)<3
    Egyre izgalmasabb lesz wáááá...:)<3
    Gyerünk Louis!!!:) Luce térj már észhez!:))<3
    Végre dobja El-t zsír..:):$ <3
    gyorsan kövit:) <3

    VálaszTörlés
  10. Wáááááááááááá *-* (ez nálam a tetszés nyilvánítás egyik formája :D )
    Liam olyan rendes :))
    Lou és Luce ^^
    jöjjenek már össze :D
    az előző részhez: Luce álmát ahogy leírtam :)) grat ;)
    Ömm... tényleg ennyire utálod Eleanor-t ???

    VálaszTörlés
  11. Most már remélem otthagyja Eleanort!!!! igyekezz a következővel, mert nagyon nagyon kíváncsiii vagyok! :D Nyugtass meg arról, hogy Lou és Luce Együtt lesznek!? :) ♥

    VálaszTörlés
  12. Egyre jobb és izgalmasabb! :) <3

    VálaszTörlés
  13. Naaagyon jóóóóóó **-** tudod,hogy mi a véleményem róla,nem mondom többször..najóóna,talán mégis..: nagyonszeretemeztablogot..:D:D Báoldog Új Évet !:)

    VálaszTörlés