2012. december 2., vasárnap

8.fejezet

Ismét kössünk egy alkut. Tegyük fel, hogy nincs meg a 6komi, mondjuk csak 4, de lesz 1 esetleg 2 új rendszeres feliratkozó, akkor is hozom a részt. Most is ez van, és hihetetlenül kökiiiim srácok az 5komit illetve a 15rendszeres olvasóóóóót.!!♥♥♥ Ebben a részben, kiderül majd egy újabb dolog Louisról, amiért, lehet néhányan majd megharagszotok rá, de lesz még ennél rosszabb is;D

Lizzy: Én is, roppant mód örülök. Luw Jared♥ Oh, kökim, annak terveztem;)♥
Dóra: Fúúú, én is, majdnem megszakadt azon a szívem..:/ Nagyon ajűnlom megnézni, mert tényeg nagyon jó, és az a nagy kérdés... majd mindent megtudsz;)♥
Lena: Gyáááá tudom*-* Hát igen... köcsög:$♥
Doriszka: Kökiiim szépen♥ Arra még egy pöppet sokat kell várni;)
Zsófia: Semmi gond, örülök hogy olvasod, és annak meg még inkább, hogy tetszik ez is.:))♥ 



-Ezt még is, hogy érted? –kérdeztem.
-Mit gondolsz rólam?
-Louis, még mindig alig ismerlek, és megmondtam, hogy nem szeretek pár nap alapján véleményt mondani senkiről.
-Akkor, azért csókoltál meg? És még is, a film közben, miért húzódtál el tőlem?
-Louis, te magad mondtad, hogy felejtsük el azt a csókot, mintha meg sem történt volna. Akkor meg minek kell úgy viselkedned, mintha együtt lennénk?
-Csak pusztán egy baráti kézfogás volt, mintha az olyan tilos lenne.
-Louis, nem kezet akartál velem rázni, hanem rendesen megfogni a kezem.! Nem zavar, csak akkor döntsd el, hogy mit is akarsz.!
-Mit akarok?
-Igen.! Mit akarsz?!
-Tőled?!
-Akár.!
-Semmit. Még a barátod sem szeretnék lenni.! –mondta, majd beviharzott.
-Jó. Nem is kell nekem egy ilyen barát.! –kiáltottam utána.
Visszafeküdtem a földre, és bekapcsoltam a zenét és ismét bámulni kezdtem az eget. Nagyon tiszta volt, és kék. Nagyon szeretek ilyenkor kint lenni a szabadban. Fogtam magam, leültem a fűbe, és mint kislány koromban, elkezdtem 4 levelű lóherét keresgélni. Mikor meguntam az ülést, a hasamra feküdtem, lábaimat feltettem, és úgy keresgéltem a lóherék után. Mint régen, most is csak 3levelűeket találtam. vagy. Nem még sem.! Találtam egyet.! Ez az.! Gyorsan ki is téptem, behunytam a szemem és kívántam. És hogy mit? Naaaa, azt nem árulom el. Miután kinyitottam a szemem, gyorsan háromszor megfújtam, hogy biztosan működjön. Tudom, ez így nagyon kislányosan hangzik, de attól még, hogy 20 éves vagyok, és bár sokan gothnak mondanak, attól eltekintve punk-rocker vagyok, azért nagyon de nagyon babonás. Nem tehetek róla, ilyen vagyok.
Felkeltem, leporoltam magam és elindultam be. Bent két lánnyal találtam magam szemben, akiket a fiúk hatalmas ölelésekkel fogadtak. Egy szőke és egy barna lány. A barna nagyon ismerős volt nekem valahonnan, fogalmam sincs, hogy honnan. Mikor láttam, hogy Louis mellett áll, és Őt öleli, éreztem, hogy a szívem megszakad, és olyan „de szánalmas vagy” röhögést ejtettem volna Louis felé, de nem tehettem, hiszen nem is ismertem őket. Mivel túlságosan is el voltak foglalva egymással, így engem észre sem vettek, vagy is de, Niall igen, de mutattam neki, hogy ne mondjon semmit, mert meg akarom ijeszteni Harryt. Mikor kicsi volt, mindig is nagyon félt, ha valaki olyan „halálos hangon” beszél konkrétan a fülébe. Ezért, mögé lopakodtam, átkaroltam a derekát, és olyan Voldemortos hangon a fülébe súgtam, hogy ’Come to Die’, mire Ő felsikoltott, és ugrott egyet, mire én kiröhögtem, majd megöleltem Őt:
-Jaaaj, ugye tudod, hogy szeretlek? –veregettem a hátát, mert éreztem, hogy mennyire hevesen ver a szíve. Na jó, most egy kicsit megsajnáltam, de még mindig röhögtem rajta.
-Haha. Nagyon humoros valaki.! –nyomott egy puszit az arcomra. –Lányok, Ő itt Luce, Luce, ő itt Perrie és Eleonor. Per, Zayn barátnője, El, pedig Louisé.
-Nagyon örülök. –nyújtottam feléjük a kezem, amit Eleonor elfogadott, Perrie is, csak ő egyből szorosan magához ölelt. Kedvesnek tűnik, bár Eleonor is biztos aranyos, csak nem tud egyből felengedni egy idegen társaságában. Én se nagyon. –Én most felmegyek. –mondtam Harrynek, és már mentem is.
Felfelé menet visszanéztem, és találkozott a tekintetem Louiséval, aki kissé szégyellősen nézett, mire nekem gonosz mosoly húzódott a számra. Mikor felértem szabályszerűen elröhögtem magam. De ez inkább volt olyan „ekkora szemét, szánalmas srácot” mint sem olyan „jaj de boldog vagyok” nevetés. Kapcsoltam zenét, és random lejátszásra tettem, és egyből felismertem a dallamot. B.O.B. ft. Hayley Williams Airplanes. Imádom ezt a számot, emlékszem ezt még elő is adtuk párszor, csak úgy szimpla hülyeségből. Énekelni kezdtem, persze csak Hayley részét, mert reppelni egy cseppet sem tudok. Elkezdtem netezni, és felmentem FaceBook-ra. Volt egy csomó ismerős jelölés, de mivel egyet sem ismertem, ezért egyiket sem fogadtam el. Mivel unatkoztam, ezért csináltam magamról egy képet, ami egész jól sikerült, ezért fel is tettem, és mivel még találtam hozzá egy jó kis idézetet, ezért azt is tettem hozzá.

„Az életet nem kell komolyan venni, úgy sem ússzuk meg élve.:D

Majd úgy döntöttem, hogy felmegyek oda is, ahol már vagy 1000 éve nem jártam: a Twitterre. Lett egy pár új követőm, és kiírás a falamra, mint pölö ’Mit akarsz Te a One Directiontől?! Kinek képzeled magad?!’ erre egész egyszerűen válaszoltam ’Luce Stylesnak;D’.
És még egy csomó ilyen hülye írással voltam tele, inkább kinyomtam, még mielőtt felidegesítettem volna magam a sok kis csajon, akik azt hiszik, hogy olyan nagy számok, mert twitteren meg FaceBook-on olyan nagy a szájuk. Az ilyenek azok a tipikus elkényeztetett kis libák, akiknek anyuci meg apuci mindent megvesz, és ha rosszat tesz, akkor angyalian néz, és el van felejtve. Az ilyenekből lesz később a nagy baj. Saját tapasztalatból tudom. Nem velem történt ez, hanem mással, de azt majd talán máskor.
Visszamentem facere, és láttam, hogy mennyi értesítésem jött, és hogy a képemet egyből elhalmozta a sok kis Directioner hozzászólása, s egy… Nialltől?!
Niall Horan: Hehe, itt egy Luce. J Háhááá, és leesett a szöveg..D
Luce Styles: Jó időben;)
Niall Horan: Ugye?! Amúgy, csak, hogy a mai fiatalok nyelvén fogalmazzak: Jóóóféleee.:$
Luce Styles: Hülyeeee gyereeek.:D Mert amúgy Te olyan öreg vagy?
Niall Horan: Hát igen. Én vagyok a Mindenható.
Luce Styles: Igeeen. Én meg Saw;)
Niall Horan: Júúúúj, attól félek.! Te, nem akarsz lejönni?
Luce Styles: Lemehetek…
Niall Horan: Gyere, éhes vagyok.!
Luce styles: Örülök neki…xĐ
Mivel Niall meginvitált lefelé, ezért lementem, és a lépcsőnél már Ő várt:
-Mrs. Saw.! –hajolt meg előttem.
-Mr. Mindenható.! –viszonoztam a meghajolását.
A konyháig, és még ott is, miközben csináltunk magunknak melegszendvicset és kávét. Egész végig röhögtünk, mert Niall elkezdett olyan hangon beszélni, mint a tévéműsorokban az a bemondós emberke.
-Niall, mond azt, hogy imádom a kávét.
-Luce imádja a Kávét.! –mondta, mire elröhögtem magam.
-Végül is, ez is igaz. Akkor most mond, hogy Niall, vagy is én, egy Csillámpóni vagyok.!
-Niall, vagy is én, egy Csillámpóni vagyok.! –hát itt végem volt.
Egész egyszerűen kiköptem a kávét a mosogatóba, és összecsuklottam annyira röhögtem, mire Niall leguggolt mellém, és velem együtt röhögött.
-Na jó, ebből elég. Már fáj az oldalam.! –mondtam, miközben a szememet törölgettem.
-Mi ez a nagy vidámság itt fiatalok,! –robbant be hozzánk Harry.
-Niall, hatalmas arc.! Tiszta édees.4 –mondtam, és megcsipkedtem az arcát.
-Ohhh.. még a végén elpirulok. –mondta, miközben azt tettette, hogy pirul. Tényleg nagyon édes ez a srác.
-Na jó, de most menjünk ki, mert a többiek már várnak titeket, vagy fél órája.
Levágtuk magunkat Niallel a kanapéra, és véletlenül lefejeltük egymást, mire felnyögünk, majd kiröhögtük egymást. Miközben a fejemet fogtam, hátra dőltem a kanapén és Harry átkarolt, én meg a vállára hajtottam a fejem.
-Ez olyan nagyon jó.! –mondta vidáman a szőke lány.
-Mi? –kérdezte Zayn.
-Hát, hogy így együtt vagyunk. Az egész banda meg a barátnőik és ez…
-Bocsi, de micsoda?! –vontam fel a fél szemöldököm.
-Hát, Te nem Harry barátnője vagy? –nézett rám azokkal a hatalmas szemeivel.
-De hogy is. Én a nővére vagyok.!
-Jaaj, tényleg, azért voltál ennyire ismerős.! Emlékszem, mikor egyszer kettesben voltunk, csomó képet mutatott rólad. Júj, bocsi, nagyon hülye voltam, amiért azt hittem, hogy a barátnője vagy.
-Ááá, nem para.! –kacsintottam.
-És, dolgozol valamit, Esetleg modellkedsz, vagy valami? –kérdezte a barna csaj.
-áhh, még csak az kéne. Nem bírom a modelleket. Túlságosan is műk. –mondtam.
-Pedig, nagyon szép vagy. Simán lehetnél az. –mondta Perrie.
-Nem tudom, a modell alkat az valahogy más, nem pont Ő. Mondta Eleonor. Jó ez tény, Perrie ezerszer kedvesebb Elnél.
-Nem tudom, úgy különösebben nem érdekel, és nem az -az életcélom, hogy én legyek Miss Amerika.! –mondtam egy bájmosoly keretében, mire a többiek elnevették magukat, kivéve Eleonort.
-Akkor, még is, mi az életcélod?!
-Élni, úgy, ahogy eddig még senki.
-jaaj, de biztos van valami, oszd meg velünk.! –mondta kicsit flegmán Eleonor.
-Nem tudom, én szeretek a jelennek élni, és nem a jövőnek. Majd egyszer lesz valami munkám, azzal meg elleszek egy darabig.
-És, ha a mekiben kapsz munkát?! –kérdezte bunkón.
-Akkor ott kapok melót. Nekem aztán tök mindegy.! –mondtam nevetve.
-úúú, és Luce, van barátod?! –kérdezte Perrie.
-Nincs. –feleltem röviden, mire Eleonor megcsókolta Louist. Hát okéééé.
-nem akarunk valamit játszani?! –kérdezte Zayn.
-ti játszatok csak, én felmentem.! –mondtam és már mentem is. A lépcsőnél elkezdett valaki ordítani. Persze nem szó szerint, mivel hívtak. Papa Roach – Last Resort. Na nem, én ezt fel nem veszem. –gondoltam magamban, és kinyomtam.
Fent újból hívott. Kinyomtam. Megint, ismét kinyomtam. Mikor utoljára hívott, akkor már felvettem, bár semmi kedvem nem volt a nyavalygását hallgatni:
-Mondjad…

5 megjegyzés:

  1. Gyóóóóóóóó !!!
    Hülye Luvnya XD Mármint remélem tudod kire értem! Ha nem majd elmondom :)
    Kíváncsi vagyok ki hívta!
    Hamar kövit!
    Puszika, Lenush <3

    VálaszTörlés
  2. Jajj miert van vege :/
    Nagyon jo es WAOO en nagyon birom a Louis Elenor pärost de ide most nem kellenek es jezusom nagyon durva.
    Amugy nagyon sejtem h ki hivhata :D
    Ja es ha meg nem szavaztatok akkor gyorsan szavazatok ha mär igen akkor meg egyszer meg meg egyszer :D http://peopleschoice.co/pca/vote/votenow.php

    Most nem azt mondom hogy gyorsan a kövit hanem hogy NAGYON GYORSAN NAGYONN pls mär szeretnem azt olvasni :D <3

    VálaszTörlés
  3. Wáááá. :D nagyon jó lett!!! imádom! ♥ siess a következővel! :D

    VálaszTörlés
  4. Hülye buzii Louis...h lehet ekkora köcsög??
    Jajj már kíváncsi vok h ki hivta szóval.
    GYORSAN KÖVIT!!!!!!:D <3

    VálaszTörlés
  5. :@:@::@:@:@:@:@:@:@:@:@::@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
    Megverem mind a kettőt. Hülye Eleanor !!! Fúúúúúúúúúúúúúúúú...szétütöm a fejéét ! Mégis mit képzel ez öcsém ?:O S aztán Louis :O:O Hát...már nagyon izgulok...kövit ! Gyorsan ! Most !:)

    VálaszTörlés