2013. január 2., szerda

27.fejezet

Nos, emberkéim, 10komiii és 28Rendszeres olvasóóóóóó.!!!♥♥♥ Annyira boldog vagyok, hogy mindig ilyen sokat komiztok és sokan iratkoztok fel, mert, mint mindig mondom, ezzel nagy örömöt szereztek nekem^-^♥ Ebben a részben Eleonornak egy másik oldalát is láthatjuk, és ezzel sokat elárultam, szóval jó olvasást;D♥ ImádomazOlvasóimat♥

Andika: Köki, sokat dolgoztam vele.:) Hát igen, végre.:3♥
Zsófi: Kökii szépen.:)♥ Hát, sok minden, abban biztos lehetsz;D
Lena: Kökiiim szépen*-* Azért ne, mert még szükségem van rá;D♥
Lizzy: Egyébként, én is.;D Kökiiiiiii szépen.:DD♥♥ Jáááj de jó, akkor lehet meghalok?! :O♥
Kittykhe: Hát igen, Hallowenkor úgy is gyilkost játszottam.:3 És igen, én mindenkit megakarok ölni, kivéve akit nem;D És kökiiim szépen, nagyon aranyos vagy♥ Oh, de cunci vagy, hogy a lábaim előtt heversz.:$
Doriszka: Kökii szépen, örülök, hogy tetszik.:) Hát, itt van egy, amiinek feltehetően mindenki örülni fog..D♥
Franciska: Üdv itt.:D♥ Kökii szépen, igyekeztem, és nagyon aranyos vagy♥ 
Szimonszi: Köki szépen.:)♥ Hát igen, itt van, és így zsííír a buli.:D És köki szépen, nagyon igyekszem, hogy mindig egy kcsivel jobbat hozzak össze.:D♥
Henike: Kökiiiii szépen, nagyon aranyos vagy♥ Hát igen, hál' istennek, hogy már mindenki itt van.:D♥
Fanni: Üdv itt.:D♥ Kökiiiiim szépen, Te is nagyon cukiii vagy.:$♥ Örülök, hogy tetszik, és hogy szereted.:D♥



Louis Tomlinson

A napok csak úgy teltek, és szinte észre se vettük, de már november vége van, és hamarosan december. Hamarosan elkezdődik a Karácsonyi hangulat, a készülődés az emberek beparáznak és az utolsó pillanatokra hagyják a vásárlást. De, még csak november van, mikor kinézünk az ablakon, látni lehet, ahogy a környéken lakó gyerekek beleugranak a hatalmas levél kupacokba, amik a fákról hullottak le, tinik mászkálnak a barátaikkal, vagy esetleg a szerelmükkel. Emlékszem, Eleonorral, mi is gyakran csináltuk ezt. Kimentünk az utcára és a közeli parkba sétálni, ahol mindig leültünk a padra, beszélgettünk, nevettünk, és ősszel, illetve télen, spontán belelöktük a másikat a falevelekbe vagy a hóba. Nem is értem, hogy juthattunk el idáig, hogy már egyre kevesebbszer hív, nem nagyon keresi a társaságom. Régebben minden alkalmat kijátszott, ha megölelhetett, vagy megcsókolhatott, ma meg… ma meg már alig van valami. Ezt, még a vak ember is látja, hogy nincs mit színezni, a szerelmünk meghalt. Nem bírom tovább, és valahogy úgy érzem, hogy Ő sem, ahogy azt is érzem, hogy talált már helyettem valaki mást, akit mindenki elől rejteget. De az a furcsa, hogy ez engem valamilyen szinten megnyugtat, mert így tudom, hogy nem fog sírni miattam, vagy legalább is nem annyira. Remélem.
-Elmentem.! –kiáltottam el magam, fogtam a kocsi kulcsom és elindultam.
Az út nem volt hosszú, szokásszerűen max fél óra, közben hallgattam a rádiót, de miután meguntam betettem a saját CD-met. Első szám, The Fray- Look After You. Még mindig imádom ezt a dalt, mert elönt a régi idők érzéseivel, mikor még Hannahval voltam együtt. Az a lány is maga volt a káosz. Persze jó értelemben.! Ő is mindig pörgött, nem nagyon láttam szomorúnak, csak néha. És az is jó, hogy valamilyen szinten, még barátok maradtunk, bár biztos is, hogy nem leszünk „öri-barik”, de legalább nem köpjük szembe egymást. És őszintén remélem, hogy Eleonorral is ez lesz a helyzet. Lement még egy jó pár dal a kedvenceim közül, és megérkeztem Eleonor lakásához. Kiszálltam a kocsiból, s lezártam azt. Kinyitottam a kiskaput, ugyan is, azt sosem zárta, csak az ajtót, amihez nekem volt kulcsom. Bentről a tévé zaját hallottam, és lánynevetéseket. Na, most vagy egy csajos filmet néz, vagy van itt valaki más is. A nappaliba érve, rá jöttem, hogy ki is van itt. Danielle.
-Sziasztok lányok. –köszöntöttem Őket mosolyogva, mire ugrottak egyet.
-Jesszus Louis, a szívbajt hoztad ránk.! –mondta El.
-Ne haragudjatok, igazából beszélni szerettem volna veled, de ha most zavarok, akkor majd máskor. –mondtam, és indultam volna, de El visszahúzott.
-Ne, mondjad. Dani előtt nincsenek titkaim.
-Jó. Nem tudom, hogy fogod viselni, de kérlek, ne akadj ki nagyon. Az a helyzet, hogy szakítani szeretnék veled.
-És még is miért?! –a hangja meglepett. Nem volt benne düh, sem semmi hisztérikus kitörés. Nyugodt volt.
-Háát, mert úgy érzem, hogy ki halt köztünk az a bizonyos szikra, és akár mennyire is próbáljuk erőltetni a dolgot, ez nem megy nekünk. Már nem ugyan az a szerelmünk, mint régen volt.
-És mióta érzel így?! Luce előtt, vagy Luce után?! –kérdezte, ami engem teljesen elgondolkodtatott.
Hallottam, ahogy Dani megkérdezi, hogy ’Ki az a Luce’, de El leintette. Mióta érzek így?! Előtte is éreztem nem is egy lány iránt olyan vonzalmat, hogy Ő kell nekem, és nem érdekel Eleonor és a sajtó, de ezek mind csak fellángolások voltak, mert többé nem láttam Őket, de most, hogy itt van Luce, ez az érzés csak fokozódott bennem, és azt hiszem, már pár hónapja így érzek.
-Luce előtt is éreztem, hogy már nem ugyan az minden.
-Értem. De ugye tudod, hogy Ő MOST nem lehet a Tied?!
-Tudom. –bólintottam.

-És azt is tudod, hogy a sajtónál, még is csak rosszul jönne ki, ha kiderülne, hogy elloptad Liamtől a barátnőjét.
-Tudom, de képes vagyok rá várni. Akár még éveket is.
-Liamnek van barátnője?! –sápadt el Danielle, mire Eleonor bólintott.
-Ez, azért teljesen nem igaz.
-Miért?! –kérdezték egyszerre.
-Ugye a Halloween bulikor jöttek össze, és igazából azért, mert Liam még mindig szeret Téged, Danielle, és ezzel nem féltékennyé akart tenni, hanem pótolni az űrt, amit Te okoztál, vagy valami ilyesmi. Luce, meg azért, mert akár ott van Hazza, akár nincs, szüksége van egy nagyobb adag szeretetre, amit csak egy barát tud megadni.
-De szeretik egymást?! –kérdezte nyugtalanul Dani.
-Úgy, mint legjobb barátok, igen, úgy, mint szerelmesek?! Fogalmam sincs.
-Liam, még mindig szeret?!
-Igen. –bólintottunk egyszerre Eleonorral.
-Elnézést, de most, muszáj telefonálnom. –kelt fel a kanapéról és kiviharzott a konyhába.
-Akkor, vége?! –nézett rám.
-Igen. Bólintottam.
-Jó volt veled ez a két év, Louis Tomlinson. –ölelt meg.
-Veled is, Eleonor Calder.
-És őszintén szurkolok nektek, Luce-al, hogy összejöjjön. Majd egyszer meglátogatlak Titeket, és bocsánatot kérek Tőle.
-Köszönöm. –öleltem meg.
Miután megbeszéltük még egy kicsit a dolgokat, elindultam haza, de előtte kiugrottam a kis helyemre, hogy átgondoljam a dolgokat. Most szabad vagyok, a sajtó ezt hamarosan biztosan meg fogja tudni, és akkor magyarázkodhatunk, hogy miért is. Majd elmondom nekik az igazat, na nem azt, hogy Luce miatt, hanem ezt a szikrás dolgot. Biztos, hogy nem fogják elhinni, főleg az után nem, hogy Luce-al járni kezdünk. Hőőő, Tomlinson, vissza a valóságba. Luce még mindig Liammel van, bár nem hiszem, hogy sokáig, ugyan is, hatalmas valószínűséggel Danielle is szereti még Liamet, és ez, azt jelenti, hogy Luce is hamarosan szabad lesz. De addig is, szépen kivárom a soromat. Jó, ez hülyén hangzott, mintha valami kurva vagy bolt lenne Luce. Nem, akkor addig várok, amíg nem érzi úgy, hogy együtt kell lennünk. Igen, így lesz. Várok rá, ha kell, életem végégig is.

Luce Styles

Húh, szinte el sem tudom hinni, hogy szinte 1hónapja itt vagyok ezekkel a barmokkal. Eközben meg jöttek a vizsgaeredményeim is: francia felsőfokú 5-ös, orosz felső fokú 5-ös, az összes érettségi tantárgy 5-ös és a választott tárgyaim, a biosz és a kémi, is ugyan csak mind kettő 5-ös lett. Ez után természetesen megmondtam Liamnek, hogy el kell kísérnie egy pogóba, ahol én holt részegre iszom magam, Ő meg vezet. Hát, így is lett. Ilyenek vagyunk mi, én leiszom magam, Liam meg vigyáz rám. J
Most is vele vagyok, és éppen a Barátság Extrákkal, című filmet nézzük, és teljesen egyet értek azzal a csajjal, akit Mila Kunis alakít. Miért nem csinálják a filmeket tovább a nagy csók után?! Mire a srác, akit Justin Timberlake alakít, megmondta, hogy de csinálnak. Azt hívják pornónak, mire Liam és Hazza egyszerre fejezték ki együtt értésüket, főleg úgy, hogy Harry a szobájában volt. Legalább is elméletben. A film végén, természetesen megtörtént a „nagy csók” jelenet, mire Liam rám nézett, és hosszasan megcsókolt. Egy kicsit /igazából nagyon/ bűntudatom van, hogy csókolóztam Louissal, és ezt még nem mondtam el Liamnek. Úgy érzem, most kell elmondanom.
-Figyelj Liam, valamit mondanom kell, és.. –kezdtem, de megcsörrent a telefonja.
-Szavad ne feledd.! –mondta, és megpuszilta a fejem.
Jó sokáig telefonált valakivel, és ahogy láttam, örült is a dolognak. Lehet, hogy a családja hívta, mert történt velük valami jó, vagy egy barátja. Aztán hirtelen komorrá változott az arckifejezése. És ezután a változás után, egyből visszajött hozzám, és felsóhajtott.
-Mit akartál mondani?! –kérdezte.
-Liam, az fájni fog neked, és előtte szeretném tudni, hogy mi a baj, mert csak úgy mondom el.
-Jó. Danielle hívott.
-És?
-És akar velem találkozni.
-És ebben mi a gond?
-Hogy, nem szokás az, ex-el találkozni.
-De igen Liam, nagyon is szokás velük találkozni. Ez az a nagy probléma?!
-Igen.! De Te mit akartál mondani?
-Megcsókoltam Louist, ismét. –néztem mélyen a szemeibe, de aztán elszégyelltem magam, és lehajtottam a fejem.
-És?!
-Mi van?!
-Ez miért lenne baj?! Tudom, hogy Őt jobban szereted nálam, és te is tudod, hogy mit érzek Dani iránt. Szóval szerintem, ez nem para.
-Igen?! Akkor miért félsz Tőle?
-Én nem félek. –kezdte a mentegetőzést.
-De félsz.! Félsz vele találkozni Liam, valld be.! –mondtam, majd megborzoltam a haját, és megpusziltam az arcát.
-Na jó, lehet, hogy tényleg félek egy kicsit, de Te nem félnél, ha Starkkal kéne találkoznod?! –a szavai sokként értek.
Ez jó kérdés. Tényleg, mit csinálnék, ha most berontana Stark?! A nyakába ugranék, megcsókolnám, és újra együtt lennénk?! Vagy talán leordítanám a fejét?! Normálisan odamennék hozzá, és megkérdezném, hogy van?! Vagy megkérdezném Tőle, hogy miért rontott be a házba, és törte be az ajtót?! Hmm. Valószínűleg az utolsó.
-Nem tudom Liam, ezen még nem gondolkoztam, mert egyszer találkoztam vele, de akkor sem tudtam, hogy Ő az. És lehet, lesz még rá alkalmam, de lehet, hogy nem. De neked most van lehetőséged arra, hogy rendbe hozz mindent közted és Danielle között.! És ezt nem szabad elszúrnod.!
-És, ha azt mondaná, hogy újra össze akar velem jönni?!
-Akkor Te igent mondasz.!
-És Te?!
-Én leszek az, aki a legjobban fog örülni ennek.! –simogattam meg a vállát.
-Tényleg?!
-Igen Liam, tényleg.! –mondtam.
Ő a szemembe nézett, tudtam, mit csinál. Próbálja kivenni a szememből, hogy mit is érzek, igazából, hogy bánnám-e a döntését, ha Danit választaná helyettem. Igen, egy részem, az egoista részem bánna, viszont a normális és önzetlen részem örülne neki, hogy a legjobb barátom boldog. Valószínűleg Liam is ezt látta a szememben, mert magához húzott, és olyan szenvedélyesen csókolt meg, ahogy még senki más. Tudom, hogy furcsán hangzik ez az egész dolog, higgyétek el, nekem is, de ez valamilyen segít egy kis önbizalmat szerezni, vagy fogalmam sincs, hogy mit. Egyszerűen csak jól esik valakit csókolni, akiről tudom, hogy szeret, és sosem árulna el.
-Köszönöm. –suttogta Liam két csók között.
-Nincs mit köszönni. Ez csak természetes. –feleltem, és még jobban megcsókoltam.
-Ezt nem akarjuk fent folytatni?! –kérdezte, mire mindketten belemosolyogtunk a csókunkba.
-De, folytathatjuk akár ott is. –mondtam.
Liam nem tétlenkedett, felkapott, az ölébe vett, és a lépcsőn felfele végig csókolt. Lágyan letett az ágyra, és ha lehet, tovább nem részletezem, mert egyszer már megtettem, viszont azt el kell mondanom, hangozhat ez most akármilyen mocskosul, vagy perverzül, vagy akárhogy, de ez volt életem, talán legjobb, legszenvedélyesebb együtt léte.

8 megjegyzés:

  1. :3 Imádooooom :D
    Komolyan te csináltad a fejlécet :O nagyon jó lett ha lenne időd akkor nekem is csinálhatnál egyet :) ha van időd persze :)) siess a kövivel eszméletlen jó lett és Eleanor sem akadt ki úgy ahogyan vártam de nagyon jó volt:D

    VálaszTörlés
  2. Szeretlek Louis! Végre lépett, és végre Eleanor nem egy kis kurva. Luce és Liam aranyosak voltak, de most bunkó leszek de várom már mikor fognak szakítani és Liam meg Danielle egyből összejöjjenek, meg Louis és Luce se tétlenkedjenek már ennyit, mert nem tudom mit teszek! Muhaaaa

    VálaszTörlés
  3. Annyiraaaaaaaaaaaa örülööök wáááá dejóó...ezaz Louis..jajj máámmámiiiiiááá*-*
    Nálam is van új :D http://imadreamer99.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jok lettek a reszek az uj szereplök Waaaaaaaa :D <3
    Louis :D :D <3
    Ja es bocsi h nem irtam de nem tudtam gephez ülni. :/
    Es arra hogy megforgatlak meg megszurkällak hät igen körülbelül eszt csinälnäm :D :D egy szep bär borus esten kimennek a temetöbe kiäsnälak es ujbol meghalnäl :*
    De nem teszem mert borzalmasan jol irszzzzzz :D <3
    Gyorsan KÖVITT!!!
    JA es az uj külsö tezsik angyon o bär a betük kicsit zavarnak azt meg meg kell szoknom de naygon jooo :D

    VálaszTörlés
  5. Júúújjj :$$$ <3 <3 <3 nagyon jóó lett :)) :) :)
    Pedig Liam és Luce is aranyosak voltak együtt :( <3 :D de Louissal cukibbak :)
    nagyon tetszik imádom alig várom a kövi részt <3 :)

    VálaszTörlés
  6. Wíííí..:$ nagyon nagyon jó lett :)) :)
    Végre dobta El-t :) <3 remélem Danielle is szereti még Liamet :) és ök is összejönnek meg Luce és Louis is :):$ <3 Niall és Zoey is :)) <3
    nagyon tetszik alig várom már a következőt :) <3 nagyon ügyiii vagy :)

    VálaszTörlés
  7. eza rész is szupi lett...végre nincs El..........liam és danii...luce és louis.siess már alig várom <3

    VálaszTörlés
  8. Végre Eleanor kikerült a képből!!:D Most már csak Lucera és Louisra várunk! :D ♥ Imádom! :)

    VálaszTörlés