2013. január 3., csütörtök

28.fejezet

Egy pöppet, most szomorú vagyok, amiért az eddigi 11komi helyett, csak 8jött, de azért ennek is örülök, ne értsetek félre, főleg annak, hogy több mint 20 tetszik jött és, hogy már 29Rendszeres olvasó van.!! Imádlak titeket, ne értsetek félre.! És megértem, ha valakinek nincs ideje rá, mert ugye bejött a suli..:S Egyébként, ma tisztára hepí napom volt, mert a délutánomat Lizzyvel töltöttem, és kaptam tőle egy plüss orrszarvút, amit Larrynek neveztem el /igen Larry Stylinsonról/, meg vettem két angol nyelvű könyvet neki is és nekem is és tök jó, mert egyből tudom fordítani és wááá.:D♥ Na de most vissza a blogra, jó olvasást♥

Andika: Hát igen, köki.:$ ahham, csak mond, hogy kikről és én csinálom is;D♥ és még egyszer kökiiim♥
Lizzy: Valóban egy pöppet bunkócska volt, de megnyugtatlak, hogy hamarosan;D♥ 
Hope: Kökii szépen, ez nagyon cukiii megnyilvánulás volt;D♥
Dóri: Kökiii szépen.:D♥ Áááá Te is az én emberem vagy, ebben a gyilkosos dologban*-* És a francba, de azért kökiiii♥ 
Henike: Kökiii♥ Hát igen, de a Liames blogra még egy pöppet várni kell,de azt is tervezgetem.;D♥ 
Szimonszi: Kökii szépen♥ És ez csak természetes, hisz, akiknek együtt kell lenniük, azok együtt is lesznek;D Örülök, hogy tetszik és még egyszer kökiim♥
Fanni: Köki szépen, aranyos vagy♥ Hát igen, hamarosan mindenki együtt lesz mindenkivel.;D♥
Zsófi: Hát igen, már csak nekik kell az eszükhöz kapniuk.:D♥ És örülök, hogy tetszik.:D♥



Luce Styles

Reggel, mikor felkeltem, Liam nem volt mellettem, ahogy szokott, ehelyett lent volt a többi fiúval együtt, és Paulal, meg még valamilyen pasival. Magas volt, fekete haja levolt nyalva, olyan 35-40 év körüli lehetett. Öltönyben volt, és eléggé úgy tűnt, hogy ki van akadva. Szerencsémre nem vettek észre, ezért hallottam a beszélgetésük egy részét.
-Nem Louis, ez nem lehet.! Nem szakíthattál Eleonorral.!
-De igen. Megtettem, és nem bánom.
-És mit fog szólni ehhez a média, meg a rajongók?! Ebbe nem gondoltál bele?
-De, és meg fogom nekik mondani, az igazat. Kihalt az a bizonyos láng kettőnk közt, és ez Elnek is jobb meg nekem is, és békében váltunk el, szóval ne bántsák Őt, mert nem az Ő hibája.
-Jó, ezt talán beveszik. Másik téma. Liam.! Mi az, hogy összeállsz valami ütött-kopott csajjal, aki a semmiből jött, és utána Daniellel tervezel randit? –itt betelt nálam a pohár, fogtam magam és elindultam le, mire mindenki elhallgatott.
-Jó reggelt. –mosolyogtam körbe. –szia Paul. –mondtam, és odamentem hozzá megölelni. –Luce Styles. –nyújtottam a kezem az öltönyös emberkének.
-Will. –mondta, de a kezemet nem fogta meg.
Én csak a szememet forgattam rajta, és bementem a konyhába valami kaja után nézni. Találtam egy kis csokis müzlit, hozzá tejet, illetve narancslevet. Miután ezt megettem, elvágtam magam a kanapéra, bedugtam a fülembe a fülest, és olvasni kezdtem. Magamon éreztem mindenkinek a tekintetét, ezért gondoltam mondok valamit.
-Ne is zavartassátok magatokat.! Mintha itt sem lennék.! –mondtam, és folytattam volna az olvasást, de Will közbe vágott.
-Nem, nem kis lány, szépen ide jössz.! –mondta, mire én odamentem, beleültem Liam ölébe, aki átkarolt és adtam az arcára egy puszit. –Elmondom a szabályokat. Te nem dobhatod Liamet, max Ő Téged, de akkor is azt kell mondanod, hogy békében válltatok el. Eddig felfogtad?
-Tudod, nem vagyok szellemileg fogyatékos, ezért nem kell úgy beszélned velem. És igen, megértettem. És egyébként is, én itt fogok lakni, amibe jobb, ha a beletörődsz, mivel Harry nővére vagyok, és ha Liammel szakítunk az tuti, hogy nem vitán fog alapulni.
-Tök mindegy. Nézzük a további szabályokat. Nem cigizhetsz, nem drogozhatsz, nem piálhatsz, csak ha nem kaptál rá engedélyt, mivel nem szabad botrányt okoznunk, hogy a srácok kivel álltak össze.
-Már ne is haragudj, nem akarom megbántani azt a marha nagy agyadat, de azért ez egy kicsit pofátlanság. Milyen az már, hogy megtiltod, hogy bármit csináljak?! Ki vagy Te nekem, az apám?! A fiúknak parancsolhatsz, nekem NEM.! Én nem vagyok az ügyfeled, a lányod és senkid, úgy, hogy velem Te ne beszélj ilyen hangnemben.! És mi az, hogy ne igyak meg ezek a hülyeségek?! Akkor iszom le magam a sárga földig, amikor akarom.! Nem tudom hallottál-e már a SZABAD AKARATRÓL?! Tudod, nagyon hasznos dolog, segíti az embereket a gondolkozásban, hogy ne valamilyen bábuk legyenek, valakinek a rabszolgája.! És a drog meg a cigizés?! Mi az, hogy azt is megtiltod nekem, miközben még egyszer elismétlem, SENKIM NEM VAGY.! Akkor Zaynnek miért nem tiltjátok meg?! Bocs Zayn, ezt nem neked szántam. –mondta, mire Ő csak megvonta a vállát, jelezve, nem bántottam meg. –És ha már itt tartok, ennyiből miért nem mész oda az utcához egy csajhoz, és mondod neki, Te most 1 hónapig nem szexelhetsz senkivel, mert én egy menedzser vagyok.! Mert ez körülbelül ilyen dolog.!
-Gratulálok fiúk.! –mondta ingerülten. –Harry, remek nővéred van, Liam, adj egy pacsit.! –mondta, majd lepacsizott Liammel, nekem meg a kezét nyújtotta.
-Mi van?! –értetlenkedtem.
-Ez egy próba volt. Ha bedőlsz annak, amit Will mond, akkor nagyon könnyen befolyásolható vagy, és a média egy perc alatt kikészít. Viszont, hogy így kiálltál magadért, látszik, hogy van vér a pucádban, és nem kell féltenünk. –konstatálta Niall.
-Üdv a 1D Familyben.! –mondta ismét Will, majd megölelt. De most komolyra fordítva a szót, fiúk menjetek öltözni, Luce Te is, mert jössz velünk a próbára. –utasított minket Will.
Nem válaszoltam semmit, csak mentem. Na jó, ez nekem sok volt. Ekkora hülyeséget már ki hallott?! Próba, hogy bírja-e az idegrendszered.! Miért ne bírná?! Ez már több mindent kibírt, mint amit a média adhat. Ekkora baromságot. A szobámba elkezdtem kutakodni a ruháim között, és végül egy Rock! feliratú pólót, egy fekete szakadt nadrágot, egy acél betétes bakancsot vettem fel. A sminkem a szokásos volt, kihúztam a szemem és tettem fel egy nagyon halvány cseresznye ízű Labellot. Hajamat kifésültem, tettem fel pár kiegészítőt, és már kész is voltam.

Lent már csak Niallre és Zaynre vártunk, miközben én odamentem Liamhez és adtam neki egy csókot.
-Jó íze van a szádnak.! –mondta mosolyogva, és ismét megcsókolt.
-Örülök, hogy tetszik. –mosolyogtam. –mi a helyzet Danival?! –vettem halkabbra a hangerőm.
-Hát, semmi különös, eljön majd a koncertünkre, ami pár nap múlva lesz, és akkor ott beszélünk.
-Értem. Előre is sok szerencsét, ne izgulj.!
-Én?! Sosem.! –húzta ki magát.
-Jah, csak tegnap. –mondtam, mire megböktem az oldalát, Ő meg összekócolta a hajam.
Miután a két fiú is kész lett, beültünk a naaagy fekete kocsiba, és elindultunk. A fiúk természetesen a koncertről kérdezgették Willt, hogy mikor lesz, hol lesz, ki hozhat vendéget, meg ilyenek. Néha tényleg nem értem, egyes embereknek hogy van idegrendszerük kibírni őket. A stadionhoz érve, annyit lehetett látni, hogy hatalmas tömeg van a bejárat előtt, pedig még nincs is koncert.! Amikor a fiúk kiszálltak a kocsiból a sikoltozás még hangosabb lett, és ahogy végig furakodtam a tömegen, észre vettem, hogy nem egy lány sír a miatt, mert a srácok mellette mentek el. Érdekes dolog az ilyen. Mikor én voltam Green Day koncerten, végig ordibáltam, és mikor Billie felhívott a színpadra… Ááááá de imádtam, de azt majd egy kicsit később. Egy csomó lány velem is akart képet csinálni, aminek én hülye nem tudtam ellenállni, mert annyira kis kitartóak voltak. De az, az egészben a poén, hogy mikor tőlem kérték a képet, azután is valami ilyesmit hallottam néhányuktól ’Júúúj de rendes, nem csodálkozok, hogy bírják a srácok.’ Vagy 1Úristen de szép ez a lány. Én is ilyen akarok lenni.’, azért be kell, hogy valljam, jól estek ezek a bókok. Az épületben már ott volt a fiúk bandája, és egy szőke sráchoz Liam szó szerint nekifutott és ráugrott, egy másikhoz, pontosabban a barna sráchoz –akinek olyan aranyos arca van, és szép szeme- Niall és a többi srác futott oda, mire kicsi a rakást játszottak, és végül Liamék is csatlakoztak hozzájuk. Elég furcsán nézhettem rájuk, mert Will és Paul is megveregette a vállam.
-Most mond meg.! Louis is hamarosan 20 lesz, és ezt csinálja.! –fogta a fejét Paul.
-Néha rosszabbak, mint az öt évesek.! És nekünk ezekkel kell együtt dolgoznunk.! –mutatott végig a 7fiún, akik éppen abban a pillanatban gurultak le csoportostul (!!!) a színpad elé, vágták be mindenüket, és csak röhögtek ezen. Hatalmas nagy Respect Paulnak, Willnek és a többi embernek, akik a fiúkkal dolgoznak, hogy kibírják Őket. Én valószínűleg, már az első 5 perc után leordítottam volna a fejüket, hogy egy csöppet szedjék össze magukat, mert 3 nap múlva koncert. Nem csodálkozok, hogy miért nem sikerült a menedzser szakma, nem bírom túl jól a hülyéket, és azt sem, ha parancsolgatnak nekem. De valahogy majd csak túl lesznek ezen az őrült korszakon.
Fogtuk magunkat, és lementünk megnézni, hogy mindenki egyben van-e /természetesen testi épségre gondoltunk, mert agyilag… inkább nem nyilatkozok/ és szerencsénkre, senkinek sem lett semmi baja.
-Hőőőő, ki ez a szépség?! –kérdezte a CukiFiú.
-Ő itt Luce, tudod, Hazza húga, és Liam barátnője. –magyarázta Zayn.
-Jaa tényleg. Josh Devine, kedves hölgy. –mondta és megcsókolta a kezem. –Bár, gondolom, ha Liammel jársz, nincs túl sok esélyem. De, ha bármi kén, akkor.. –kacsintott, mire Liam tarkón csapta, és csak röhögtek a dolgon.
-Nem fogom elfelejteni. –mondtam egy báj mosoly keretében, bár bírom ezt a srácot, olyan jó fejnek tűnik.
-Andy Samuels. Nagyon örülök, hogy itt vagy, és ne foglalkozz Joshal, néha túlságosan is túl tengnek benne a hormonok. –mondta, és kezet fogtunk.
-Á, ezzel az 5idiótával kel laknom, már megszoktam. –mondtam.
-Akkor kezdhetjük a próbát?! –tette fel a nagy költői kérdést Will, mire az összes fiú felviharzott a színpadra, én meg levágtam magam az első sorban lévő székekre. Nem nagyon zavartattam magam, hallgattam, ahogy a fiúk énekelnek, közben olvastam, telefonoztam, vagy éppen Őket néztem. Most is őket nézem, és igen csak jól áll nekik a színpad. Azt hiszem, a She’s Not Afraid című számukat adták elő, mikor jött az a rész, hogy ’But everytime, I tell her that I want more, She closes the door.’. Ezután, meg az a refrén részlet jött, hogy ’She’s not afraid of scary movies, She likes the way we kis sin the dark, But She’s so afraid of falling love’. Esküszöm, hogy ha nem tudom, hogy azelőtt írták, mielőtt én jöttem volna, rávágom hogy ez a dal rólam /is/ szól. És basszus, mikor az olyan részekről volt szó, Liam és Louis együtt énekelték azt az ’ajtó1-s részt. Baszki, miért kell ilyen dalokat írniuk?! Nem félek az ijesztő filmektől, és a fogorvoson kívül, csak a szerelemtől félek. Fúúúúú, ezt már tényleg nem hiszem el. Sorba jött a többi szám, I Would, Summer Love, Kiss You /hehe, ennek tetszik a dallama, de a szövege megint csak áá/, They Don’t Know About Us, stb. És, had mondjam el, hogy a They Don’t Know About Us, bekerült a kedvenc számaim közé, annyira szép. Hát ilyen volt ez a próba, ami után egyből mentünk is kajálni…

11 megjegyzés:

  1. Wááá tetszett mint mindig. Nagyon ügyi vagy, és amúgy én halál hulla lettem, és nagyon köszönöm a könyveket. Love Ireland! ♥
    Asrácok köcsögök voltak. Will pedig... örülök, hogy ebben kedves volt. És a kicsi a rakást... nagyon durva volt. xDDD Várom a kövit.
    Luw dance and rendőrök. Remélem érted! ;) :P

    VálaszTörlés
  2. Imádom te lány :DDD amúgy meg a blogomhoz kéne amelyiken Rajta van az Union J (leginkább George u.e) Liza,Avril meg Justin :D
    Ááá amikor Willék beetették Lucet :D az nagy volt :D
    nagyon jó siess :D♥

    VálaszTörlés
  3. Bocsi,hogy nem irtam az előzőhöz,de csak annyira tudtam időt nyerni,hogy elolvassam és szépen szólva csodás volt.
    Te egy gyilkos varázsló vagy.E mellett az oldal mellett olvasok még néhányat de ez a kedvencem.Igy tovább és még sok-sok csodás részt.
    Ám azt akartam kérdezni,hogy mindegyik fiúval tervezel egy-egy történetet?

    VálaszTörlés
  4. Köviiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Am a régi Franci vagyok (Richer Franci) csak Google3-ra váltottam! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jo lett :D Waaaahhhh de hülye ez a banda :D hahahhahahahaha imädom ökettttt :D <3
    A Dorisz azert nem irt es most nem is fog mert sielni mentek :D De utänna tuti fog csak egy het :D
    Nagyon värom a kövittt :D :D :D <3
    Mär mär mär akarom azt a reszt azt tudod hogy melyiket remelem :D :D :P <3 Sies a KÖVIVEL <3 :D

    VálaszTörlés
  6. sziaaaa:) nagyon tetszik ahogy írsz jó a történeted is gratulálok:))

    VálaszTörlés
  7. Júújjj..:) :$ nagyon nagyon jóó lett megint :) nagyon izgalmas nagyoon tetszik ez a kedvenc blogom :)):$ imádooooomm :) :) :) :)

    VálaszTörlés
  8. Wííí...:$ <3 ez ... nagyon nagyon nagyon nagyon jóóó lett :)) :) :) <3 imádom ezt a blogot ,nagyon ügyes vagy egyre jobbakat írsz :) szépen kélek SOHA NE FEJEZD BE A BLOGOT ! :) <3 mármint SOHA ne legyen vége! :)abba bele halnék :( <3 nagyon nagyon jó lett :) alig várom a kövi részt :)
    U.i: Bocsi a sok szóismétlés miatt :) <3

    VálaszTörlés
  9. látom te szeretsz játszani az ember idegeivel.. :D de ahj.... egyszerűen imádom!!!! ♥ kövit! :D

    VálaszTörlés
  10. Ez is jó lett......és am imádom a she´s not afraid számukat az egyik kedvencem,de tényleg oan mintha Luceról szólna...siess a kövivel

    VálaszTörlés