2013. január 5., szombat

29.fejezet

Te Szűz Máriám, Krisztusnak szent anyja.! 11komii, 23 szavazás, és 30Rendeszer Olvasóóóó.!!♥ Mondtam már, hogy imádlak titeket?! Nem, akkor most mondom.! ImádomazOlvasóimat♥♥ Nos, tegnap este láttam, hogy meg van a 30 rendszeres, és elkezdtem írni ezt a részt, és puff, nekem a Wordbe 7 oldal lett, szóval ez egy ilyen extrahosszú rész;D Jó szórakozást♥ Jah, és ahol lesz, hogy Can't be Tamed, az egy link lesz, és azt megnyitni tessék, és végig hallgatni is tessék, mert a fenomenális Liz Gillies /aki ugye Lucet "alakítja/ énekekl;D

Lizzy: Kökiiii, és tudod, hogy, neked bármikor;D♥ Hát igen, a srácok már csak ilyenek ahogy Will is... és Me too♥
Andika: Kökii, örülök  hogy tetszik:D♥ Csak írd, meg hogy a "valóéeltben" hogy hívják őket, mert csak úgy tudok képet leszedni róluk;D
Kittykhe: Kökiiim szépen, nagyon aranyos vagy, és természetesen semmi gond;D♥ Muhahhaa.:P Köki, ez nagy megtiszteltetés, hogy többet is olvasol, és ez a kedvenced♥ Eddig igen, úgy van, hogy mindegyikkel, szóval 3törim még minimum lesz...
Franciska: Kökiiiim szépen, aranyos vagy, és okiii.:D♥
Dóri: Kökiii szépen, nagyon aranyos vagy.:D Értettem főnök.:D♥ Igen, tudom melyiket, és várd is;D
Anita: Üdvözöllek itt.:D♥ Kökiii szépen, nagyooon aranyos vagy^-^♥♥
Szimonszi: Kökiiim szépen, nagyon aranyos vagy, és örülök, hogy tetszik.:D♥
Henike: Kökiiiiiiii szépen, nagyooon cunci vagy*-*♥ És, h azt mondom, hogy egyszer Lucék történetének si vége lesz, de utána egyből jönni fog a következő, akkor megnyugodnál?!♥ És semmi gond;D 
Hope: Kökiii szépen, nagyon aranyos vagy ♥
Zsófi: Igen, kimondottan szeretek ugrálni az emberek idegein,ez is egyfajta hobbi;D Örülök, hogy tetszik♥♥
Fanni: Köki, én is imádom azt a dalt♥ És, amikor megnéztem a dalszövegét angolul, és lefordítottam magyarra, egyből a blogom jutott eszembe.:D♥



Ez a három nap igen csak gyorsan eltelt, mit ne mondjak, szinte oda se figyeltem és már itt is van a srácok koncertje. Délután ötre kell ott lennünk, mivel akkor lesz 3órájuk az előkészületekre, ugyan is 8 órakor kezdődik a koncert, és köbö 2órás lesz. Hogy én addig mit fogok csinálni?! Fogalmam sincs. Ismét ne értsetek félre, imádom a fiúkat, de néha túl sok a zenéjük, és fejfájást fogok kapni a sok visongató kis csajtól, akik ott lesznek, ezért már most tettem el fájdalomcsillapítót. A fiúk már most tiszta idegben vannak az esti fellépés miatt. És ebben az a poén, hogy már 2éve csinálják ezt az egészet.
-Srácok, ti mindig ilyen idegesek vagytok?! –kérdeztem.
-Nem, de ez most más.! –mondta Harry, miközben fel-alá járkált.
-Még is miért lenne más?!
-Hát, mert itt vagy Te.! –mutatott rám.
-Mit fognak szólni a rajongók hozzám és Eleonorhoz?! –mondta Louis.
-Lehet, hogy itt lesz Zoey, és akkor jól kell szerepelnem. –hozta fel Niall.
-Manó, ha Zo is itt lesz, a legkisebb gondod is nagyobb lesz, mint, hogy azon idegeskedj, hogy tetsszél neki. –kacsintottam.
-És itt lesz Danielle is.! –jutott eszébe Liamnek.
-Jah.! –mondták a többiek.
-Zayn, neked valami bajod?! –néztem a srácra.
-Eddig még semmi.!
-Köszönöm.!
-Tudod mit, inkább menjél öltözni, mert mindjárt indulunk.! –parancsolt rám az öcsém.
-1. Harry, még mindig idősebb vagyok.! 2. még van 2 óránk arra, hogy elinduljunk, minek kéne most neki állnom, készülődni?!
-Mert, sokat tudsz tökörészni, és nem akarunk az utolsó percekben kapkodni.! –mondta idegesen.
-Értettem főnök.! –mondtam és már mentem is.
A fürdőszobában beálltam a zuhany alá, hogy azért még se koszosan menjek oda, és a hajamnak sem ártott, hogy megmostam. Miután végeztem, megtörölköztem, felvettem egy bő pólót egy melegítő nadrággal egyetemben és elkezdtem a hajamat bontani, és rájöttem, hogy a szobámban hagytam a hajszárítóm, és arra is, hogy kopognak.
-Szabad.! –mondtam.
-Nem zavarok?! –kukucskált be Louis.
-Nem, gyere.
Kicsit körülnézett, mintha keresett volna valamit, és mikor megtalálta a tusfürdőjét a zuhany kabin egyik sarkába helyezte azt. Elővett egy törölközőt a szekrényből, és vetkőzni kezdett.
-Louis, mi a szart csinálsz?! –kérdeztem, miközben a tükörből néztem Őt, és rájöttem, hogy még mindig iszonyatosan jól néz ki.
-Eljöttem fürdeni. Zavarlak?! –kérdezte egy csibész mosoly keretében.
-Nem. -Vágtam rá.
-Akkor jó. –mondta, és már a nadrágja is lekerült róla.
-Még mielőtt teljesen levetkőzöl, hol van a hajszárító?! –nem szólt semmit, csak mögém lépett, mintha át akarna ölelni, a fejem mellett átnyúlt a tőkör-szekrényhez és kivette belőle a gépet.
-Tessék. –adta a kezembe.
-Köszönöm.
-És, most csukd be a szemed.! –mondta.
-Mint már mondtam, nem tudtok nekem újdonságot mutatni, de azért legyen. –mondta és becsuktam a szemem, majd egy meleg leheletet éreztem a nyakamnál.
-Ó, Te csak azt hiszed.! –mondta, majd megcsókolta a fülem mögötti érzékeny részt, beszállt a fülkébe és fürdeni kezdett.
Esküszöm, hogy ez a fiú fog engem az őrületbe kergetni.! Most szakított a barátnőjével, szomorúnak kellene lennie, és lehangoltnak, nem, pedig feldobottnak, boldognak és leginkább nem perverznek, mert ez így igazán nem vet rá jó fényt. És én is egyre nehezebben tudom visszafogni magam, hogy ne támadjam le, hogy most szépen végig néz velem egy filmet, közben popcornt eszünk, utána meg az ölelésében elalszom. Most, hogy van az a tudat, hogy El kiszállt a képből, és valószínűleg Liam is hamarosan kifog, egyre nehezebben tudom rávenni magam, hogy ne gondoljak rá. Már azon gondolkodok, hogy vajon milyen lehet vele kettesben sétálgatni, vagy éppen meglepni Őt egy romantikus vacsorával /amit egyébként nem annyira bírok/, vagy az a tudat, hogy mellette kelek fel reggelente, egyszerűen megőrjít.!
Épp a hajamat szárítottam, mikor azt éreztem, hogy valaki rácsap a fenekemre, mire én automatikusan megpördültem, és pofon vágtam az illetőt.
-Ezt soha többet ne csináld.! –fenyegettem meg.
-Áucs, ez nagyon fájt. –fogta az arcát.
-És ebből le tudtad vonni a következtetést Tomlinson, hogy soha többet nem fogsz ilyen tettet elkövetni ellenem.! –mondtam, visszafordultam a tükörhöz, és mikor már épp újra elkezdtem volna szárítani a hajam, Louis hátulról átölelt.
-Majd légy szíves emlékeztess erre akkor, mikor már Liam se lesz a képben, és mi éppen az ágyban rosszalkodunk.! –mondta, miután apró csókokat adott a nyakamra.
-Louis, az még kitudja, hogy mikor lesz, és ne aggódj, foglak is emlékeztetni, -mondtam, és próbáltam magamról lerázni.
 -Azt hiszem, ez akkor is nehezen fog menni.! –nem tudtam neki válaszolni, ugyan is megfordított és egyből az ajkaimra tapadt.
Neki döntött a csapnak, és olyan erősen simult hozzám, amilyen erősen csak lehet. Akkor vettem csak észre, hogy csak egy száltörülköző van rajta, és elkapott a kényszer, hogy most azonnal levegyem azt, és.. Állj, Luce, nem.! Nem szabad.! Vissza a valóságba, még Liammel vagy, de… De ez a félisten itt csókolgat, itt simogatja a hátam és szinte minden egyes porcikám. Én meg itt simogatom a hátát, túrok bele ujjaimmal a hajába. Ezt egyszerűen már tényleg nem tudom elhinni, hogy lehetek ilyen könnyűvérű.!
-Gyerünk Kedvesem, most visszaadhatod a rossz tettemet. -suttogta csábítóan a fülembe.
-Mire gondolsz?! –suttogtam.
-De kis buta itt valaki. –suttogta egy huncut mosoly keretében.
Kezemet levette hátáról, és fenekére tette azt, és szinte kényszeríttet, hogy megfogjam azt, és bár, hogy őszinte legyek, nem is bánom. Nem nagyon szoktam ilyet mondani, de Louisnak nagyon jó feneke van, na. A tettem következtében, Ő is megfogta, amire felnyögtem, vele együtt.
-Louis…
-Hm?!
-Ezt.. ezt még nem kéne. Készülődnünk kéne.
-Hát igen, csak tudod, ott van az a bizonyos ’kéne’ szócska. –mondta, és fojtatta a nyakam csókolását.
-Louis, nem akarom.! –magamnak is nehéz volt kimondanom, de mikor megtettem, Ő a szemembe nézett.
-Ne haragudj, csak egyre nehezebb uralkodni az érzelmeimen és a vágyaimon.
-Semmi gond. Befejezhetem a hajszárítást?! –kérdeztem, mire aranyosan elmosolyodott.
-Persze. –mondta egy halk nevetés keretében, és már ki is ment.
Próbáltam nem az előbb történtekre gondolni, de eléggé nehezen ment. Ez most hihetetlenül gonoszul, és aljasul fog hangzani, de szinte már vágyom arra, hogy Liam kidobjon és Louissal lehessek. Annyira rossz ember vagyok, hogy arra már nincs kifejezés.! És ez a köbö egy hónapjárás alatt Liammel, arra jöttem rá, hogy Őt tényleg csak úgy szeretem, mint legjobb barátomat, és Louist úgy, mint azt a személyt, aki, ha nem lenne velem, belehalnék, vagy az a személy, akivel le tudnám, és le is akarom élni az egész életemet. Emlékszem, régebben, és igazéból most is, szánalmasnak tartottam/tartom, mikor egy filmben szerelmi háromszög van. Igazából, ez nem az, csak hasonlít rá. Utálom, mikor a főszereplő csaj nem tud két fiú között dönteni, és ez egyszerűen idegesít, hogy végül ribancok lesznek belőlük, mert két pasijuk is van egyszerre. És, most mi van?! Én is ilyen lettem. Egy ribanc, mert gyakorlatilag megcsalom Liamet.! A világ legnagyobb lelkű emberét, akinek hatalmas szíve van, és ott segít mindenkinek, ahol tud. Egy szörnyeteg vagyok, amiért egy ilyen remek srácot hülyítek.
Ezekkel a gondolatokkal küszködtem, miközben kerestem a ruháimat, és hosszas keresgélés után, végül egy sima fekete pulcsi, egy fekete, néhol szürke foltos csőnadrág, és egy acélbetétes bakancs mellett döntöttem. Az ujjamra húztam egy fekete rózsás gyűrűt, a hajamat kifésültem és egy masnis csattal, aminek a közepén egy koponya van, oldalra tűztem. Tettem fel fekete sminket és a cseresznyés rúzsomat, és már kész is voltam.

Mielőtt lementem volna, készítettem magamról egy képet, amit fel is tettem FaceBookra.

~A némaságot nem lehet se rosszul érteni, se félre magyarázni. Vannak percek, amikor a hosszas élet titka a hallgatás. /Irány öcsiék koncertje, Luw You, Harry/
 Lent a fiúk már indulás készen voltak, és mikor én is lementem, már indultunk is. Mikor a helyszínre értünk a sok visítozó rajongótól, már agybajt kaptam, de azért nagyon aranyosak voltak. Bent leginkább a telefonomat nyomkodtam, olvastam, fotóztam a fiúkat, és unatkoztam, meg röhögtem rajtuk. Andyvel és Joshal is beszélgettem, és valóban mindkét srác űber jó fej, nem csodálkozok, hogy a fiúk miért bírják Őket annyira. Csak össze ne kerüljenek, mert abból tényleg kész káosz lesz. A fiúk sminkese, egy bizonyos Lou is ott volt, a kis lányával egyetemben. A fiúk szinte szétszedték szegény kis lányt, aki igen csak jól tűrte azt, hogy a fiúk nyúzzák. Mindig, mikor új fiú jött, a kis lány srácot cserélt. Azért tud élni, na. Mikor Harry még nem volt a mester székében Lux vele játszott, majd azokkal a hatalmas kék szemeivel rám nézett, felém fordult, és elkezdett felém totyogni. Harry követte Őt hátulról, megfogta a két kezét, és úgy jöttek hozzám.
-Lux, Ő itt a nővérem, Luce. –mondta Harry, majd a kislányt az ölembe rakta.
-Harry én nem.. –kezdtem volna tiltakozni, de az a kislány elvarázsolt.
-Szijjjja, Luce.! –mondta édes hangon.
-Szia, kincsem. –néztem rá mosolyogva, majd Harry levágta magát mellém, én meg átadtam neki a kislányt.
Megállapíthatom, hogy akit Harry meg fog szeretni lányt, és úgy dönt, hogy elveszi, az lesz az egyik legszerencsésebb lány a világon. Hiszen, az öcsémből remek apuka lesz, ez már most látszik, ahogy bánik ezzel a kis csajjal, és valószínűleg, remek férj is.
-Hazza, tedd le a lányom, és gyere.! –mondta nevetve Lou.
-Vigyáznál rá?! Kösz. –mondta Harry és az ölembe, nyomta a kislányt, ismét.
-Akarsz zenét hallgatni?! –kérdeztem Tőle, mire Ő csak bólintott.
Akkor hangzavar volt abban az öltőzőben, hogy többiek észre sem vették, hogy Johnatan Davis üvölt a telefonomból, miközben Lux a Right Now-ra táncikol. Van egy idegrendszere a kis csajnak az is biztos. Ezután jött még néhány hörgés /vagy is Slipknot/, aztán egy kis punk zene /Green Day, Three Days Grace, My Chemical Romance/ majd egy kis lightosabb mai zene. Pontosabban a She’s not afraid, amit Lux egyből felismert.
-Fijúk.! De jó. –mondta, és elkezdett tapsikolni.
Egy bő fél óra múlva Lou visszavette a lányát, a fiúk már kezdtek haladni a színpad felé, így gondoltam, én is megyek. Mielőtt a fiúk felmentek volt valamilyen visszaszámlálás, majd Liam gyorsan odajött hozzám.
-Szerencse csók?!
-Szerencse csók.! –mondta nevetve, és megcsókoltam Őt.
A koncert eddig fantasztikusan megy. Játszottak a volt albumukról pár számot, pontosabban: One Thing, Save You Tonight, Moments, More Than This, I Want és What Makes You Beautiful. 
Majd jöttek a második albumról a számok: C’mon C’mon, They Don’t Know About Us, Summer Love, I Would.

Na nem csak ennyit adtak elő, csak az utolsó pár számnál a közönséget figyeltem, hogy miket mondanak a fiúknak. Egyszer csak, az I Wouldban Niall szólója előtt, egy lány, bekiabálta, hogy ’Niall, neked még mindig nincs hangod, csúnya vagy, és még mindig fogalmam sincs, hogy mit keresel a bandában.!’. És ezt az én Manóm meghallotta, és a körül a lány körül álló csajok, lepacsiztak azzal a döggel. Niall nem bírta elénekelni a szólóját, ezért átadta Louisnak, hátra ment Zaynhez, aki egyből megölelte Őt, majd Harry is és Liam is. Én teljesen felhúztam az agyam, és odamentem Paulhoz.
-Ezt Te is hallottad?!
-Igen. –bólintott.
-Megengeded, hogy felmenjek?! –néztem rá nagy szemekkel.
-Menj. –engedett át.
Gyorsan szedtem azt a pá lépcsőfokot, és még mielőtt elkezdték volna énekelni a refrént, egész egyszerűen kikaptam Louis kezéből a mikrofont, a zenét leállítattam, a rajongók csodálkozva néztek rám. Egy lányt kerestem a tömegben, és mikor megláttam, gonosz mosolyra húzódott a szám.
-Ne haragudjatok, hogy megállítom a koncertet, de muszáj volt feljönnöm, mert fül tanúja voltam a világ legbunkóbb és leggonoszabb beszólásának. Niall gyere ide.! –mondtam a srácnak, hátra mentem hozzájuk, megfogtam a kezét, és előre hoztam Őt a színpad elejére. –Erre a srácra, egy „rajongó” azt merte mondani, hogy csúnya. Pontosan tudom idézni a szavait, azt mondta, hogy ’Niall, neked még mindig nincs hangod, csúnya vagy, és még mindig fogalmam sincs, hogy mit keresel a bandában.!’. Na, most mondjátok meg, rajongó az ilyen?! Nem. Jó, én sem vagyok rajongójuk a srácoknak, de hogy valaki azt mondja, erre az Ír szépségre, hogy tehetségtelen, és csúnya, hát az valami gusztustalan.! Oké, nem kell az összes fiút ugyan úgy szeretni, de azért ne legyen már az, hogy leszóljátok Őt.! Ennél gerinctelenebb dologgal, még nem volt dolgon. Lányok, most mondjátok meg, Niall ronda, csúnya esetleg nem jó pasi?! Aki úgy érzi, hogy igen is Ő az egyik legjobb pasi a Földön, az tegye fel a kezét, és sikoltson teljes torkából.! –mikor ezt kimondtam az egész aréna hangosabb lett, és az a csaj elkezdett a barátnőivel együtt hátrálni, amit én észre vettem.
-Na meg állj szépségem.! Paul, kérlek, segítsd föl a kis asszonyt a színpadra.! –mutattam a csajra.
Ő tette, ahogy kértem, felhozta a hosszú fekete hajú, kék szemű és rohadt vékony lányt a színpadra.
-Mi a neved drágám?! –kérdeztem cinikusan.
-Mary. –felelte félénken.
-Naa, Mary, most legyen nagy a szád.! Most kezd el szidni Niallt, itt mindenki előtt, had tudják meg, hogy milyen gerinctelen egy ribanc vagy.! –mondtam neki mosolyogva. –Tudod, nem szoktam egyből ítélkezni mások fölött, de ha rád nézek, nem jut más szó az eszembe, csak a ribanc kifejezés. Hatalmas műkörmök, picsa szoknya, ujjatlan felső, hatalmas dekoltázzsal. Minimum 20centis tűsarkak. Festett haj, teljesen ki vagy festve. Meg mondanád nekünk, hogy hány éves vagy, mert én 14-nél nem nézlek idősebbnek.!
-15. –felelte megszeppenve, mire egy hatalmasat röhögtem.
-15 éves vagy, és így nézel ki?! Legalább meg volt már fél London?! Basszus, én vagyok 20 éves, és nem hordok ilyen ruhát, max fűzős szoknyát, de az alá is veszek még valamit.! Ember, 15 évesen még az iskolapadot kéne koptatnod, nem a tűsarkadat.! A szüleid mit szólnak hozzá, hogy így néz ki a pici lányuk?
-Nekik, tetszik ez a stílus. –felelte egy kicsit bátrabban, mire én egy hatalmasat röhögtem.
-Na ez az, amit nem veszek be.! A szüleid, így elengednek, teszem fel iskolába, vagy a boltba tejért?! Na ne röhögtess.! Nem vagy más, mint egy beképzelt és elkényeztetett ribanc.! És, ha már Niallre mondtad, hogy tehetségtelen, akkor Te mennyire tudsz énekelni?!
-Hát jobban, mint Te az is biztos.! –mondta, de olyan lekezelően, hogy betelt nálam a pohár.
-Igen, kis drágám?! Akkor tartsunk egy kis versenyt, na, mit szóltok hozzá?! Kezdje, szerintem Niall, és akinek tetszik, az sikoltással és tapssal jelezze. Mehet Manó. –mondtam, és Niall elkezdte énekelni a Maroon5-tól a Misseryt. Természetesen mondanom sem kell, hogy a közönség csak úgy őrjöngött. –nos, eddig Niall vezet. Mary, mutasd meg, mit tudsz.! –veregettem meg a lány vállát, mire Ő a kezébe vett egy mikrofont, és elkezdte énekelni a Single Laidest, Beyoncetól. Mondanom sem kell, hogy eléggé erős választás volt, főleg, hogy a lánynak egy csepp hangja sem volt, de olyan magabiztosan énekelt, és olyan hamisan, hogy azt hittem, ott szúrom le magam. Mikor befejezte a számot, látta, hogy csak a barátnői tapsolnak, ami kicsit cikin jött ki. –Hát, ez elég gyenge volt. –húztam el a számat.
-Mert Te jobbat tudsz Te nyavalyás rittyós kurva?! –mondta nagyképűen, és a háttérből hallottam, ahogy a fiúk kifejezik a véleményüket. Harry valami olyat mondott, hogy ’Mit mondtál Te hülye ribanc?!’, Zayn valami olyat, hogy ’Még Te mondod, Te elhasználódott ribanc?!’, Liam talán olyat, hogy ’ eszednél vagy ember?! Hát ez egy hülye ribanc.!’. De Louisé tetszett a legjobban, ’Még Te beszélsz Te hülye kis ribanc?! Énekelni se tudsz.! Kapjál már észhez ember.! Nem vagy Te senki, hogy beszólj a mi Luceunknak.!’. Végül Andy és Josh is ordított egy nagyot ’Ribaaaaaaanc.!’, mikor ki kiáltották a közönség csak úgy dőlt a röhögéstől, a csaj meg rohadt vörös volt.
-Tudod, most egy kicsit megszánlak, és megvédelek. Srácok, és lányok, esetleg, ha a közönség soraiban is vannak fiúk, akkor ott is fiúk, ne szójátok már le, ezt a… ezt a.. Bocs drága, de ez nem megy. Túlságosan is nagy kurva vagy ahhoz, hogy megvédjelek.! És a kérdésedre, egy igen, szerintem tudok jobbat.! Mit szólnátok egy kis Miley Cyrushoz?! Can't Be Tamed?! Jöhet?! –kérdeztem, mire Andy és Josh elkezdtek játszani, Niall leültettem a színpadon lévő székekre, a lányt meg ott hagytam a színpadon. Elkezdődött a szöveg, é amikor láttam, hogy a srácok milyen fejet vágnak, illetve az a kis ribanc, elmosolyodtam. Közeledni kezdtem felé, és azt a tipikus ’ennyi vagy’ mozdulatokat csináltam vele, és az első refrén után leálltam, körbe néztem, és láttam a fiúk sokkolt, ám egyben lenyűgözött képét, és a rajongók elismerő tekintetét.
-Na, milyen volt?! Hogy tetszett?! –kérdeztem, mire a tömeg egy emberként kezdett el tapsolni és sikongatni. –Akkor elkönyvelhetjük úgy, hogy Niall nyert, utána én, Te meg nem hogy helyezést nem értél el, de még azt is, hogy most megkérdezem, ki a kedvenced a bandából?!
-Harry. –felelte újra megszeppenve. Hátra néztem az öcsémre, és láttam, hogy mennyire elszörnyülködve néz a csajra.
-Értem. Ne haragudj a kérdésért, de azért öltöztél így, mert azt hitted, hogy a koncert után, ha teszed-veszed magad, akkor Harry bevisz az egyik szobába, és jól megbassz, vagy mi?! Azt gondoltad, hogy megdugatod magad vele, hogy mindenkinek ezzel dicsekedhess?! És azt ne mond, hogy azt akartad, hogy Ő vegye el a szüzességed, mert ez az, amit tuti, hogy nem hinnék el. És, most úgy őszintén, tényleg ezt gondoltad?! –kérdeztem, de nem felelt rá semmit. –Nem is gond, hogy nem válaszoltál. Paul, kérlek, vezesd ki ezeket a lányokat az épületből, és ültesd be Őket egy taxiba, hogy elfuvarozzák őket haza, minél messzebb az arénától.! Köszönöm.! –mondtam, mire Paul és a többi testőr tette a dolgát. –Ne haragudjatok, hogy ezzel elhúztam az időt, de nem hagyhattam szó nélkül, hogy így bánjanak az én legjobb barátommal. Gyere ide Manó.! –mondtam, majd jó szorosan magamhoz öleltem.
Éreztem, hogy egy kicsit még mindig sír, mire odajöttek a srácok, de tényleg az összes, a maradék 4 srác, és a háttérzenekar összes tagja, és csináltunk egy nagy csoportos ölelést. Szeretetrohamunk végén, Niall kisírt szemekkel rám nézett, megpuszilta az arcom, és megköszönte.
-Jah, és fiúk, bocs, hogy ha most sok rajongót elvesztettetek, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. –néztem rájuk bűnbánón.
-Áh, nem érdekes. Az sokkal fontosabb, hogy Niall már boldog. Mert ugye az vagy?! –fürkészte Őt Louis.
-Igen, hála ennek az angyalnak.! -Nézett rám Niall, mire én lementem, és a koncert végégig ott maradtam.
Közben oda jött hozzám néhány lány, hogy gratuláljanak nekem, és hogy csináljanak velem közös képet. Nagyon aranyosak voltak, és természetesen csináltam velük közös képet. Legutoljára egy magas, nagyoooon göndör és nagyooon szép hajú lány jött oda hozzám, de nem csak a haja volt a szép, maga a lány is gyönyörű volt.
-Danielle Peazer.! –nyújtotta a kezét, amit én elfogadtam, majd szorosan magához ölelt. –Nagyon örülök, hogy megismerhetlek.
-Én is. Várj, nem Te vagy Liam olt barátnője?!
-De igen. És nagyon örülök, hogy egy ilyen lánnyal van, mint Te.
-Köszönöm.
-Bár, hallottam, hogy ez nem az-az igazi szerelem, de azért remélem, sokáig együtt lesztek.
-Danielle, adhatok egy tanácsot?!
-Persze.
-Ma este Liam össze fog veled újra jönni, velem szakítani fog, és én szeretném, ha Te egyből igent mondanál neki, és újra együtt lehetnétek.
-De, akkor én elloptam a pasid.
-Nem, igazából nem. És én is ezt csináltam. –mondtam, mire lehajtottam a fejem.
-Eleonorra és Louisra gondolsz?! Ha ezzel megnyugtatlak, nekik már régen befellegeztek, Te csak egy jó ok voltál Louisnak, hogy dobja Eleonort, és egy olyan lánnyal lehessen, akit igazán tud szeretni. Veled.
-Honnan tudsz Te ennyit?!
-Nem is hallottál arról, hogy Louis meg Liam mit üzletelnek?!
-Mi van?!
-Igen. Liam segít Louisnak, hogy még jobban belé szeress, és együtt lehessetek.
-Honnan tudod mind ezt?!
-Hát, igazából, Liammel, már pár napja…
-Ne is folytasd.! Értem. Nagyon örülök, hogy újra együtt vagytok. Megölelhetlek?!
-Pont ezt akartam kérdezni. Gyere ide.! –mondta, majd megölelt.
Azon az estén, szakítottunk Liammel, és teljesen barátságban, így Ő és Niall a legjobb barátaim, akit ma este megvédtem. És, hogy mi van Louissal?! Sajnos, még semmi, de most már félig boldog vagyok. Na jó, negyedig, de már majdnem meg van a teljes boldogságom. Liam és Danielle újra együtt vannak, amit valószínűleg holnap már be is jelentenek, és így végleg szabad vagyok, és minden porcikámmal koncentrálhatok a ’Louis-dologra’…

15 megjegyzés:

  1. o.O áá ez állat egy rész volt...szétröhögtem magamat ahogyan Luce szétoltotta azt a csajt ><
    állati jó lett :D siess a következővel :33

    VálaszTörlés
  2. oh azt elfelejtettem hogy a bloghoz a fejléces témát ...mi lenne ha írnál egy e-mailt és ott leírom a részleteket meg minden :DD e-mailcímem: turbokandi2@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Waaaaaaaaaaaaaaaa ez nagyn nagyon kuva jo resz lett :D
    Elöször is megöllöm azt aki iylet mond Niall-ra !!!!!!!!!!!!!! <3
    Mäsodszor olyan aranyos volt Luce hogy jajj de cukii :D
    Harmadszor rohadt vicces lett az egesz vegig röhögtem kiveve a Niall-os resznel de azert ott is voltak olyanok amin szakadtam :D
    Nagyon tetszet ez a resz es termeszetesen nagyon värom a KÖVITT amit termeszetesen gyorsan is hozol Ugye ?? :D <3

    VálaszTörlés
  4. *dance*dance* Luce egy állat, de imádom, Zoey... kár, hogy nem volt ott, de van egy érzésem, hogy igen, nah mindegy! xDD Niall nagyon aranyos lehetett, főleg a csoportos ölelés. Ez bunkó lesz, de örülök, hogy szakítottak Liammel, és Liam végre összejött Danivel. Szuper lett mint mindig!

    VálaszTörlés
  5. Imádom Luce karakterét. Mintha magamat látnám... én is ugyanígy képes vagyok kiállnia barátaimért. Nagyon de nagyon tetszett ez a rész! ♥ Most már csak össze kéne jönniük. Hú de várom már ! :D

    VálaszTörlés
  6. No comment..Bocsi de ez annyira jó volt,hogy szinte meg sem tudok szólalni :D

    VálaszTörlés
  7. azt a prostituált mindenit bocsika csak próbálok leszokni a káromkodásról de néha nem megy bocsi am nagyon várom a köviit és remélem nem haragszola a csúnya beszéd miatt!!

    VálaszTörlés
  8. Azta de jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3...........
    Köviiiiiiiiiiiiit! :))))

    VálaszTörlés
  9. bassssszzuuss eddig ez a kedvenc részem ez olyan szinte letaglózott,hogy beszarook...ez k**vaaaaaaaaaa jó leett..nálam is van új http://imadreamer99.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  10. Azt a leborult szivarossát!
    Hát ez kurva jó rész lett!
    Jó beszólt Luce annak a ringyónak XD Hát ez kész!
    És az a csoportos ölelés :D És szerintem is ott volt a vöröske a koncerten :D
    És Louis :P *__*
    Hamar a kövivel!
    Ui: Bocsi a sok változtatás miatt :( Ne hari miatta *boci szemek*
    Puszi, Lenush <3

    VálaszTörlés
  11. Nagyon nagyon várom már a kövit !! ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  12. Wííí... ez nagyon nagyon jóó lett mint mindig :) de ez különös a legjobb :) <3
    már nagyon várom a kövit nagyon imádom h hosszú egy rész :) <3 ügyes vagy nagyon :) <3

    VálaszTörlés
  13. Júúj... :$ nagyon nagyon jó lett*--* már alig várom hogy Louis és Luce együtt legyenek :):$<3 imádom ezt a blogot! :) <3 nagyon ügyii vagy ! :) <3

    VálaszTörlés
  14. Wááááááááááá.*.*
    Nagyon jóóóóó lettt.Ez az egyik legjobb részed!Nehogy félreértsd az összes részed fantasztikus de ez nagyon jóóóó.*.*
    Luce egyszerűen fantasztikus.:D
    Már nagyon szurkolok h Luce és Louis végre összejöjjenek.:D
    HAMAR KÖVIT!!:D <3
    u.i:Ne haragudj h mostanában nem írtam komiit de síelnii voltunk.:D

    VálaszTörlés
  15. Szuper lett,nagyon tetszik...Luce és Louis<3.....Danielle & Liam<3 <3....sieesss a kövivel

    VálaszTörlés