2013. január 12., szombat

33.fejezet

WoW.! Még egyszer elmondom, hgoy fantasztikusak vagytok, hogy a rövid részekre is ilyen sok komit tudtok hozni, pontosabban 12-t, pedig azt hittem, alig lesz 8.:$ És túúúúúúl a 35.000-es megtekintésen*-* Jeeeee. És arra gondoltam, hogy mi lenne, ha azt csinálnám, vagy is Ti, hogy 10kommenttől hoznám a következő részt?! Remélem benne lesztek^-^ Ez is kicsit rövidebb rész lett, de azért remélem ez is elnyeri majd tetszéseteket.! ImádomazOlvasóimat♥

Lizzy: Köki.:') Hát igen, most majd minden oké lesz;D Te kisMozart, látszik, hogy apádra ütöttél;D xdd♥
Doriszka: Jeee.:D Mondjuk én is örülnék neki, hallod.:D♥
Andika: Hát igen, vész esetén, kérem értesíteni: ANYA;D♥
Andi: Kökiii szépen, örülök, hogy izgalmasnak találod.:D♥ és nömö;D♥
Luca: Kökii szépen, nagyon aranyos vagy♥ Én Luce nevét, úgy ejtem, hogy 'Lúsz' xd Jee éljen a jó angolom.:D
Lena: Hát igen, végre.! De lesz;D Muhahaha.
Zsófi: Jaaaj, kökiim nagy cuki vagy♥ hát, mert én úgy éreztem, hogy rossz lett, de lehet nem.;$ Örülök, hogy tetszik.:D
Hope: Nő?! Ezt ki kérem magamnak, még csak 14vagyok.! De azért kökiiim.:$♥
Dóri: Pedig ezt komolynak szántam.xd Hát igen, Ő már csak ilyen "szereti öcsike"... Ha az megtörténik, akkor eléggé érdekes, de lehet megcsinálom ennek az alter változatát, amiben meghal... Jeeee, i luw hepí részek♥ és értettem.! :D
Henike: Kökii, és igen, végre.:D Hát, hamarosan újra írok róluk, ebben a részben is lesz egy kicsike;D♥
Szimonszi: Hát igen, pontosan ilyennek szántam;D Örülök, hogy örülsz.:D És kökiii♥
Henrietta: Kökiiiiiiim szépen, nagyon aranyos vagy♥



Zoey

Gyorsan szedtem a lábam az utcán, hogy mi hamarabb haza érjek. Pontosabban az előtt, mielőtt Stark hazaérne. Hatalmas nagy kő esett le a szívemről, mikor láttam, hogy nem ég sehol sem a villany. Megkönnyebbülve dudorásztam, felkapcsoltam a villanyt, majd a szívbajt kaptam. Stark és Lucas ott ültek a fotelben.
-Hol voltál Vöröske?! –kérdezte Stark.
-Sétálgattam egy kicsit.
-És merre?! –nézett fel a könyvéből Lucas.
-A parkban. –feleltem.
-Valóban?! –vonta fel szemöldökét Stark. –Ez furcsa, pedig mi is ott voltunk, és átnéztük utánad ez egész parkot és környékét.
-Ömmm, biztos már előttetek elmentem.
-Hagyd abba a hazudozást.! Hol voltál, ne kelljen még egyszer kérdeznem.! –emelte fel a hangját Stark.
-Lucenál… -suttogtam. Láttam, hogy Stark teljesen idegesen lépked felém. Rám nézett, majd egyszer csak pofon vágott.
-Hőőő, Stark nyugi, haver. Állj le.! –fogta vissza Lucas.
-NEM.! Simán lebuktathat minket, és akkor mehetünk vissza azokba a nyomortanyákba.! Te is szépfiú, és ne mondd azt, hogy vissza akarsz oda menni.!
-Nem akarok. De nem lehetne megkérdezni Zo-tól, hogy miért volt nála?!
-Mert kórházban van. –feleltem halkan, miközben még mindig az arcomat fogtam.
-Minek van kórházban?! –kérdezte Lucas.
-Mert műtéte volt, és most kómában van. –mikor ezt kimondtam, Stark egész egyszerűen zokogva esett össze a padlón.
Mikor Luceról szoktunk beszélgetni, és valamelyikünk tud róla valami rossz dolgot, vagy felemlítjük a múltat, hogy mi történt Luceszal, Starknak általában ez a reakciója. Megváltoztatta az intézet, sokkal agresszívabb lett, de már próbálja kontrollálni magát, viszont egy dolog nem változott az évek során. A Lucehoz való érzelmei. 4 évig, míg nem láttuk Őt, max képekről, Stark még mindig ugyan úgy szerelmes volt belé, imádta Őt, szinte jobban, mint egy istennőt, ám nem esett teljesen a rabjává, tehát nem lett belőle megszállott. És bármi rossz dolog történik vele, nem számít, hol vagyunk, összeesik, zokog, vagy negyed óráig nem tudunk hozzászólni, mert mindenkit eltaszít magától, de aztán megnyugszik és lehet vele beszélni. Hármunk közül Ő került a legrosszabb helyre. Minden héten valaki ott, azon a helyen, öngyilkos lett: felakasztotta magát, agyon lőtte magát, és egyéb ilyen dolgok. Megölték egymást a „rabok”, vagy éppen megerőszakolták egymást. Az ottani hóhérok, minden héten kivégeztek egy embert. Miért is?! Mert tényleg ott voltak az Igazi Gyilkosok. Starkot vádolták legfőképp, mivel az Ő ujjlenyomatai és karkötője volt a helyszínen, ezért Őt ítélték el a legkegyetlenebbül. És csak azért úszta meg a felakasztást, agy lefejezést, mert mindig jól viselkedett. Nem akart megerőszakolni senkit, és nem is hagyta magát. Senkit sem fenyegetett, Ő még ott is különc volt. És csak egy dolog tartotta vissza az őrülettől, és az öngyilkosságtól: Luce. Tudta, hogy Ő valahol idekint van, a nagy Világban, és vár rá. Ha nem is úgy, mint szerelmeként, legalább legjobb barátja ként. És ha, már Luce nem is szereti, Stark szerelme halhatatlan lesz iránta. Fogalmam sincs, hogy csinálta ezt, de az én bevallásom és Lucas bevallása szerint, egyikőnk sem bírta volna, mert nekünk nem igen volt olyan valaki /Luceon kívül persze/ aki fontos lett volna. Ezért is Stark a legerősebb közölünk. 
Mikor már úgy érezte, hogy lecsillapodott, oda jött hozzám és megölelt.
-Ne haragudj, Zo, nem akartam, csak tudod, a dühöm. Tényleg nem direkt volt.! –mondta és adott egy nagy puszit oda, ahol a pofon csattant.

-Nem haragszok, ezt Te is tudod jól. De Luce jobban lesz, ne aggódj.
-Remélem is.! Kellenek az új énekesek, unom már, hogy mindig Ti nyertek. –mondta nevetve Lucas.
-Azt csak szeretné. Nálunk senki nem jobb.! Igaz, S?! 
-Ez csak természetes Z.! –mondta, majd lepacsiztunk.

Miután még beszélgettünk egy kicsit, elmentünk enni, fürödni, majd aludni.


Luce Styles

Nem igazán tudom, hogy mit történik velem. Anya itt van, és sír, Harryvel együtt. Louis teljes áhítattal mered rám, miközben orvosok és nővérkék rohangálnak körülöttem. Gépek csipogását hallom. Tűket szurkálnak belém, a szememet nézik, a torkomat, és szinte mindenemet. A hasamat. Te jó ég a hasamat is nézik.! Akkor látni fogják a vágásokat. Lenéztem a hasamra, és egy pillanatra, még én is elundorodtam.! Egy hatalmas vágás ékeskedett a hasfalamnál. Ez már biztos, strand sztornó. Ezen a vágáson, rengeteg varrat volt, be van gyulladva, és ha jól látom, talán még gennyezik is. A következő pillanatban, Zayn, Liam, Niall, Dani és Perrie rohantak be a szobába, és mikor megláttak a fiúk, megkönnyebbültek, aztán lefehéredtek, a lányok meg egész egyszerűen falfehérek lettek. Erre csak egy halvány mosolyt ejtettem, de egyből abba hagytam, mert egy éles fájdalom nyilallt belém, mert rájöttem, hogy átvarrják a sebemet. Ordítani volt kedvem, de valahogy egy hang sem jött ki a torkomon, és hagytam, hogy a dokik kéjük-kedvük szerint vagdossanak. Egész hamar végeztek, még egy negyed órát ügyködtek rajtam, majd fáradtan, ám egyben megkönnyebbülve mondtak valamit anyának és Harrynek, amitől mindenkinek jobb kedve lett. Nem tudtam mi ez a nagy felhajtás körülöttem, mert alig emlékszek bármire is az elmúlt pár napból, hétből, hónapból?! Nem tudom, teljesen elvesztettem az időérzékem.! 
-Hé, csajos, túl élted?! –jött mellém Zayn, majd megsimogatta az arcom.

-Mit is?! –kérdeztem.
-A műtétedet.! Gyomorfekélyed volt, de már nincs, és volt benned valami fém darab. Hallhatnánk ennek a történetét?! –vonta fel a szemöldökét Harry.
-Akkor igen, túl éltem. –mosolyogtam- Akkor már értem, hogy miért fájt mindig a hasam. Régebben volt egy műtétem, kb. 4-5 éve, és akkor valószínűleg az orvosok bent hagyhattak valamit. –vontam meg a vállam.
-Ezt nem szabad ilyen lazán venni.! Mi van, ha most valami nagyobb bajod lesz?! –aggodalmaskodott Perrie.
-Nem úgy volt, hogy mi rosszban vagyunk?!
-De igen. –vörösödött el. –csak aztán beszéltem valakivel, és elmondta nekem az igazat. Ne haragudj, hülye voltam. Bocsánat mindenért, amit tettem.
-Se gáz. Nem csinálok ilyenekből ügyet. –mosolyogtam.
Mindenki beszélt velem egy pár szót, aztán jött Louis.
-Nah, hogy vagy?!
-Most keltem fel a kómából, nem rég bevarrták, vagy fogalmam sincs mit csináltak a gyomrommal, kivettek belőlem egy fémdarabot, alig élek szinte, de azért remekül vagyok köszi.! Úgy, kedvem van lefutni a Marathónt. 
-Haha, nagyon szarkasztikus kedvében van valaki. –mondta mosolyogva Louis.

-Ez van. Megszoksz, vagy megszöksz.! Választhatsz.!
-Azt hiszem, az elsőt választanám. –mondta, leült a székemre, megfogta a kezem, és megcsókolt.
Hallottam, ahogy a teremben mindenki egymást kérdezgeti, hogy mi van, mire Liam egész egyszerűen mindenkit lecsitított, majd kivonultak a kórtermemből, így kettesben hagyva minket. Eközben Louis nyelve a behatolásért küzdött, amit egy kisebb idő után megadtam neki. Mikor megpróbált átölelni, felszisszentem, mert eléggé fájt az érintése.
-Ne haragudj, nem akartam.! –simogatta meg az arcom.
-Semmi gond. –mondtam mosolyogva. Oldalra néztem a szekrényemre, és két dolgon akadt meg a szemem, egy ankh-os nyakláncon, és a medvés-pingvines plüsst. Nagy nehezen feltornáztam magam ülőhelyzetben és Louisra néztem. –ezeket ki hozta?
-Zoey. –mondta halkan.
-Tehát Londonban vannak?! Itt van a múltam, Londonban?! –kérdeztem inkább magamtól, mint sem Louistól.
-Igen. –bólintott. –És én mindent megfogok azért tenni, hogy a múltad ide kerüljön, és együtt lehessünk a jövőd.! –nézett a szemembe, miközben arcomat a kezei, közé fogta, és egy lágy csókot lehelt ajkamra.
-Köszönöm. –ennyit bírtam csak kinyögni, egy részt a fájdalomtól, más részt pedig, a meghatódottságtól…

13 megjegyzés:

  1. ez egyszerűen szuper:D hajrá, csak így tovább. annyira jó, hogy összejött Louissal. (: hozd gyorsan a kövit. x

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó lett! Aszt hittem Starkot én verem meg, a végére csak kapott Zoey egy kis puszikát. Örülök, hogy Luce rendben van, és Louis kijelentése a végén nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez jó rész lett!
    Majd én adok egy akkorát Stark-nak.....
    De örülök,hogy nincsen semmi baj!
    Remélem jó lesz minden!
    Hamar a kövit!
    Puszi,Lenush <3

    VálaszTörlés
  4. IMádooom :DDD
    Hamar kövit akarok :3 és köszönöm szépen még 1x a díjat :D♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://lauthoutlong.blogspot.hu/
      Megeleptéééééééééééééééééééééééééééééés :DD

      Törlés
  5. Úristen nagyon jóóóó! ♥ :D imádás! sieesss a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  6. OMG! imádom! újat,újat újat. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jóó lett!:D
    Louis annyira édiiii. :D
    NAGYON HAMAR KÖVIT!!:D <3

    VálaszTörlés
  8. Újat minél hamarabb !
    Imádom a történeteidet!
    Amúgy hány naponta raksz fel részeket??

    VálaszTörlés
  9. nagyon nagyon zsíírr lett megint !! :) <3
    ügyes vagy nagyon ! :) <3
    alig várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  10. jóó lett nagyon !! :) :) alig várom már hogy Luce kijöhessen a korházból és Louis-val legyen :) <3 hamar kövit! :) <3

    VálaszTörlés
  11. nagyon jóó lett nagyon tetszik !! imáádoomm !! <3 <3 :)
    hamar kövit! :)

    VálaszTörlés
  12. okéé nem vagy nőő..:)) akkor te CSAAAAJSZI..ez brutááljóóó...ésés kövi nálam:http://imadreamer99.blogspot.ro/

    VálaszTörlés