2013. január 14., hétfő

34.fejezet

WoWcíííí*-* Ííííí 12 komiii, és 30 szavazás jeeeee♥ Imádlak Titeket.!♥ Nos, van egy rossz és egy jó hírem. Kezdeném a rosszal: a héten csak ez az egy rész lesz, és jövőhéten is... /vizsgaidőszak..blaa.:S/ és a jóhír, már tényéeg Karácsonyi hangulat van a blogban tehát a Karácsonyi rész, köbö olyan hosszú lesz, mint a koncertes. És, ennyi;D♥ Kérem a vegyes érzelmeket.:D ImádomazOlvasóimat♥

Andi: Kökii szépen♥ Hát igen, egyik legjobb dolog.:D
Lizzy: Verd, de azért mégse, hát igen, egy kis cuppanós puszikát;D♥ Örülök, hogy tetszett^-^
Lena: Kökii szépen♥ Ne bántsd már Te is.!!! És nyugi, minden okés lesz;D
Doriszka: Örülök, hogy tetszik^-^ Nagyon szívesen, és oki;D♥
Zsófia: Kökiii szépen, örülök, hogy tetszik^-^♥
Anna D: Örülök, hogy tetszik,és nagyon cukiii vagy♥
Doriszka: Kökiii szépen, hát igen, Ő már csak ilyen;$♥
Harry:;amp: Üdv itt.:D♥ Örülök, hogy szereted mindegyiket, ez csak jót jeent nekem:D♥ Hát, általában akkor, mikor összejön a 10komi, kivéve a most elkövetkezendő 2 hétben.:/
Szimonszi: Kökiiiii szépen, nagyon aranyos vagy♥
Henike: Köki szépen, hát itt van a "kívánságod";D♥
Henriette: Kökiiii szépen, örülök, hogy tetszik.:D♥
Hope: na, már is jobb;P Kökiii szépen, cukii vagy^-^♥ És okii.:D


Két hét telt el a műtétem óta, és pontosan egy hét van Karácsonyig. Azért is várom már, mert ez lesz az első Karácsonyunk Louisval, és hát, ez lesz az első olyan Karácsony, amikor elmegyünk a fiúk szülővárosaiba. Annyira várom, mert Louis azt mondta, hogy Doncasterbe van egy korcsolya pálya, és már ki akarom próbálni. Bár, ők az mondták, hogy ne, mert túl veszélyes, mert bármikor rosszul lehetek meg ilyen hülyeségek. Hát én pont leszarom ezeket, de se gáz. Jah, amúgy a műtétem jól sikerült. Miután felébredtem, még 4 napig bent kellett lennem, ahol napi szinten vittek mindenféle hülye kontrollokra, bár annyi pozitívum származott belőle, hogy mindig volt bent valaki, aki boldogított. Liammel általában Batman filmeket, vagy egyéb filmeket néztünk, Niall mindig csempészett be nekem valami finom kaját, mert állításom és állítása szerint pocsék a kórházi kaja. Zayn általában felvilágosított arról, hogy éppen miről pletykálnak a kórház falain kívül, és csak úgy általánosságban órákat beszélgettünk 6bár azt mindegyik fiúval meg volt/. Harry és anya, természetesen mindig túl aggódták a dolgokat, mikor bent voltak. Nem tudom elképzelni, mit csinálhattak abban a napi pár órában, amikor nem nálam voltak bent. Oké, hogy nagyon szeretnek meg minden, de jó kezek alatt voltam, és szerintem jobban túl reagálták a dolgot, mint én, pedig én voltam az, akit műtöttek. Zoeyról, nincs semmi hírem sem, bár minden reggel találok egy szál vörös rózsát a szekrényemen, ami vagy meg van szárítva, vagy egy kicsit meg van égetve, mert tudja, hogy úgy imádom a rózsákat. És, hát Louis. Ő is mindig bent volt, hogy boldogíthasson engem. És természetesen boldogított is. A nevetésem 90%-át Ő okozta, főleg akkor, mikor spontán üvöltözni kezdett, vagy amikor spontán hülyeségeket beszélt, hülye hangon. Mindig próbált megcsikizni, de abból mindig az lett, hogy Ő fetrengett az ágyam végében röhögve, szinte már sírva. Hát igen, attól, hogy kómában voltam, nem lettem csikis, és ezt vele is közöltem. Egyébként, visszatérve Liamre, ha mondhatom, sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint azelőtt, hiszen ez alatt a pár hét járás alatt, jobban megismertük egymást, ami igen csak hasznunkra vált, így mindig ki tudjuk húzni a másikat a szarból. Tényleg Őt tartom a legjobb barátomnak, amit Louis és Danielle egy cseppet sem bánnak, sőt.! Inkább örülnek neki, hogy így egymásra találtunk. De most komolyan, Louis miért lenne féltékeny egy olyan srácra, aki összehozott minket?! Vagy is, igen csak benne volt a keze a dologban.
De, visszatérve az én Louis-Muimra /így szoktam hívni, mikor idegesíteni akarom, vagy CsíkosRépának, mikor hogy/ nagyon jól megvagyunk de tényleg. Beszéljünk kicsit az „adottságairól”. Ahhoz képest, hogy mennyire hülye, néha úgy meg tud lepni, hogy mennyire komoly témákba is bele tudja magát ásni, és egy cseppet sem viccelődik rajta. Mindig tud tanácsot adni, ami számomra igen csak fontos, egy kapcsolatnál, bármit elmondhatok neki, ahogy Ő is nekem. Elmeséltük egymásnak a múltunkat, sé rá kellett jönnünk, hogy neki sokkal jobb élete volt azelőtt is, mint nekem. Félig-meddig már tudjátok a történetem, de még koránt sem ért véget, még messze van a Vég. De most beszéljünk a pozitív dolgokról. Tehát, elmesélte, hogy a húgait mennyire imádja, hogy tiszta büszke magára, mert szerepelt egy sorozatban max 5-10 percig, mire én megdicsértem, hogy ehhez már nagy színészi tudás kell. Mesélt a szülei válásáról, amit kicsit mindketten megsirattunk. Beszélt a régi barátairól, arról, hogy milyen volt az általános suliban és a gimiben /mutatott pár képet magáról, azt hittem, hogy ott halok meg a nevetéstől/. Én is mutattam neki a laptopomon képeket a régi időkről, és pár kép kifejezetten tetszett neki, még azok közül is, amiken Starkkal vagyok, és ennek igazán tudok örülni. Leginkább ez a két kép tetszet neki a legjobban.

Meséltem Louisnak a táborról, amiben összebarátkoztunk, mi négyen, a gimis éveimről. A korcsolyázásról, és úgy mindenről, ami eszembe jutott.
Amúgy, ebben a két hétben, szinte nagyobb becsben voltam tartva, mint az Angol királynő. Minden lépésemet figyelték. Napközben lent kellet feküdnöm a kanapén, olvasnom, gépeznem, tévéznem, és bármit csinálnom, ami nem megerőltető. Esténként Louis mellett aludtam, vagy az Ő szobájában, vagy az enyémben. Mindig volt itthon valaki, aki ügyelt arra, hogy rendesen szedjem a gyógyszereket, egyet se hagyjak ki, jól vegyem be. Leginkább azon csodálkozok, hogy a mosdóba nem kísértek még el. Bár, simán kinéztem volna belőlük. 
És, mivel még egy hét van Karácsonyig, úgy döntöttem, hogy útra kelek, és elkezdem a „Karácsonyi Nagy Bevásárlásom”. Már éppen mentem volna fel a szobámba felöltözni, mikor Dani és Perrie lépett be a lakásba.
-Hát maga hova indul,! –szólt rám Danielle.

-A szobámba. Felöltözni.
-Mert?! –kérdezte Perrie.
-Mert elmennék bevásárolni.
-A kaja ügyet már mi elintéztünk. –mutatta fel Dani a csomagokat. –Úgy, hogy, most tűnés vissza a kanapéra.!
-Jaaaj, de én most a Karácsonyi vásárlásról beszéltem.! 
-Az mindjárt más. Kapsz fél órát, aztán nyomás csajos napot tartani a plázába.! –ujjongott Perrie.

Hát jóóó. Felmentem a szobámba, és keresgélni kezdtem. Valami karácsonyos cuccot akartam felvenni, ami jó lenne ezekhez. Végül is, találtam egy aranyos párosítást, egy bordó csőnadrágot, fölé egy fehér pólót, a fölé, pedig egy szövet-bundás kabátot, ami fekete, illetve egy fekete tornacipőt. Tettem fel két masnis fülbevalót, hajamat kifésültem, szememet feketével kihúztam, és már kész is voltam.

-Indulhatunk?! –mosolyogtam rá a csajokra.
-Igazi csaj van. Ha vásárlásról van szó, egyből jobban leszel. –nevetett Dani.
-Ez nem igaz.! Csak akkor, ha a Karácsonyi vásárlásról van szó.!
Nem is loptuk tovább az időt, beszálltunk Perr kocsijába, és elindultunk a pláza felé. Egyébként a London Mall hatalmas. A szó legszorosabb értelmében. Van vagy 5 emeletes, kívülről sötét lila, és most rajta az arany illetve ezüstszínű csillag, hópihe illetve egy szarvas minta nagyon jól kiemeli a lényegét és a szépségét. Bent, a földszinten volt felépítve a Mikulás kívánság házikója, ahova bemennek a gyerekek, beleülnek a Télapó ölébe és kívánnak Tőle és a Manóitól valami aranyosat. Ezt kiskorunkban Harryvel mindig is imádtuk. A beltéri díszítés is nagyon szép volt, volt egy óriási fenyő is, ami a legszebb díszekkel volt felruházva, az oszlopokon az ezüstszínű égősorok csavarodva mentek fel a tetejükig, az emeletről arany és ezüstszínű díszek lógtak lefelé, minden boltban volt valami karácsonyi. A könyvesboltokban néhány könyvre tettek szaloncukrot, amit ellehetett vinni a könyvvel együtt /hah, már van 5 szaloncukrom, mert vettem 5 könyvet/, a ruhás üzletekben leginkább a próbababák fejére van téve a Mikulás-sapka. Az éttermekben kürtöskalácsot, illetve forralt bort árulnak, amit én és Dani fogyasztottunk, mivel Per vezet. Ragaszkodtam hozzá, hogy először a játék üzletbe, pontosabban egy plüss-játék üzletbe menjünk be. Végig haladtam a különféle puha és szőrös karácsonyi játékokon, amiket megölelgettem, mind egy szálig. Aztán végig a Barbie soron, át a társasjáték részlegen a vicces plüss részleghez. Mikor még, úgy mond „rosszban voltunk” Louisval, akkor is tudtam, hogy mit fog kapni. Egy Nyuszi, amin van egy csíkos felső, és egy répát szorongat, és ha megnyomjuk a hasát, akkor azt mondja édes hangon, hogy ’I Love Carrots.!’. Végül emellé még vettem neki egy plüss zebrát, ami egy szívet tart a kezében, amire az van írva, hogy ’I You.!’. Tudom, eléggé nyálas, de ezek ilyen Louisos dolgok. A lányok itt nem vettek semmit, és ezután átmentünk egy Calvin Klein üzletbe. Személy szerint, én nem igen szoktam alsókat venni a fiúknak, de se gáz. Perrie és Danielle segítettek. Jó, tény és való, hogy ez így eléggé hülyén hangzik és jön is ki, de akkor is így van. Mikor itt végeztünk, meglátogattuk a rendes ruhásüzletet, ahol volt női illetve férfi ruházat is. Niallnek találtam, egy édes ’I’m Hungry’ feliratú pólót, aminek a zöld alapján van egy hamburger, hullámzik a „hasa” és az mondja egy hatalmas buborékban ezt a szöveget, mellé vettem neki egy pár hosszú karácsony mintás zoknit /bár azt mindenkinek vettem a móka kedvéért/, Harrynek találtam egy farmer zakó-kabátot, amilyet amúgy is imád, egy bordó ülepes gatyát, és persze a zoknit. 
-Hé, Perr, ha én ezt megveszem Zaynnek nem gáz?! –mutattam az ’I’m Cool Kid, You Have Got Problem?!’ feliratú pólóra.

-De hogy is, imádni fogja. –mondta nevetve.
Akkor Zayné is meg van. Liamnek itt nem vettem semmit, csak a zoknit, neki mást szándékozok venni. Louisnak sem vettem itt semmit. Tovább mentünk a könyves boltba, ahol egyből megtámadtam az Éjszaka Háza sorozat összes részét, és mind megvettem Liamnek, illetve magamnak egy Darren Shan könyvet. Ezután elmentünk az ékszeres boltba, ahol vettem Perrinek egy fülbevalót, úgy, hogy ne lássa, ami egyébként nagyon aranyos, mert egy pár macis és egy pár bajszos van rajta. Daniellenek egy ’Dance’ feliratú nyakláncot vettem, majd mindkét lánynak egy karkötőt a nevük kezdőbetűjével. Ezután az én kedvemre tettek a lányok, és bejöttek velem a Metal Shop nevű üzletbe. Ismét elállt a szavam attól, hogy milyen irtó jó cuccok vannak itt. Louisnak itt akartam venni egy Green Day-es pólót, mivel tudom, hogy szereti, vagy legalább is szerette Őket, és a régi szép idők emlékére vettem neki egyet. Szerintem tetszeni fog neki, mivel az American Idiot album borítójáról van rajta a kép, a kéz benne a szívgránáttal, és rá van írva, hogy ’Don’t wanna be American Idiot.!’. Úgy döntöttem, hogy meglepem magamat egy pár szegecses karkötővel, majd mikor láttam, hogy Dani és Perrie kifizettek valamit, gyanakodni kezdtem, de mindegy. Megláttam, egy gyönyörű piros fűzős ruhát, amit sajnos nem tudtam megvenni, mivel csak erre volt „keretem” ugyan is, még akarok egy pár kört járni. Nagy fájdalommal ott hagytam, majd megláttam egy Jokeres, illetve egy Marilyn Mansonos bögrét, ami ismét szívfájdalmat okozott, hogy ott kellett hagynom. Na mindegy, majd máskor. Csak nem kapkodják el. 
A visszafele utat végig beszélgettük a lányokkal, hogy mikor is fogunk sütni, meg ilyen hülyeségek. Egy biztos., én tuti, hogy fogok sütni, nem nagyképűségből, de aki egyszer eszik az én mézeskalácsomból, az akkor másikat nem is fog kívánni, ezt garantálhatom. 
Nevetve mentünk be a lakásba, ahol én felslisszantam a szobámba, és jól eldugtam az ajándékokat, mivel a lányok kint hagyták a kocsiban. Gyorsan átöltöztem melegítőre és egy bő pólóba, és mentem is le a fiúkhoz, akik a nappaliban nézték a tévét. Éppen az időjárás jelentés ment a tévében.
-Holnaptól igen nagy mennyiségű hó várható. Valószínűleg nem lesz akkora méretű, hogy tömegközlekedési zavart okozzon, de azért mindenki vezessen óvatosan az elkövetkezendő napokban. Mivel egészen januárig havazás várható, ezért örömmel mondhatom, a kedves nézőknek, hogy idén Fehér Karácsonyunk lesz. Ennyi volt mára az időjárás jelentés. Viszont látásra. –mondta a csaj, Zayn kinyomta a tévét, mindenki összenézett mindenkivel, majd egyszerre tört ki belőlünk az ujjongás.

Jó, hogy örülünk, hiszen, lehet majd hóembert építeni, hóangyalt csinálni, hógolyózni, szánkózni és minden ilyen dolgot csinálni.! És a Karácsonyi vásár is sokkal hangulatosabb lesz úgy, hogy minden fehér lesz. Éljen.! Már is teljesen belém költözött a Karácsonyi hangulat.! 

11 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom. És valahogy ez a karácsonyi vásárlás emlékeztet az enyémre. xd :D Nagyon jó lett, siess a kövivel! ♥

    VálaszTörlés
  2. ajúúú ez nagyon jó volt. És azt hiszem tudom mit kapoLuce katácsonyra...Muhaaaa! De ez majd Facen elmondom. D :D Iszonyat jó lett! :D

    VálaszTörlés
  3. Aztaaa..:D
    Visszajött a Karácsonyi hangulatom!:)
    Jó kis ajándékok. :D
    Nagyon jóó lett.*.*
    SIESS A KÖVIVEL!:D <3

    VálaszTörlés
  4. úúú, ez is nagyon sikeres lett. annyira izgii kezd lenni. gyorsan, de nagyon gyorsan hozd a köviit. Nem baj ha nem tudod hozni, mivel megértem a vizsgákkal. wáá, én is utalom ezt az időszakot. sok szerencsét hozzá, kapjál minél jobb jegyeket. x

    VálaszTörlés
  5. nagyon zsiiiiir lett
    imádom aliiiig várom már a kövt
    háát igen meg van ott a karácsonyi szellem :)<3
    ügyii vagy!<3

    VálaszTörlés
  6. ez nagyon cukiii lett ez a rész:)
    alig várom már a kövit
    végre kijőtt Luce a korházból!!:)<3
    ügyess vagy ismét!:)

    VálaszTörlés
  7. király lett ügyes vagy nagyon imádom a blogot hamar kövit!:)

    VálaszTörlés
  8. sikeres rész<3! kezd izgalmassá válni a helyzet. *---------------------* Visszajött a karácsony. ;$$<3! remek lett, köviit hamar ;$<3
    xx.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jo lett mind 2-ö :D
    Kiväncsi leszek hogy mikor es hogyhol lesz a nagy talälkozäs a multal :D
    Nagyon värom a kövit :D
    GYORSAN!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik a blogod, imádom a történetet!!! :D Siess a következő résszel!! :D

    VálaszTörlés