2013. január 26., szombat

36.fejezet

És jeeeeeeeeeeeeeeeee, végre visszatértem, jönnek a frissek, azonnal, ha meg lesz a fejezetekre a 10komment.! És erről a részről annyit, hogy várjátok a következő részt, mert, muhahahaha.:D Jó olvasást;D Jah, és még két dolog: túúúúúúl a 40.000-res megtekintésen*-* Ééééés, ez a blogom biztos, hogy nem 45 fejezetből fog állni, mert még a java még bőven hátra van.! egy olyan, 60-65 fejezetre számítsatok;Đ♥

Luca: Kökiii szépen.:D♥ Áááájjj, de kis cukik vagytok^-^ 
Lizzy: Köki szépen, és tudom, hogy ez nálad mekkroa haladás, hogy ennyit képes voltál kinyögni;d♥
Zsófia: Hát, eme információ sajnos nincs a birtokomban...;) Nagyon szépen köszönöm, de azért ne túlozzunk,mert még a végén elpirulok.:$♥
Hope: Kökiii szépen.:D♥ Hát, én is szoktam így lenni... Szeretem a retardált fókákat, főleg, ha azok az Olvasóim*-*♥ Én meg még egyszer kökiii szépen, ezt a "regényt", hihetetlenül aranyos vagy♥ érzem, hogy küldöd a pozitív energiákat, pedig nem is teszem a kezem a képernyőre..hm...
Andika: Ne haragudjatok tényleg, de örülök, hogy mindenkinek pozitív csalódás lett.:D♥ és kökiii szépen♥
Doriszka: Kökiii szépen♥ Hát, mit ne mondjak, én is.:'D 
Dóri: Most megfogsz lepdőni, de én is tudtam, már az elején,hogy Ők ketten együtt lesznek.:P Pontosaaan♥
Zlata: Kökiii szépen♥ szerintem is.:D

És igen, végre eljött a várva várt nap.! Itt van Karácsony.! Jelenleg a fiúk próbálják behozni a fákat, Dani és Perrie kötözik a szaloncukrokat, meg azokat a díszeket, amiknek nincs szalagjuk. Én vagyok a szakács. Most készül a pulyka egyik része. Ez a része lesz a Gordon Blue, mert azt sokan szereti, én nem, de mindegy. Aztán lesz szezámmagos paníros rántott pulyka. Sült pulyka. Lesz hozzá ribizli szósz, rizs meg Niall kérésére, krumplipüré. Most éppen a sült almát készítem elő, aztán meg a pulykahadsereg fogja megtámadni a sütőt. A mézeskalácsok részben megvannak. Tehát meg van dagasztva és most is a hűtőben áll, arra várva, hogy kiszedhessem és kinyújthassam, és megcsinálhassam belőle a karácsonyfa, a szív, a csillag és a hold mintákat. Egy furcsa mintájú cicanadrág, egy fekete top és egy fehér kötött kardigán van rajtam, az egyik fekete tutyimmal, mert tudom, hogy ezeket össze lehet kenni.

A fiúk végeztek a karácsonyfa felállításával, és olyan délután körül fogjuk feldíszíteni. Eddig ez így mind szép és jó, csak hogy horribilis mennyiségű mézeskalács lesz. Na mindegy. 
Pár óra múlva teljesen kész lettem a főzéssel. Van hal is, pulyka is és szinte minden, ami Karácsonyra kell. A többiek elmentek valahova, fogalmam sincs, hogy hova, míg Louis velem maradt itthon.

-Miben segíthetek?! –ölelt át hátulról.
-Kiveheted a naaagy, szürke tálat a hűtőből.
-Értettem főnök asszony.! –mondta, és már hozta is.
Én gyorsan eltakarítottam a pultról mindent, feltettem a gyúródeszkát, elvettem Louistól a tálat, és annak tartalmát ráborítottam a deszkára. Szépen elfeleztem, egyik felét elkezdtem gyúrni, míg a másikat visszatettem a tálba. Szépen elkezdtem nyújtani, mikor Louis egész egyszerűen rácsapott a fenekemre.
-Ezért most meglakolsz.! –néztem rá, mire megütöttem a vállát, a sodrófával.
-Áu.! Ez fájt.!
-És, most legalább megtanultad, hogy nem csinálunk ilyeneket.
-Nem értelek. Velem jársz, de még is utálod, ha megütöm a fenekedet.
-Ha megfogod, miközben sétálunk, vagy valami, az addig oké. De hogy csak úgy rácsapj, az nálam nem pálya.! És inkább legyél hasznomra, úgy hogy, hozd ide nekem a lisztet.!
Erre nem válaszolt semmit, kinyitotta a szekrényt, hozta nekem a lisztet, kinyitotta, majd a felét egy egyszerű mozdulattal a fejemre öntötte, mire én szinte mindenhol lisztes lettem.
-Baszd meg Tomlinson.! Te normális vagy?! –ordítottam, majd letöröltem az arcom egy részéről a fehér port, mire Ő csak röhögni kezdett. Megfogtam a csomag maradék részét, és én is rá öntöttem, mire abba maradt a nevetése és én kezdtem el.
-Ez most mire volt jó,!
-Kölcsön kenyér visszajár.! –mondtam, még mindig nevetve.
-Ha így állunk, akkor hát legyen.! –mondta, majd elkezdett kergetni a lakásban, én meg sikoltozva menekültem előle.
Jártunk szinte az összes fiú szobájában, jártunk a fürdőszobában, a vendégszobákban. A nappaliban is végig üldözött, majd, mikor a kanapénál fújtam ki magam, egész egyszerűen rám vetette magát, így én elterültem a bútoron, Ő, pedig rám nehezedett.
-Abba hagyod a futást és elismered, hogy győztem?!
-So-ha.! –mondtam lihegve.
-Akkor most megbüntetlek.! –mondta, mire megharapta a nyakam, és szívni kezdte azt, ami belőlem egy nyögést kényszeríttet ki.
-Csak.. ennyit.. Tudsz?!
-Nem.! –mondta egy huncut mosoly keretében, majd teljesen rám feküdt, háttal (!!) és forgolódni kezdett. Jobbra-balra, néha még fel is ugrott.!
-Ááááj, Louis, basszus.! Nem vagy egy tollpihe.!
-Furcsa… Harry is mindig ezt mondja. –tűnődött el, majd végre felém fordult és mellém könyökölt. –Most már feladod a harcot?
-Nem adom fel. Egyezzünk meg egy döntetlenben, mivel nekem még sütnöm kell. –mutattam fejemmel a konyha irányába, ahol vártak rám a mézes kalácsok.
-Szerintem rá ér az még.! Szülinapunk van, ne dolgozzunk már annyit.!
-Louis, eddig Te semmit sem dolgoztál, csak rendetlenséget okoztál.!
-Akkor nagyon rossz fiú voltam. Ugye nem nagyon büntetsz meg?! –kérdezte egy kaján vigyor keretében, majd megcsókolt.
-Majd valamikor igen.! –mondtam nevetve, és elkezdtem volna felállni, de Ő visszalökött.
-Nem.! Nem mész innen sehova.! Most csak az enyém vagy.! –mondta és újra csókolni kezdett.
Ajkai mint mindig, most is puhák voltak. Mikor megcsókolt, egyszerűen nem tudtam gondolkodni.! Ez a srác, a csókjával elveszi az eszemet, de szó szerint.! Semmire sem gondolok, csak Rá és Rám. Nem létezik nekem ilyenkor a külvilág, ahogy semmi más sem. Megharapta alsó ajkam, mire kinyitottam a számat, és nyelve áthatolt, hogy egy szelídnek tűnő, ám vad táncot járjon az enyémmel. Keze hátamról a póló alá nyúlt, és végighaladt vele a hasamon, és mellemnél állt meg. Akármennyire is nem akartam, mivel most sütnünk kéne, simogatni kezdte mellem, majd egyre többször masszírozta. Ezek a dolgok halk nyögéseket váltottak ki belőlem, amit Louis egész egyszerűen csak egy hatalmas mosollyal díjazott. Keze, hál’ Istennek, kivette a pólóm alól, viszont legnagyobb szerencsétlenségemre, a combom kezdte simogatni.
-Édes, el sem tudod képzelni, mennyire akarlak.! –suttogta mély és rekedtes hangon a fülembe.
Mielőtt bármit mondhattam volna, nyitódott az ajtó, Louis elvette kezét a combomról, és gúnyosan rám nézett.
-Sajnos nem lehet.
-Ezt még megbánod. –mondta nevetve, majd ismét megcsókolt, jó hosszan. Eközben hallottuk, ahogy Niall beviharzik a szobájába.
-Áááááá, menjetek szobára.! –röhögött Zayn.
-Itt meg mi történt?! –hüledezett testvérem.
-Nos, a Te drága jó legjobb haverod, szépen rám borította egy csomag liszt felét, mire én visszavágtam, és így lettünk tiszta liszt.
-Adj egy pacsit.! Szép munka volt.! –röhögött, majd lepacsizott Louisval.
-Júúúúj, de pasik vagytok.! –mondtam, majd mentem vissza sütni.
Körülbelül este hétig sütöttem, meg díszítettem a mézeskalácsokat, amiknek a negyedétől Niall egész egyszerűen megszabadított, persze, a díszített felétől.
-Hé, nem kéne Neked is készülnöd, ahogy a többieknek is?! –karolt át hátulról Louis.
-Kéne.! –jelentettem ki, mikor egy utolsó simítást végeztem a kaján.
-Hé, menj, zuhanyozz le, mosd meg a hajad, és készülődj.! Mi, meg a csajok majd megoldjuk a többit. Szülinapod van, és rossz nézni, hogy mindent Te csináltál, hagyj nekünk is valamit.! –mondta, azzal magához fordított és lágyan megcsókolt.
-Jó, akkor én most megyek, és lezuhanyozok, meg, megcsinálok minden hülyeséget. –mondtam, azzal már mentem is fel.
A fürdéssel kezdtem, de azon belül is a hajmosással, mivel még mindig tiszta liszt volt a hajam. Szokásomtól, most eltértem, ugyan is négyszer kellett megmosnom a hajam, a miatt a jó madár miatt. Na mindegy. A kedvenc, cseresznyés samponom, és tusfürdőm illata egész egyszerűen, nem csak, hogy megnyugtatott, de el is kábított. Imádtam a cseresznye és a rózsa illatát, valahogy ezektől az illatoktól mindig melegségben és békében éreztem magam. Meg persze a cédrustól, és a zsályától. Egy hatalmas pára felhőben kiléptem a zuhanykabinból, letöröltem a tükröt, és a hajammal kezdtem babrálni. Kifésültem, majd megszárítottam, mind ezt törülközőben, amit tőlem igen csak nagy teljesítmény. A szobámba érve, felvettem a kedvenc fehérneműim (fekete melltartó és fekete franciabugyi), majd keresni kezdtem a megfelelő ruhát. Nem igazán volt ünnepi ruhám, ezért valami lezser összeállításra gondoltam, amit hosszas keresés után meg is találtam. Egy farmert vettem fel, hozzá az egyik kedvenc halvány kék fűzőmet, majd a nyakamba tettem egy csokornyakkendőt. 

Utamat újra a fürdő felé vettem, és ismét hajammal kezdtem babrálni. Addig sikeresen eljutottam, hogy kifésültem (megint). De nem tudtam eldönteni, hogy kivasaljam-e. Végül úgy döntöttem, hogy a végét loknisra csinálom meg. Nagyon szeretem így hordani a hajam, mert a színes tincseim így még jobban látszódnak. A szememet füstösre készítettem el, természetesen ismét a fekete színek domináltak nálam. Mikor úgy éreztem, hogy készen állok, felvettem egy fekete magas sarkút, és mikor úgy éreztem, hogy már tényleg nincs mit magamon javítanom, megfogtam az összes ajándékom és lementem. Szerencsére még senki nem volt lent, így sikeresen el tudtam rejteni az ajándékaimat. A fa gyönyörűen fel volt díszítve. Gömbök itt, szaloncukrok ott. Angyalhaj, égősor, egy gyönyörű dísz a fa legtetején. Imádtam. Utánam Louis jött le, és mikor meglátott, szó szerint majdnem eldobta az összes csomagot, ami a kezében volt.
-Huh. –nyögte ki.
-Ennyire rossz?! –kérdeztem, majd végig néztem magamon. Ő, a hatalmas ajándék lavináját levágta a kanapéra, odajött hozzám, megfogta a kezem, megforgatott, magához húzott, és lágyan megcsókolt.
-Gyönyörű vagy.! Egyszerűen, tökéletes.
-Louis, senki sem tökéletes. És, aki tökéletes, az biztos, hogy nem igazi. –mondtam.
-Meglehet, de Te.! Számomra maga vagy a megtestesült tökély.! –mondta, és ismét megcsókolt. –Gyere velem.! –húzott magával, majd a szoba egyik végében megálltunk, és újra lágyan és szenvedélyesen megcsókolt. Egyáltalán nem volt vad, esetleg erőszakos. Inkább, gyengéd, és úgy bánt velem, mintha egy porcelán lennék, ami bármikor eltörhet. Mikor vége lett a csókunknak, mosolyogva felnézett a plafonra. Nem értettem. –Nézz fel.! –mutatta, még mindig engem ölelve.
-Fagyöngy.! –mondtam mosolyogva, majd ismét Louisra néztem, és megcsókoltam. –Szeretlek.! –suttogtam.
-Én is szeretlek.! –monda Ő is, majd elengedett, és elkezdte pakolni az ajándékait.
Hamarosan a többiek is megérkeztek, és pakolni kezdték az ajándékaikat. A karácsonyfa elé egy hatalmas körbe ültünk, és vártuk, hogy mindenki meglegyen.
-Nah, ki szeretné kezdeni,! –dörzsölgette a kezét Liam.!
-ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN.! –mondta Niall, kint egy kisfiú.
-Parancsolj.! –mondta Liam, majd Niall elővett a fa alól egy dobozt.
-Luce.! Boldog Karácsonyt.! –mondta, majd erősen megölelt, és adott nekem két puszit. Visszaültem a helyemre és egyből kibontottam. Egy szürke pulcsi volt benne, amin egy nagyon aranyos csontváz minta volt.
-Jaaaj, köszönöm Niall, ez nagyon aranyos.! –mondtam, majd megütöttem Zaynt, aki közbe oda suttogta nekem, hogy „egy pulcsi, nem valami sok”.
-Itt még nincs vége.! Luce, bemennél a szobámba?! –kérdezte niall.
-Persze, de minek?!
-mert ott vár a másik ajándékod.! –mondta vigyorogva. Hát jó. Oda léptem az ajtóhoz, rátettem a kezem a kilincsre, de Niall előtte rám szólt. –Kopogj.4
-Niall, ha egy kutyát kapok, vagy egy pingvint, az nem igen tudja kinyitni az ajtót.
-De ez az ajándék kitudja.! –mondta büszkén.
Nem értettem ezt a srácot, de megtettem, amit kért. Bekopogtam az ajtón, majd a kilincs megmozdult, és kinyílt az ajtó. Teljesen lesokkolódtam a látványtól, talán még a szám is tátva maradt. Ott állt, fekete nadrágban, fehér macis és karácsonyfás pólóban, egy nagyon idétlen kinézetű benti csizmával, amiket mindig is imádott. Rám nézett hatalmas barna szemeim, vörös haja a vállára omlott, és úgy figyelt engem.
-Boldog szülinapot, é Karácsonyt, Luce.! –mondta úgy, mint egy kis kutya.
-ZOEY.! –mondtam olyan hangosan, ahogy csak tudtam, majd egy egyszerű mozdulattal a nyakába ugrottam. Szinte már-már zokogtunk mind a ketten, majd gyorsan megtöröltem a szemem, még mielőtt tönkre menne a sminkem.
-Te, még is hogy kerülsz ide?! Vörösebb lett a hajad.! És még nőttél is.! És szebb lettél.! És mit keresel itt.! És… és… Hiányoztál.! –öleltem meg újra a Legjobb Barátnőmet.
 -Nekem is hiányoztál, de ha megfujtasz, akkor nem fogok tudni mesélni.!
-Jah, igen persze. –mondtam, majd újra végig néztem rajta. –Gyönyörű vagy.! –fogtam meg mind két kezét.
-Nálad még mindig nem szebb.! –mondta mosolyogva, majd egymásba karolva mentünk vissza a többiekhez, akik mosolyogva néztek ránk.
-Na jó, ki tudott erről?! –kérdeztem.
-mindenki. –rántott vállat Niall. –Nem mennék sehova sem Karácsonykor, csak egy ilyen gyönyörűségért.! –mondta Niall, mire láttam, hogy barátnőm elmosolyodik.
Az este remekül telt, Zoey kapott egy lila nyuszi plüsst Nialltől, amit egész végig szorongatott, és elnevezte LilaNyúlÚrnak, mert szerinte ez olyan kis „cukiii”.
Harrytől egy Papa Roachos pólót, egy Ramonsos pólót, és különféle mintájú pólókat, illetve, egy barna nadrágot.



Zayntől egy Marilyn Mansonos pólót és egy csontváz kezes pólót, amin a kéz egy metál villát mutat.


Liamtől egy csontvázas ujjatlan felsőt kaptam, és egy bordó acél betétes bakancsot (igen, Liam enyhén szólva kiismert ez idő alatt).


Perrietől és Danitől Marilyn Mansonos és Jokeres bögrét kaptam. Kis sunyik, hogy megfigyeltek. És hagyták hogy fájdítsam a szívem a két bögrém után.


 Aztán jött Louis ajándéka. Istenemre mondom, azt hittem, hogy eldobom az agyam.! Egy gyönyörű piros fűzős ruha volt az egyik dobozban, pont, amilyet szerettem volna, és azol szépen elhelyezve egy boríték, amin a nevem Louis kézírásával volt ráírva. Kinyitottam a borítékot, és egy gyönyörű nyakláncot találtam benne, amin két madár volt, amik egy kulcsot tartottak. A levélben ez állt.
„Drága Luce.!
Tudom, elég sok mindenen keresztül mentünk már, és, hogy ez eléggé fárasztó volt számodra, és számomra is. Én, csak tényleg azt szeretném, ha boldog lennél, és nem is tudod elképzelni, hogy mennyire boldog vagyok, hogy ezt az örömöt, szeretetet, és boldogságot mellettem találtad meg.! Köszönöm.! Ezt a nyakláncot azért választottam, mert /tudom, most nyálas leszek/ elloptad a szívemet. Jelenleg a Te kezedben van az irányításom, és azért két madárka fogja azt a kulcsot, mert az a két madár a szívembe volt bezárva, és a kulcs nyitja a szívem. Ha bármi gondod, problémád lenne, ezzel kinyithatod ezt a lüktető izét, a mellkasomban, és bármit betehetsz vagy éppen kivehetsz onnan.!
Nagyon szeretlek, Louis.! xX
A levél végére ismét könnybe lábadt a szemem, odamentem Louishoz, majd szorosan megöleltem és megcsókoltam Őt.
-Köszönöm.
-Nem, én köszönöm.! És az este folyamán lesz még egy kis ajándék. –mondta mosolyogva.

-Még is mire gondolsz?! –vontam fel a szemöldököm.
-Legszívesebben befejezném azt a kis dolgot, délelőttről, de én, valami mást terveztem.
-Nagyon helyes. –mondtam, azzal megcsókoltam.
A vacsorát, legnagyobb szerencsémre, mindenki sikeresen elfogyasztotta, és senki sem halt bele. Bár, Zoey eleinte nem akart enni a sütimből. Meg van rá az oka… De esküszöm, hogy csak egyszer tettem sót a sütibe cukor helyett, mert azt hittem, hogy a só a cukor.!
-És csajok, Ti hogy is találkoztatok?! –hozta fel a témát a beszélgetés közben Zayn.
-Az egy hosszú-hosszú sztori. –sóhajtott fel Zoey.
-Van időnk. –rántotta meg a vállát, mire a többiek is hallani akarták a „történetünket”.
-Mond el Te.! Te jobban tudsz mesélni.! –mondta Zoey.
-Hát jó. –sóhajtottam fel. –Az egész, 9.-ben kezdődött 6 évvel ezelőtt….



/Jah, és amjd elfelejtettem. Ezt a pulcsit kaptam Nialltől, és ez Zoey, meg a lila nyuszija. Hát nem cukiiiik? *-*/

14 megjegyzés:

  1. http://photography-with1d.blogspot.hu/ Nézz be és keresd a neved Meglepii :))


    Egyszerűen imádom ezt a történetet és ez a rész is nagyon jó lett . Hamar hozd a kövit

    VálaszTörlés
  2. Kurvaaaaaaaaaaaaaaa jo lettttt :D
    Imädommmm egyszerüen nagyon joooo :D
    Kövit de rögvest most azonnal mosttttttttt :D
    Amugy en szerintem elöbb tudtam mint te :P Hahahahhahaha :D <3
    NAGYON NAGYON jol megirtad ezt a resztt :D
    Amugy azt hittem enis elsirom magam mikor talälkoztak :D

    VálaszTörlés
  3. Sziaa:) Hű nagyon tetszik a blogod!!!nagyon tehetséges vagy!Ha megtennéd és megnéznéd az én blogomat is :mylifemychoiceswith1d.blogspot.com nagyon megköszönném

    VálaszTörlés
  4. Szióka :D
    Szuper mint mindig :)
    Louis olyan édes *____________* Hogy zabálnám meg a pofikáját :P Meg más egyéb részét :P
    Az ajándékok nagyon jók, főleg a Niall-é :D
    Várom már a kövi részt!
    Lenush <3

    VálaszTörlés
  5. Ááááááááá *-* annyira jó és annyira nem tudok olyan sok csodálatos szót ami jellemzi :DD sokat kellett rá várni de megérte;)
    ügyes vagy siess a kövivel ^^♥♪♫

    VálaszTörlés
  6. én most megint irnák ide egy regényt :)) A retardált fóka is szeret téged :)
    És ez a rész,meg nagyon nagyon jó lett :) Annyira tetszik,ez az egész :) És ha gondolod..benézhetsz még hozzám is :D

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom leírni, hogy mennyire jó volt ez a rész! :) egyszerűen imádtam és már nagyon vártam. Nem lepődtem meg, hogy ilyen jót írtál megint, neked van tehetséged hozzá!!!! ♥ imádom, siess a kövivel és ha gondolod, hozzám is benézhetsz, csak hogy kikérjem egy szakértő véleményét. :D

    VálaszTörlés
  8. A sóról tegnapi nap jut az eszembe. Lö Szakácsasszony. xDD Amúgy Luce tök jó ajándékokat kapott, némelyiket én is elfogadnám! :D Zoey és a nyuszi tiszta cuki, kell nekem is egy olyan nyuszi. xDD Amúgy alig várom már a következő részt, hogy minden kiderüljön!

    VálaszTörlés
  9. Wááááááá*.*
    Nagyon jóóó lett:D
    De édesek.*.*:D:$
    El tudom képzelni azt az estét hajajjj :):D:$
    HAMAR KÖVIT!!:)<3

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Tök jól írsz:)) Egyik kedvenc törénetem:)
    A részről pedig,hogy imádtam és annyira édesek voltak *.*
    Hamar kövit:)

    VálaszTörlés
  12. nagyon jóó lett!!
    ügyes vagy !
    hamar kövit! :))

    VálaszTörlés
  13. Úristen !! eezzz.... nagyon nagyon nagyon nagyon jóóó lett!!!!! IMÁDOM!!
    annyira édes Niall,hogy elhozta Zoey-t:) :) :$ :3 ééss Louis.... uhh...:$$ annyira aranyos amit irt :)) :3 <3 meg a többiek is nagyon édik ! :) <3 de Louis föleg meg Niall :)!!:) <3
    nagyon nagyon tetszik ez a rész!! aalig várom már a következőt:) <3 nagyon ügyes vagy !!! :) és az a piros fűzős ruha nagyon zsíírr!!:) <3

    VálaszTörlés
  14. nagyon nagyon jóó lett!!:)
    de cuki a végén Zoey :) <3 :3
    éss Louis :)) <3 <3 :$$$$ meg Niall nagyon édesek !!:)
    alig várom a kövit!:)

    VálaszTörlés