2012. szeptember 30., vasárnap

25.fejezet

Először is: Te agyon ázott mosómedve, azt a haribo gumimacis eget.! 8megjegyzés érkezett erre a "részre".!!! Hát mikor megláttam, azt hittem kirohanok a világból, meg mindenkit megakartam ölelni.! Hát imádlak Titeket, és ahogy láttam, tényleg elnyerte tetszésetek, ez a kis külön-rész.! Legközelebb is majd fogok ilyet csinálni. Emiatt a rész miatt, előre is elnézéseteket kérem, mert ez egy kicsit lapos lett, de most nem vagyok a legjobb szinten. Kicsit, nagyon fáj a torkom, és ez amolyan jelzés az agyamnak, hogy hamarosan itthon maradhatok...de mindegy, remélem ez is ugyan úgy fog nektek tetszeni, mint az előzőek  és megígérem a következő sokkal jobb lesz, abban több minden fog kiderülni.! ;) És sokan írták, hogy remélik, hogy Hazza nem csinált semmi hülyeséget, hát most elárulok egy pici dolgot, csak, hogy fokozzam a "feszültséget": Nos Hazza, igen nagy hülyeséget csinált.! :D♥ Még beszeretném jelenteni a nyerteseket: 3.helyezet: Louis Tomlinson /az én drága jó Lajosom..:$/ 2. helyezet: Tóth Bella és végül az 1. helyezt...*dobpergés* Harold Edward Styles.! Ha bármi változás lenne, akkor azt láthatjátok is, és én a következő résznél fogom is mondani;)♥

Pinkie: Most veled kezdem, mert mikor írtál ide, már kitettem a részt, úgy, hogy most ebben válaszolnék. Huh... nagyon ügyes vagy, és jó hallani, vagyis olvasni hogy ennyire tetszik eke is♥ Hát, Hazza hülyeségére még kell várni egy kicsit.;)
Enikő: Kökiim szépen, lesz is még♥
Dóra: Hát örülök, hogy viccesnek találtad, mert tényleg annak szántam.:ĐĐ♥
Fruzsina: Nina Dobrevről. Vámpírnaplókban láthatod őt, eredeti címén: The Vampire Diaries;)♥
Zsuzsanna: Ühhüm, úgy kéne;) Én is nagyon szeretem♥ Ne aggódj, lesz még ilyen.:Đ
Lena: Kökiiim szépen♥♥
Lizzy: Akkro fog is jönni még, hát eltudom képzelni.:Đ♥
Nóra: Semmi gond, megértem.! Kökiim szépen, örülök, hogy tetszik;)♥ Persze, akármelyiken írhatsz: trixi.birkas@gmail.com vagy trixi.birkas@freemail.hu;))
Roxyy: Kökiim szépen♥ aranyos vagy♥


/Louis szemszöge/

/Nyár elején/

Nagyon izgultam, hogy mi is fog történni Magyarországon. Nem tudtam, milyen reakcióra számítsak, kedvesek lesznek-e vagy sem. Rengeteg érzés kavargott akkor bennem. Persze ott volt velem Niall, és azért őt hoztam el, mert róla tudtam, hogy azért tud normálisan is viselkedni, és nem néz minden csaj után. Meg állítása szerint, mikor mondtam, hogy ide jövünk utána nézett a neten, és meg akarja kóstolni a magyar ételeket. Hát mondom okéé. Liam fog majd elénk jönni a reptérre és Zaynre meg Hazzára bíztam azt, hogy a ház legyen rendben, mire hazaérünk.
Hamar megtaláltuk a falut, ahova mennünk kellett, mondanom sem kell, nem egy paparazzó követett minket és várakozott a ház előtt. Csöngettünk és azonnal ki jött egy lány, hosszú szőke haja van és kék szeme, és viszonylag magas is. Elmosolyodtam, ahogy Niall is, mert azt hittük, hogy ő az, akit keresünk:
-Segíthetek,! –kérdezte kedvesen. –Várjunk csak, Ti a One Direction tagjai vagytok nem?!
-De. Louis és Niall. –mutattam végig magunkon.
-Miben segíthetek?! –csavarta meg egyik szőke fürtjét.
-Tóth Bellát keressük.
-Ahh… Anya, Bellát keresik. –morgott a lány és már be is viharzott a lakásba, és kijött egy ismerős arc.
-Louis?! –csodálkozott.
-Szia Kati. Bellát keressük. Nem ő volt az?! –utaltam az iménti jelenetre.
-Nem, ő a nevelt lányom Luca. Bella most bent van a városban, de Ti mi járatban vagytok itt?! Gyertek be.! –invitált be minket. Nem volt semmilyen kutya, pedig anya azt említette, hogy nagyon szertik az állatokat. Érdekes.
-Hello, én Péter vagyok. Nagyon örülök fiúk. –nyújtotta a kezét a férfi, aki gondolom Kati férje lehet.
-Mi szint úgy.! –ráztunk vele kezet.
-Fiúk, üljetek le. Luca, kincsem hoznál a fiúknak valami innivalót?!
-Persze. Mit kértek?! –nézett ránk Luca bájosan.
-Narancslevet, ha van.
-Már is hozom.! –mondta és töltött nekünk.
-Jaj Louis drágám, olyan jó téged újra látni, és Niall igaz?! Mi járatban vagytok?! Mi van anyukáddal?!
-Anyuval minden rendben van, és hát azért jöttünk, mert lenne Bellának egy ajánlatom.
-Milyen ajánlat?!
-Hát, hogy eddig nem ismertük egymást, és mi lenne, ha kijönne erre a nyárra hozzánk, ki Angliába?! Nem lenne gond?! –néztem a családra kérlelően.
-De hogy is.! Bella úgy is szereti azt a helyet. Biztos örülne neki. Már is hívom.! –és felhívta, gyorsan levezették a beszélgetést, és azt mondta, hogy egy fél óra múlva jönnek is.
Elég jól eltelt az a fél óra, sokat nevettünk és teljesen családias volt a hangulat. Egyszer csak a What Makes You Beautiful szövegéra lettünk figyelmesek meg hatalmas röhögésekre.
-Nah, megérkezett Őfelsége és csatlósa. –forgatta a szemét Luca. Nem értettük ezt az egészet Niallel.
-Luca, ne beszélj így Belláról.!
Hamarosan két lány toppant be, az egyiken AC/DC-s póló, piros rövidnadrág és egy fekete acélbetétes bakancs. Hosszú kb. hátközépig érő sötétbarna haja, és barna szeme van. A mellette álló lánynak, fekete csőnadrágja, lila pánt nélküli felsője, és virágos acélbetétes bakancsa volt, hosszú világos barna haja volt és kék szeme. Mikor megláttak minket magukba fojtották a nevetést:
-Uramisten.! –kiáltott fel az egyik.
-Azt az agyonázott mosómedve.! –folytatta a másik lány, az AC/DC pólós.
Kati felállt és beavatta a lányokat a részletekbe, elég jól kezelték a helyzetet, nem kezdtek el sikongatni, semmi. Viszont észre vettem, hogy Niall szemezik Renivel /Bellának az unokatestvérével/ és eléggé tetszik neki, mert vigyorgott, mint a tejbe tök.
Felálltam és odamentem hozzá, szerintem jól ki fogunk jönni, mert nagyon aranyos lány és ragaszkodtak hozzá (igen Niall is) hogy majd Reni is jöhessen velünk. Naná, hogy belementem.!
Még beszélgettünk párat, aztán már indultunk is el a hotelbe, ahol megszálltunk aznap. Egyből megnéztük Bella FaceBook képeit és mindkettőnknek nagyon szimpatikus. Élet vidámnak tűnik, és még jó zenét is szeret, de nem csak Ő, hanem Reni is, mivel a Stand Up volt kint az üzifalán. Telefonáltam a fiúknak is, hogy holnap már indulunk is, és hogy majd siessenek mindennel, Liam biztosított róla, hogy minden rendben lesz, bízzam csak rájuk. Hát igen, Liamben ilyen téren bízok is, de Hazza és Zayn… csak ne csináljanak semmi hülyeséget.!

***

Reggel már a reptéren voltunk és Bella meg Reni sírva köszöntek el egymástól, nagyon aranyosak voltak. Anyukájától, nevelőapukájától és mostohatestvérétől közömbösen, semmi érzelmet nem mutatva köszönt el. Érdekes, pedig olyan kedvesek. A repülőn egész sok mindent tudtam meg róla és annyira tetszik, hogy 17 évesen, egész komoly, és nem visongat, hogy „Uramisten, Louis Tomlinson az unokatestvérem és London és ááááá”. Mivel ezt nem csinálta, örömmel nyugtáztam magamnak, hogy a srácok is imádni fogják. Niall már imádja, mivel Bella megosztotta vele a repcsis kaját és egész jól elvoltak.
Mikor leszálltunk Liammel és Paullal is egyből összebarátkozott, majd jött az út. Nem egyszer meg említették, hogy biztos, hogy rokonok vagyunk, mert annyira hülyék voltunk, hogy az már fájt. Torzított hangon beszélés, és a legnagyobb az volt, mikor elkezdett hörögni. Már is kedvelem ezt a lányt. Haza érve, nagyon rendes volt, mert segített Paulnak is és szinte végig fényképezett. Bent Eleonor drágám fogadott bennünket kedvesen, de sajnos már ment is, amit nagyon bántam, mert, örültem volna, ha jobban összeismerkednek. Laim közölte, hogy Hazza és Zayn készítette el Bella szobáját, és hogy még most is fent vannak. Remélem nincs ott semmi, ami ráugrik/megijeszti, mert ha lesz, akkor én kinyírom azt a kettőt. Velük is egyből összebarátkozott, és Niall akaratosan is megnézette velünk a lány képeit, amit mi igazából nem is bántunk. Bár feltűnt, hogy Harry elég furcsán viselkedik Bella közelében és, mikor volt a kép róla meg az exéről akkor átölelte a dekát, amire én hatalmas szemekkel bámultam őt. Ha Őt is valamilyen játékszernek akarja használni, akkor tényleg az lesz az utolsó tette az életben.

*Pár nap múlva*

Bella már teljesen beilleszkedett, minden rendben megy, és ahogy látom nagyon boldog, hogy itt lehet. Mindent jól visel, a rajongókat, az interjúkat, és ez nagyon jó érzés.  Úgy döntöttünk, hogy ma ismét játszunk, Felelsz Vagy Merszet és jött Liam és az ő feladata. Azt hittem, ott ütöm le Őt. Bár mondjuk Bellát is, amiért pont Hazzát választotta…. Együtt kellett aludniuk, már előre féltem tőle. Csak ne csináljanak semmi hülyeséget.! Hű, de aggódó lettem hirtelen, ez nem vall rám. Nyugi, Tomlinson, ez csak egy este. Még is mi történhet?! Harry perverz lesz, és rámászik Bellára, Ő nem tud ellenállni azoknak a gyönyörű zöld szemeknek és annk a popcorn illatú göndör hajnak, és enged a csábításnak, és belemegy abba, amit Harry mond neki. Nem ilyenre nem szabad gondolni, Hazza jó barátod Louis, nem fog semmi hülyeséget csinálni. Vagy igen?! Ájjál már le, Te idióta.! –ilyen és ehhez hasonló gondolatok mászkáltak a fejemben egész végig.
Eljött az este vége, és mindenki ment a maga 2dolgára” én Niall és Zayn együtt aludni, már ha mondható volt az alvásnak. Szinte végig fel-le járkáltam, hogy vajon mit csinálhatnak:
-Figyelj haver, ha ennyire kíváncsi vagy rá, menj és nézd emg, vagy gyere be ide közénk, mert ki hűl az ágy.! –poénkodott kacéran Zayn.
-Ez jó ötlet.! Mindjárt jövök srácok, addig tartsátok nekem meg a helyet, és ne huncutkodjatok nélkülem.! –mondtam röhögve, mire ők is felröhögtek.
Felmentem Hazza szobája elé, hogy megnézzem mit csináltak, szerencsére csak röhögést hallottam, ami jó jel volt, így nyugodt szívvel térhettem én is nyugovóra.


5 megjegyzés:

  1. ÁÁÁ ez de aranyooos! Louis tiszta cuki! ♥♥♥ Alig várom már a friiiisT4 ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. NAgyon jóóó *-----*
    Kövit hamar..:$$$$$

    VálaszTörlés
  3. Louis tenyleg nagyon aranyos :D Es joo lett a resz is :D de mär värom a kövittt :D :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett!! (jó, mondjuk mikor nem jó?? :D) Siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett, remekül írsz! :D Gyorsan folytatást! *.*

    VálaszTörlés